Haas ve Stuttgartu prohrál se Slovákem Červenákem

12. 7. 2012, 21:39
Aktuality 6
Na turnaji ve Stuttgartu končí domácí tenista Tommy Haas. Do čtvrtfinále na úkor Němce postupuje po vítězství 6-4 6-4 Slovák Červenák. Přes druhé kolo prošli také Juán Mónaco, Thomaz Belluci a Cedrik Stebe.
Tommy Haas

Slovenský kvalifikant Pavol Červenák dosáhl druhého čtvrtfinále v německém Stuttgartu v řadě vítězstvím 6-4 6-4 nad osmým nasazeným Tommym Haasem. Slovák, kterému patří 206. pozice na žebříčku ATP, vyprovodil z kurtu vítěze letošního Gerry Weber Open za jednu hodinu a 32 minut.

"Dnes to byl jeden z mých nejlepších zápasů," řekl Červenák. "Myslím si, že jsem ještě nikdy nehrál před pěti tisíci diváky, co by podporovali soupeře. Po celý zápas jsem hrál uvolněně, nejspíš proto, že favoritem byl Tommy. Moje klidná a uvolněná hra dnes byla klíčem k úspěchu," prozradil vítěz. 

Soupeřem Červenáka bude Juán Mónaco, který ve Stuttgartu útočí na třetí titul z ATP turnaje v této sezóně. Druhý nasazený Argentinec porazil Tobiase Kamkeho z Německa 6-2 6-3 za 84 minut. "Dnes jsem hrál od začátku velmi dobře," řekl Mónaco. "Byl jsem schopen využít všechny nabízené šance, takže jsem spokojený. Hraji velmi dobře a v dobré fromě, ale každý zápas je jiný. Uvidíme jak daleko dojdu."

Třetí čtvrtfinále na ATP turnaji v této sezóně si zahraje Thomaz Bellucci. Brazilec v zápase druhého kola porazil turnajovou trojku Bernarda Tomice 7-6 6-3. "Bylo to velmi těžké utkání," řekl Bellucci. "Na začátku zápasu jsem byl trochu nervózní. Až za stavu 1-4 jsem začal hrát lépe a ve druhém setu jsem se cítil už mnohem jistější," dodal.

Němečtí fanoušci se nakonec dnes jednoho vítězství domácího tenisty dočkali. V posledním dnešním souboji dokázal Němec Stebe otočit zápas s mírně favorizovaným Chardym z Francie.

- ATP STUTTGART -
(Německo, antuka, dotace 410.175 eur)
čtvrteční výsledky (12. 07. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Mónaco (2-Arg.) - Kamke (Něm.) 6-2 6-3
Belluci
(Braz.) - Tomič (3-Austr.) 7-6(8-6) 6-3
Červenák (SR) - Haas (8-Něm.) 6-4 6-4
Stebe (Něm.) -
Chardy (Fr.) 4-6 7-6 (10-8) 6-3

Komentáře

6
Přidat komentář
misoSK
Tak Haas hral dnes katastrofalne, tolko chyb(hlavne z bekhendu) som od neho dlho nevidel, Palo hral taky klasicky antukovy tenis s dobrym pohybom a minimom chyb, proti Monacovi bude vsak potrebne hrat na riziko
Reagovat
hranol
Haas katastrofa..Cervenak povestne ceske stesticko..tolik chyb jsem od Haase v zivote nevidel....toho Cervenak vyuzil jednoduse...jinak me pokakal tiket,za to mu moc dekuji a doufam,ze se tedy ukaze proti Monacovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Červenak je slovák :D
Reagovat
hranol
Ja to vim,takovy deb.. zase nejsem....proto jsem psal,ze mel povestne ceske stesticko....protoze to rikaji vzdy Slovaci,kdyz se nam...Cechum neco povede....ze jsme meli stesticko...HOWGH
Reagovat
smazaný uživatel
aha tak to promin :D
Reagovat
misoSK
nemozem namietat, ze nemal stastie, aj ked v tenise sa na to pozeram trochu inak, tam vacsinou stastie spociva v tom, ze super, ktory by mal byt lepsi nezvladne zapas
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist