Hingisová je maminkou. Holčičce dala jméno Lia

9. 3. 2019, 09:06
Aktuality 3
Bývalá nejlepší singlistka i deblistka světa a majitelka celkově 25 grandslamových trofejí Martina Hingisová se stala maminkou. Osmatřicetiletá Švýcarka s manželem Harrym se dcerou pochlubili fotografií na sociálních sítích.
Profily hráčů
Martina Hingisová s rodinou

Martina Hingisová po sezoně 2017 s vidinou založit rodinu už potřetí ukončila úspěšnou tenisovou kariéru. Loni v létě se podruhé vdala, když si po dvouleté známosti vzala sportovního lékaře Harryho Leemanna, a na podzim oznámila, že čekají miminko.

To před pár dny 'přišlo' na svět. Osmatřicetiletá Švýcarka porodila holčičku, které s manželem dali jméno Lia. Vítězka 25 grandslamových turnajů ve dvouhře a čtyřhře se pochlubila fotografií svého prvního potomka na sociálních sítích.

Rodačka z Košic žila v Rožnově pod Radhoštěm, odkud v roce 1988 emigrovala s českou matkou Melanií do Švýcarska. Singlový žebříček vedla dohromady 209 týdnů, opakovaně byla rovněž deblovou jedničkou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Fandina
Další radostná událost. Gratulace rodince, ať se daří a ať to roste.
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea má oko v pořádku. OK
Reagovat
brixner
No ta má ale zubi...
:-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist