Hlaváčková v Cincinnati porazila Mattekovou, Zakopalová i Šafářová končí

14. 8. 2012, 22:48
Aktuality 141
WTA CINCINNATI - Olympijská medailistka Andrea Hlaváčková v Cincinnati postoupila do 2. kola ve čtyřhře i ve dvouhře. V singlu si poradila s domácí Mattekovou-Sandsovou a čeká ji Slovenka Cibulková. Vstup do soutěže se naopak nepovedl Kláře Zakopalové ani Lucii Šafářové.
Andrea Hlaváčková

Minulou neděli Andrea Hlaváčková získala v Londýně stříbrnou olympijskou medaili ze čtyřhry, kterou pak v následujících dnech oslavila současně s 26. narozeninami s rodinou a kamárdy v rodné Plzni. Dlouho se ale v Česku nezdržela, neboť už v sobotu vstupovala do kvalifikace turnaje v Cincinnati. A byla v ní úspěšná, když porazila Australanky Jarmilu Gajdošovou a Oliwii Rogowskou.

V prvním kole hlavní soutěže se Hlaváčková utkala s domácí Bethanií Mattekovou-Sandsovou, která byla rovněž rozehraná z kvalifikace. A sympatická Češka, která si fanoušky získává i dobročinnými aukcemi na svém facebookovém profilu, s extravagantní Američankou přišla jen o jedno podání a zvítězila 6-3 7-5.

Ve druhém kole se Hlaváčková, která už včera s deblovou partnerkou Lucií Hradeckou postoupila do 2. kola čtyřhry, utká se Slovenkou Dominikou Cibulkovou. S tou před pěti lety prohrála na antuce v Praze. Pokud se jí odveta povede, vyzve světovou sedmičku Angelique Kerberovou z Německa. 

"Dneska super zápas a do druhého kola proti Dominice Cibulkové. Zítra dvojí práce, singl i debl, tak pošlete hodnš štěstí a energie," poslala Hlaváčková po svém postupu příspěvěk na Facebook.

Naopak postoupit nedokázala Klára Zakopalová, jež nevyužila příznivého losu. Původně měla čelit Rusce Anastasii Pavljučenkovové, ta se ale po odhlášení Srbky Ivanovičové posunula do jiné části pavouka a třicetiletou Češku tak čekala Gruzínka Anna Tatišviliová, která dostala druhou šanci jako šťastná poražená z kvalifikace.

Zakopalová hned v prvním gamu přišla o podání, které si v zápase neudržela celkem čtyřikrát a utkání nakonec po bezmála dvou hodinách prohrála 6-7 5-7.

Do soutěže s dotací 2,1 milionu dolarů zasáhla také Lucie Šafářová, jež byla před pár dny blízko finále v Montrealu. Úspěšné tažení Rogers Cupem ale v Cincinnati nezopakuje. Dva dny po smolné semifinálové prohře s Na Li pětadvacetiletá Češka nestačila na Kazašku Jaroslavu Švedovovou, které podlehla 3-6 4-6.

Petra Kvitová měla v prvním kole volný los, ve druhém se ve středu střetne s Němkou Monou Barthelovou.

Serena spáchala 44 nevynucených chyb
Na osmifinále se může těšit domácí favoritka Serena Williamsová. Byť předvedla hrozivých 44 nevynucených chyb, dokázala si s Řekyní Eleni Daniiliduovou poradit a připsala si 18. vyhraný zápas za sebou. Během úspěšné série se stala královnou Wimbledonu, Stanfordu i olympijského turnaje v Londýně. 

"Čtyřiačtyřicet nevynucených chyb je ale šokující. A neprofesionální," zlobila se Williamsová, která letos vyhrála už pět turnajů a také dvě deblové trofeje se starší sestrou Venus. Společně ovládly Wimbledon a olympiádu, v obou případech ve finále porazily českou dvojici Andrea Hlaváčková, Lucie Hradecká.

Úvodní zápas zvládla i její sestra Venus, která vyhrála i čtvrté vzájemné utkání s Marií Kirilenkovou. Čtvrtou z olympiády ve dvouhře a bronzovou medailistku ze čtyřhry však v Cincinnati udolala až po 2 hodinách a 26 minutách. 

Přitom v prvním setu dvatřicetiletá Amerričanka ztratila v pěti gamech na servisu jen 3 fiftýny a vyhrála ho 6-3. Ve druhé sadě šla třikrát do brejku, dvakrát podávala na vítězství, čtyřikrát byla dva míčky od vítězství, jenže zápas ukončit ani v jednom případě nedokázala a v tie-breaku padla. Rozhodující dějství ale už bylo ze strany Venus opět dominantní, bývalá světová jednička na podání přišla jen o tři fiftýny a vyhrála 6-3 6-7 6-2.

- WTA PREMIER 5 CINCINNATI -
(USA / Ohio, tv. povrch, 2.168.400 dolarů)
úterní výsledky (14. 08. 2012)

Dvouhra - 1. kolo:
Hlaváčková (ČR) - Matteková-Sandsová (USA) 6-3 7-5
Švedovová (Kaz.) - Šafářová (16-ČR) 6-3 6-4
Tatišviliová (Gruz.) - Zakopalová (ČR) 7-6(5) 7-5
Stephensová (USA) - Pironkovová (Bul.) 6-4 6-1
Arvidssonová (Švéd.) - Paszeková (Rak.) 6-1 2-1 skreč P.
Karatančevová (Kaz.) - Bertensová (Niz.) 6-2 6-1
V. Williamsová (USA) - Kirilenková (12-Rus.) 6-3 6-7(5) 6-2
Makarovová (Rus.) - Petrovová (15-Rus.) 7-6(8) 3-1 skreč P.
Hantuchová (SR) - Čeng Ťie (Čína) 2-6 7-6(1) 6-3
Cirsteaová (Rum.) - Wickmayerová (Belg.) 6-7(6) 6-2 6-3
Vinciová (It.) - Keysová (USA) 6-3 6-3
Scheepersová (JAR) - McHaleová (USA) 3-6 6-3 3-0 skreč M.

Dvouhra - 2. kolo:
S. Williamsová (2-USA) - Daniiliduová (Řec.) 6-3 6-4
Stosurová (3-Austr.) - Medinaová (Šp.) 6-3 6-7(6) 6-4
Kerberová (5-Něm.) - Babosová (Maď.) 3-6 6-1 6-2
Larssonová (Švéd.) - Bartoliová (8-Fr.) 6-4 6-2  

Čtyřhra - 1. kolo:
Görgesová/Peschkeová (Něm./ČR) - Čchan Jung-čan/Čchan Chao-čching (Tchaj-wan) 6-4 3-6 16-14
Grandinová/Uhlířová (JAR/ČR) - Beguová/Medinaová (Rum./Šp.) 7-6(5) 6-1 
Cibulková/Hantuchová (SR) - Gajdošová/Zakopalová (Austr./ČR) 4-6 6-1 10-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

141
Přidat komentář
pepin
No a vidíš, Ty mi pořád kritizuješ, že jsem proti Tobě zaujatý a jak vidím, Tvoji neobjektivitu neposuzuji jen já sám. Takových je tu více.
Reagovat
smazaný uživatel
Opakuju, co jsem napsal Bobovi: Odkdy jsou fanoušci objektivní? Já si nepotřebuju hrát na objektivního... Mně vůbec nevadí, komu fandíš a je mi jasné, že nebudeš fandit např. Caro proti Petře. To naprosto chápu. Ale vadí mi, jak se tady o mě pořád otíráš... Já myslím, že o žádné hráčce nepíšu nic špatného. A že stoprocentně stojím za mými favoritkami? To považuju za správné, jinak bych to nedělal.
Reagovat
smazaný uživatel
"Objektivní fanoušek", to je oxymóron. něco jako "živá mrtvola." ;-)
Reagovat
pepin
Ty jsi jak malé dítě, pořád tady brečíš jak Ti kdo tady ubližuje, jak si kdo dovoluje mapsat něco ne pozitivního o těch tvých, ale, že tady 20 lidí se shoduje na něčem, tak Ty z toho uděláš, že fanoušek je neobjektivní. Bob Ti to napsal správně a srozumitelně. Ty neumíš prostě přiznat, že Tvoje holky něco podělají. Ty jsi schopný se vymluvit na počasí, na vítr, špatný odskok apod. Mě je jedno, když tu píšeš o tátovi Caro, ale mi tu diskutujeme o našich pocitech k tomuto tématu a Ty jsi schopný napsat, jak můžeme vědět jaký mají vztah, zda jim vyhovuje, či ne. Ale to mi nehodnotíme, a pokud Ty se do toho navážíš, tak musíš počítat s odezvou. A jinak, já se o Tebe neotírám, já se jen vyjadřuji zrovna tak jako Ty k mojí osobě, k Bobovi a dalším. Protože běda, jak někdo něco napíše záporného k mušketýrkám, hned se o něho otíráš.
Reagovat
Bob
že si stojíš za svými favoritkami je snad dobře, to ti tu někdo nevyčítá. když ale jedna z nich hraje špatně, nikdy to nenapíšeš, naopak je vychválíš ;) Jinak význam "objektivní" taky mj. znamená - shodující se se skutečností. O tom mluvím. Občas skutečnost je a to zejména v tomto roce, že Caro a Petra nehrajou moc dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý si chrání svoje koně, to je normální. A hodnocení herního projevu, koučinku atp. nikdy objektivní nebude, nedá se to exaktně měřit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak objektivní fanda asi neexistuje. To se nedá, to si leda někdo namlouvá. Ale je rozdíl se alespoň o určitou objektivitu snažit nebo nevidět, neslyšet....;)
Reagovat
smazaný uživatel
V první řadě se omlouvám, že odepisuju tak pozdě. Od dvanácti hodin jsem byl pryč...

pepin: Tak já myslím, že jsem schopný napsat i o Petře, že jí třeba škodí horko. Já prostě vnímám vnější vlivy, protože ty na hráčky působí a každému může vyhovovat něco jiného. Je logické, že se o tom asi nejčastěji zmiňuju v souvislosti s mými favoritkami, protože o nich píšu nejvíc... Tím otíráním jsem myslel, že tady kolikrát napíšeš příspěvky, které jsou narážkami na mě a nenapíšeš v nich naplno moje jméno. To se mi nelíbí a není to žádné brečení. A ještě jedna věc: Když se mi něčí (např. tvoje) příspěvky nelíbí, tak jsou mi většinou ukradené a na pisatele nereaguju. Proč to tak nemůže být i obráceně? Ušetřili bychom spoustu energie... Jo a chtěl bych vidět těch 20 lidí. :D

Bob: Asi špatně čteš moje příspěvky. Když napíšu, že se nedařilo (a to napsat umím), tak to jinými slovy znamená "hrála špatně". Jen to prostě píšu tak, aby to nevyznělo úplně negativně. Ale rozhodně jsem schopný napsat, že se nedařilo, když se opravdu nedaří. Zkus si projít některé moje příspěvky. Z poslední doby bych doporučil zejména komentář po zápase Ana - Vinci... A že Caro a Petra v tomto roce nehrajou moc dobře? Co je to hrát dobře? Pro někoho je hrát dobře třeba jenom 1. místo, pro mě to je bohatě první desítka... Když někdo patří mezi prvních deset hráček na světě, tak o něm nebudu psát, že hraje špatně, je úplně z formy apod. Ale chápu, že všichni můžeme mít jiné nároky...
Reagovat
Bob
Promiň, ale proč já mám pořád pocit, že máš tendenci svých holek se jenom zastávat? Spousta z nás dokáže říct, že Petra hrála hrozně, viď tomrre :) Vidíme realitu a píšeme pravdu. To, co tu ostatní píšou ohledně Caro táty je naprostá pravda. Na to neexistuje žádný argument.. To, že Caro už nehraje to co dřív je taky jasný fakt, ať se ti to líbí nebo ne, ale žádný obhajoby jí asi už nepomůžou dostat se zpátky tam, kde byla. Nezlob se na mě, ale já to takhle prostě cítím, že občas nejsi objektivní. Nechci řešit každou obhajobu, ale když už jsem se dole bavili ohledně toho táty..
Reagovat
smazaný uživatel
Odkdy jsou fanoušci objektivní? :) Vždycky budu stát za Caroline, ať se vám to líbí nebo ne. Co se týče Piotra, tak já věřím Caroline a tím pádem musím věřit i jejímu týmu... A při vší úctě, jeden tommr v diskusi stačí. :D
Reagovat
Bob
Při vší úctě je mi jedno komu si fandíš a za kým si stojíš. Věř si komu chceš. Věřit Caro můžeš, upřímně to trochu zní jako bys jí doopravdy znal. Já se bavil o tom, že 95% lidí se shodne na jedné určité věci, která je už i tak celkem dost viditelná, ale ty vždycky najdeš něco s čím přijdeš ;) Tímto to dál nechci řešit, jenom jsem se vyjádřil. Piotr ať je raději stiha a nechá hrát svojí dceru. Není to vůbec špatná tenistka, je výborná. Lepší otec nežli tréner. To je můj názor ;)
Reagovat
Bob
k*rva, slibuju, že už nebudu pít, když budu chtít něco přidávat do diskuzí :D
Reagovat
smazaný uživatel
"...ale ty vždycky najdeš něco s čím přijdeš ;)"

No to je snad dobře, že mám nějaké argumenty, ne? :D Já zase nechci, abys mě bral jako nějakého stoprocentního zastánce Piotra. Jak už jsem tady psal: Když Caro zůstane s Piotrem - OK. Když se Caro s Piotrem rozejdou - OK. To si prostě musí rozhodnout sami... Ale teď jsou pořád spolu, takže: Go Caro! Go Piotr! :)

A jestli je Caro lepší tenistka než Piotr trenér? Tak to nevím, trenéři mezi sebou nesoutěží. Ale určitě je Caro lepší tenistka, než byl Piotr fotbalista. :D Opět při vší úctě. :)

Mimochodem, první set 6:1. :)
Reagovat
tommr
umím si představit jak v poslední době trpíš když 3 z tvejch oblíbenkyn jsou boje neschopný a čtvrtá je úplně z formy a tak nechávám tvojí jízlivou poznámku bez povšimnutí ... :)
Reagovat
Bob
monty monty, já nepsal, že jsi zastánce Piotra, ale Caro!! No doufám, že sis toho všiml!! Jsem si tady zbytečně mořil prací a ty to ani nepochopíš, styď se :D Jinak ve tvé odpovědi neshledávám žádný náznak provokace, čímž si mě celkem zklamal, doufal jsem, že to bude větší maso. Nevadí jindy, vtipné narážky na stranu Caro pořád v zásobě mám, tak jindy kámo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň. Bob nadhodil zrovna tebe, tak jsem holt pálil ostrýma. :D Jinak tě jako diskutéra uznávám, ale klonovat bych tě opravdu nenechal... Ono je lepší, když je originál jenom jeden. :) Jinak ty zdravotní problémy třech mých favoritek jsou pro mě opravdu těžké. Co může být pro sportovce (a jeho fanouška) horšího, než zranění nebo nemoc? Ale jinak jsem rád, že hraje aspoň Caro a rozhodně bych neřekl, že je úplně z formy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, pochopil jsem to. Jen jsem nechtěl, aby sis myslel, že jsem zastáncem Piotra jako jediného možného trenéra pro Caroline... Rozhodně nemám v úmyslu tady někoho provokovat, i když to tak možná někdy vypadá. Zato ty budeš se svými "vtipnými narážkami" určitě rád provokovat a předpokládám, že je máš připravené nejenom na Caro, ale třeba i na moje další oblíbené hráčky. Tak se snaž, ať mě aspoň někdy vyprovokuješ... Good luck! :D
Reagovat
smazaný uživatel
6:1, 6:0

No jo, tomu se říká úplně z formy... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nedej se ;-)
Jo, já vím, jaké to je, když tvůj oblíbenec je zraněný :-((
Reagovat
Bob
No za koho mě máš? :) Azarenku mám rád, Caro mi nijak zvlášť nevadí, Anna mi taky nevadí.. Koho fakt nemám rád je MáriahekŠarapová. Tu teda moc nemusím. Rozhodně chápu a chválím, že při svém volném čase při příležitostech o kteréch se moc nemluví (kromě v hospodě u piva) myslíš třeba na Caro nebo Annu, ale Maria je opravdu kalibr. Špunty do uší a ibalgin. Ale ten se blbě kombinuje s pivem! Ono už samo o sobě by to bylo docela haluz!
Reagovat
smazaný uživatel
Ema: Díky, Emičko. Taky přeju Rafovi brzké uzdravení. :)

Bob: No to jsem si všiml před finále OH, že ti Masha asi nebude moc sympatická... Tvůj problém. :)
Reagovat
Bob
Tam jsem napsal ze to bude vyprask a taky byl.
Reagovat
smazaný uživatel
No mě šlo spíš o to oslovení... Ale nechme to být. :)
Reagovat
Bob
Šarapice? To neber nějak zle, prostě jí tak říkám.
Reagovat
dadaft
ještě uvidíme Caro. úsměv.
Reagovat
tommr
tak to je opravdu dobrá zpráva. Na takovej zajímavej zápas - a přitom pro mě bez nervů - se vždycky rád podívám ... :)
Reagovat
dadaft
taky se těším, v klidu si Caro prohlédnout - v takovýchhle zápasech by měla chytat sebevědomí. doufám, že diváci vydrží...
Reagovat
dadaft
tak oni na Eurosportu slavně vyhlásí, že budou dávat Caro, dokonce džingly vyrobí, velkými písmenky napíší NEXT LIVE - - - a potom zjistí, že nemají práva a poněkud imbecilně to celé zruší.
výkon z přelomu druhé a třetí stovky...
blééééééé
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si říkal, že to asi nebude... Vždyť v programu mají nějaký wrestling.
Reagovat
tommr
to jsou teda trapáci ...
Reagovat
dadaft
no nic, dobrou pánové...
Reagovat
dadaft
z centrkurtu se všechno rozléhá jako svině, teď pro změnu nějaká diskoška...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo behem zapasu Petry a Mony jsme si mohli slusne vychutnat vitezstvi Djokera a informaci, ze to je 3x finalista Cinci a privitani olympijskeho viteze Andyho, take jsme se dovedeli, ze Sam je z Kalifornie a tak:) Takze holky mely celkem takovy informativni zapas:) Zabily 2 mouchy jednou ranou, odehraly svuj zapas a jeste se dovedely spoustu zajimavych tenisovych informaci:) Urcite je potesilo hlavne to, ze uz vedi odkud je Sam Querrey:)
Reagovat
smazaný uživatel
My se tomu tady smějem, ale holkám to asi není moc příjemné, když je vedle takový cirkus. Přitom kdyby v hledišti kejchnul divák, hra se okamžitě přeruší..
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, docela randál, vůbec to nepřipomíná tenisový prostředí, mě to rušilo, co mají říkat hřáči na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Obavam se, ze kdyby tam nekdo kejchnul, tak to ani nikdo v tom randalu neuslysi.
Ale pravdou je, ze atmosfera v Americe byla vzdy dost "divoka" a ziva. No a vubec kdysi...dokonce i na USOpen v zapase Agassi vs. Connors si Jimmy povidal s divaky, kteri byli schopni rvat i behem vymeny. Ve statech to byla vzdy divocina:) Ted uz se mi zda, ze to je vic klidnejsi...
Reagovat
tommr
Dneska to byly příšerný nervy. Potvrdilo se to co jsem prorokoval už před zápasem: že Barthelová bude strašně nebezpečná. Mám ještě v živý paměti její třísetový bitvy s Azarenkovou v IW a ve Stuttgartu nebo s Agou Radwanskou v Montrealu a dneska hrála podobným stylem. Prostě do toho neustále mlátila vší silou a takový míče se pak pokud skončí v kurtu opravdu těžko vracejí i těm nejlepším hráčkám. Navíc měla Barthelová chvílema i neskutečný štěstí a naslepo odehrávaný míčky jí končily na lajnách nebo jí pomohla sít. Já jsem jak známo na Petru obvykle hodně kritickej, ale dneska mi jí bylo chvílema opravdu líto. Ještě štěstí, že se to riskování v závěru obrátilo proti Barthelový ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Líto? Petry? Pane, kdo jste a co jste udělal s tommrem?
:-)
Reagovat
tommr
neboj, jsem to pořád já. Dneska jsem se ale na to trápení Petry nemoh koukat aniž bych s ní nesoucítil. Ona totiž hrála poměrně dobrej tenis, ale přesto to málem nestačilo. Soupeřka totiž šíleně riskovala a bohužel jí skoro všechno vycházelo. Naštěstí nakonec zvítězila tenisová spravedlnost ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To mě těší, že to tak vidíš ;-)
Reagovat
dadaft
za mě spokojenost. nebyl to lehký zápas, Mona dokázala pěkně jedovatě kousat, takové skoro berdychovské žihadla. dopadlo to dobře, Petra se s věcma dokáže poprat, hra nebyla marná, v mém srdci převládá mírný optimizmus v mezích zákona...
Reagovat
pepin
Máš pravdu, Bart. hrála dobře a hrála na hranici rizika. Ale ono se to hraje, když víš, že na druhé straně je někdo, komu než se to srovná tak mi bude dávat body zadarmo. Vem si jen 3 set při podání Bart. na konci. 4 x podávala a Petra to 4 x narvala do sítě, div že ji neprotrhla. A při tom to bylo podání, kterým by vyhrála zápas. Při tom ta byla již načatá a stačilo držet míček ve hře. Podívej na poslední balon. Neunesla to.
Reagovat
dadaft
* nebo se píše optimismus? - asi jo. *
Reagovat
pepin
Máš pravdu, to druhé je správně.
Reagovat
smazaný uživatel
Správné jsou oba tvary. ;-) http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=optimizmus&Hledej=Hledej
Reagovat
tommr
myslíš tu stupidně vyházenou čistou hru při podání Barthelový za stavu 5:4 pro Petru? Tam to Petra opravdu pěkně odflákla - to s tebou souhlasím ... :)
Celkově ale měla dneska Petra mín nevynucenejch chyb než soupeřka a to už je co říct ... :)
Reagovat
pepin
Ano, přesně tu a to si myslím, že Bart. již byla načatá a stačilo být jen trpělivý.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se statečně rvala s prostředím i soupeřkou a nakonec vydřela postup, výborně! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vítězství Petry v úvodním zápase po pomalejším začátku... To už snad ani nemůže nikoho překvapit. :D
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo říká, že mě to překvapuje? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec nikdo. :) Ale výhra Petry 2:1 na sety v prvním zápase, to už je prostě jistota... Být tebou, tak bych se u toho vůbec nenervoval. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě se to řekne "nenervuj se," ale když pak vidím, co tam proboha zase všechno vyvádí.. ;-)
Reagovat
ludolf
Petra odcházela fyzicky, naštěstí Mona odešla rychleji psychicky.
Reagovat
tommr
ona to není tak úplná náhoda, že Barthelový ke konci selhaly nervy. Totéž se jí stalo v zápasech s Azarenkovou v IW a ve Stuttgartu nebo s Agou Radwanskou v Montrealu. Ona proti silnějším soupeřkám šíleně riskuje a dlouho jí to vychází, ale nakonec se to stejně vždycky obrátí proti ní ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo třeba proti Angelique v Kodani, tam taky prohrála Mona z mečbolu...
Reagovat
tommr
jj to byl taky podobnej případ - tady prostě platí, že kdo s čím zachází ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak i JMDP jde dál :-) Porazil T. Haase ve druhém kole 7:5, 6:2.
Reagovat
tommr
Barthelový už tam nepadá úplně všechno a Petra se naopak trochu zlepšila. Ve třetím setu to budou nejspíš nervy do posledního míčku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nema ksiltovku, nema celenku a hned hraje jak z partesu:D)
A Mona se dostava do svych nekterych poslednich vykonu...:(
Treti set > tipuji, ze to bude loterie...
Reagovat
smazaný uživatel
Mona je moje oblibena, uz jen tim, ze jejim velkym vzorem je Steffi. Obcas mi ji trosku pripomina. Posledni doubou ji to ale bohuzel uplne nevychazi, ale ja doufam, ze to bude jednou velka hracka, snad. Libi se mi jeji tenis.
Ani mi nevadi, ze vede nad Petrou:) Nemam ani problem, kdyz Mona Petru vyradi. Spis ale mam pocit, ze zatim spis nez jeji moznosti porazi Petru tim, ze je Petule unavena, a bodejt. Ten kalendar v roce OH je dost nestastny. Dost tim utrpela uz kvalita turnaju v Kanade.
Skoda, ze Peta nehraje debla, myslim, ze po te sichte si mohla rekreacne zapinkat:), udrzovat se v kondici a ne zase za den uz dalsi sichta v Cinci. I kdyby Petra jeste otocila, tak nevim jak dlouho to tak vydrzi. Kdyz si vzpomenu na Agu minuly rok, tak se mi zda, ze dnesni vypadnuti Petry by az tak spatne nebylo.
USOpen ceka, je za rohem, no a ta predstava, ze tam dorazi jak Aga na pul mrtva a vystavena a vyleti hned v prvnim kole...
Jinak na anglicke mutaci Eurosportu je celkem zabava;) Ty komentare kolem Kotyzy opravdu staly za to.:)
Reagovat
ludolf
Bez kšiltu to Petře jde líp.
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) To je pravda:)
Reagovat
tommr
mě teda Barthelová pěkně štve - proč musí hrát takovej světovej tenis zrovna dneska? Vsadím se, že pokud Petru vyřadí tak v příštím kole proti Pengový pro změnu úplně vyhoří ...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi ji připomíná. Ale zatímco Grafovou miloval(kámoši šíleli po Sabatini), tak Mona to charisma nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem miloval ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No ja bych rekl, ze Mone to posledni dobou obcas hapruje. Je to videt ve druhem sete...jinak dokaze uz zahrat paradne. Rekl bych, ze za pul roku, uz by mohla i vic byt konzistentni, ale uvidime...

Me bylo asi nejvic lito, ze se potkaly v 1.kole. Ale je nalosovano, tak jak to dopadne nebo nedopadne, pro mne to bude nejak ok.:)
Reagovat
dadaft
jj, teď je to samá chyba...
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosi take jeli po Sabatini:D))) Ja mel radeji Martinu a Steffi:)
Znal jsem i drsnaky, kteri jeli po Monice:D))) Tu jsem zase opravdu nemel moc rad, ale po tom incidentu s tim silencem alias Jack Rozparovac na kurtu, mi ji bylo fakt lito a potom jsem ji i fandil:)

Souhlasim, ze Mone to charisma trosku chybi.
Reagovat
tommr
stačí jen aby se tam objevil Kotyza a se hrou Petrou to jde okamžitě do háje ...
Reagovat
tommr
a můj pravopis taky - mělo tam bejt "se hrou Petry" ...
Reagovat
dadaft
Mona se s tím nepáře. jestli jí to vydrží, tak bude muset Petra hlouběji hrábnout do šuplíku...
Reagovat
tommr
jj Barthelová hraje na hranici rizika a zatím jí to bohužel vychází ..
Reagovat
Bob
on je tam Kotyza? Co tam do prdele dělá?
Reagovat
tommr
zatím to vypadá, že Petru pěkně rozhodil ...
Reagovat
Bob
taky jsem ráno koukal na počasí a je mi Petru trochu líto :) astma jsou svině
Reagovat
dadaft
je to Petřin trenér.
nepodléhejme iluzím, že Petra vyhrála Rogers Cup dííky tomu, že tam nebyl Kotyza...
jinak tomu dost chybí divácká kulisa. teď bylo pár výměn, kdy by to v publiku jen zahučelo...
Reagovat
dadaft
teď další, škoda že to Mona zakončila do autu - ale sehráno z obou stran pěkně. mnohem lepší zápas než Aga - Sofia.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, že by to bylo Kotyzou. Ty mu teda dáváš... Vzpomeň si třeba na loňský TM. Tam si myslím, že Petře hodně pomohl svým koučováním na kurtu. Podle mě to je dobrý trenér a hlavně dobrý psycholog... Snad jenom některá jeho prohlášení z poslední doby nepovažuju úplně za šťastná. Připadá mi, že vždycky když Kotyza řekne "Petra bude hrát líp!", tak se jí něco nepovede. A taky si trochu myslím, že Kotyza svým způsobem podceňuje některé soupeřky. Třeba před semifinále RG řekl, že Petra má proti Mashe největší šanci právě na antuce. Tak to si myslím, že spíš naopak... Anebo na adresu Viky řekl něco v tom smyslu, že se od loňského roku tolik nezlepšila a hraje pořád stejně. Tak to už vůbec...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se nedivim, ze te Dejvid dozral:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
No uznej, že Masha a Vika si takové podceňování nezaslouží... Ale dobře pro ně a pro mě. :) Kotyza mi sice není moc sympatický, ale opravdu si myslím, že je to dobrý trenér. Na výhře Petry v Istanbulu měl podle mě velký podíl. Pokaždé když přišel za Petrou, tak hrála ještě líp. Přišel mi jako výborný psycholog. Jak vždycky přišel, plácnul si s Petrou, sednul si vedle ní a začal svým klidným hlasem: "Petro, ..." V tom byla velká síla. :D
Reagovat
Bob
směj se čemu chceš, ale očividně to pomohla. o tom si může třeba caro nechat jenom zdát ;)
Reagovat
dadaft
tak holky chvíli že prý jo, něco ukážeme, a teď zas že prý ne, že je to nebaví. samá chyba.
jsou turnaje, které mají prvotřídní první kola. letošní Cincinnati rozhodně ne.
Reagovat
smazaný uživatel
No me udivujes, ze tady zminujes velmi dobry psychologicky pristup Dejvida, ale u Piotra ti nevadi, ze tu Karolinu ponizuje...
Videl jsem ted opet specialne vstupy Piotra v Montrealu. Poustel jsem si to tak 3x a reknu ti, a moc se omlouvam, za ten vyraz, ale ten Piotr neni psycholog, ale psychopat. Karoliny mi bylo lito jak nikdy v zivote, a ty vis, ze ji fakt nemusim...
Dejvid je ok, dotahl petru tam kam ji dovedl:) ale nejsem si jisty, jestli dokaze Petru dale a delsi dobu jeste vest. Uvidime. Ale ja osobne jsem za Martinou:)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě se to nedá srovnávat... Vztah otec a dcera je prostě něco jiného. Navíc na každou hráčku platí něco jiného a každá hráčka je na něco jiného zvyklá. Já nevím, jestli se to Caroline někdy dotklo, ale ona je s Piotrem odmalička a myslím, že jejich vztah je založený na vzájemné důvěře. Na tréninku nebo mimo kurt jsou ty rozmluvy třeba zase úplně jiné, to vy nemůžete vědět... A že Piotr nikdy nepomáhá? Jak už jsem psal, podle mě pomohl Caroline v zápase s Varvarou mezi druhým a třetím setem. A určitě by se takových zápasů našlo víc... Prostě si myslím, že tohle srovnávání trenérů a jejich přístupů k hráčkám není úplně adekvátní.
Reagovat
tommr
a první set proti Cibulkový dokonce vyhrála v TB. Že by se rodilo velký překvapení? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Andrea jde po skreči Cibulkové dál, to se zase bude Tomáš Petera bít v prsa :-((
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš to, dneska ty výsledky nějak přivolávám. :) Pro mě to až takové překvapení není. Věřil jsem, že by to Andrejce dneska mohlo vyjít. Jenom škoda skreče Dominiky, protože bez ní by ten pocit z výhry byl hezčí... No a Julia taky nepostoupila, Nasťa vyhrála 6:3, 6:0. Ty bys ty prognózy neměl dělat. :D
Reagovat
tommr
no ještě že nesázím - Cibulková by mě přivedla na mizinu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, zato já bych na tom dneska vydělal... Ale co, mně stačí to, co jsem vyhrál minulý týden. :) Já už sázím jenom výjimečně, asi tak jednou za rok. :D
Reagovat
pepin
Oskar, Tommr - tak záda ji evidentně bolí, ted na to ještě koukám jednou v televizi na Eur. a je to zcela zjevné, již to hodnotil i komentátor. Také evidentně ubrala na síle, dokonce neproměnila asi 6 nebo 7 brejků. Ale všiml jsem si, že díky pravděpodobně těm zádům hrála lehčí tenis, neřezala do toho a v mnoha případech to hezky lehce rozhazovala z jedné strany na druhou. A fungovalo to. Tohle by měla také zkusit někdy Petra, když jí to nejde razancí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, s tou sílou úderů máš pravdu. A už v noci jsem si říkal, že ubrala i na razanci prvního podání a snažila se spíše o technický servis. Ale nebyl jsem si jistý, v té televizi je to přeci jen lépe vidět. S těmi zády je to evidentí. Teď je otázka jestli se to pokoušet rozhýbat nebo raději odstoupit.
Já myslím, že by si měla vzít ještě volno a snažit se to dát do pořádku a ne to lámat přes koleno.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono je to u té Sereny asi taky hodně už o zkušenostech, že si umí poradit, když se nedaří nebo má zdr. problém a zvolí si náhradní plán, který funguje.
Já myslím, že je Petra mladá a také k tomu dospěje.:)
Reagovat
pepin
A ještě k tomu podání. I u ní, přestože je to Serena, tak pokud jej nemůže hrát na plný pecky, nebo jí to prostě nejde, nastává pak šance pro protihráčku a nechá se s ní hrát. A tady je to o tom, že základ je prostě servis. Prostě když jí nepůjde, tak ztratí myslím tak 4O procent výhody.
Reagovat
Basa
Petra na Eurosportu po skončení Agy...
Reagovat
pepin
Libore díky, poslouchám Tě ted při Agn., takže jsem Tě slyšel co dnes půjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, servis je její velkou výhodou a má na tom postavenou svou útočnou, nátlakovou hru. Když se jí pak nedaří, nadře se na vítězství podstatně více a soupeřka má větší šance ji zdolat. Ale dobré podání je základem u všech útočných hráčů a hráček.
Ona má Serena velmi kvalitní i druhé podání, ale tady v tom zápase mi přišlo, že ani to nebylo, co bývá jindy.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem si všiml, že Agu komentuješ. Tuhle jsem četl tvé oblíbenkyně a nějak jsi na ní ve výčtu zapomněl.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Četl jsem výčet tvých oblíbenkyň.
Reagovat
Basa
Ona je děsně náladová...když se jí chce, tak mě baví - že hraje kratasy, chodí k síti atd...a pak je zápas jak dneska a to je snad lepší se nedívat:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tom s tebou souhlasím, ta náladovost mě u ní také někdy odrazuje. Ty otrávené výrazy.:-(
Budeš komentovat i Petru? Mně se líbí, když dokážeš být právě nestranný a nejsi takový komentátor-fanda. To pak zaniká výkon soupeřky a to je někdy škoda.:)
Reagovat
Basa
Jj, budu...já popravdě fandovství nesnášim v komentování...samozřejmě zminovat Čechy s Slováky...ale řikat: Bohužel ted soupeřka dala eso, no to mě berou mrákoty
Reagovat
pepin
Je to správné, když člověk něco komentuje, tak by do určité míry měl být nestranný já jsem Ti to psal již nedávno, aby jsi zůstal tam kde jsi. Myšleno pochopitelně komentování.
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak to právě také nesnáším. Je dobře, že máš rád tenis jako takový a tak k tomu v komentování i přistupuješ.
Jasně, že se zohlední Češi a Slováci, ale přehánět se to nemusí. Člověku to pak kazí zážitek, když komentátor "výská" nad každou chybou soupeřky a je zklamaný, když zahraje dobře.:)
Alespoň na mě to tak působí....
Reagovat
pepin
Já u toho servisu jsem to napsal na základě nedávné diskuze tady, když vymetla marfušu, tak někdo psal, že by měla hrát s chlapama, že se proti ní nedá hrát apod., že je za tím píle a jistě hodiny dřiny, to tady již nikdo vehementně nezminoval.
Reagovat
dadaft
Aga dělá chyby. před chvílí vylákala Sofii slajsem do růžku, věděla, že bude hrát topspinem do kříže a šla si pro to zrychlení, které získá hrou brzy po odskoku a rozhodne .......... jenže to napálí do sítě........
................ auvajs....
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to tady totiž nemá vůbec cenu zmiňovat.
Její servis je téměř dotažen k dokonalosti. Ona má strojový, téměř stále stejný nadhoz, kde soupeřka do poslední chvíle neví, kam bude podávat. Navíc umí podávat i technicky, variovat, dát tomu rotaci, servírovat s kickem. Podání není jen o hrubé síle. To by nestačilo, záleží na švihu, práci zápěstí. To ona všechno má a je za tím určitě talent, ale i hodně píle a i velká psychická odolnost. Myslím, že její podání je hodno obdivu a ne hanění. U Rogera to každý bere za nádheru, jak se dokáže vysekat z nepříznivých stavů a u ní to berou jako něco nenormálního...
Kdo chce, tak to vidí. A kdo ne, tak to neuvidí, i kdyby se tu popsalo nevím kolik řádků.
Nevidí to hlavně lidé, co jí obecně nesnáší a dále
FFK - fanatik fans Kvitisté.:)
Reagovat
Basa
Kamaráde, to je úděsná podívaná...nechcete jít komentovat místo mě?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, jen tam hezky zůstaň.:) Já teď koukám na chlapy, protože to je trápeníčko u těch holek. Doufám, že to nepůjde do třech setů a že se Aga alespoň vzchopí, aby to uhrála ve dvou...
Reagovat
dadaft
Aga vzývá Ježíška i Marii...........
...........a my s ní ................
.............protože jestli to tak půjde dále .............
.........................................................
.........můžeme ji pro americkou tour škrknout ..............
..........................................................
... - - - ...
Reagovat
tommr
trochu blbý je, že Petra hraje na jiným dvorci než Aga. Pokud skončí zápas Fish-Berlocq dřív než zápas Agy tak může začít Petra hrát v době kdy se ještě bude dohrávat zápas Agy. Jak se bude v tomhle případě postupovat? Přepne se na Petru hned od začátku nebo se nejdřív dovysílá zápas Agy?
Reagovat
tommr
můj výše uvedenej dotaz byl samozřejmě adresovanej Basovi - nějak mi blbne počítač ... :)
Reagovat
dadaft
Eurosport nikdy neodchází z rozehraných zápasů. a tak je to správně.
Reagovat
Basa
Myslím, že to vyjde akorát...Mardy dohraje, bude zdravit diváky a to bude v době, kdy ta hrůza na centru skončí...jinak samozřejmě až po skončení Agy...
Reagovat
tommr
tak nakonec skončily oba první zápasy skoro ve stejnej okamžik takže snad uvidíme Petru komplet ... :)
Reagovat
pepin
Já také fandím Petře, ale Serena mě vůbec nevadí. Jednak je to exelentní tenistka, zcela vyjímečná a ani chováním na kurtu na rozdíl od jinejch mi naprosto nevadí.
Reagovat
Basa
Kvítí E2
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli hledáte na Eurosportu komentátora, který bude vždycky pozitivní, tak se hlásím. :D Já se na ten zápas koukal a bylo slyšet, že tě to nebaví... Moc dobrý zápas to nebyl, ale daly se tam najít i dobré věci. A když už nic, bylo to aspoň vyrovnané. Nebaví mě jednoznačné zápasy... Teda s výjimkou zápasů mých favoritek. Tam jsem rád, když to rychle odsýpá. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že fandíš Petře. Ale nejsi nějaký zaslepený, fanatický fanoušek.
Jsi prostě normální fanda Petry.:)
Reagovat
smazaný uživatel
http://assets.usta.com/assets/663/15/P._Kvitova_-_08.14.12.pdf
Reagovat
gedzitka
Dobrý rozhovor, akorát by mohla omezit to yeah :)
Reagovat
dadaft
teď jsem viděl ve SportExpresu Sam Stosurovou ze včerejška - a má nový model Asics...
tak doufám, že to místní módní policie rozebere. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdříve jsem si říkal, že ani na její zápas nebudu čekat. Ale mněl jsem nějakou práci a už byla jedna hodina, tak jsem si řekl, že se jen chvilku kouknu, co bude mít na sobě a jaký bude mít výraz. Také jsem věděl, že rozehraná soupeřka z kvalifikace nebude úplně jednoduchou protivnicí do prvního kola. Pak jsem si řekl, že se podívám na první gem a nakonec jsem to dokoukal.

No, vypadala dost hrozně, v obličeji ztrhaná, unavená a vypadala, jako by vstala půl hodiny před zápasem. Byla také dost podrážděná a nekoncentrovaná. Nicméně se celkem snadno a rychle ujala vedení 3:0 v prvním setu. Pak měla ještě několik brejkových šancí, které ale hezky zahodila. Až do konce setu si obě už držely svá podání. Stále měnila rakety a nebyla s nimi spokojená, tak si poslala pro jinou.
Ve druhém setu po tom, co obdržela novou raketu, vzala soupeřce čistou hrou podání a zvýšila stav utkání na 3:2. Raketa ale evidentně za její trápení nemohla, protože vzápětí brejk nepotvrdila a soupeřka srovnala na 3:3. V průběhu druhého setu se Serena nejdříve ptala "Bože, proč"? Pak přešla k "Bože, prosím"! Zafungovalo ale až to, když si dvakrát po sobě řekla "ty i-diote" a "ty i-diote, jak to haješ"....Po této formuli si vzala své podání zpět, brejk potvrdila a ujala se vedení 5:3. Mečbol měla už při podání Řekyně, ale nevyužila a zápas dopodávala.
Co se mi ale jevilo jako nejpodstatnější, bylo to, že si neustále protahovala záda, mezi sety a i ve chvílích, kdy čekala na příjmu. Ono to po té herní pauze mohlo ztuhnout a začít dělat zase problémy...
Tommre, nedělám z ní inv. důchodkyni, ale záda jsou prevít a problémy evidentně má už od jara a včera jí to asi opět zlobilo.

Na další kolo nemá lehkou soupeřku ani jednu, takže možná i vypadne. Sice jsem si říkal, že by bylo dobré před USO sehrát tak alespoň tři zápasy, ale nevadí. Ona se tam rozehraje kdyžtak v prvním týdnu.
Reagovat
tommr
díky za podrobnej report ze zápasu Sereny. Chtěl jsem se na něj taky podívat, ale když jsem zjistil, že to nedávají v televizi tak jsem to vzdal - na nekvalitní streamy v noci nemám už tak dobrý oči ... :)
O předčasným vypadnutí Sereny v Cincinnati se už čile spekuluje - už loni to totiž tady předvedla. Možná, že za tím jsou ty záda, ale spíš si myslím, že si jen bude chtít před USO pořádně odpočinout. Já bych to v každým případě hodně uvítal, protože Serena jako možná soupeřka pro Petru v semifinále je velice špatná vyhlídka ... :)
Reagovat
dadaft
díky za zprávu, člověk nestíhá vidět všechno. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych ani nekoukal, kdyby hrál někdo jiný, ale stream byl kupodivu hodně kvalitní a viděl jsem dobře.
No jo, ale minulý rok to bylo evidentně kvůli té svatbě kámošky Kardashian. Tady možná taky nepůjde naplno a bude si raději chtít ještě odpočinout. Hlavně když Vika i Máša nestartují, neutečou jí bodově. Ale nemyslím, že ty záda hrála, možná si prostě bude chtít ještě odpočinout.
Jinak jsem si na tebe vzpomněl, protože jak byla dost podrážděná, lezl jí ten její "prostorově nepřehlédnutelný účes" na nervy tak, že si na hlavě udělala nějaký divný útvar a vypadala jako uklízečka Melicharová v podání Jitky Molavcové.:)
Ale vůbec se svým vzhledem nezabývala...., no říkám, není asi moc ráda, že tam hraje. Ten odpočinek po nabitém programu po W., nebyl moc dlouhý.
Jo, pro Petru by to bylo dobré. Protože když už by se Serena prodrala do semifinále, hrála by tam asi naplno a chtěla by další titul. Spíš ale myslím, že vypadne dříve, takže Petra má opět slušné šance.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já při tom čekání také mrkl chvíli na Sam, ale nedalo se na to koukat, kontroloval jsem pak jenom skóre. Španělka už vedla ve třetím setu 4:1 a nedokázala to dotáhnout. U těch ženských je to někdy fakt děs. Při servisech obou se o to neuvěřitelně tahaly, zápas byl dlouhý dvě a půl hodiny.....No, i takové výhry se berou a počítají.
Jinak ty šaty Sammy se mi moc nelíbí, myslím, že má moc atletickou postavu na takové šaty a nebo mi tam spíš vadí ty pestré, barevné motivy. Mám raději jednodušší, jednobarevné věci. Ale když se v tom cítí dobře, proč ne?
Ale boty má pěkné.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak bych v tom zápase ještě vypíchl dva perfektní bekhendové loby od Sereny přes 182 cm vysokou soupeřku a dva kraťasy, to se jí povedlo. Soupeřka dala pěkné kraťasy tři. To je ale opravdu asi to jediné hezké na celém zápase, když odmyslím esa a některé dobře trefené returny.....
Reagovat
dadaft
teď začíná záznam Sereny na Eurosportu.
Reagovat
tommr
jak si to přála posílám aspon takto - bude to dneska opravdu potřebovat ... :)
V singlu sice moc nadějí proti Cibulkový nemá, ale tam si už svoje stejně splnila - body za úspěšnou kvalifikaci a postup do druhýho kola jí budou stačit na uhájení postavení v první stovce ... :)
Mnohem důležitější je pro ní myslím dnešní zápas v deblu, kde spolu s Hradeckou bojujou o účast na letošním TM deblistek. Pokud dneska vyhrajou tak si připíšou další cenný body do žebříčku a jejich naděje na účast opět o něco stoupnou. Pikantní ovšem je, že proti nim bude stát Květa Peschkeová, který dluží velký díky za to, že jim umožnila účast na OH. Doufám, že je to nebude nějak svazovat na kurtu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andrejce to moc přeju. :) Jarka a Bethanie sice nejsou v takové formě a Dominika bude určitě těžší soupeřka, ale šance je vždycky.

Jinak na Eurosportu asi budou dávat zápasy Aga - Sofia, Petra - Mona a Venus - Chanelle. Kdyžtak mě Libor opraví...

Caro hraje až od 22:30 s Karantchevou. Na tu pozor, protože v Montrealu dala Soraně dva kanáry a teď proti Kiki se s tím taky nemazlila...
Reagovat
tommr
já neříkám, že Andrea nemá proti Cibulkový žádnou šanci, ale moc s jejím postupem v singlu nepočítám a byl bych opravdu radši, kdyby se plně koncentrovala na úspěch v deblu kde mají spolu s Luckou letos velkou příležitost k postupu na TM ... :)

Program v televizi kterej uvádíš asi souhlasí, protože ani včera nevysílali večerní zápasy a to hrála Serena! Takže nečekám, že by dneska vysílali Caro i když bych se na její zápas moc rád podíval. Karatantcheva může bejt nebezpečná (v Montrealu se s ní hodně nadřela i Lucka Šafářová), ale myslím si, že si s ní Caro poradí a už se moc těším na její bitvu s Julií v osmifinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, Julia tam taky ještě není, musí vyhrát nad Nasťou. Caro na Julii právě moc neumí...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukal jsem tedka na dnesni predpoved a nic moc z Petrina pohledu: 31°C, vlhkost 93 %. Mona neni zadny orezavatko.....
Reagovat
dadaft
jj, nic moc. snad to půjde dobře...
dobrá zpráva je, že Petru uvidíme na rozdíl od Andrejky v TV. ))
a taky Agu - další vypadnutí na začátku turnaje? to snad ne! jsem zvědav, co předvede.
Reagovat
tommr
dneska to bude asi poprvé co si přeju, aby trochu sprchlo a ochladilo se - to by mohlo Petře trochu pomoct s dýcháním ... :)
Reagovat
dadaft
vidím to jasně - Yarka nebo Ula vyřadí Serenu, Andrea vyřadí Andělku a pak Yarku nebo Ulu, a pak si to rozdá s Petrou o finále... ))
(já vím, já vím, tenhle scénář má své otazníky)))))
ale vážně:
Petra bude dnes hrát proti Moně Barthelové někdy kolem 13:30 - to nebude jednoduché, Mona v prvním kole podávala jako šampionka...
+ určitě zápasy Andy - Domča a již zmiňovaný Ula - Yarka - to se těším.
Reagovat
tommr
kéž by ti ten scénář vyšel. V Montrealu moc nechybělo a mohli jsme vidět český finále a tak to třeba vyjde aspon tady s tím českým semifinále ... :)
Jinak co se týče dnešní soupeřky Petry tak souhlasím s tím, že je velice nebezpečná. Mám ještě v živý paměti její třísetový bitvy s Azarenkovou v IW a ve Stuttgartu nebo s Agou Radwanskou v Montrealu. I když ve všech případech nakonec prohrála byla slavnějším protihráčkám víc než vyrovnanou soupeřkou. Přesto si myslím, že by jí Petra měla dát ve dvou setech ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych neměl o Petru starost, je rozehraná a v pohodě.
Nevím, jestli Monu úplně smázne, ale porazí jí určitě.:)
Reagovat
tommr
no snad Petra nedopadne tak špatně jako Lucka. Ty první zápasy na turnaji jsou pro ní vždycky kritický a soupeřka není z nejlehčích. Tentokrát by ale Petra měla bejt dostatečně rozehraná a nějaký síly by snad taky ještě měla mít ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavačková vyzerá celkom k svetu..Škoda, že sa na turnajoch neproducíruje dlhšie, isto skvelá reklama pre krásu českých dievčat..
Reagovat
nouma
Máme spoustu krásných tenistek i sportovkyň obecně. Ale Andrejka z Klárkou jsou pro mě jedny z nejpůvabnějších na kurtech :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist