Hlaváčková po cenných skalpech vyhrála čtyřhru v Bruselu

21. 5. 2011, 15:22
Aktuality 1
WTA BRUSEL - Česká tenistka Andrea Hlaváčková vyhrála spolu s Galinou Voskobojevovou z Kazachstánu čtyřhru na turnaji v Bruselu a má letošní druhý titul. Ve finále česko-kazašský pár porazil druhou nasazenou polskou dvojici Klaudia Jansová a Alicja Rosolská 3-6 6-0 10-5.
Andrea Hlaváčková

Čtyřiadvacetiletá Hlaváčková navázala dnešním triumfem na dubnové vítězství na turnaji v marockém Fezu, jehož dosáhla spolu s krajankou Renatou Voráčovou. Celkově získala sedmý deblový titul v kariéře.

V druhém kole vyřadily plzeňská rodačka Hlaváčková s Voskobojevovou ve dvou setech hvězdný americký pár Liezel Huberová a Lisa Raymondová, jehož členky mají na kontě celkově 114 titulů včetně devíti grandslamových.

- WTA PREMIER BRUSEL (Belgie, antuka, 618.000 dolarů) -
sobotní výsledky (21. 05. 2011)

Čtyřhra - finále:
Hlaváčková/Voskobojevová (ČR/Kaz.) - Jansová, Rosolská (2-Pol.) 3-6 6-0 10-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Je skvělé,že si Andrea s Galinou patrně sedly.Ono porazit pár Raymond,Huber-to se počítá a k tomu ještě celý turnaj vyhrát.Nevím zda spolu budou nadále hrát,každopádně bych to hodnotil z pohledu českého tenisu jako výsledek týdne.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist