Hernych vyhrál v Jersey, ve finále porazil Mináře

28. 3. 2010, 17:28
Aktuality 4
Český tenista Jan Hernych vyhrál challenger v britském Jersey a dosáhl prvního úspěchu v sezoně, v níž se mu zatím vůbec nedařilo. Třicetiletý rodák z Prahy potvrdil roli nejvýše nasazeného hráče a v dnešním finále zdolal 7-6 a 6-4 krajana Jana Mináře.
Profily hráčů
Jan Hernych

Hernych, který kvůli potížím s loktem nestartoval na prvním grandslamu sezony v Austrálii, letos zatím sbíral spíše porážky a v žebříčku klesl až na 151. místo. Na třech předchozích challengerech vypadl vždy v prvním kole a při jediném startu na turnaji ATP prohrál v únoru v Dubaji po postupu z kvalifikace hned v úvodním utkání s Chorvatem Ivanem Ljubičičem.

Výsledky - Jersey (tvrdý povrch, dotace 42.500 eur):
Dvouhra - finále:
Hernych (1-ČR) - J. Minář (ČR) 7:6, 6:4.
pva, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Je to už asi labutí píseň, ale musí ho to potěšit. Mohu jen popřát, více takových výsledků, a tím zákonný postup a větší šance si zahrát na pořádných turnajích.
Reagovat
weak
Labutí píseň? ...
Herňa vypadl z elity jen kvůli zranění lokte, jinak v tuhle dobu hrál na Miami... s jeho pracovitostí se tam co nevidět vrátí...
Reagovat
Gulbis
s jeho flegmatickým přístupem k některým zápasům těžko
Reagovat
weak
nemusi kazdy "kamonovat" druhemu do obliceje nebo se strikat po kazdem mici, aby dokazal, ze zapas proziva... Kazdy proziva zapas po svem, kazdy je jina povaha... Herňu znám osobně a muzu rict, ze je to jeden z nejpoctivejsich a nejpracovitejsich hracu na okruhu...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist