Heninová bude mít vlastní muzikál

11. 10. 2011, 18:55
Aktuality 4
Dosavadní život bývalé první tenistky světa Justine Heninové se stal námětem na muzikál. Podle agentury AFP bude mít dílo premiéru příští rok a devětadvacetiletá Belgičanka, která ukončila v lednu kariéru, se v něm objeví v menší roli.
Profily hráčů
Justine Heninová

V muzikálu choreografky Joëlle Moraneová budou hrát převážně děti a první představení se odehraje stylově na tenisovém kurtu. Z jednoho dvorce sportovního centra v Limelette nedaleko Bruselu bude jeviště, na dalších pěti vyroste hlediště pro 1500 až 2000 lidí.

Během představení budou také na velkých obrazovkách promítány záběry z tenistčina dětství a kariéry, za kterou Heninová vyhrála sedm grandslamů a celkem 43 titulů na okruhu WTA.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
hatatytla
mohla by i divadelně zinscenovat svůj první předčasný odchod ze scény, jak jí lidé z vedení naznačili, že už jí chybí motivace :)
Reagovat
VlS
Oj, to bude bomba, vítězsky GS dostanou volňáska
Reagovat
smazaný uživatel
To je od tebe ironie? Já jsem přesvědčená, že Justine a Kim jsou pro Belgičany ikony a pro děcka velkými vzory, tak to pro ně bude zážitek.
Reagovat
VlS
No, já si myslím, že i zde platí "Ševče drž se kopyta".
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist