Gonzaleze bude připravovat bývalý Agassiho kouč

3. 5. 2010, 12:55
Aktuality 2
Fernando Gonzalez, který bude v červenci hlavní postavou chilského výběru v daviscupovém čtvrtfinále s českým týmem, angažoval nového trenéra. Současný třináctý hráč světa spojí před Roland Garros síly s Australanem Darrenem Cahillem.
Profily hráčů
Fernando Gonzalez

Devětadvacetiletý Gonzalez oznámil spojení s Cahillem, bývalým trenérem někdejších světových jedniček Andreho Agassiho i Lleytona Hewitta, na svém webu. "Věřím, že jeho australská škola a taktické rady pomohou mému agresivnímu tenisu," konstatoval Gonzalez. 

S Cahillem podepsal smlouvu na částečný úvazek. "Darren byl u skvělých výsledků Agassiho či Hewitta," vypíchl trenérovi úspěchy. "Kvůli jeho závazkům jsme se domluvili jen na občasné spolupráci, ale věřím, že se mu podaří zapracovat taktické prvky do mé útočné hry," těší se Chilan.

Olympijský vítěz čtyřhry z Atén 2004 a stříbrný ze dvouhry v Pekingu o čtyři roky později hrál letos dvakrát semifinále. Antukovou část roku ale začal nečekanou porážkou v prvním kole v Barceloně. Pak trénoval doma kondici s Ricardem Lunou, členem chilského daviscupového týmu. Na turnaje ATP by se měl Gonzalez vrátit za týden v Madridu.

Čtvrtfinále Davisova poháru proti Česku se hraje od 9. do 11. července v chilském přístavu Coquimbo.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Na OH 2004 měl bronz ze dvouhry a zlaty byl ze čtyřhry...
Reagovat
Administrator
opraveno.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist