Hradecká jde dál za titulem, je v semifinále

6. 5. 2011, 15:59
Aktuality 3
Lucie Hradecká na Štvanici dál potvrzuje roli největší favoritky turnaje. Česká tenistka dnes bez problémů porazila Lucemburčanku Minellovou a postoupila už do semifinále. V něm narazí na Rakušanku Meusburgerovou.
Lucie Hradecká

Lucie Hradecká je sice v Praze nejvýše nasazenou hráčkou, až dnes se ale představila na centrálním kurtu. A znovu svou roli favoritky splnila: Lucemburčanku Mandy Minellovou porazila bez větších problémů 6-2 6-3 a na turnaji ITF postoupila už do semifinále.

„Na centru se cítím jako doma,“ řekla turnajovým stránkám Hradecká, která za celý zápas neztratila podání a využila čtyři ze svých 16 brejkbolů. „Ale musím uznat, že soupeřka byla velmi nepříjemná. Pořád se velmi dobře pohybovala, pořád bojovala,“ ocenila Hradecká Minellovou.

Českou tenistku čeká v boji o finále zkušená Rakušanka Yvonne Meusburgerová, pro níž je postup do semifinále zatím největším letošním úspěchem. O něj se musela poprat se svou krajankou Patricií Mayrovou-Achleitnerovou, kterou až za víc než dvě hodiny udolala 6-4 1-6 a 6-3.

Druhé semifinále na Štvanici obstarají turnajová dvojka Romina Oprandiová z Itálie a argentinská kvalifikantka Paula Ormaecheaová. Oprandiová zvládla souboj s téměř domácí Michaellou Krajicekovou, které pětkrát sebrala podání a porazila ji hladce 6-2 6-3. Ormacheová si podobně snadno poradila s Ukrajinkou Olgou Savčukovou.

Výsledky - Strabag Prague Open - ženy (antuka, 50.000 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Hradecká (1-ČR) - Minellaová 6:2, 6:3, Oprandiová (2-It.) - Krajiceková (Niz.) 6:2, 6:3, Meusburgerová (5-Rak.) - Mayrová-Achleitnerová (Rak.) 6:4, 1:6, 6:3, Ormaecheaová (Arg.) - Savčuková (Ukr.) 6:2, 6:3.

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Výborně Lucka,ještě zítra udolat nepříjemnou Mausburger další finále je tady.Kde ta holka bere sil,nenajde se mnoho tenistek,jestli vůbec nějaká,která by letos odehrála takovou porci zápasů jako Lucka.Matěji,označovat 90 hráčku světa královnou lobů?No,nevím,nevím..
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsi jí někdy hrát, když hraje dobře (ona má dost zvláštní mentalitu, zdá se mi, že dost zápasů tak nějak úplně vypouští)? Ona má fakt neuvěřitelnej cit v ruce a talent.
Reagovat
smazaný uživatel
Argentinku Ormacheaovou jsem viděl v kvalifikaci, kdy k mé lístosti porazila Aleks Kruničovou a hrál velmi slušně, i když dotyčný zápas spíše rozhodlo to, že Kruničová rozhodně měla slabší den. Tak jsem zvědav, nakolik potrápí královnu dropshotů a lobů Oprandiovou.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist