Harkleroadová: Ráda bych se fotila znovu

21. 7. 2008, 09:41
Aktuality 6
Americká tenistka Ashley Harkleroadová je momentálně 72. v žebříčku WTA. V kariéře už na tom byla lépe, přesto se o ní mluví jako nikdy předtím. Důvod je jednoduchý: na jaře ukázala své tělo fotografovi časopisu Playboy a nyní si ho mohou prohlédnout i jeho čtenáři.
Profily hráčů
Ashley Harkleroadová na obálce (© Playboy)

K Playboyi se hned dostaneme. Jaký byl váš nejtěžší zápas?
Nejspíš ten proti Dinaře Safinové před pár měsíci.

Která soupeřka je nejtěžší a proč?
Teď je to kterákoliv ze sester Williamsových. Měří kolem 190 centimetrů a váží skoro osmdesát kilo, já měřím 167 centimetrů a vážím 59 kilo. To je pořádný rozdíl.

Co na tenisu milujete? Co vám pomáhá vydržet tu každotýdenní dřinu?
To je dobrá otázka, vzhledem k tomu, že jsem včera prohrála. Teď? Moc toho není (smích). Ráda soutěžím, ale chci vyhrávat. Není lepší pocit, než ten z vítězství. Taky si myslím, že je to lepší, než mít "opravdovou" práci.

Tak teď k Playboyi: jak k tomu došlo?
Domluvili to pro mě můj přítel a mí agenti. Je to něco úplně jiného, než hrát tenis, a pózování před fotoaparátem jsem si užívala. Je to něco jiného a zajímalo mě, jaké to bude, tak jsem to přijala.

Jaké to má výhody?
To ještě nevím, uvidím, kam mě to posune. Zjistila jsem, že mě focení baví, takže bych si to ráda zopakovala.

Jste z Georgie. Co tam na to lidé říkají?
Víte... Jih USA je Biblický pás. Lidé byli určitě hodně zaskočeni, ale celkově byla reakce pozitivní. Což je dobře, protože jsem nechtěla nikoho zklamat (smích).

A co na to říkají ostatní tenistky?
Myslím, že tomu rozumějí. Neslyšela jsem, že by některá reagovala negativně.

Říkala jste, že jste si to před fotoaparátem užívala. Jaké bylo samotné focení?
Nejsem zrovna nesmělá. Zkoušela jsem se uvnitř cítit sexy a myslím, že to fungovalo. Ty fotky jsou třída, Playboy celkově je hodně exkluzivní. Pro mě to bylo důležité, protože jsem reprezentovala sportovkyně, takže jsem se chtěla předvést.

Na tohle se musím zeptat: kdybyste viděla svého přítele s Playboyem, nenaštvalo by vás to? Mají tam úžasné články.
On to nečte. A i kdyby ano, nevadilo by mi to. V tomhle ohledu nejsem žárlivá. Jestli se chce bavit, ať se baví (smích).

Teď pár rychlých odpovědí: která dívka na tour je nejatraktivnější.
Já.

Opravdu?
(smích) Ne, ne. To je těžká otázka... asi bych řekla Ana Ivanovičová.

Kterou píseň si pouštíte před zápasem?
Není to tak, že bych předtím pokaždé něco poslouchala... Nic nezkazím, když si pustím Jaye Z nebo Akona. Právě teď jsem posedlá Akonem, protože jsem s ním zrovna viděla pořad v televizi. Taky miluju Taylor Swiftovou.

Kdo je nejlepší tenistka všech dob?
Kdybych měla vybrat jednu, řekla bych teď Serena. Před deseti, patnácti lety bych nejspíš řekla Steffi Grafová. Je těžké vybrat jednu, protože to záleží na době, o které mluvíme. Hra se hodně mění.

A nakonec, kdo je žhavější: Federer, nebo Nadal?
Další těžká otázka. Nikdy jsem nebyla Nadalova velká fanynka, asi bych vybrala Federera. A další věc, on je tak milý. Pokaždé - no, možná ne úplně pokaždé - si se mnou na turnaji povídá. Na jaře jsem prodělala operaci vaječníku a když mě pak viděl, byl hrozně milý, ptal se mě, jaké to bylo. Je to úžasný chlap a, ano, vypadá lépe než Nadal.

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
hmm hmmm to je tenisportal? nebo bleskportal? brrr, humus humus.
Reagovat
dabelsobul
Nemyslím si, že by na tom bylo něco bulvárního. Je to realita, článek se přímo týká tenistky, která patří do první stovky světového žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě dobrej článek, Ashley je navíc fakt fešanda :)
Reagovat
smazaný uživatel
něco podobnýho nenafotil?
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě kdyby bylo víc vidět,ale to už by na tyhle stránky nepatřilo
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist