Hewitt v Halle snadno postupuje. Ve čtvrtfinále je i Lacko

9. 6. 2010, 22:49
Aktuality 0
ATP HALLE - V londýnském Queen`s Clubu 12 let nechyběl a získal tam čtyři tituly. Letos však Llyeton Hewitt do Británie neodletěl a dal přednost turnaji v německém Halle. A zatím svého rozhodnutí litovat nemusí: po dvou hladkých výhrách postoupil již do čtvrtfinále.
Lleyton Hewitt

Někdejší nejlepší hráč světa Lleyton Hewitt hladce postupuje turnajem v Halle. Ani ve svém druhém zápase neztratil set, dnes Nizozemce Thiema De Bakkera porazil 6-3 6-3. Devětadvacetiletý Australan, jenž poprvé po dvanácti letech nehraje v Queen`s Clubu, nečelil žádnému brejkbolu.

"Dnes jsem hrál opravdu dobře," nešetřil Hewitt chválou svého výkonu. "Hrál jsem konzistentně, dobře se pohyboval a cítil jistotu v úderech."

"On (De Bakker) je nebezpečný na každém povrchu. Nedávno porazil Ferrera a Tsongu v Barceloně," věděl o soupeřově síle Hewitt.

Nasazená osmička se ve čtvrtfinále střetne s domácím Andreasem Beckem, který se do této fáze soutěže v Halle dostal potřetí v řadě. Dnes zdolal ve třech setech krajana Nicolase Kiefera.

Čtvrtý pokus dostat se poprvé do semifinále si zajistil Lukáš Lacko. Slovenský tenista otočil zápas s Dominikem Meffertem a čeká ho Philipp Petzschner. Ten už Lackovi dvakrát cestu do semifinále zkřížil.

Na zápas proti Rogeru Federerovi se může těšit Alejandro Falla. Kolumbijec dnes uspěl v dohrávaném duelu s Izraelcem Okunem.

- ATP 250 HALLE (Německo, tráva, 750.000 eur) -
středeční výsledky (09. 06. 2010)

Dvouhra - 1. kolo:
Becker (Něm.) - Ledovskich (Rus.) 6-4 6-2
Falla (Kol.) - Okun (Izr.) 6-4 6-3

Dvouhra - 2. kolo:
Hewitt (8-Austr.) - De Bakker (Niz.) 6-3 6-3
Petzschner (Něm.) - Troicki (Srb.) 7-6(5) 6-3
Beck (Něm.) - Kiefer (Něm.) 6-2 3-6 7-6(4)
Lacko (SR) - Meffert (Něm.) 2-6 6-4 6-3

Čtyřhra - 1. kolo:
Čermák/Mertiňák (1-ČR/SR) - Beck, Greul (Něm.) 6-1 6-3
Damm/Polášek (2-ČR/SR) - Chardy/Serra (Fr.) 6-4 6-4
Chiudinelli/Troicki (Švýc./Srb.) - Friedl/Vemič (ČR/Srb.) 6-7(5) 7-6(7) 10-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist