Hradecká v Madridu vyřadila Kvitovou!

9. 5. 2012, 16:49
Aktuality 193
Turnaj žen v Madridu zažil své zatím největší překvapení. Na svědomí ho má Lucie Hradecká, která v českém duelu porazila světovou čtyřku a obhájkyni titulu Petru Kvitovou 6-4 6-3 a postoupila do osmifinále. V něm se dnes s turnajem rozloučila Petra Cetkovská, jež nestačila na Australanku Stosurovou.
Petra Kvitová

Lucie Hradecká už před letošní sezonou ukázala, že se jedné z nejlepších tenistek světa Petry Kvitové nebojí. V extralize ji porazila ve třech setech a stala se jedinou hráčkou, která ji - byť neoficiálně - dokázala zdolat v hale.

Tentokrát se obě české tenistky potkaly na turnaji, na němž Kvitová obhajovala vítězství z minulého roku. Do odvety za loňský prosincový souboj vstoupila lépe favoritka, jež sebrala Hradecké servis a ujala se vedení 2-0. Jestli v tu chvíli ale někdo očekával hladké vítězství turnajové trojky, hodně se zmýlil. Hradecká si podání vzala zpátky a krátce po dalším brejku svítil na ukazateli stav 4-2 pro českou kvalifikantku. Ta v osmé hře odvrátila brejkbol Kvitové, ani při svém dalším podání nezaváhala a set ukončila.

Na problémy si v následující sadě zadělala Petra Kvitová už ve třetí hře, kdy svou šestou dvojchybou darovala soupeřce další brejk, a po dalším ztraceném servisu prohrávala Kvitová už 1-4. Tehdy si Hradecká vybrala slabší moment a dovolila favoritce snížit, poté si ale čistou hrou udržela podání a celkově pátým brejkem zápas ukončila.

"Asi mi dojde až večer, koho jsem porazila a zjistím, jak velký to je úspěch. Jsme docela kamarádky a člověku nepřijde, co dokázal," řekla Hradecká v telefonickém rozhovoru ČTK. "Jisté ale je, že to je určitě velké povzbuzení," dodala.

V dalším kole čeká Lucii Hradeckou Jekatěrina Makarovová, která dnes v dalším duelu dvou krajanek porazila Marii Kirilenkovou dvakrát 6-4.

Už o čtvrtfinále dnes v Madridu bojovala další z českých hráček na turnaji Petra Cetkovská. Té se v úvodním kole podařilo vyřadit světovou desítku Věru Zvonarevovou, další soupeřku ze světové Top 10 Samanthu Stosurovou už ale neporazila. S favorizovanou Australankou dnes Cetkovská držela krok jen do šestého gamu, kdy poprvé přišla o podání. To si sice vzala zpátky, po dalším brejku už ale světová pětka set dotáhla do vítězného konce.

I v další sadě se do vedení dostala jako první Stosurová, která vzápětí odvrátila tři brejkboly Cetkovské, čímž ji definitivně zlomila. Za stavu 2-4 přišla česká hráčka čistou hrou už počtvrté o servis a po 72 minutách se s turnajem rozloučila porážkou 3-6 2-6.

Victoria Azarenková v Madridu porazila dvakrát 6-4 bývalou světovou jedničku Anu Ivanovičovou a jako poslední postoupila do čtvrtfinále. V něm ji čeká Číňanka Na Li.

Výsledky - Madrid - ženy (antuka, dotace 3.755.140 eur):

Dvouhra - 2. kolo:
Hradecká (ČR) - Kvitová (3-ČR)
6:4, 6:3, A. Radwaňská (4-Pol.) - Erraniová (It.) 6:0, 6:1, Makarovová (Rus.) - Kirilenková (16-Rus.) 6:4, 6:4, Vinciová (It.) - Wickmayerová (Belg.) 6:1, 6:2.

Dvouhra - osmifinále:
Stosurová (5-Austr.) - Cetkovská (ČR) 6:3, 6:2,  Azarenková (1-Běl.) - Ivanovičová (13-Srb.) 6:4, 6:4, Na Li (8-Čína) - Kerberová (12-Něm.) 7:5, 6:4.

Čtyřhra - 2. kolo:
Peschkeová, Srebotniková (2-ČR/Slovin.) - Görgesová, Stosurová (Něm./Austr.) 6:2, 3:6, 10:7, Erraniová, Vinciová (5-It.) - Pavljučenkovová, Šafářová (Rus./ČR) 6:1, 6:3.

 

Komentáře

193
Přidat komentář
gigin
Jako omlouváme se, ale však to nebylo poprvé, kdy pod nějakým článkem se klábosilo k aktuálnímu, jinému zápasu. Zase bych z toho takové drámo nedělal :-)
Reagovat
pepin
Ahoj, já to nedramatizuji, jen jsem to konstatoval a to víš jsem dožraný, že ta Péta prohrála. Nevím, je to takové trochu divné, a když to tu čteš je to takové rozporuplné.
Reagovat
gigin
Ahoj. Já ti rozumím a chápu tvé pocity. Máš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Však já to nedramatizuju, proto píšu, že to byl hlavní článek dne, a proto se pod to asi píše..nejsem tu dlouho, ale tak jsem to vypozorovala, že se to automaticky dělá, právě, že to není poprvé.
Pro mě z toho příště vyplývá, že si mám z reakcí pospíšit :-))
Reagovat
gigin
Přesně tak !! Rychle, zběsile !! :-)) Né, vážně, taky promiň. Tento problém už se tu řešil několikrát. Návrhy k adminovi byly, ale tak je to pořád stejné ... Já jsem zde taky první ročník, takže ti píšu též spíše nováčkovské postřehy :-)
Reagovat
tito
.......nováčkovské postřehy. Ale s vyzrálým obsahem!!!
No ale když k tématu, tak k tématu- bohužel pro Petru si na ní Lucka věří a vydá ze sebe maximum. V případě jiné soupeřky padá o level níže.
Reagovat
gigin
Ty jsi taky vyzrálý, myslím !!! :-)) K tématu - já nevím. Mi ten babský tenis přijde celý nevyzrálý, nelogický, postavený na hlavu !! Jako baby samotné :-))) Jenom Monty si pořád myslí, že ne. S Vlsem jsme se mu to několikrát snažili vysvětlit. JZD Marná Snaha !! :-))
Reagovat
tito
No přesně!!! Můžeš se na ně spolehnout? Nemůžeš!! Zrovna Hradecká. Tady píšu jak má spadnout o level níže a buch. Proti předchozím neúspěchům na turnajích přejede Makarovou a jde do dalšího kola. Jediný co funguje jsou zápasy Agy s Vikou. No a copak si asi myslíš jak by to dopadlo, kdybych na jejich zápas vsadil? Alergie, průjem, kotník,cokoliv. Prostě dál půjde Aga! Nene. Ženský tenis sleduji jen jako Filmový týdeník.
Reagovat
smazaný uživatel
Gigine, nemusíš se omlouvat, v pohodě :-)

Jinak k tomu "babskýmu" tenisu. Já ho mám ráda, jsem tu hlavně k vůli němu, jsou tu lidi, kteří tomu rozumí a sledují ho pravidelně. Já to mám vyrovnané, mám ráda jak mužský, tak ženský..a u mužů je to až na vyjímky v podstatě jen o tom, jestli vyhraje Roger, Rafa, nebo Novak :-)

U žen je daleko větší náboj, aspon pro mě, a kdo baby nemá rád, tak se nedívá :-) ale sázet na ně bych fakt nechtěla, tito, to ti rozumím :-)
Reagovat
gigin
Baby jsou super !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s posledním odstavcem, co napsala Emička... Teď kritizuješ, ale třeba na Aničku se rád podíváš, co? :D
Reagovat
gigin
Monty, však to píšu !! Baby jsou super !! Jen někdy nechápu jejich myšlenkové pochody, to je vše. Tak hned nebuď ... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Však já vím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Milánkové, tenhle článek je o WTA Madrid, hlavním tématem dne bylo vyřazení Kvitové. Museli jste to opět zaneřádit směšnejma plkama o Rožérovi?
Díky vám šla diskuse k WTA do háje, poslední příspěvky po 22. hodině jsou utopeny někde dole. Je problém najít článek o ATP Madrid a psát tam? Málo inteligence?
Reagovat
gigin
spíš lenost .. tak promiň, no ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že jsem původně chtěla po 22h. napsat příspěvek k vypadnutí Petry, ale bylo to tu už dost nepřehledný, nakonec jsem k tomu nic nepsala, nevěděla jsem, kam to dát :-)

Možná je to tím, že to dlouho zůstávalo jako hlavní článek a lidi pak automaticky píší pod něj..nevím..:-/
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, rada se k tomu tematu vratim, velmi by me zajimal tvuj nazor na vyrazeni Kvitove... :-)
Ja nebudu zastirat zklamani a to dost velke, chapu teda, ze si s ni moc klidu a zapasove selanky neuziju, ale uz mam na ni solidni naroky. Presto k prohre nepristupuju zas moc dramaticky. Strizlivou a rozumnou kritiku beru. Nesnasim ale generalovani po bitvach, posilani do druhy desitky a hlavne mne pripada nechutne, kdyz si nekdo jen chysta jedovatou slinu a pak po Petre ze zalohy plivne, ubohost. Hrac prece prochazi vyvojem, jeho jednotlive a u nekoho velmi zajimave faze muzeme vysledovat na vsech od Petry starsich, proto bych i ji dala cas.. :-)
Reagovat
pepin
Naprosto s Tebou souhlasím a i vyjímečně s Brožem. Ani já jsem se tady do toho nechtěl montovat.
Reagovat
Padme
Jupííí...:) Tyhle zápasy fakt nemám ráda:( Chci se koukat aspoň na pár výměn a ne Rogera metr a půl za čárou. Dneska byl naprosto utlacen, az na pár výjimek se nedostal ke své hře, chudák jen vracel. Ještě že ten servis dnes šel. Takže to snad bude příště víc tenis než ostřelování! Ale gratulace!
Reagovat
Denis92
skvele ROger!! tazky zapas na rozbeh,ale zvladol to.dufam ze sa dockame semi s Djokovicom
Reagovat
VlS
No takže to bude až takový drámo jsem teda nečekal. Miloš 21 es - tj 5 gamů -jak se proti tomu dá hrát? No Rogi, tak myslím, že nejhorší zápas máš za sebou.
Reagovat
Heather_Fedex
no 1 z nejhorsich...jeste si pockejme na richarda, ten muze taky kousat...
letos los na houby...takhle jsem si premieru na antuce nepredstavovala ;///
Reagovat
Heather_Fedex
nadech, vydech, nadech, vydech.....
btw, jak se tvaril roger????
Reagovat
gigin
je fakt brutální !! Gratulka všem fans Rogera. Borec, uznávám.
Reagovat
tito
Připojuji se. Že to bude těžké, jsem nepochyboval ale takové drama jsem nečekal....
Reagovat
gigin
zítra vypadné ten můj -ič se Staníkem a bude hotovo !! :-o
Reagovat
tito
To je to poslední, z čeho bych měl obavy :-))).
Reagovat
gigin
No kamaráde, po tom včerejšku ... Uvidíme ... Taky by si mohl koupit pořádné cvičky, ať mu to nejezdí !!
Reagovat
tito
V klidu. Tak. Teď. Přesně v tuto chvíli přestávám chválit Rogera. Sejdeme se ve finále!!!
Reagovat
gigin
Tito, já mám fakt pochybnosti. Tentokrát to nevidím. Vy ano. My ne :-( Já ti to přesně řeknu, zítra jak ho uvidím.
Reagovat
smazaný uživatel
tito: spoluprace kratka, ale opet uderna. :-))
Gratulace Fedexovi k vitezstvi ducha nad hmotou. Hrozny zapas...
gigin: kdyz nebude frackovat a zkusi hrat.........
Reagovat
gigin
Soječko, když on je to přerostlé děcko :-(
Reagovat
Heather_Fedex
...a kdyz mu chuck norris pomuze ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Frackovat :-))
Reagovat
tito
:-))))). Speciální gratulace!!!
Reagovat
Pe3k
A stálo to za to. Kvalitní match mých dvou oblíbenců.
Reagovat
smazaný uživatel
Juuuuuu, malem jsem dostal infarkt:D
Reagovat
Heather_Fedex
pomoooooooooc.........
Reagovat
tito
Gratulace. Skvělá hra :-))).
Reagovat
spaniel
Teda to bylo dobre psycho, ale hlavne ze je to tam!!!!!!
Reagovat
Heather_Fedex
minibreak!!!!
Reagovat
Heather_Fedex
bojuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Klop klop o drevo..:-))))
Reagovat
Heather_Fedex
jen ne tie-break, jen NE tie-break!!!!!!!!
svata trojice, dodej mi silu.....
Reagovat
smazaný uživatel
a je to tady
Reagovat
spaniel
Zacatek dobry
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ne proboha? Federer neni Štěpánek!!
Reagovat
Heather_Fedex
ja se zitrejska nedoziju...
Reagovat
gigin
vydrž !!
Reagovat
smazaný uživatel
Česnek prý snižuje tlak :-))
Reagovat
Heather_Fedex
jo prave si prohledavam webky "jak znizit krevni tlak" a tam pry ze dejte si banan ;))
a dik za ten cesnek!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevim, jestli ho těma brejkbolama chce zlomit, ale nemusel by to tak dramatizovat takhle v 11...
Reagovat
Heather_Fedex
pane boze to jsou zase tlaky pri rogerovem servisu....
Reagovat
Heather_Fedex
tohle NE!!!!!!!!
Reagovat
Heather_Fedex
zazrak....jeste zije :-00
Reagovat
Denis92
zase nezmysel na siet,potom chyba s backhandu a su tu problemy
Reagovat
spaniel
Taky to nechapu, Raonic nema problemy s returnama. Ted to zazrakem zvladl.
Reagovat
spaniel
To jsou nervy...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nervy k tenisu patří, i když je fakt, že takhle stresovat bych se měl až někde v semi nebo finále, ne ve 2. kole :-)
Reagovat
spaniel
Co uz s takovymi hraci. Tenisove krasy si moc neuzijeme.
Reagovat
spaniel
Fakt by zajimalo, jak by to vypadalo kdyby ted proti Raonicovi stal Rafa nebo Nole...
Reagovat
smazaný uživatel
pravda, docela by me to taky zajimalo...
Reagovat
Denis92
vcerajsi Noleho vykon bol horsi ako dnes predvadza Roger.takze si myslim ze Djokovica by porazil
Reagovat
smazaný uživatel
Koooonecneee break a set!!! Come on Roger!
Reagovat
Denis92
Come on!!!
Reagovat
freeteepek
Ale Vika, kamarádka Agy, ji letos porazila tuším 5x, a neměla s tím žádný problém. To jenom na okraj.
Na Lucku jsem si vsadil, ale bohužel ne dost na to, abych teď nebyl otrávený.
Je to škoda. Krásný turnaj s modrou antukou. A zase neuvidíme zápas Petry s Vikou nebo Serenou. Petra prohrála s hráčkou o 100 míst níž a dost si pokazila jméno.
To že prohrála kolegyní s reprezentace ji, bohužel, neomlouvá. Jediný pozitivum z toho plyne, že kurzy na ní na příštím turnaji půjdou po dnešku nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by si měla kazit jméno? To se prostě stává i těm nejlepším, že to občas nevyjde.
Reagovat
Denis92
neeeeeeeeeeeeeeee
Reagovat
Denis92
a pooooooooood Roger!! 2 lopticky!
Reagovat
Denis92
preco Roger chodi na siet po 2podani v totalne nevyhodnych situaciach?
Reagovat
spaniel
Asi chce zjistit, co na tom Roddick vidi...
Reagovat
VlS
To je dobrá hláška :-D
Reagovat
Heather_Fedex
jeste jsme nevyhraly....2. set sice doma, ale.....
come on,come on rog!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
je fakt talent,ale budou doufám 3 sety,moc pěknej tenis,Roger má trochu smůlu,že mu Miloš vybírá i jasný míče.
Reagovat
Heather_Fedex
nedostanu ja dnes infarkt????!!!!!!
Reagovat
Heather_Fedex
asi jo.....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na nějakou chvíli je infarkt zažehnán ;)
Reagovat
Heather_Fedex
pro zatim....
Reagovat
Heather_Fedex
podle letosnich statistik se dnes setkali 2 nejlepsi teniste na servisu...takze se neni cemu divit, ze to vypada, tak jak vypada...ach, ten nestastnej brejk....
fedexi, zaber!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Denis92
Roger je zatial totalne bez sance pri Raonicovom servise..bohuzial..v Tie breaku to nevidim ruzovo
Reagovat
Heather_Fedex
ani 1 brejk pro roga??? to snad NE!!!!! ;((((((((
Reagovat
Denis92
zatial nemal najmensiu sancu
Reagovat
pepin
Tak kde jsi, at to můžeme trošku rozebrat, myslím tu "hrůzu".
Reagovat
Denis92
COME ON ROGER!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pojd Roger!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to ještě otočí. Hlavně se vyhnout tiebreaku.
Reagovat
spaniel
Vidim to blede, je nerozehrany a pusobi nejiste. Raonic neskutecne podani, bude hodne tezke ho brejknout. I kdyz se zda, ze se v druhem setu Fedex zvednul.
Reagovat
Heather_Fedex
ja vedela, ze bombarder mu muze poradne zavarit....
Reagovat
Denis92
neskutocne co teraz predvaza Raonic
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je kamarádský človíček a s holkama, které má ráda má vždy na kurtu problém. Ale to jen svědčí o Petřině skvělé povaze, není nadřazená, nafoukaná, je zkrátka normální!!! A to je super, mám ráda sportovce, kteří jsou normální i přes velké úspěchy. Petru mám velmi ráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas bohužel nebyl k vidění, takže těžko hodnotit. Vika měla ve 2. setu zase takovou krizi při vlastním podání za stavu 5:4, ale zvládla to. Ana měla smůlu, že narazila právě na Viku. Asi netřeba zdůrazňovat, že je to letos nejtěžší soupeřka... Co se týče dalšího zápasu Viky, tak proti Na Li to bude hodně těžké. Ovšem Vika letos vyhrála už spoustu těžkých zápasů, tak proč ne další? :)

Podle očekávání se tady hodně rozebírá zápas Petry s Luckou, tak k tomu přidám svůj pohled... Podle mě vůbec nejde o to, kolikátá je Lucka v žebříčku. Každá tenistka má prostě hráčku, na kterou tolik neumí. Myslím, že pro Petru je to právě Lucka Hradecká. Trochu to bylo vidět i v té extralize... Hodně důležité je, že Lucka Petru výborně zná. Určitě není celkově tak dobrá jako Petra, ale ve vzájemném zápase se ty rozdíly prostě můžou smazat. Kdybyste se tím zabývali, určitě byste našli u každé hráčky v žebříčku nějakou neoblíbenou soupeřku (a na umístění vůbec nezáleží). Jinak rozumím určitému rozhořčení u těch, kteří viděli Petru jako téměř neporazitelnou jedničku a ostatní holky jako vzduch (podobně jako někteří novináři a "experti"). Jenže Petra je taky jenom člověk a v ženském tenise je veliká konkurence. Kdo tohle věděl, ten bere dnešní výsledek v pohodě (jako většina z vás).
Reagovat
smazaný uživatel
S tima posledníma 3 větama naprostý souhlas! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nesouhlasim s tvrzenim ze: "Jenže Petra je taky jenom člověk a v ženském tenise je veliká konkurence" - pokud by tato veta (ta druha cast) mela davat nejaky smysl, tak by to znamenalo ze v muzskem tenise neni konkurence, coz neni pravda, protoze tam je konkurence jeste vetsi a z tohoto vseho plyne ze to tvrzeni postrada smysl, ale to je jenom slovickareni:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tomu úplně nerozumím. :D Nikde jsem přece nenapsal, že v mužském tenise není konkurence... Tam je taky velká konkurence, ale zase je to tam postavené trochu jinak. Na mužském okruhu jsou tři hráči, kteří vyhrávají prakticky všechny největší turnaje. Pak jsou ti ostatní, kteří jsou určitě taky dobří, ale ta trojka pořád vyčnívá... Naopak v ženském tenise opravdu netušíš kdo s koho. Příklad za všechny: Posledních pět grandslamů = pět různých vítězek
Reagovat
gigin
Milošku, pojď !!!
Reagovat
tito
:-)))))
Reagovat
gigin
To je brutus !!! :-o
Reagovat
Heather_Fedex
neeee!!!!!
Reagovat
gigin
Chtěla jsi antukovou sezonu ?? Chtěla !! Tak si to užívej :-))))))
Reagovat
tito
Milosovi ten povrch vyloženě sedí. A ze hry má více než dost.
Reagovat
tito
Ale jak já nemám ty bombery rád....Kromě Isnera Sojko :-)))))).
Reagovat
smazaný uživatel
samozrejme, tito.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo a gigine, tesinska jablicka jsou taky dobra, ze.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, kromě Johna, a Raoniče nemám vůbec ráda, není mi v ničem sympatický..
Reagovat
gigin
Ano, to určitě jsou :-) Ale i kdyby RF prohrál, což si pořád nemyslím, tak je to pro mne divné. Jako ten Miloškův servis je fakt brutální.. Djoko by tam byl dnes tak půl hodiny a šel by ... :-(
Reagovat
gigin
prostě to podle mne není souboj, no ..
Reagovat
gigin
Jediné, co je na něm fajn, že se narodil v Podgorici :-)))))))
Reagovat
tito
U mne stejně. Není to krom toho bum bum prásk ničím racionálně podložené ale vždy budu raději fandit z těch mladých tvořivému Ryanovi. Byť tedy dnes skončil. Ještě musíme počkat na Gigina. Jak někdo končí na -ič, je ve svém živlu :-)))).
Reagovat
smazaný uživatel
on to otoci. I bez kopacek... :-)
Reagovat
tito
No vždyť to říkám. Už se ozval!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, takový typický Kanadan :-))
Reagovat
tito
Přál bych mu to.
Reagovat
gigin
Jak se máte Ivane Ivanoviči ?? Dobře Pope, Po...či !!! Isnere !!! Jsi stejný leštič, jako ten pes !!! :-))))
Reagovat
tito
Zraješ Gigine. Málem jsi mi protrhl bránici :-)))))).
Reagovat
gigin
Pssst, tito. Jde do tuhého !!!
Reagovat
tito
Tuhej bude až tiebreak a tam si to Roger pohlídá. Většinou tam se láme chleba s -ičema. :-))))). Kromě Novaka pochopitelně. To je Tenista :-))))
Reagovat
gigin
Tito !!!!! :-))))) Ty něco potřebuješ ?? :-D
Reagovat
tito
Jo. Dvě rakety zn. Babolat nejlepšího hráče světa pocházejícího z Manacoru.
Reagovat
gigin
jednu mám v bagu. Tak ti ju pak dám. Stejně je to krám :-))))
Reagovat
tito
:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
A dáš mi jednu? :-) Myslím tu raketu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kromě Johna bombéry nee, jo? A co Andy R.? :-))
Reagovat
tito
Když budu mít tři, není problém. Možná i při dvou by se dalo diskutovat. Když jsi to Ty tedy :-))).
Reagovat
tito
Od té doby, co jej Jimmy C. naučil hrát bekhend ne :-))). Když do toho tedy vstupuji...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bekhendový čop ho naučil až Stefanki :-). Ale bombér to je podle mě pořád, v dobrém smyslu slova.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Andy už není tím bomberem, co býval :-) proto ho mezi ty klasický nepočítám, pro něj mám zvláštní kategorii :-)
Reagovat
tito
Můj oblíbenec též :-)))). Ještě jednu ránu bych mu přál. Wimbledon. Ale to by musel končit na -ič.
Reagovat
smazaný uživatel
Rána ve Wimbledonu..hmm..to by bylo potřeba hodně vúdú panenek :-).
Reagovat
gigin
Andy Rodič? :-o
Reagovat
smazaný uživatel
Nee, Andy Rjokoddick :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych mu ještě přála ..:-)
Reagovat
tito
Bingo!!!! Beze změny příjmení 7. Jednoduché počty.
Reagovat
gigin
Jo takhle, matka holanďanka .. rozumím ...
Reagovat
smazaný uživatel
No někdo to musí být i jedna na set, konkurence také nespí :-).
Reagovat
tito
Chaos! To už se nedopočítám!!! To aby jsi si vzal dovolenou, zvládnout to v reálném čase...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Od tý doby co -ičové panenkujou jako splašený, tak nestíhám :-( ;-).
Reagovat
tito
Chápu, chápu.......:-(
Reagovat
tito
Jo ale jedna výtka. Kde jsi byl dnes po páté - jsi vybíral příspěvky? To jsme jakože do panenek špendlíkem nepíchali?
Reagovat
smazaný uživatel
Aleeee, trošku jsem se zaběhl, to víš..jaro, pardon O:-).
Reagovat
tito
Tak příště. To víš, ještě potřebuje berličky......
Reagovat
smazaný uživatel
Stabilizační kolečka :-)

http://www.mimko.cz/shop/files/kolo-detske-dino-101fl.jpg
Reagovat
tito
Kam na ty fotky chodíš.....-D. Ale jo, musíme mu pomáhat :-))))).
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra bude na Eurosportu 1 možno sledovat nejdříve zápas Lucka vs Sharapova a potom Caroline vs Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
přenos bude začínat v 10:50 hod.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info. Začátek zápasu Mashy s Luckou bohužel nestihnu a dál se uvidí...
Reagovat
smazaný uživatel
myslim že všichni teď od petri cekáne moc velkých věcí určitě poslední dobou byla mimo ale to se jí stávalo i minulý rok nechtějte po ní aby vyhrála každy turnaj prostě jen petra nemá formu
Reagovat
Heather_Fedex
takze tesne 6:4 6:4. ve ctvrtfinale li, kt. hraje obzvlast na rychle antuce naramne. letos si uz 1 zapas zahraly a to ve finale sydney a tam vika jen tak-tak li se sams vyhazela. ale to je samozrejme prirozene, jeji hra je postavena na hrane rizika, hraje udery rychle po odskoku. dnes s angeliqou zatocila pekne a zda se, ze by ji to mohlo proti aze vyjit, protoze vika na antuce neni tak silna jako na pomalejsim hardu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to určitě škoda,hlavně si říct s trenérem co bylo špatně, poučit se a šupky dupky do Říma :-) Masha taky loni v Madridu vypadla brzo a jak jí to pak v Římě šlo.. Tak proč by se Petra letos nemohla opičet? :-)
Reagovat
Labi
myslím že podobná sebe utěšování tady už bylo vícekrat...ono někdy je třeba někdy přitvrdit a ne si jen říct chybělo štěstíčko nebo příště zkus být mín agresivní....
Reagovat
Roger_Federer
Tak tohle čekal malokdo,kdo řika že ano tak lže...Kvitova je zcela mimo a po lonskych uspešich přichazi vysledkovy pad...A o nejakych vysledcich na Rg nebo Wimle.dost pochybuju...Možna by mela rychle přijit na to kde je chyba,at nedopadne jako Vajdišova.
Reagovat
Roger_Federer
myšleno nadnesene
Reagovat
smazaný uživatel
Prej světová jednička. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu skrývat radost :))
Reagovat
Labi
Někteří tady si už sundejte ty růžové brýle!...na jednu stranu tady všichni mluví o náhánění bodu ale na druhou stranukdyž prohraje s hráčkou na konci stovky tak mluvíte že to není tragédie? jestli se chce posunout v žebříčku musí něco změnit...to že loni vyhrála Wimbledon a turnaj mistryň je krásne ale je to pryč jak ta doba tak i ty výkony....doufám že to trenér vidí a zase Petře zatopí nevím co se s ní děje jestli chce být brzo doma nebo o co jde ale takhle nevyrovnané výkony jsou hodny hráčky z konce druhé dvacítky!...ale chtít aby šla výkonem nahoru a zároven říkáte že se nic neděje?? ono se něco děje a myslím, že z tohohle se bude zvedat už jen těžko
Reagovat
smazaný uživatel
Děje se to, že Petra prohrála. Nic víc, nic míň. Vyvozovat z toho nějaké dalekosáhlé závěry, zvlášť když nikdo neví, jak ten zápas vlastně probíhal, to je poněkud nesmysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Prohry k tenisu patří stejně jako výhry. A po obdobích, kdy jsou hráči nahoře, přichází útlum, to je také normální. Petra je ještě mladá. A mimochodem např. Serena vyhrála svůj první GS US open v roce 1999 a další GS až na RG 2002 a jaká se z ní stala šampiónka....Petra prostě minulý rok vylétla jako kometa a každý ji už viděl kdovíkde. Když to nenastalo, většina těch, co propadli tomu šílenství jí ještě ani né do roka zatracuje. Je potřeba, aby se to všechno usadilo, potřebuje od fanoušků podporu a né stresy.....
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak! Taky to tak vnímám! Nic zásadního se neděje! Počkáme a pak uvidíme!
Reagovat
VlS
rozlišuj prosím. tvoje prohlášení "!...na jednu stranu tady všichni mluví o náhánění bodu " je nesmysl. S výjimkou Tommra tady prakticky nikdo body nebo žebříček neprožívá (což neznamená že nesleduje), takže se uklidni a nerozdávej úkoly, co kdo má a nemá dělat. Nebo se přihlaš do Pionýra a začni dělat vedoucího, tam můžeš velet.
Reagovat
Labi
hlavně že ty mi kážeš co mám dělat....neřekl jsem že musí vyhrát každý zápas...ale měla by si držet nějakovy standart a ne tohle...když vypadla na AO v semifinale Šarapovou nikdo nemohl říct ani slovo...ale každý ví že Petra kvalitu má a to že prohraje s hráčkou která patří do 8-9 desítky žebříčku o něčem svědčí...Kvitová asi neprohrála že by nestíhala nebo dokonce ji honila soupeřka ale tyhle zápasy bývají o hlavě a to je ais ten největší problém....a konec konců jak jsem řekl získala si nějakou kvalitu a argumentovat a utěšovat se tím, že Serena vyhrála další GS po třech letech to už je fakt ubohost
Reagovat
smazaný uživatel
Já se ničím neutěšuji. Z Petry jsem si neudělal bohyni a nehroutím se po každé porážce. A žádný kredit neztratila. Někteří fanoušci se přehnaně na Petru soustředí a proto jim to všechno přijde tak tragické. Kdyby příští rok vyhrála tři GS, tak to bude zase chytráčků a příznivců a kdyby rok nato nevyhrála nic, tak se bude opět celý kolotoč opakovat. Ubohé mi spíše přijde, po každém neúspěchu ji takhle odepisovat....
Reagovat
smazaný uživatel
Hráčka 8. či 9. desítky taky umí tenis velmi dobře, ona kupodivu umí tenis i hráčka páté stovky. A nejde o to, že by světová čtyřka s takovou hráčkou nemohla prohrát nikdy, jde o to, že s ní prohraje třeba jen jednou z deseti zápasů a dneska holt došlo na ten desátý. Btw. ty jsi ten zápas viděl, že víš přesně co a jak se stalo, co rozhodovalo?
Reagovat
VlS
na to nás tady pár upozor|ňovalo už loni po wimbledonu, že to není žádná záruka, že bude už jen vyhrávat, a že po pár prohrách se vynoří spousta chytrejch. A i kdyby vypadla z desítky tak co? Fandit jí budu dál jako mojí druhé nejoblíbenější hráčce jako do teď (první je Lucka Šafářová), nedělám si z nich bohyně, jejich výhry jsou jejich výhry a ne moje a stejně tak prohry.
Určitě neprohrála naschvál, jen tak, že ji to napadlo.
Reagovat
Labi
ok, řeknu to jinak ....nečekal jsem po lonském roce takovou bídu jako to je zatím letos
Reagovat
VlS
Předloni by ji spousta lidí vynášela do neba za SF na AO + další dvě SF. Všichni bychom ji chtěli vidět vítězit, o tom žádná, ale svět se nezboří, když prostě chvilku nebude.
Každej na to máme nějakej názor a já nikomu nebudu jeho názor brát (osobně si myslím, že kondiční soustředění v plný sezóně je pěkná kravina, protože po tréninku fyzičky jde normálně forma dolů, myslím si, že zimní soustředění v Tatrách je taky kravina a že je lepší jet trénovat někam do tepla a ne se pak sbírat 3 měsíce z nemocí), ale to že si to já myslím houby znamená, protože tomu houby rozumím.
Ty říkáš přitvrdit - tím myslíš co? Třeba jí dát na zadek, že byla nervózní?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to překvapení, myslel jsem, že to Petra přeci jen otočí a ve třetím setu urve, ale nedá se nic dělat. Doufal jsem, že ten horší pohyb v prvním kole, může být nezvykem na tu antuku a že se to zlepší. No, není to žádná tragédie. Prostě prohrála a jede se dál. Přeci jen se nejedná o GS nebo OH, tam by to bolelo více. Nějaké body může nahnat zase v Římě. Škoda, že to nebylo nikde vidět, takhle je těžko soudit, ale Lucka je ranařka a když jí to tam padá, soupeřkám v zápasech umí zatápět. Teď doufám, že Lucka využije šance a pokusí se postoupit dál. Makarova je nepříjemná soupeřka, také levačka, ale mohla by jí zvládnout. A se Sam se zatím potkali jednou loni v Brisbane, kde s ní prohrála, ale v prvním setu až v TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Příště, než zase napíšeš podobný úlet, si zjisti fakta o principu bodování WTA. Grandslamy a turnaje Premier mandatory mezi 16 rankingovými výsledky zůstávají pořád, i při vypadnutí už ve 2. kole.
Další její problém jsou turnaje kategorie P5 a P700, kde byla přihlášená, ale pak nenastoupila. Obdržená nula celý další rok z žebříku vytlačuje body za jiný turnaj.
Aktuálně jí v rankingu zabírají místo dvě nuly, 3x ubohých 5 bodů, mizerných 80 za Indian Wells a teď dalších 80 za Madrid !!!
Mimo ranking má 2x 125 bodů. Bodový stav po turnaji v Římě Kvitová nepatrně zvýší jen tehdy, pokud tam uhraje aspoň 225, tj. čtvrtfinále. Jinak zůstane pořád na 6250.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak řečeno systém rankingu WTA je nesmyslně složitej a prase aby se v něm vyznalo.
Nebo jak mám rozumět tomu, že když v Římě nic neobhajuje, musí dojít až do čtvrtfinále, aby si přičetla nějaké body..
Reagovat
smazaný uživatel
Fakta a principy bodování WTA znám. A vím, co má všechno započítáno v žebříčku a vím i o té nule. A vůbec to nevylučuje to, co jsem napsal a sice, že v Římě může nějaké body nahtat. Nebo ty už víš, že např. nedojde do finále?
Reagovat
smazaný uživatel
Broz, kde bereš ty statistiky?
Reagovat
smazaný uživatel
Že to prý nebolí? Extra mimořádně důležité pro Petru bylo bodovat tady v Madridu. Není turnaj jako turnaj.
Nejhorší výsledky, které můžou být vytlačeny, jsou teď Stuttgart a Sydney za 200. Výraznější bodový nárůst proto získá až při postupu do finále Říma. Kdo tomu věří?

Každý týden si turnajový rozpis některých tenistek aktualizuju. V případě tenistů to fandové mají jednodušší, rozpis visí na webu ATP.
Reagovat
smazaný uživatel
Do žebříčku se započítává 16 nejlepších turnajových výsleků za 52 týdnů. Povinné jsou však pro Petru(jako pro hráčku top 10) GS turnaje a turnaje kategorie Premier Mandatory (IW,Miami,Madrid,Peking)- zisky z těchto turnajů se do žebříčku počítají vždy, ať jsou třeba za druhé kolo. Dále se hráčkám Top 10 mohou započítat do žebříčku pouze dva turnaje nižší kategorie (Premier 5 a Premier 7)
Petra se odhlásila kvůli zranění z turnajů v Doha a Dubai, ale asi na poslední chvíli, protože za ně dostala 0 bodů a z těchto dvou turnajů bude mít v žebříčku 0 bodů do té doby, než se budou po 52 týdnech odepisovat. Takže má v žebříčku započítány tyto nulové turnaje a povinné turnaje, které zabírají místo těm, na kterých získala více bodů. Petře dále v žebříčku figuruje 125 bodů za Toronto a 125 bodů za Cincinnaty. Takže v Římě, který je stejné kategorie a stejně bodově ohodnocený jako tyto turnaje, musí Petra uhrát min. čtvrtfinále za které je 225 bodů, aby v žebříčku nahradil jeden z těchto turnajů a ona si bodově pomohla.
Nevím, jestli jsem to nenapsal moc nepřehledně a nesrozumitelně, tak se předem omlouvám :)
Případné nepřesnosti jistě dovysvětlí Tommr:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli myslíš WTA(ATP) race tak ty jsou tam taky...jinak trochu nechápu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Broz má pravdu, když uhraje v Římě min. 225 bodů nahradí to Sydney nebo Stuttgart. Toronto a Cincinnati se odepisují až v srpnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za vysvětlení.
Reagovat
smazaný uživatel
Věta "Dále se hráčkám Top 10 mohou započítat do žebříčku pouze dva turnaje nižší kategorie" je nepravdivá (+ je tam chyba v čísle, správně typ Premier 700).

Turnajů Premier (nezáleží na tom, o jaký typ Premier jde) a International tam může být takový počet, který doplní všechny turnaje s povinnou účastí (4x GS, 4x PM, TM - tedy 8 nebo 9) na celkových 16 položek.
Omezení se týká akorát účasti na International - hráčky Top 10 na tento nejmenší turnaj smí jet jenom 1x za každý půlrok.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za korekci, to jsem nevěděl.
Reagovat
Bob
ale občas není na škodu okusit prohru. V případě Petry jich bylo ale letos už hodně. Chci tím jen říct, že být tak úspěšný jako byla Petra minulý rok je dost stresující. Obhajovat Wimblas, Turnaj mistryň etc. Co si budeme povídat, Petra příští rok nebude obhajovat "zatím" nic. Takhle to prostě chodí, jsem zvědavý na Viku příští rok. Třeba to Petru zase nakopne. V Římě díky bohu neobhaje nic. Vemte si rok 2011 Sydney vítěz Li, AO vítěz Clijsters, IW vítěz Wozniacki atd, atd.. Nebudu říkat, že nejsem smutný, ale Petra ze sebou snad brzo něco udělá a zlepší se. Aby se vůbec dostala na TM.
Reagovat
smazaný uživatel
Totéž. Ty vaše skvosty typu v Římě "nic neobhajuje" fakt miluju.
Reagovat
smazaný uživatel
A obhajuje v něm něco? Ne, tak co máš za problém?
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže pod hláškou "nic neobhajuje" si většina internetových komentátorů tenisu představuje, že o týden později přičte všechny v Římě uhrané body. Protože přece z loňska nic neobhajuje. Což není pravda.
Reagovat
Heather_Fedex
divim se, ze tady jeste porad nedoplachtil pan nagano se svym znamym: "slecna erooooooorrrrrrrrr" :((
Reagovat
Paseka
Bohužel se Petře letos nedaří. Loni už měla 3 tituly v tuto dobu. Škoda. Uvidíme dál. Může se stát, že po Wimbledonu bude sotva v první desítce. To jí ale nepřeju a držím palce, aby se zvedla. Pavel Sedlacek
Reagovat
smazaný uživatel
Koukam, ze ubozaci vylejzaj z der. Na tomhle serveru neexistuje nejake administrator?

No, Petre se letos teda moc nedari a tohle je uz na povazenou, protoze Hradecka je zebrickove tusim 84 a s takovou hrackou by nemela mit svetova trojka, ctyrka problem, takze je opravdu neco spatne a pokud to tak bude pokracovat dal, tak Petru vidim na konci sezony nekde ve druhe desitce. Muj nazor je ten, ze se zase vyhazela, jak uz u ni bejva pomerne castym jevem.
Reagovat
smazaný uživatel
Zas tak casto spolu holky nahraly, a jestli na poradnem turnaji, toz to Petra urvala vitezstvi v NY, nebo kde to bylo.
Tak ta Lucina si to taky mohla vybrat na nekdy jindy...
Tohle asi s nekteryma fakt sekne, ale nemam na mysli tommra.

Jinak fakt dost skoda. S Marinou vypadala nadejne. Sic ten pohyb, ale vypadnout s Luckou...kdyby to bylo aspon s tou druhou:)

No nic, hlavne, aby se z toho holka nejak neotravila...RG pred ni. Tak snad se aspon zdrave nastve.:)
Reagovat
VlS
Je to "jen sport" a bez občasných porážek favoritů outsidery by to nebylo jaksi ono. Např. Němky jsou už mimo hru všechny a jak je tady průběžně oslavujeme. Sice by bylo určitě hezčí, kdyby Andrejka včera sundala Viku a Klárka Mašu, ale život jde dál a příští týden v Římě může být všechno jinak.
Pořád nesmíme zapomínat, že Petře je teprve 22.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tomu rozumim. Ale tato prohra hodne zamrzi a je prekvapenim, nemuzes zas rict, ze neni...:)
Tak jiste, ze nas asi nakonec nejmene to muze mrzet, krome sazkaru teda:D)))pokud vsadili na Petru, a samozrejme ti co opacne, ti jsou zase v sedmem nebi, ani si nepredstavuji tu vysku kursu:))), ale nakonec nejhure musi byt te hracce... Nebot to musi upinkat ona sama.
My tak muzeme max. slovne pinkat, take nekdy plkame lepe, nekdy hure, a nekteri jak trotli dokolecka dokola to svoje...
Hlavne doufejme, ze se ji bude darit lepe hlavne na RG, no a jasne na trave:) Tam porad verim i v obhajobu Wimbledonu:)
Reagovat
rib
ach jo, to jsem tedy Petře nepřála, ale vím, že Lucka umí taky dávat rány a zabojovat... Škoda, že nebylo možné to vidět...
Reagovat
petrulinka
Tak ten nechutný komentář je vymazaný, super!
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, myslím, že větším šokem bylo vypadnutí Hopsandy v prvním kole, i když tenhle výsledek je taky překvapivý. Na druhou stranu, že se Lucka umí vybičovat a řádně zatápět i těm nejlepším, to je taky známá věc..
Reagovat
Basa
Největší šok byl dle mě konec Francesky s Lepchenko...
Reagovat
smazaný uživatel
a aspoň to dává šanci Lucce H. vrátit se tam, kam patří... když už nic jinýho. Může překvapit i ostatní favorizovaný tenistky... a já jí budu fandit! Však je to taky Češka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Parada ze stekna prohrala:-)
Reagovat
r176
trosku jsem to cekal
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist