Hradecká si na Štvanici zahraje o titul

7. 5. 2011, 14:25
Aktuality 0
ITF PRAHA - Lucie Hradecká i nadále potvrzuje skvělou letošní formu, na antuce v Praze se z pozice největší favoritky dostala už do finále. O titul ji může připravit již jen Argentinka Ormacheová.
Lucie Hradecká

Lucie Hradecká do Prahy přiletěla coby čerstvá finalistka z Barcelony a svou zřejmě životní formu potvrzuje i tento týden ve svém rodném městě na podniku ITF s dotací 50 tisíc dolarů.

Pětadvacetiletá Češka v dnešním semifinále s turnajovou pětkou Yvonnou Meusburgerovou z Rakouska dvakrát přišla o servis, rakouskou soupeřkou však porazila hladce 6-2 6-2.

"Lucka hrála skvěle, doufám, že bude takhle dobrá i ve finále," řekla pro oficiální stránky turnaje Meusburger. Ona sama byla přes prohru spokojená, na podzim měla totiž zraněné rameno, a proto se teprve postupně vrací do hry.

Spokojený s výkonem své svěřenkyně byl také trenér Jiří Fencl. "Lucka perfektně splnila taktiku, kterou jsme si řekli," pronesl kouč Hradecké. "A když se objevila nějaká potíž, vždy perfektně zareagovala.“ 

Ve finále se Hradecká střetne s překvapením turnaje Paulou Ormacheaovou z Argentiny, která je v žebříčku WTA až na 307. místě. Do finále se dostala z kvalifikace a dnes otočila bitvu s druhou nasazenou Italkou Rominou Oprandiovou.

- ITF PRAHA (Česko, antuka, 50.000 dolarů) -
sobotní výsledky (06. 05. 2011)

Dvouhra - semifinále:
Hradecká (1-ČR) - Meusburgerová (5-Rak.) 6-2 6-2
Ormacheaová (Arg.) - Oprandiová (2-It.) 1-6 7-5 7-6(3)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist