Hamptonová porazila Wozniackou a čeká ji první finále

21. 6. 2013, 18:07
Aktuality 65
Američanka Jamie Hamptonová si poprvé v kariéře zahraje ve finále podniku WTA. Třiadvacetiletou tenistku, která si účast na turnaji v Eastbourne musela vybojovat v kvalifikaci, nezastavila ani bývalá světová jednička Caroline Wozniacká, která se po porážce 7-6 5-7 a 3-6 s generálkou na Wimbledon rozloučila. O titul se Hamptonová utká s Ruskou Jelenou Vesninovou.
Jamie Hamptonová

O tom, jaká je Jamie Hamptonová bojovnice, se mohla už včera přesvědčit Lucie Šafářová. Česká tenistka v duelu s Američankou podávala na vítězství, 41. hráčka ale zápas otočila a zvítězila ve třech setech. Navlas stejně dopadla i Caroline Wozniacká, která se tak ani v Eastbourne nedočká svého prvního letošního titulu.

V dnešním utkání, které trvalo téměř tři hodiny, viděli diváci 35 brejkbolů a čtrnáct prolomených podání. Jako první přišla o servis favorizovaná Dánka, která nezachytila úvod zápasu a brzy prohrávala 0-2. Hamptonová byla o krok napřed až do stavu 5-4, kdy promarnila tři setboly a nechala soupeřku srovnat. Po další výměně brejků přišla na řadu zkrácená hra; i v ní si nejdříve vedla lépe Američanka, která však ani slibné vedení 5-2 nedotáhla do konce a tie-break prohrála 8-10.

Ztracený set ale Hamptonovou nesrazil, stejně jako ji nesrazil nepříznivý vývoj další sady. V ní po rychlé ztrátě podání Američanka srovnala, aby vzápětí opět přišla o servis. Za stavu 5-4 utkání na chvíli přerušil déšť, po kterém mohla Wozniacká - stejně jako včera Šafářová - při svém podání zápas ukončit. Ovšem ani jí se to nepodařilo. V další hře pak Hamptonová odvrátila tři brejkboly v řadě a obrat v setu krátce nato dokonala dalším brejkem.

Houževnatá kvalifikantka se pak nevzdala ani poté, co ve třetím setu čistou hrou přišla o podání a prohrávala 1-2. Brejk Wozniacké ihned oplatila, další přidala v osmé hře a za stavu 5-3 ji jediný game dělil od prvního velkého finále v kariéře. Na rozdíl od Wozniacké nezaváhala, proměnila svůj druhý mečbol a zvítězila 6-7 7-5 a 6-3.

"Zatnula jsem zuby a držela se," řekla po utkání přemožitelka turnajové jedničky Agnieszky Radwaňské z úvodního kola. "Dál jsem myslela pozitivně, i když jsem v prvním setu měla pár setbolů, které jsem zkazila, a ve druhém setu prohrávala o brejk. Jsem na sebe rozhodně hrdá," dodala.

Wozniacká si sice ani z generálky na Wimbledon titul neodveze, podle svých slov je ale na travnatý grandslam, který začíná v pondělí, připravená. "Měla jsem příležitosti, ale nevyužívala jsem je. A (Hamptonová) hrála hodně dobře, to se musí nechat. Celkově se na trávě cítím dobře, mám pocit, že hraju tak, jak chci," řekla Dánka.

Druhá finalistka Jelena Vesninová měla se svou dnešní soupeřkou výrazně méně práce. Ruska, která po zisku deblového titulu z French Open na trávě ožila, svou výbornou formu potvrdila i proti Yanině Wickmayerové. Belgičanka držela se soupeřkou krok jen do stavu 2-2; dalších deset her získala Vesninová, která za necelou hodinu zvítězila hladce 6-2 6-0.

Finále čtyřhry si v Eastbourne zahraje Klára Zakopalová, jež spolu s Rumunkou Monicou Niculescuovou vyřadila třetí nasazený německo-český pár Anna-Lena Grönefeldová/Květa Peschkeová.

Výsledky - Eastbourne - ženy (tráva, dotace 690.000 dolarů):
Dvouhra - semifinále:
Hamptonová (USA) - Wozniacká (5-Dán.) 6:7 (8:10), 7:5, 6:3, Vesninová (Rus.) - Wickmayerová (Belg.) 6:2, 6:0.

Čtyřhra - semifinále:
Zakopalová/Niculescuová (ČR/Rum.) - Grönefeldová/Peschkeová (3-Něm./ČR) 4:6, 6:3, 10:1.

Komentáře

65
Přidat komentář
Heather_Fedex
uz je to sice vedle, ale pro jistotu i tady pod jamie:
proc se kevin anderson neda do tymu navolit jako hrac ranked 26+, kdyz je 27. nasazeny?? a proc naopak mikhali youzhny, kdyz je 20. nasazeny muze byt v tymu jako hrac ranked 26+ ???
Reagovat
smazaný uživatel
Tam ma teda viteznou vlnu:), jeste set, a opet vitezstvi v turnaji:)
Reagovat
Sonja
Jj, jede jak blázen:-O nedávno vyhrála svůj první WTA turnaj a teď už je game od druhého...síla.
Jinak jsem ani nevěděla, že je až tak mladá:-O
Reagovat
Sonja
A je to tam...wow:-)
Reagovat
dadaft
ten vítr je snad horší než včera.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to u more, proto je tam ficak neskutecny, je to vlastne rok co rok:)
Ale myslim, na to misto, jeste v norme:)
Reagovat
Sonja
Co bych za něj dala tady a teď:-D
Reagovat
dadaft
měl jsem strach, aby se jedna či druhá nesesypala, ale zatím si holky nic nedarují.
škoda teď Jamie těch brejkbolů...
Reagovat
Sonja
Hmm, tak 1.set je v čudu:-(...ale neva, jde se na obrat jako proti Karolíně.
Reagovat
dadaft
mně příjde Hamptonová dost neklidná, moc na obrat nevěřím. ((
Reagovat
dadaft
po nepovedeném prvním servisu už tříská míčkem, že jí ho musí znova podat podavač, tak to bude asi konec...
Reagovat
Sonja
Škoda:-(((...ale tak i finále je úspěch. Navíc má pár fajných skalpů- Aga, Caroline, i Lucka Š. byla hodně silná soupeřka...
A Elena na tomhle turnaji měla fakt formu. Tak gratulka.
Reagovat
dadaft
gratulace Eleně, zasloužené vítězství,
aniž bych chtěl nějak omlouvat výkon Jamie, dva těžké tříseťáky si asi vybraly daň a velké finále už na ni bylo prostě moc. ten závěr čistě vyházela, aby už to měla z krku. ))
Reagovat
smazaný uživatel
budes dneska pinkat?
Reagovat
gigin
Budu.
Reagovat
smazaný uživatel
nekdo te vyzval? nebo trening?
Reagovat
gigin
Nn, do pyramidy jdu hrát v pondělí. Hledám nějakého sparinga, jen tak. Jako trénink a pak na dva vítězné. Proč?
Reagovat
smazaný uživatel
jen tak, jestli trenujes... a neflakas to:)
Jak bys mel rozum a nebydlel 1000km daleko...
Reagovat
gigin
Ty kilometry by se daly nějak zmáknout, ale s tou tvou první podmínkou moc nenadělám :)
Reagovat
dappe
Snad vyhraje Vesnina.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz si vstal?
Reagovat
gigin
Jj, v 5 hodin jsem tu byl. A sám. Starý cyp, horko, nemožu spat. Proč?
Reagovat
smazaný uživatel
Toz, dobre ogare, jen kontroluji jestli si vstal, bracho...a jeste sa nevalis v luzku...
...tot vse...:)
Reagovat
gigin
Jj, zatím ještě ráno vstanu. Sice s problémy, ale vstanu.
Reagovat
Sonja
:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
A kolena mazes?
...ja zapominam, al zase mazu vnitrek.
Reagovat
gigin
Mažu. Alpú.
Reagovat
smazaný uživatel
Toz to ja taky, ale vnitrne, nebo vnejse...?
Reagovat
gigin
Ako kedy :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Toz, tak jsem ulozil Team:D)
U chlapu jedu bez kohokoliv ze slavne top-4, vlastne ted bych mel pouzivat top-5.
U bab to bude asi podobny masakr, takze jsem to aspon jistil Serenou, a dal si cil na konci byt aspon do teho 25. placu :)
Pokud to dam, bude to uspech...no radeji bych mel napsat haluz...t.

1DSF >>>
Kapitana mam samosebou LUCY:))), sam mi ten system to vybral, toz asi poznal, ze su z te 1GSL...

A jasne, ze mam Tommyho, bo verim ze Djokera posle na dovcu:)))
Takze idealni souper pro Tommyho do finale Andy!!! Tak by sa mel ten Andy snazit, aby si mohl to finale s Tommym zahrat:)

Tomasinho:

1/ Muze se menit kapitan i potom jak to odstartuje?
2/ Da se trejdovat hrac i potom, co to odstartuje?
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, kapitán a hráči musí být dáni před turnajem a tak už zůstanou až do konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, dik za info...
Reagovat
smazaný uživatel
No, já nebudu dělat tajnosti. Kdo chce, ten se klidně může inspirovat... Ale pochybuju, že zrovna ode mě bude někdo opisovat, když jsem byl minule 38. :D Jsem zvědavý, jestli to teď trochu vylepším. Taky záleží na účasti, minule nás hrálo asi 57.

Takže jako obvykle, dámy mají přednost...

Ženy (Top 25): Sharapova (C), Azarenka, Ivanovic
Stejná trojka jako na RG, kde se mi to docela osvědčilo. Stejně tak se mi celkem vyplatila Masha jako kapitánka. Já jsem vůbec nepřemýšlel nad tím, že bych měl dát "céčko" někomu jinému. Jak jsem psal minule, Masha má všechny vlastnosti k tomu, aby byla kapitánkou. :) Věřím, že překoná trochu složitější los a půjde daleko (určitě dál než loni)... Vika má podle mě nejpříznivější los z Top 3, takže jí taky věřím. U Mashy a Viky prostě nemůže být sporu, že je musím mít v týmu. :) Nad třetím jménem jsem váhal a původně jsem chtěl dát Caro, protože v Eastbourne předvedla dobré výkony. Jenže potom jsem se pozorněji podíval na los a když jsem srovnal los Caro a Any, tak mi prostě vyšla Ana jako lepší volba. Na rovinu říkám, že kdyby Caro měla los Any a naopak, tak dávám Caro... Ana tam sice může mít ve 2. kole Genie a ve třetím Carlu (které se teď taky dařilo), ale pořád mi to přijde daleko schůdnější, než ve druhém Donna nebo Petra C. a ve třetím Sloane, Jamie nebo Petko... Takže doufám, že až budeme hrát US Open, tak tam Caro konečně zařadím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ženy (25+): Vesnina, Mattek-Sands, Halep, Hantuchová, Puig
Jak už tady předesílal tomasinho, tohle byl vážně oříšek... Oproti RG jsem tam nemohl dát Sabine a Soranu. Takže jsem toho hned využil a místo Sabine jsem tam dal Elenu. Můžou se spolu potkat ve 2. kole a Elena má teď takovou formu, že to může být hodně zajímavé... Bethanie jsem propásnul na RG, takže tentokrát jsem ji zvolil. V 1. kole má sice Angelique, ale pozor - vzájemné zápasy jsou 2:0 pro Bethanie! Já věřím, že by Bethanie mohla překvapit. Na antuce byla výborná a tráva by jí mohla sedět klidně ještě víc... Simonu jsem měl už na RG, kde to byl trochu risk (v 1. kole Carla), který bohužel nevyšel. Přesto jsem moc neváhal a znovu jsem ji tam zařadil. Teď má skvělou formu, takže se může stát cokoliv. První kolo s Olgou by měla dát a ve druhém klidně může překvapit proti Na Li. Ve statistice H2H vede Simona 1:0 a ten jediný zápas vyhrála loni na US Open! Pak jsem tam dal Danielu, protože hrála výborně v Birminghamu. Teď sice skrečovala, ale na Wimbledon by měla být fit. S Klárkou to může dopadnout všelijak, ale spíš věřím Dance. No a taky se přiznám, že mě Daniela trochu zhypnotizovala svými šaty na party před Wimbledonem. :D Navíc už tam nebylo moc na výběr... Kdyby se povedlo 3. kolo Halep - Hantuchová, tak bych na tom hodně vydělal. :) No a nakonec jsem tam dal Monicu, která se mi hodně vyplatila na RG. Tráva asi nebude její oblíbený povrch, na turnaji v Eastbourne prohrála v kvalifikaci. No ale Sara může být na trávě hodně zranitelná, takže proto jsem zkusil Monicu. Sara před Wimbledonem neodehrála žádný zápas na trávě (nevím, jestli je to u ní zrovna dobře) a na tomto povrchu by její hra nemusela být tak účinná. A taky jsem tam dal Monicu z toho důvodu, že jsem tam kvůli losu nemohl dát Kiki a Donnu, tak jsem si dal aspoň Monču. :) Celkově jsem se u těch 25+ díval na to, aby mi byly všechny aspoň trochu sympatické, což se povedlo splnit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a teď přejdu k mužům...
Muži (Top 25): Djokovic, Federer, Murray
Svůj výběr jsem tady už zdůvodňoval včera. Možná to není nejlepší volba, ale prostě to tak chci. :) Novak je pro mě nejlepší hráč světa (žebříček nelže) a navíc má i velmi příznivý los. Rogerovi bych přál ještě aspoň jedno velké vítězství a Andymu bych to zase přál z toho důvodu, že domácí fanoušci už tak dlouho čekají na svého vítěze... Proti Rafovi nemám vůbec nic, ale když teď vyhrál RG, tak si může zase na chvíli odpočinout. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Muži (25+): Dimitrov, Youzhny, Benneteau, Lopez, Llodra
Mít tam Grigora, to byla prostě povinnost. :) Pak jsem tam stejně jako na RG zařadil Míšu, protože si myslím, že může jít zase daleko. Je to sice blázen, ale z nějakého důvodu mi nevadí (na rozdíl od ostatních bláznů). Asi to bude tím, že jsem taky filozof (i když ne doktor). :D Benneteau, tak u toho jsem hodně přemýšlel. Rozmýšlel jsem se mezi ním a Malissem. Jenže Malisseho může vyřadit už Verdasco v 1. kole, zatímco Benneteau by při nejhorším měl postoupit aspoň do 2. kola. Navíc si myslím, že je docela dobrý... U Lopeze jsem taky váhal, protože má dost těžký los. Dnešní finále v Eastbourne hodně napoví, ale já už bych to nerad měnil. Lopez má na trávě skvělé výsledky, tak jsem ho tam prostě dal. Rozhodoval jsem se mezi ním a Dodigem, nakonec mě více přesvědčil Španěl. Když už tam nemám Rafu... :) No a Llodru jsem tam měl i na RG, kde vypadl ve 2. kole, ale vyloženě mě nezklamal. Myslím, že on na trávě umí hrát (dokonce i servis-volej) a na grandslamech dokáže překvapit. Věřím, že v 1. kole by mohl porazit Nieminena a pak se uvidí. Je to takový můj černý kůň, kterého si pamatuju už z roku 2002 (vražda nebohého ptáčka). :D Takže z chlapů mám vlastně pět jmen stejných jako na RG (Novak, Roger, Grigor, Míša, Llodra). Místo Rafy jsem dal Andyho a místo Štěpánka a Melzera jsem dal Benneteaua a Lopeze. Štěpec a Jürgen už tam prostě být nemohli, po tom co předvedli na RG. :D

Není úplně vyloučené, že to třeba ještě změním (s ohledem na dnešní finále Lopez - Simon), ale už bych to docela rád nechal takhle... Nezbývá než dodat: Let's go monty25ers! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě malá oprava: Simona nevyhrála proti Na Li na US Open loni, ale předloni. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyz tak koukam, co jsi vybral...tak jedno vim urcite...
budes urcite prede mnou:D)))

Proti tvym: Djokovic, Federer, Murray
Ja stavim Tommy, DelPo [na trave hraje tak, ze zaviram oci, ale mam synka rad, takze, co s tim, ze], a Janowicz [uplne mimo...loket v hasjz*u] ale tady zase lobuje zena..., takze sem musel ustoupit :))))
Mna muze zachranit akorat ten Tommy:D)))

Lepsi to neni ani u tech Zenskejch: Proti tvym Marus, Aza, Anicka
Stavim Kvitko [mimo], Marion[doufam, ze to byla jeji oblibena finta pred GS, ta skrec],
Takze se nedivte, ze sem tam musel prsknout tu Serenu...

Bo potem bych uz jen doufal, ze odstup od predposledniho prede mnou na chvostu nebude nejak katatrofni:D)...S Serenou to snad tak hrozny nebude:D)))

Ale mam sve trumfy v tech petkach, to jo:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hurá, nebudu poslední. :D No hele, můžeš být v klidu. Na RG měl někdo "Czech Team" a většinu týmu měl složenou z Čechů. Jestli dopadne Wimbledon podobně jako RG, tak má poslední místo zajištěné právě on. :D

No, u holek ti to asi fakt zachrání Serena... U chlapů máš netradiční výběr. Janowicz - tomu říkám blázen. Kam se hrabe Míša. Větší psycho než Janowicz už jsou asi jenom Gulbis a Baghdatis. :D

Jinak si tipnu, že v těch 25+ máš u holek Jamie, Carlu, možná Tsvetanu a určitě Bethanie jako já. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastně ne, Carla je v Top 25... Tak tam máš někoho jiného. :D
Reagovat
dadaft
Del Potro, Haas, Paire. ))
taky nečekám, že to vyhraju. )))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Kapitánka Yarka Shvedova? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mam stejnej vkus, nebot ten Janowicz je hodne vylobovany...:D)
Reagovat
dadaft
o kapitánce teď u mě není žádných pochyb, ale nejmenuje se Yarka. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, pokud je kapitanka Lucy, tak jedna je jasna:)
Vic prozrazovat nebudu, jen snad to, ze v 1.kole mi 3 sverenci jdou hned proti nasazenym:D)

To bude peklo:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Ke Karlicce, pochop, ze to uz by bylo fakt moc:))) Skoda ze je uz v te top 25, jinak bych ji tam flakl, ikdyz na trave hraje jak ponocna:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, zajímavé. Jsem zvědav, až po začátku turnaje uvidím vaše týmy... No jo, jak jsem mohl u Vlka zapomenout na Lucy. :D
Reagovat
dadaft
tak zatím to mám:
DelPo, Haas, Paire
Benneteau, Goffin, no..., Dimitrov,......... a pak už jsem tam horko těžko něco přidal, nevím, připadájí mi jinak všichni strašně slaboučcí mimo top 25.
S.Williams., A.Radwanska, Kvitová
Hampton (C), Moore, Bouchard, Halep, Záhlavová-Strýcová
Reagovat
smazaný uživatel
No ted jsem se tam dival, a uz je tam 57 tymu...:)
Pomalu bych mel prehodnotit cile:D))))) a posunout tu hranici z 25.fleku na 35....:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, kapitánka Jamie. To mě mohlo taky napadnout. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby mel Dadaft nekoho jineho, povazoval bych to za vetsi prekvapeni, nez vypadnuti Sereny minuly rok na RG:D)
Reagovat
Fandina
Ve finále deblu v Eastbourne je Klárka Zakopalová. Hraje s Monicou Niculescu proti Petrova N./Srebotnik K. Tak držím palce Klárko a dejte to. Pojď pojď pojď!

http://www.livesport.cz/pavouk/0lfK78sN/AJNoi648/#draw
Reagovat
smazaný uživatel
Asi už jsem tady napsal všechno během dne... Jenom bych ještě dodal, že Jamie mi trochu připomíná loňskou Tamiru a předloňskou Petru. Tamiru mi připomíná z toho důvodu, že Tamira loni na trávě otáčela zápasy, podobně jako se to teď daří Jamie. No a Petru mi připomíná tím, že to tam taky střílí hlava nehlava a nevypadá to, že by si připouštěla nějaký tlak... Ve finále ovšem budu přát Eleně, která se od toho deblového titulu na RG neskutečně chytla. Zároveň jsem rád, že i Yanina udělala po delší době slušný výsledek. Koukal jsem na highlighty jejího zápasu s Petrou a je to fakt docela pěkná holka. :)

Co se týče Caro, tak už jsem asi všechno napsal. Dneska je to škoda, protože finále bylo blízko. Na druhou stranu, aspoň bude mít Caro trochu víc času na odpočinek. Rozehraná by měla být dobře, protože v Eastbourne sehrála dostatek zápasů proti dobrým soupeřkám... Moc mě ale nepotěšilo, když jsem se pozorněji podíval na los Wimbledonu. Nejen, že Caro může hrát ve 2. kole s Donnou Vekic (finalistka Birminghamu), ale ve 3. kole by ji velmi pravděpodobně čekala vítězka zápasu Sloane - Jamie (podle mě nejkrutější zápas 1. kola, který vzešel z losu). Takže to ve 3. kole teoreticky může být repríza tohoto semifinále... No, Caro má z mého pohledu přijatelný los opravdu jenom na to 1. kolo. Dál už je to hodně těžké. Dobré je aspoň to, že z loňska nic neobhajuje... Budu jí držet palce, ať to vyjde co nejlépe! :)

Zároveň jsem si ale po tom pohledu na los rozmyslel zařazení Caroline do Fantasy ligy a nakonec tam přece jenom dám Aničku. Ta má vážně o poznání přijatelnější los... Na US Open snad už budu moct dát Caro. Bohužel, letos má na losy grandslamů fakt smůlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Monty jak píšes Caro měla šanci a ten titul by si po. tom všem zaslouzila!! :) ale i tak sem na ní pyšná :) fakt škoda druhého setu ale nevadí jde se dál :)) Do toho CARO!
Reagovat
dadaft
jj, na ty první tři kola, která vzejdou z té části pavouka, kde je Wozniacki, Hampton, Stephens, Vekič, Cetkovská a Petkovič, se moc těším. ))

včera tady šly hlasy, že ten zápas je typickou ukázkou "úrovně" WTA - a bylo to myšleno hodně ironicky a v úvozovkách.
já doufám, že to skutečně byla typická ukázka současného ženského tenisu, bez jakékoliv ironie a úvozovek - podle mě parádní utkání, které nabídlo úplně všechno, takovou tu ryzí tenisovou kvalitu nevyjímaje.

http://media.tenniscdn.com/uploads/img/2013/06/21/201306191252463495834-p2stats_com/article.jpg
Caroline se sice na tomhle obrázku ze včerejšího zápasu neusmívá, tak jak to máš monty rád, zato je vidět, že tohle je hrané v plném běhu, s razancí a zaujetím, a navíc, že i po stránce fyzické je na tom Caroline velmi dobře, jak je jejím zvykem - myslím, že letos ve Wimbledonu bude ve čtvrtfinále....................
zajímalo by mě - máš o tom určitě přehled - kdy přešla Caro od Babolatu k Yonex?

http://resources2.news.com.au/images/2013/06/19/1226666/003490-jamie-hampton.jpg
bez komentáře. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Holky jsou priserne namichane, takova ctvrtka Radwanske.....tam neni poradne travarky, krom Cvety, Angeliky, ktera je teda celkem out...takze se muze stat, ze Cveta, pokud to opet nakopne, muze zahrat semi se Serenou....
...ale jinak ta cvrtka teda neskutecna pohoda...Aga ma opet slusnou haluz:) je ji tu opet prano:)

zato ty ostatni, to je narez...

Na 1.kola vyslo plno drsnych souboju...
Podle mne nej zapas 1. kola bude Marus x Kiki...
Reagovat
smazaný uživatel
Elena >> Jamie
Lopez >= Simon
Simona = Kirsten
Nicolas > Standa [ten uz ma v hlave Hewitta:)]
Reagovat
dadaft
čtu opravdu dobře?
Elena???
ty nevíš, kdo je Jamie? - ona hraje s rotací stejně jako napřímo, topspin stejně jako slajs, forhend stejně jako bekhend, od základní čáry stejně jako na síti, odkudkoliv kamkoliv................
:)))))))))))))))
........................................ no jo, bude to těžké.
ale vyhrát slavné přeslavné Eastbourne z kvalifikace, to by byl hezký příběh.
Elena už letos jeden titul má, tak ať nehamouní...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to tam nalosované šíleně. Ale tak to prostě je. U chlapů je to možná ještě horší...

No, vševědoucího aroganta Broze bych zase nebral až tak vážně... Já si taky myslím, že to byl skvělý zápas. Mrzí mě ten výsledek, ale tenis jako takový to byl parádní. A že Jamie nedotáhla 1. set a Caro druhý? To se prostě stává, to je sport. Kdyby jeden brejk znamenal jasný zisk setu, tak by to asi málokoho bavilo... Co jsem pozoroval na RG, tak ani u chlapů to kolikrát není žádná jistota. Stačí se podívat třeba na takového Almagra. :D
Reagovat
dadaft
no, já mám v každé čtvrtině pavouka skupinky, na které se budu v prvních kolech soustředit nejvíc a tuším hodně dobrých zápasů,
protože to co nás čeká
to není okresní přebor
ale sám nejslavnější
WIMBLEDON.
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ještě jsem ti zapomněl odpovědět... Pokud vím, tak Caro přešla od Babolatu k Yonexu v roce 2011, ale už někdy na začátku.
Reagovat
dadaft
dík.
těžko říct, co si myslet o té její nové raketě, ale zdálo se mi, že Caroline velmi slušně podává.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Caro už loni na trávě změnila techniku podání, když ji vedl Johansson. Pak na OH jí to docela přineslo ovoce. Hlavně v zápase s Danielou, ten odpodávala celý skvěle... Teď v Eastbourne podávala Caro opravdu výborně, jako už dlouho ne. Těžko říct, čím to je. Asi ta raketa bude mít nějaký vliv. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný zápas Jamie, je vidět že ti tráva svědčí! Parádní výkon, jen tak dál! Jamie pro titul pojď pojď pojď!!!
Reagovat
Fandina
Alex.Promo ... fandíš Jamie? Tak to je dobře, já když nehraje proti mým vyvoleným tak také. Jamie fandím go go go!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist