Hájek se Záhlavovou-Strýcovou dnes budou hrát o finále

14. 7. 2012, 10:20
Aktuality 4
Čeští tenisté Jan Hájek a Barbora Záhlavová-Strýcová dnes budou na turnajích usilovat o postup do finále. Do kvalifikace v Atlantě dnes vstoupí Lukáš Dlouhý a bojovat o postup na hlavní turnaj v Gstaadu bude také Jan Hernych.
Jan Hájek

Hájek se ve švédském Bastadu v premiérovém semifinále na okruhu ATP v kariéře utká s jedenáctým hráčem světa Nicolásem Almagrem. Záhlavová-Strýcová v Palermu vyzve Britku Lauru Robsonovou.

Osmadvacetiletý Hájek, který dosud v sezoně startoval jen na challengerech a kvalifikacích, má v Bastadu dobrou formu. Na cestě do prvního semifinále v kariéře vyřadil turnajovou čtyřku Jarkka Nieminena z Finska a první set ztratil až ve čtvrtfinále s Estoncem Jürgenem Zoppem.

Šestadvacetiletá Záhlavová-Strýcová byla naposledy v semifinále na okruhu WTA loni v září v Québeku, kde nakonec získala titul. Jejím nejlepším dosavadním výsledkem v probíhající sezoně byl postup do čtvrtfinále v Budapešti.

Barbora Záhlavová-Strýcová si dnes v italském Palermu zahraje také finále debla. Se spoluhráčkou Voráčovou vyzve turnajové dvojky Dariju Jurakovou s Katalin Marošiovou.

Další dva čeští tenisté dnes vtupují do kvalifikací. Lukáš Dlouhý v prvním kole kvalifikace na turnaj v Atlantě vyzve Američana Eubankse. Jan Hernych své účinkování ve Švýcarském Gstaadu odstartuje s Řekem Jakupovičem.

Komentáře

4
Přidat komentář
tommr
Honza Hájek má papírově velice silnýho soupeře - na antuce jednoho z nejlepších na světě - ale Almagro se zdá být momentálně trochu z formy nebo indisponovanej a to by mohla bejt pro Hájka určitá šance. Hájek se už postupem do semifinále probojoval do první stovky na 89. místo. Pokud by postoupil do finále tak se posune až na 75. místo a v případě zisku titulu by se dostal dokonce už na 66. místo ... :)
Bára má čistě teoreticky proti Robsonový mnohem větší naději na úspěch než Hájek proti Almagrovi. Je ale otázka co ta vidina finále udělá s její psychikou. Postupem do semifinále si Bára polepšila na 63. místo. Pokud by postoupila až do finále tak by se posunula na 60. místo a v případě zisku titulu by se posunula až na 57. místo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct, jak to Bára zvládne, spíš by mě zajímalo, jak se s tím popere Robson. Tipuji výhru Báry. :))
Reagovat
tommr
já bych teda na Bára nevsadil ani pětník, protože ta je schopná když to na ní příjde prohrát s kýmkoli. Nicméně doufám, že dneska bude mít svůj den a vyhraje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Baruš jako včera !!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist