Hradecká se Siniakovou si v Linci zahrají o první společný titul

13. 11. 2020, 14:21
Aktuality 12
Lucie Hradecká s Kateřinou Siniakovou po více než třech letech spojily síly a hned na prvním společném turnaji v hale v Linci došly až do finále. České duo v dnešním semifinále v super tie-breaku přehrálo Irinu Baraovou a Saru Sorribesovou a ve svém šestém finále zaútočí na premiérový triumf.
K. Siniaková a L. Hradecká (© j48tennis.net)

Lucie Hradecká s Kateřinou Siniakovou spolu nastupují poprvé od US Open 2017. Siniaková normálně hraje čtyřhru s Barborou Krejčíkovou, ale ta se rozhodla na posledním letošním turnaji soustředit na dvouhru, v níž dnes zabojuje o semifinále.

Zatímco úvodními dvěma koly nejvýše nasazený český pár prošel bez ztráty setu, dnes proti turnajovým trojkám Irině Baraové a Saře Sorribesové zvítězil až po super tie-breaku 6-3 3-6 10-5.

Hradecká se Siniakovou jsou ve finále na hlavním okruhu pošesté, pětkrát (Tchaj-pej, Indian Wells, Charleston, Praha a US Open) o titul neúspěšně bojovaly v sezoně 2017. Pětatřicetiletá Hradecká má na kontě 24 trofejí, o 11 let mladší Siniaková osm.

Ve finále se utkají s lepšími ze souboje Rusová, Zidanšeková - Dabrowská, Zvonarevová.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
FulnekUltras
https://www.super.cz/729999-po-boku-safarove-jen-zari-tomas-plekanec-se-rozneznil-nad-rodinnou-fotkou-se-svou-laskou-a-dcerou.html#dop_ab_variant=0&dop_req_id=P30hlBtywHd-202011131934&dop_source_zone_name=super.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
Fransoas
Dočasná dvojice Lucka-Katka zvládly souboj o finále,které může být složitější.Gratulace k postupu.
Reagovat
tommr
na ty finále mají teda velkou smůlu smile Snad se jim na šestej pokus podaří vyhrát. Pokud ale budou ve finále hrát proti Dabrowski/Zvonareva tak to nebudou mít lehký ...
Reagovat
lvicek
A Katka nehraje debla s Barou, protoze byla Bara nemocna?
Reagovat
Fandina
V článku se píše, že se chtěla soustředit na singla.
Reagovat
tommr
na singl se ale soustředí právě proto že byla nemocná a na obě disciplíny by tudíž neměla síly ...
Reagovat
Fandina
aha
Reagovat
cabuna
Austrálii bude hrát Lucka s Kristýnou Plíškovou
Reagovat
tommr
takže s Klepacovou se rozešla? smile
Reagovat
cabuna
Ano potřebují prý každá nový impuls,
Reagovat
cabuna
Tady máš odkaz na článek
https://www.tenisovysvet.cz
Reagovat
tommr
pokud by Lucka hrála s Kristýnou pravidelně tak by to byl pro ní krok vpřed. A pro nás fanoušky smile určitě taky ... smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist