González kvůli zraněnému kolenu vynechá Roland Garros

17. 5. 2011, 16:16
Aktuality 0
Chilský tenista Fernando González nebude hrát na letošním Roland Garros. Bývalý pátý hráč světa, který od návratu po operaci kyčle skrečoval v Praze a Bordeaux své poslední dva zápasy, se omluvil kvůli zraněnému kolenu.
Profily hráčů
Fernando Gonzalez

González, jenž se snaží nastartovat svou kdysi hvězdnou kariéru po operaci kyčle, nedohrál před deseti dny kvůli bolesti kolena semifinále challengeru v Praze proti Lukáši Rosolovi. Aktuálně 370. muž světového žebříčku dopadl stejně i minulý týden v Bordeaux, kde vzdal v prvním kole.

González, majitel kompletní medailové sbírky z olympijských her, vynechá Roland Garros poprvé od svého premiérového startu v roce 2001. Před dvěma lety na pařížské antuce postoupil do semifinále.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist