Haas dostal divokou kartu a může se těšit na svůj poslední Wimbledon

22. 6. 2017, 18:44
Aktuality 5
Tommy Haas si ve své poslední sezoně zahraje Wimbledon. Organizátoři londýnského grandslamu udělili devětatřicetiletému Němci divokou kartu.
Profily hráčů
Tommy Haas

Semifinalista Wimbledonu z roku 2009 figuruje po dlouhé zdravotní pauze až na 252. místě světového žebříčku. Na turnaje se vrátil po více než roce letos na Australian Open, kde také obdržel divokou kartu, ale úvodní zápas v Melbourne skrečoval. Na nedávném Roland Garros v Paříži bývalá světová dvojka chyběla.

Ve své rozlučkové sezoně Haas odehrál zatím deset turnajů a zaznamenal celkem šest vítězných zápasů. Ten poslední minulý týden na domác trávě ve Stuttgartu, kde si po odvrácení mečbolu překvapivě vyšlápl na Rogera Federera.

Divoké karty pro turnaj v All England Clubu zatím obdrželi vedle domácích tenistů také Kanaďan Denis Shapovalov a Zarina Dijasová z Kazachstánu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
letityfanousek
bude na okruhu chybět. Ale spousta dobrých mladíků se ukazuje, to je život
Reagovat
Krisboy
Tak hodně štěstí, Tommy. Když vydrží tělo, čtvrtfinálko by mohlo klapnout...
Reagovat
Padme
jen už nevyřazuj Rogera jo? ;)
Reagovat
a.magerova
S Rogerem do finále !!!
Reagovat
a.magerova
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist