Gonzaleze čeká operace, nezahraje si 9 měsíců

22. 9. 2010, 17:38
Aktuality 3
Pro Fernanda Gonzaleze skončila sezona a chybět bude i velkou část té další. Jak uvedly jeho oficiální stránky, chilský tenista se začátkem října podrobí operaci kyčle a mimo hru bude osm až devět měsíců.
Profily hráčů
Fernando Gonzalez

Podle Gonzalezových stránek se třicetiletý tenista podrobí 4. října ve Spojených státech operaci kyčle a možná i kolena.

Pro vítěze jedenácti turnajů ATP je to hořký konec sezony, kterou výrazně poznamenala zranění. Gonzalez, který byl ještě na začátku letošního roku na 11. místě světového žebříčku, nehrál od French Open tři měsíce kvůli zraněnému kolenu. Jeho vinou musel vynechat i červencový daviscupový souboj s Českou republikou.

Na kurty se momentálně až 44. hráč světa vrátil v srpnu, nejprve ale v New Havenu na úvod podlehl Radku Štěpánkovi a následně na US Open vzdal Ivanu Dodigovi. Tehdy se přišlo na jeho zranění kyčle.

Komentáře

3
Přidat komentář
weak
...to ma za tu nepriznanou tec s blakem na olympiade... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ooch.... zrovna muj rozbíjač raket... :-(( hlavne nech je zdravý... :/
Reagovat
Vojtiik
mate spatny odkaz.. Fernandez Gonzalo je trochu jiny borec :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist