Henman se objeví na Wimbledonu v roli komentátora

11. 4. 2008, 18:30
Aktuality 0
Podle televizní stanice BBC se Tim Henman objeví na letošním Wimbledonu coby nový komentátor. Třiatřicetiletý Henman, který opustil dráhu profesionálního tenisty v září minulého roku, se objeví s televizním týmem jako analyzátor a odborný poradce.
Profily hráčů
Tim Henman se objeví na Wimbledonu v roli komentátora

Henman bude poskytovat komentáře a analýzy pro BBC1 a BBC2 a bude pracovat s lidmi jako je Sue Barker, John Inverdale, John McEnroe nebo Boris Becker.

Henman uvedl: "Jsem velmi potěšen, že se připojím k týmu BBC již na letošním Wimbledonu. Je to pro mne vzrušující vrátit se na Wimbledon a při tom nehrát. Navíc se velmi těším na spolupráci s ostatními členy BBC týmu."

Paul Davies, výkonný producent BBC TV pro Wimbledon dodal: "Tim byl neobyčejně populární hráč a úspěch, drama a vášeň, které jeho hru na Wimbledonu vždy provázely, tvořily unikátní spojení mezi grandlsamem a britskými tenisovými fanoušky. Návrat do SW19 spolu s týmem BBC se zdá být oboustranně velmi chytrým tahem, neboť jeho letité zkušenosti přímo z kurtu dodají našim reportážím jiný vzrušující rozměr. Všichni doufáme, že to je začátek úspěšné spolupráce mezi Timem a BBC."

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist