Hladíková si na halovém MČR zahraje o finále proti Hlaváčkové

12. 12. 2008, 22:26
Aktuality 0
HALOVÉ MČR ŽEN - České tenistky Tereza Hladíková a Andrea Hlaváčková postoupily do semifinále halového mistrovství republiky, které se hraje pod názvem Zubr Cup v Přerově. O účast ve finále se utkají spolu a vítězka narazí na lepší z duelu mezi Chorvatkou Anou Savičovou a Ruskou Natalií Orlovovou, která do hlavní soutěže postoupila z kvalifikace.
Tereza Hladíková

Hladíková ve třísetové bitvě porazila šestou nasazenou Annu Florisovou z Itálie, i když se necítila dobře. "Ráno jsem se probudila a měla jsem zduřené mandle. Nebylo to zkrátka v pohodě. Odehrála jsem těžký zápas a absolutně už nemám sílu. Každopádně jsem ráda, že jsem vyhrála," řekla osmnáctiletá domácí tenistka. Hladíkovou v sobotu čeká navíc finále deblu, ve kterém se jí daří po boku Renaty Voráčové.

Hlaváčková v bezmála tříhodinovém zápase udolala krajanku Sandru Záhlavovou. Utkání bylo mimořádně vypjaté. "Záhlavová je moje rivalka ze stejného města, navíc se známe od malička. Nemáme se příliš v lásce a podle toho to vypadalo i na kurtu," uvedla vítězka.

Ve čtvrtfinále neúspěšně bojovaly další dvě české reprezentantky Zuzana Ondrášková a Michaela Paštiková, které shodně ve třech setech podlehly zahraničním soupeřkám. V Přerově se hraje celkem o 25.000 dolarů.

Halové mistrovství ČR (Přerov) - čtvrteční výsledky:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Hlaváčková (5-ČR) - Záhlavová (2-ČR) 6:2, 4:6, 6:3
Savičová (Chorv.) - Ondrášková (3-ČR) 6:7 (3:7), 7:6 (14:12), 7:5
Hladíková (4-ČR) - Florisová (6-It.) 3:6, 7:5, 6:4
Orlovová (Rus.) - Paštiková (ČR) 6:3, 4:6, 6:3

Semifinálové dvojice:Orlovová - Savičová, Hlaváčková - Hladíková.

Čtyřhra - semfinále:
Vaňková, Lykinová (ČR/Rus.) - Chmelínová, Paštiková (1-ČR) 3:6, 7:6 (7:4), 10:7
Hladíková, Voráčová (2-ČR) - Gerlová, Kriegsmannová (ČR) 4:6, 6:3, 10:1.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist