Heninová Belgii ve dvouhře nepomůže, má zlomený prst

23. 4. 2010, 17:42
Aktuality 5
Justine Heninová o víkendu nenastoupí za Belgii ve dvouhrách Fed Cupu. Bývalá světová jednička si při středečním tréninku zlomila malíček na levé ruce a dnes oznámila, že proti Estonsku bude hrát nanejvýš v nedělní čtyřhře.
Justine Heninová

"Během tréninku jsem levou rukou chtěla chytit míč od Kirsten (Flipkensové). Okamžitě jsem ucítila prudkou bolest v malíčku. Ukázalo se, že je zlomený," vysvětlila Belgičanka, jak se zranila. "Kdybych se stejně zranila na pravé ruce, vyřadilo by mě to ze hry na několik týdnů," dodala.

Díky tomu, že hraje pravou rukou a má jednoruční bekhend, přijde Heninová jen o zápasy ve dvouhře, v nichž ji proti Estonsku nahradí 12. hráčka světa Yanina Wickmayerová. V neděli by mohla nastoupit v deblu po boku Flipkensové.

I přes absenci Heninové zůstávají Belgičanky velkými favoritkami. Vedle Wickmayerové nastoupí také Kim Clijstersová, která v úvodním zápase narazí na Maret Aniovou.

"Jsem nadšená," řekla bývalá světová jednička, která celý duel v sobotu zahájí. "Vždycky mě baví hrát první zápas. Nenervujete se, když sledujete své kamarádky, jak hrají před vámi, tak snad dokážu vyhrát a získat tak první bod."

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga je poloviční hráč na antuce, to je trápení. Přijde mi, že neumí pracovat se skluzem, jak je těžkej, tak mu to klouže trošku víc a špatně se pohybuje, vrávorá tam.. to je hrozný ;(
Reagovat
skott
no snad od nej necekas ¨provazy¨ a la elasticky Monfils:-) Tsonga stejnak vyuzije to sklouznuti maximalne pro nejakej dropshot, jinak to pojima jako na hardu...ale ten zapas se mi libi, akorat smula toho deste ted, byli tam paradni vymeny.
Reagovat
smazaný uživatel
nečekám ..:D, ale trochu mě to šokovalo, že je to až tak špatný, vyrůstal ve Francii, to je antuková země a nic. De Bakker je šikovnej!
Reagovat
skott
Otazka jak casto se na antuce pripravuje;)Bych nerekl, ze je to zas az tak hrozny, mozna v defenzive je to videt...
Thiemo je velkej borec, nebyt zraneni, tak mohl byt davno ve dvacitce.V juniorech byval na urovni Del Potra.Myslim, ze brzo bude patrit do absolutni spicky, tohle je jen zacatek od nej.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist