Hlaváčková v Québeku porazila i Tomljanovičovou. Ve čtvrtfinále je také Hradecká

11. 9. 2014, 19:12
Aktuality 151
WTA QUÉBEC - Více než sedm měsíců čekala Andrea Hlaváčková na výhru na turnaji WTA, než se v hale v Québeku dočkala hned dvou vítězství během necelých 24 hodin. Dnes česká tenistka zdolala ve třech setech druhou nasazenou Chorvatku Alju Tomljanovičovou a postoupila už do čtvrtfinále. V něj je i Lucie Hradecká, která otočila souboj s krajankou Barborou Krejčíkovou.
Andrea Hlaváčková

Andrea Hlaváčková si koncem ledna zahrála semifinále v thajské Pattaye, ovšem od tehdejšího skalpu Číňanky Shuai Peng čekala na svou další výhru na turnaji WTA více než sedm měsíců. Během nich se představila 16 akcích (včetně kvalifikací a turnajů ITF), hned 13krát skončila na své první soupeřce a v singlovém žebříčku se propadla na 193. místo.

Dlouhý půst bez výhry na okruhu WTA ukončila tento týden v Québeku, kde se dokonce dočkala hned dvou výher během necelých 24 hodin. Včera kolem půl čtvrté odpoledne tamního času se radovala z hladké výhry nad Polkou Kaniaovou a dnes už hodinu po poledni se postarala o vyřazení nasazené dvojky Aljy Tomljanovičové.

Osmadvacetiletá Češka o sedm let mladší Chorvatku, která je aktuálně 66. hráčkou světa, zdolala stejně jako před třemi lety v prvním vzájemném střetnutí v Bronxu ve třech setech. Dnes ve druhé sadě sice přišla třikrát o podání, v prvním a třetím setu si však pohlídala všech deset gamů na servisu a po dvou hodinách tak zvítězila 6-3 3-6 6-3. Svůj druhý mečbol proměnila aktivní hrou na síti.

V pátečním čtvrtfinále se Hlaváčková utká s pátou nasazenou Julií Görgesovou, s níž prohrála všechny tři vzájemná utkání. Naposledy se střetly loni na antuce v Římě, předtím v roce 2010 právě v Québeku.

Dvojnásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře se svou příští soupeřekou Görgesovou hraje v Québeku debl, ve kterém si loni zahrála finále po boku Lucie Hradecké. Česko-německá dvojice dnes společně postoupila již do semifinále, když zdolala 5-7 6-4 10-4 americký tandem Asia Muhammadová a Maria Sanchezová.

Životním úspěchem Hlaváčkové ve dvouhře je loňské finále v Bad Gasteinu, v deblu má na kontě 14 titulů, z toho dva grandslamové. Loni vyhrála také smíšenou čtyřhru na US Open, má stříbrnou medaili z olympiády a je vítězkou Fed Cupu.

Lucie HradeckáPodobně před Québekem herně strádala i Lucie Hradecká, 181. hráčka žebříčku WTA, která naposledy vyhrála singlový zápas na lednovém Australian Open. V Kanadě však postoupila poprvé od loňského května do čtvrtfinále, když si ve druhém kole poradila s krajankou Barborou Krejčíkovou.

Devětadvacetiletá Hradecká přitom proti o jedenáct let mladší svěřenkyni Jany Novotné nezačala dobře, prohrávala 3-6 a 0-2, ale duel dokázala otočit. V druhé sadě sice za stavu 5-4 neproměnil setbol, napodruhé ale dějstvé doservírovala a třetí set už byl v její režii.

Barbora KrejčíkováKrejčíková, 214. hráčka světa, prošla do hlavní soutěže z kvalifikace a na okruhu WTA debutovala. V prvním kole si připsala premiérovou výhru proti Američance Vickeryové, dobře rozehrané druhé kolo ale v postup neproměnila. Ve výčtu úspěchů už ale má tři deblové juniorské tituly z grandslamů nebo sedm triumfů ve dvouhře na turnajích ITF.

Čtvrtfinálovou soupeřkou Hradecké bude v pátek bývalá světová jednička Venus Williamsová, s níž se dosud neutkala. Nejvýše nasazená Američanka ve čtvrtečním utkání druhého kola smetla za pouhých 48 minut snadno 6-1 6-2 Olgu Savčukovou z Ukrajiny.

"Dnes mi všechno fungovalo. Když mi takhle funguje první servis, tak mi to hodně pomáhá," pochvalovala si Williamsová, která servírovala velmi tvrdě a trefila 9 es. "I když jsem podání dvakrát ztratila, tak mám ze své hry dobrý pocit. Je příjemné takto postoupit do čtvrtfinále," dodala 34letá Američanka po zápase, který sledovala rekordní návštěva 2625 diváků. Kapacita haly je pro 2758 diváků.

Venus sice čeká první vzájemný zápas proti Hradecké, s českou tenistkou ale zkušenosti má. "Ve dvouhře jsme se ještě neutkaly, ale v deblu jsme proti sobě odehrály už řadu důležitých zápasů - finále olympiády, finále Wimbledonu," vzpomíná si Williamsová na svou českou soupeřku. "Má docela talent, hraje velmi tvrdě, má velký servis. Musím se na ni dobře připravit."

Hlaváčková, Hradecká i osmnáctiletá Barbora Krejčíková, všechny se zahraničními spoluhráčkami, postoupily v Québecu do semifinále čtyřhry.

Poslední tři ročníky turnaje WTA International v Quebéku měly vždy českou zástupkyni ve finále. Před třemi lety se v Kanadě ze svého dosud jediného titulu radovala Barbora Záhlavová-Strýcová, loni triumfovala Lucie Šafářová. Hradecká, která včera poprvé od Australian Open postoupila do 2. kola ve dvouhře, v roce 2012 ve finále neuspěla.

- WTA INTERNATIONAL QUÉBEC -
(Kanada, tv. povrch / hala, 250.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (11. 09. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Hlaváčková (ČR) - Tomljanovičová (2-Chrov.) 6-3 3-6 6-3
Hradecká (ČR) - Krejčíková (ČR) 3-6 7-5 6-2
V. Williamsová (1-USA) - Savčuková (Ukr.) 6-1 6-2
Lučičová-Baroniová (Chorv.) - Babosová (8-Maď.) 7-6(3) 6-2
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Görgesová/Hlaváčková (2-Něm./ČR) - Muhammedová, Sanchezová (USA) 5-7 6-4 10-4
Hradecká/Lučičová-Baroniová (3-ČR/Chorv.) - Cepedeová/El Tabakhová (Par./Kan.) 6-4 6-3
Krejčíková/Mariaová (ČR/Něm.) - Molnarová/Petricková (Kan.) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

151
Přidat komentář
tommr
škoda, že Andrea nedotáhla ten druhej set. Ve třetím setu už pak odpadla fyzicky i psychicky ... :(
Po většinu zápasu nebyl mezi hráčkama vidět žádnej výkonnostní rozdíl i když je Němka o 100 příček v žebříčku výš. Andrea si zápas prohrála hlavně trestuhodným neproměnováním BP ve druhým a na začátku třetího setu. Celkem proměnila jen 2 BP ze 13 (tj. pouze 15% úspěšnost) ...
Reagovat
smazaný uživatel
S těma BP máš pravdu, kdyby proměnila aspoň jeden ze 3(4), které měla ve 3. setu za stavu 1:2, tak by to asi bylo o něčem jiném.
Reagovat
tommr
přesně tak. Ta čtvrtá hra byla klíčovej moment zápasu. Andrea se pak na to už víceméně vybodla ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Achjoo, tak to bohužel dneska nevyšlo. Škoda hlavně druhého setu, kde měla Andy break, ale sama o něj pak zase přišla. Za stavu 5-4 ve 2x setu byla dva míčky od vítězství... Každopádně ale odehrála 3 dobré zápasy, tak snad ji to nakopne v dalších turnajích. Akorát sem teda na holky zvědavá, v jakém stavu nastoupí do čtyřhry. Přece jen teď byly na kurtu 3 hodiny a předchozí dny měly 2 zápasy za den...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak beru zpět, čtyřhru hrají až zítra. To musí být Andy určitě ráda, já bych teda po prohraným zápase nechtěla jít hned hrát se soupeřkou debla :D
Reagovat
tommr
debla by měly hrát až zítra a do tý doby se snad dají do kupy. Víc mě znepokojujou ty častý MTO Andrey ...
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, bere si je často, těžko ale říct, jestli to tady nebyl tak trochu taktický tah... Každopádně i v ostatních zápasech je to docela častý, což mi příjde divný, když skoro všude skončí v prvním kole. Řekal bych, že tělo není pod takovým zápřahem a neměla by být teda tak často zraněná... Hlavně je teď důležitější dostat se v deblu aspoň do finále a obhájit tak body z loňska (a taky ukázat, že v deblu se drží kvůli fed cupu)
Reagovat
smazaný uživatel
...stavu 4:2, kdy Goerges byla už docela odevzdaná... Teď je na koni, jak psal aligo - opravdu jí to tam padá... Teď hned break v prvním gemu a pokud Goerges bude fungovat podání, tak nevím nevím...
Reagovat
slacker
Hmm to sou takovy keci. Byla odevzdana a proto hned zacne otacet?
Reagovat
aligo
andy zacala chybovat a to němku nakoplo
Reagovat
smazaný uživatel
Andy ji ten gem spíš sama odevzdala svými chybami, pak Goerges si udržela podání a hra byla vyrovnaná...
Reagovat
slacker
A jeste kdo koho smete? Andy Julcu nebo Julca Andy?
Reagovat
slacker
Zase se bude smetavat. Georges smetla Hlavackovou
Reagovat
tommr
škoda, že Andrea nedokázala potvrdit brejk za stavu 4:2 ... :(
Třetí set bude ještě zajímavej ...
Reagovat
aligo
bojím se že to Andy nevydrží psychicky...
Reagovat
aligo
úroveň čárových v kanadě je opravdu až děsivá...
Reagovat
tommr
Andrea získala první set v dramatickým TB i když jí v něm chybující rozhodčí upřela 1 bod ... :)
Kuriózní byla situace za stavu 6:4 kdy si to Andrea namířila k lavičce v domnění, že už je konec setu. Tenhle omyl jí zřejmě natolik rozhodil, že vzápětí pokazila jasnej míč při prvním setbolu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Naštěstí jí Goerges vrátila ten svůj aut dvojchybou a Andy třetí setball proměnila smečí. :) Zatim je to fakt dobrej tenis, Andy hra se mi líbí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Supeeer! Andy v tiebreaku získala první set!!! :))) Tak už "jenom" jeden! :)
Reagovat
aligo
snad to dá ve dvou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Break! :)
Reagovat
gigin
Tak se ti omlouvám, mělas pravdu :)) Jule mne opět nezklamala :DDD
Reagovat
aligo
Tak Andea to nakonec ustála :) je to moc hezký tennis :)
Reagovat
aligo
andrejka měla dva setboly a mohla dopodávat.. bohužel zatím svou šanci nevyužila...
Reagovat
Titan
Turnaj WTA v kanadské tělocvičně, koukám, že v hledišti je jen část personálu se vstupenkami zdarma...:-)
Andy vůbec indoor nesluší, sterilní, nudné prostředí...:-) Co taky chtít po sterilních kanaďanech...
Reagovat
aligo
krásněj vítěznej forhendovej slajz od andrejky
Reagovat
aligo
ještě jsem zapoměl obranej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za chvíli začíná zápas Andy a jsem opravdu ráda, že je to takhle brzo a ne po půlnoci. Goerges hru neznám, ale snad ji zná Andy a bude vědět, co hrát. :D Ikdyž je Goerges na žebříčku o dost výš, věřím, že pokud Andy nebude mít vyloženě den blbec, tak má šanci ji porazit. Musí být hlavně aktivní a pro body si chodit sama, snad bude dobře podávat jako v přechozích dvou zápasech. :)
Reagovat
gigin
No tady bude záležet na tom, jak to tam Jule bude padat.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale když se v předchozích dvou zápasech do toho Andy fakt opřela, tak soupeřka většinou neměla šanci. :)
Reagovat
gigin
Já ti to nevyvracím. Jen ti říkám, co si myslím o tomto zápase :) Třeba se mýlím a Hlaváčková Julku vystřílí. Ale moc se mi to nezdá.
Reagovat
smazaný uživatel
Po tom prvním gemu už vím, co si myslel tím, že jí to tam bude padat. :) Ještě koukám, že andy má obvázanou nohu, tak uvidíme, co dneska předvede...
Reagovat
gigin
Jule je hrozné máslo, na palicu :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Kde se dá sledovat tento duel? Díky za info.
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2390291527372620.html
Reagovat
PH94
Skvěle Karolína :) Docela bych jí veřil,že celý turnaj vyhraje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace. A je to hratelné i dál, určitě není bez šance tenhle turnaj vyhrát. Teď by měla být 34., do konce roku ta 32 je reálná.
Reagovat
tommr
na posun na 32.místo jí stačí postoupit do finále - a to je určitě v jejích silách at už bude v semifinále hrát s Gajdosovou nebo Van Uytvanckovou ... :)
Reagovat
EllNino
bohužel to bude asi ta ošklivá Alison :/ arka kazí hrozně moc, achjoo ...
Reagovat
tommr
tak už je to jistý. Doufám, že si s ní Karolína poradí - bude jasná favoritka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podstatný je být v top 32 před AO, tak snad to udrží. Pozici k tomu má dobrou a formu podle všeho taky.
Reagovat
PetaM
Gratulace Kájo! :) Hodně dobrá hra jak v ofenzívě, tak v defenzívě (což jsem leckdy ani nechápal :D :D ) Hodně štěstí v Semíčku!!! :) :)
Reagovat
tommr
Karolína sice nedokázala zápas napoprvé dopodávat, ale vzápětí si znovu vzala podání Zhengový čistou hrou a zápas ukončila ... :)
Vítězství nad Zhengovou - bývalou top-20 hráčkou - je pro Karolínu velice cenný. Její hra je navíc příslibem i do dalších kol ... :)
Reagovat
PetaM
Přál bych Káje, aby byla brzy naší trojkou :) Hru na to má a poslední dobou na to má i hlavu :D :)
Reagovat
tommr
po dnešku se Karolína posune na 34.místo a pokud by postoupila do finále tak se dostane na 32.místo těsně za Báru Strýcovou. Jejich souboj o pozici český trojky v závěru sezóny by moh bejt ještě hodně zajímavej ... :)
Reagovat
Fandina
gratulka a moc držím palce ještě dvakrát. Kájo ... pojď pojď pojď!
Reagovat
George_Renel
dnes suverénní výkon nejen v útoku, ale i v defenzívě. Chvílemi hrála jako Čaro-lína :-)))
Reagovat
tommr
jj Karolína se ohromně zlepšila hlavně v mezihře. Zhengová hrála po tý pauze velice dobře, ale Karolína zvládala i dlouhý výměny a sázela tam krásný winnery ... :)
Reagovat
Fredy
Výborně !!! Je v SF ! Velká gratulace. Kájo pojď ! ! !
Reagovat
EllNino
Ježiš Jarka 4:340:15 a pak 12 míčků prohraje a 4:6 :/ ...
Reagovat
tommr
Karolína soupeřku ve druhým setu podruhý brejkla a bude podávat na vítězství v zápase ... :)
Reagovat
tommr
Karolína má velkou smůlu, že její zápas byl přerušenej právě v okamžiku kdy byla rozjetá. Po tý dlouhý pauze může bejt všechno úplně jinak ... :(
Reagovat
George_Renel
Už se zase hraje.
Reagovat
tommr
jj jen jsem to dopsal tak se začalo znovu hrát ...
Karolína si sice stále udržuje náskok brejku, ale hra se po tý pauze dost vyrovnala. Budou to nejspíš ještě velký nervy ...
Reagovat
Frick
Já jsem litoval toho, že Kader nebude na DC a hle, máme na ho zápase Karol....
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že už včera rozhodoval Monču s Karolínou...
Reagovat
PH94
Karolína první set 6-1! :) Snad to tak půjde i nadále :)
Reagovat
PetaM
Gratulace Katce k finále v deblu!!!! :) Sice to promarněné vedení v STB vypadalo děsivě, ale nakonec super zvládnutá koncovka!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to super! :) Holky předvedly parádní obrat a myslím si, že nebudu přehánět, když napíšu, že ten super tie-break vyhrála Katka (kromě mečbolu, který proměnila Aleksandra)... :)

Takže ve finále proti ruskému páru Gasparyan/Panova.
Reagovat
PetaM
No, ten míček na 10:9 byl parádní. Myslím ten return z BH po lajně :D No, Aleks to sice dokončila, ale jenom proto, že se Katka udržela ve výměně :D Jinak by žádný finální volej neudělala :D

Ale jinak mají velkou šanci na titul. Ty Rusky nejsou tak silný pár, jako Španělky ve Stanfordu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na 10-9 to určitě nebylo, když to skončilo 10-8. :D Myslím, že Katka tím vítězným returnem z bekhendu srovnávala na 8-8.

No, podle jmen sice nejsou Rusky tak silné, ale v Taškentu zatím neztratily ani set. Naopak Katka s Aleksandrou vyhrály všechny tři zápasy v super tie-breaku. Tak by mohly i napočtvrté ve finále. :D
Reagovat
PetaM
A jo no :D :D :D Tak 9:8 ne? :D No, to je jedno, prostě to byl míček někdy ke konci a podával ten chlap :D

Ale no tak, buď na ně hodný. Ve dvou by to bylo super vyhrát no ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě bych se nezlobil, kdyby holky vyhrály ve dvou... :)
Reagovat
tommr
dnešní výkon nic moc, ale ten závěr STB zvládly Katka s Krunicovou skvěle ...
Soupeřky ve finále jsou hratelný a byla by proto velká škoda podruhý za sebou prohrát ve finále ... :)
Reagovat
PH94
Zatím skvelý výkon :) 5-0 v první sadě
Reagovat
kada.tom
jojo, pořadatelé jsou ve skluzu, tak Karolína jim chce asi pomoci :-D
Reagovat
PH94
doufejme :D
Reagovat
Frick
http://www.cartecpraha.cz/sekce-podporujeme.html?id=10

Sice fotka taková změkčená, ale pokud by někdo to jméno neznal a až na základě tohoto by se začal něco hledat o Kláře, tak by asi byl hodně překvapen rokem výroby 1982. (no, vzhledem k tomu, kdy má K.K. narozky, tak vlastně 1981 :-P )
Reagovat
tommr
Andrea Hlaváčková a Lucka Hradecká si zatím vedou v Quebecu skvěle. Obě dneska vyhrály svoje zápasy jak v singlu tak v deblu. V singlu jsou obě už ve čtvrtfinále a v deblu jsou dokonce už v semifinále ... :)
Stále je tak naděje, že se potkají jak v singlovým tak v deblovým finále. V singlu to ovšem bude asi hodně těžký, protože cesta do finále vede přes Venus Williamsovou v případě Lucky a přes Goergesovou v případě Andrey. V deblu je ta šance přece jen o něco větší ... :)
Reagovat
Frick
Byl by to asi pro Báru svátek, zahrát si proti Venus, která svoje první zápasy na WTA vyhrála v době, kdy ještě Bára nebyla na světě...
Reagovat
Fandina
Bára hrála moc dobře, škoda, že hrála s Luckou, která se nakonec chytla a ve třetím setu už byla lepší. Doufám, že Lucka se pomalu vrátí tam, kam patřila před dvěma lety a že tohle byl odrazový můstek. Škoda, že dneska to bylo na úkor Báry. Gratulka Lucce a Báře za solidní výkon. Držím palce holky dál!
Reagovat
Fandina
Lucka a po ní i Bára mají ještě dneska před sebou debla. Tak držím palce. A gratulka Andrejce, která dneska postoupila jak v singlu, tak v deblu.
Reagovat
smazaný uživatel
a de se do hajan.

https://pbs.twimg.com/media/BxR4fv8IYAE1Avl.jpg
Reagovat
Frick
Nebejt tam to květinkový ložní, tak by to vypadalo jak kdyby šla pod kudlu.
Reagovat
Patri.k
Škoda no, přál jsem to víc Krejčíkové, přeci jen je to progresivnější hráčka, Lucka se plácá kolem dvoustovky už spoustu let.
Reagovat
PetaM
To bych netvrdil. Lucka se hodně dlouho držela kolem 100. a před 2 lety byla dokonce na 41. místě ... Poslední rok je ale náchylnější na zranění a nemoci a proto je tam, kde je ... :(

Jinak souhlasím, že progresivnější hráčkou je Barča, ta toho má ale před sebou ještě spouuuuustu :D
Reagovat
VlS
Chlapci, nemysleli jste perspektivnější?
Reagovat
r176
Lucko a teď smázni Venus :-)
Reagovat
PetaM
Gratulace Lucko! :) Dvě výhry za sebou, to se u tebe moc často nevidí :D

Každopádně, Barčo, hodně dobrý výkon, s takovou budeš velice brzy v Top 100, jen tak dále! :) :)
Reagovat
PetaM
PS.: Těším se na souboj s Venus! :)
Reagovat
slacker
Hradecka komu tim prospejes kdyz dneska vyhrajes?
Reagovat
blixa
Sobě ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
a zachrání Báru od monstrózního výprasku ve ČF.
Reagovat
slacker
Hradecka uz je na ustupu vyprask dostane ona a Bare by se skusenosti ze zapasu s byvalou svetovou jednickou hodily
Reagovat
Patri.k
Krejčíková se zrovna moc sympaticky netváří
Reagovat
slacker
Taky by ses netvaril vesele kdyz by te souper nenechal vyhrat ve 2
Reagovat
Patri.k
:DD
Reagovat
PetaM
Jasně no :D Lucce tam začaly padat bomby a Barča má problém ... :)
Reagovat
PetaM
Tak Lucka se ve třetím rozehrála, rozservírovala ... Teď to bude mít Barča jen těžší. Ale třeba Lucka zase předvede Lucku a Barča to otočí ... :)
Reagovat
EllNino
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/214135/od-snidane-po-masaz-podivejte-se-na-den-sampionky-petry-kvitove.html :D ...Petro hraj už, těším se :)
Reagovat
Fandina
Upřímně, dostává do těla. Tak Peti, držím palce do dalších turnajů. Pojď!
Reagovat
Frick
Hm, šedý kalhotky. Zajímavá barva. :o)
Reagovat
r176
proč Lucka nechodí vůvec na síť??Forhend ji vůbec nejde :-(
Reagovat
EllNino
Achjo Lucy, kam se poděla ta hráčka ze sezony 2011/2012, co trápila Serenu, Caroline, porazila Petru, Sam, Makarenu ... :/
Reagovat
PetaM
Kdyby aspoň nehrála proti Barči :(
Reagovat
slacker
Ted trapi Krejcikovou, ktera je jednou nahradi
Reagovat
slacker
Krejcikova sup sup. Vyhrat ve dvou
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko pojď a pak to natři ve finále Hlaváčkový :-)
Reagovat
tommr
Bára sice na začátku druhýho setu zase získala brejk, ale hned o něj zase přišla. Ted má navíc nějaký zdravotní trable a musela si vzít MTO ... :(
Reagovat
VlS
Lucka tomu dává na frak, no
Reagovat
EllNino
a raketa letí k zemi, nooo Lucko, takovou tě moc neznám :)
Reagovat
tommr
a Bára získává první set. Lucka má sice tvrdej první servis, ale povede se jí jen občas a ten druhej nestojí za nic - v prvním setu jí Bára třikrát brejkla ... :)
Reagovat
tommr
a Bára má už druhej brejk. Zatím je lepší. Lucka je nějaká nervózní ... :)
Reagovat
tommr
tak první brejk v zápase získala Bára ... :)
Reagovat
slacker
Ja myslel ze je to konecny vysledek
Reagovat
smazaný uživatel
jakmile tam začnou Lucce padat ty pecky do kurtu tak je Barča bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
ale zatím to líta bokem :-))
Reagovat
PH94
Tak pojd Báro :)
Reagovat
aligo
chci se zeptat podle čeho se kvalifikuje na turnaj šampionek? a jak je na tom lucka? :)
Reagovat
PetaM
Podmínkou je vyhrát turnaj International (280 bodů). A pak je to to samé, co RACE do Istanbulu. Kdo má nejvíce bodů, tak se kvalifikuje :)
Reagovat
aligo
takže lucka nic? když letos nic nevyhrála....
Reagovat
PetaM
Zatím nic ... :) Ale šance tady pořád je :) :)
Reagovat
PetaM
I když vlastně nevím, jestli má v plánu nějakou 280 ...
Reagovat
slacker
TO neni nutne vyhrat 280 turnaj. 2 divoke karty z toho delaji bramboracku
Reagovat
aligo
takže má šanci jen přes WC?
Reagovat
slacker
Nema sanci ani pres WC. Tu dostavaji jen devy z Balkanu
Reagovat
aligo
a kde se to vlasně pořádá?
Reagovat
PetaM
Sofie - Bulharsko :)
Reagovat
aligo
tak to je jesný že pokud nevyhraje je bez šance :D :D
Reagovat
PetaM
Ale Ana letos International vyhrála, takže jedna WC je volná :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Anička letos vyhrála dokonce dvakrát International (Auckland, Monterrey). Já ale doufám, že to nebude potřebovat a dostane se na Turnaj mistryň... :)
Reagovat
VlS
Ještě je podmínka, že se nekvalifikovala na TM. Čili z holek, který vyhrály turnaj international, nejsou kvalifikované na TM prvních 6. - 7. podle rankingu na konci roku + Pironková bez ohledu na výsledek + Ivanovičová, pokud se náhodou nekvalifikovala přímo.
Reagovat
EllNino
Reagovat
tommr
Andrea měla dneska slušnej servis i return, dařilo se jí na sítí a předvedla i pár pěknejch volejů. Jen tu hru od BL má dost nedůraznou a když se snaží přitvrdit tak jí to lítá hodně mimo kurt ... :)
Vítězství nad hráčkou první stovky je pro Andreu hodně cenný a snad jí to dodá dostatek sebevědomí do dalších turnajů ... :)
Postup do čtvrtfinále je pro Andreu cennej i z toho důvodu, že do konce roku už skoro nic neobhajuje a má tak prakticky jistotu, že bude přezimovat nejhůř ve druhý stovce. Ještě před pár dny to přitom vypadalo, že se propadne až do třetí stovky ... :)
Reagovat
PetaM
Tak co holky, hecnete se a bude finále Hradecká - Hlaváčková? :D :D :D
Reagovat
aligo
to by byl mazec :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, že by to byla velká pecka, kdyby se do finále dostaly tenistky, které předtím nebyly schopné vyhrát přes půl roku zápas. :D Ale je docela mořné, že se se potkají ve finále debla. Tam bych jim to přála, hlavně by si tím aspoň obhájily body z loňska. :)
Reagovat
tommr
ideální by bylo kdyby se Andrea a Lucka utkaly ve finále jak v singlu tak v deblu. Ty finálový zápasy by aspoň měly pořádnej říz ... :)
Reagovat
slacker
Zas takova rivalita mezi nima nebude. Bylo by to hloupe
Reagovat
kohlik
a nebo andrea a bára
Reagovat
Fandina
Já bych jim přála, aby se střetly ve finále jak singlu tak deblu a to kvůli bodům, ne kvůli rivalitě, ta jde podle mě v tomhle případě mimo, protože už se střetly v deblu na Spartě v Praze a nic se nedělo. Takže když dojdou obě do finále jak v singlu, tak v deblu, tak jedině dobře. Finále je super a jedna ho vyhraje. Jinak, když tam v singlu dojde Bára a proti ní Andy, také dobře. Obě potřebují uspět.
Reagovat
PetaM
Já myslím, že "se něco dělo" :) Lucka prý byla mnohem více namotivovanější, než kdyby proti Andree nehrála :D Prý teda .. :D
Reagovat
Fandina
Aha, tak to je zajímavé. Větší touha po vítězství vedla k úspěchu. Tak přeji LucHra, aby se takhle hecovala proti každé a bude vyhrávat. Ale faktem je, že na té Spartě hrály LucHra s Míšou opravdu hodně dobře a zaslouženě vyhrály. Jestli to tedy bylo motivací, tak to chce pořád opakovat.
Reagovat
PetaM
Přesně :D Jsem si taky říkal, že by bylo super, kdyby takhle byla namotivovaná proti každé soupeřce :D Hned by nebyla tam, kde je teď ... :(
Reagovat
Fandina
Já si pořád myslím, že LucHra je málo dravá a to se prostě do sportu nehodí. Je to ranařka, ale měla by si víc věřit. A teď jsem četla, že zase měla delší dobu zdravotní problémy. Tak doufám, že je to pryč a zase se jí bude dařit a může být tam, kde byla v singlu předloni a v deblu to také zlepšit. Tyhle problémy mohly být přičinou, že se jí až tak hlavně od jara nedařilo.
Reagovat
EllNino
tak Lucce chybí dravost hlavně z duvodu slabé herní praxe, vždyť hrála prakticky jen kvaldy GS a jinak nehrála skoro celý léto ...musí si zase začít věřit, to je u ní stavební kámoen, jako u každé tenistky, ale u ní jako tenistky vyznávající utočnou hru, navíc s obouručným FH, je psychická pohoda alfa a omega celýho tenisu, a taky musí zustat zdravá samozřejmě, u ní je to většinou zpusobenou silovým pojetím, takže je často rozbolavělá, rameno a zápěstí trpí jako blázen ...ale když jí to jde, muže porazit kohokoli ..:)
Reagovat
PetaM
No, kdyby Lucka měla kvalitního psychologa, tak je v Top 50 určitě. Hru na to má, ale hlava často zlobí :(
Reagovat
smazaný uživatel
Andy si postup dneska opravdu zasloužila hlavně díky prvnímu a třetímu setu. Konečně na ní bylo vidět, jak si hru užívá. Škoda, že takovou hru nepředvádí i na ostatních turnajích, určitě má na to, aby se dostávala aspoň do druhého kola i jinde. Příští zápas bude určitě taky těžký, bude asi divný hrát proti deblové parťačce, ale i tak si myslím, že může do semifinále postoupit. Držim palce i do dnešního deblu!
Reagovat
VlS
tak ještě pokračuj
Reagovat
Frick
Hraje proti Julče G., se kterou dnes nastoupí v deblu. To bude pikantní...
Reagovat
tommr
myslím si, že se to na jejich výkonu v deblu nijak neprojeví. Obě jsou to profesionálky a mají zájem na tom udělat co nejlepší výsledek, protože debl je pro ně hodně důležitej ...
Co se týče jejich vzájemnýho zápasu v singlu tak jasná favoritka je Goergesová i když se jí v poslední době taky moc nedařilo. Pokud ale Andrea zahraje ve čtvrtfinále tak jako dneska tak není úplně bez šancí. Hlavně musí bejt trpělivá, protože Goergesová se často dokáže sama vyházet ...
Reagovat
EllNino
Julie je taky na svuj talent hrozně nevyrovananá, její FH je brutální, je to škoda ...
Reagovat
tommr
no to je právě taky jediná šance Andrey - pokud Goergesová nebude mít svůj den tak jí může Andrea zaskočit ... :)
Reagovat
EllNino
Když to tam nevyhraje Lucka, Bára nebo Andy, tak ať to prosím vyhraje Julie, hala jí sedí, žádný výkyvy poryvy a podobně :) šance velká :)
Reagovat
tommr
taky jí mám jako nejoblíbenější hráčku jen po našich. Nakonec to ale nejspíš vyhraje Williamska ...
Reagovat
Fandina
hrála dneska moc dobře. A zaslouženě porazila nadějnou Tomljanovic. Gratulace a držím palce dál. Pojď Andrejko pojď pojď pojď!
Reagovat
slacker
Zmiz Fandino zmiz zmiz zmiz!
Reagovat
smazaný uživatel
Slacker, nepřipadáš si blbě už?
Reagovat
slacker
Nejsi ty ten spammer? Nepripadam. Jestli ti to vadi tak to necti
Reagovat
PetaM
Nepřipadá. Protože on nemá úroveň ... :)
Reagovat
zpilat
tak velká gratulace, bylo to zasloužené, pěkný tenis
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist