Haddadová Maiaová nesmí kvůli dopingu do května hrát

16. 2. 2020, 12:38
Aktuality 9
Brazilská tenistka Beatriz Haddadová Maiaová dostala za pozitivní dopingový test desetiměsíční zákaz startů. Trest od mezinárodní federace ITF má zpětnou platnost a vyprší 21. května. Třiadvacetiletá hráčka musí také vrátit veškeré prémie, které vybojovala od loňského 4. června do 22. července, a přijde i o získané body do světového žebříčku.
Profily hráčů
Beatriz Haddadová Maiaová

Haddadová Maiaová měla pozitivní nález na červnovém turnaji nižší kategorie v chorvatském Bolu. Následně se ještě představila ve Wimbledonu, kde zaujala vítězstvím nad Garbiñe Muguruzaovou ze Španělska. Po vyřazení ve druhém kole jí byla dočasně zastavena činnost.

Třiadvacetiletá Brazilská tenistka odmítla test kontrolního vzorku a vysvětlila, že užila kontaminovaný potravinový doplněk. To mělo za následek nález dvou zakázaných látek v jejím těle. Z podobných důvodů byli v posledních čtyřech letech potrestáni za doping jiní tři brazilští tenisté Marcelo Demoliner, Thomaz Bellucci a Igor Marcondes.

Haddadové Maiaové patřilo aktuálně 145. místo v žebříčku, nejvýše byla v září 2017 na 58. pozici. Dosud na okruhu WTA nevyhrála žádný turnaj.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
Petr_Fisk
Taková o trochu starší souputnice Markéty na mnoha turnajích v juniorech. To tedy dopadla.
Reagovat
paddy
ideálně by to šlo vyšperkovat tím, že Farah poté, co snědl kontaminované maso, kontaminoval i jí ;-))

https://sport.aktualne.cz/ostatni-sporty/testem-jsem-neprosla-kvuli-sexu-s-pritelem-sampionka-uspela/r~f5fcc90048e111eaac60ac1f6b220ee8/
Reagovat
FulnekUltras
musí WADA prostě ukázat, že plní jakousi ;-))) funkci. A hráči cca od 100 do 500 na žebři jsou k tomu ideální materiál.

Jinak Machmudovi docela věřím, i kdyby měl teď rok a půl přespávat v obýváku. ;-)

https://www.super.cz/684977-v-oktagonu-je-partner-bagarove-obavanou-mlatickou-zpevacka-nyni-prozradila-jestli-se-bojovnik-mma-odvazi-byt-i-u-porodu.html
Reagovat
turista
No jo, WADA se klasicky realizuje na hráčích od 100. do 500. místa, kteří se tenisem horko těžko uživí.
Reagovat
Petr_Fisk
Je třeba ukázat aspoň občas nějakou aktivitu a přísnou ruku...:)
Reagovat
Krisboy
T. Belluci má také distanc? Já že jsem o něm dlouho neslyšel...
Reagovat
EllNino
měl, normálně hraje
Reagovat
Nola
Beatriz, si nenasytna a zjedla si urcite viac kontaminovaneho masa ako tvoj sukmenovec Farar, k tomu mas hlboko do vacku + ruski predkovia sa nedaju dlho tajit :DDD

tak toho je hnus velebnosti....
Reagovat
tommr
dvojí metr jak vyšitej. Holt nemá za zády kolumbijskou mafii ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist