Heninová má přetržené vazy v lokti, přijde o US Open

1. 7. 2010, 22:02
Aktuality 3
Sedminásobná grandslamová šampionka Justine Heninová si po pádu ve Wimbledonu natrhla vazy v pravém lokti. Ze zranění se bude belgická tenistka zotavovat zhruba dva měsíce a přijde tak i o start na US Open. Heninová to oznámila na svých internetových stránkách.
Profily hráčů
Justine Heninová

Belgičanka se na londýnské trávě zranila v prvním setu při prohraném pondělním zápasu s krajankou Kim Clijstersovou ve čtvrtém kole. Kvůli rekonvalescenci vynechá celé americké turné na tvrdých površích včetně posledního grandslamu sezony. 

Na dvorcích Flushing Meadows v New Yorku Heninová triumfovala v letech 2003 a 2007. Letošní ročník US Open začne 30. srpna.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nemám jí příliš v oblibě a pro moji top hráčku, krajanku Kim klesne konkurence alespoň, na druhou stranu pro kvalitu ženského tenisu je to určitě škoda.
Reagovat
Vojtaakk
Musim říct, že to její "allez" po každý nevynucený chybě soupeřky mi opravdu chybět nebude...
Reagovat
Vojtiik
To je pech :/ :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist