Grönefeldová končí v 34 letech s tenisem, chce založit rodinu

5. 12. 2019, 14:18
Aktuality 3
Deblová specialistka Anna-Lena Grönefeldová ukončila v 34 letech tenisovou kariéru. Německá hráčka se loučí jako vítězka jednoho turnaje WTA ve dvouhře a držitelka 17 titulů ve čtyřhře. Jeden z nich získala i po boku legendární Martiny Navrátilové, čtyřikrát se radovala z triumfu s českou tenistkou Květou Peschkeovou.
Profily hráčů
Anna-Lena Grönefeldová

Poslední sezonu Grönefeldová odehrála s Nizozemkou Demi Schuursovou. Ta se má stát podle spekulací v příští sezoně novou partnerkou Peschkeové, jež hodlá pokračovat v kariéře i ve 44 letech.

"Jako malá holka jsem měla sny a jeden z nich jsem posledních 18 let žila. Teď je snad čas splnit si jiný, mít rodinu," uvedla na twitteru Grönefeldová, jež má i dva grandslamové tituly ve smíšené čtyřhře.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
tu neznam
Reagovat
Frick
je LGBT?
Reagovat
blixa
A ptáš se na to proč ? Tobě stejně nedá, nemusíš to zkoumat ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist