Hradecká s Čermákem postoupili do semifinále smíšených dvojic

5. 9. 2011, 20:35
Aktuality 11
Ve dvouhrách dohráli čeští tenisté už po pěti dnech, ve čtyřhře se jim ale daří. Lucie Hradecká a František Čermák jsou už v semifinále smíšených dvojic, do závěrečných kol mají nakročeno i další.
L. Hradecká a F.Čermák (@ usopen.org)

Lucie Hradecká a František Čermák si na grandslamovém US Open zahrají semifinále smíšené čtyřhry. Ve čtvrtfinále dnes porazili americké duo Irina Falconiová a Steve Johnson dvakrát 7-5, přestože ve druhém setu česká dvojice prohrával už 1-5. 

"Loni jsme tu v mixu vypadli ve stejném složení v prvním kole. Semifinále si chceme užít a kdyby to vyšlo až do konce, vůbec bych se nezlobila," řekla ČTK Hradecká. "Mix na grandslamu je stejný jako každý jiný zápas a jsou to stejné nervy. Dnes jsem viděla, že Johnson to klidně narve do ženské, tak jsem to pochopila a byla na jeho rány připravena," dodala. 

O finále posledního grandslamu sezony se Hradecká s Čermákem utkají s vítězem zápasu mezi osmou nasazenou dvojicí z Argentiny Gisela Dulková a Eduardo Schwank a australsko-brazilským párem Jarmila Gajdošová a Bruno Soares. 

Ve čtvrtfinále mixu se na US Open představí ještě Barbora Záhlavová-Strýcová, která spolu s Němcem Philippem Petzschnerem nastoupí proti domácí Melanii Oudinové s Jackem Sockem.

Šestadvacetiletá Hradecká si ve Flushing Meadows může připsat druhý grandslamový titul v sezoně. Spolu s Andreou Hlaváčkovou vyhrála čtyřhru na Roland Garros. Nyní jsou ve čtvrtfinále i v New Yorku, stejně jako Záhlavová-Strýcová s Benešová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
a.magerova
gratulace a jen tak dál :-))
Reagovat
a.magerova
Hradecká s Čermákem postoupily do semifinále smíšených dvojic

No já se ve škole učila (už je to nějaký čas), že postoupily ženy, pokud je to muž a žena, tak postoupili, dnes platí jiná pravidla ?! Kde je Brož !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Si teď nejsem jiste, ale myslím, že pokud je napsanej první ženskej rod, tak se může následně napsat "y"...
Ale nevim, možná jsem se spletl.
Reagovat
BooOoo
kdo ? Hradecká s kým ? s Čermákem .. není to první pád
Reagovat
darek.vrana
Podle mě teda jednoznačně postoupilI!
Reagovat
QPR_Draxter14
Vhodnějši by asi bylo použít: " Hradecká s Čermákem postoupila do SF..."
Reagovat
QPR_Draxter14
nemuseli by jste oživovat vzpomínky ze školy xD
Reagovat
LubosZabloudil
Díky
Reagovat
smazaný uživatel
diskusi registruju az ted a vidim, ze uz zazvonilo a je prestavka, ale jak jsi to jen mohl myslet s tim prvnim padem?????? :-))
Reagovat
VlS
Ahoj Sojko, já myslím, že to myslel jako fyzikální a ne mluvnický pád :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj, VISi! No, ja znam jeste pady moralni, ale to jeho pripad nebude :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist