Hvězdný pár začal vítězně. Murray se Serenou berou wimbledonský mix vážně

7. 7. 2019, 08:49
Aktuality 22
Hvězdný pár Andy Murray a Serena Williamsová při společné premiéře fanoušky ve Wimbledonu nezklamal. Domácí tenista, jenž se vrátil na kurty půl roku po operaci kyčle, prokázali s americkou partnerkou bohaté zkušenosti a postoupili bez problémů do druhého kola.
A. Murray a S. Williamsová (© AFP)

Murray vyhrál Wimbledon ve dvouhře dvakrát, Williamsová sedmkrát a získala na tamní trávě i trofeje ve čtyřhře a mixu. Nabídce britského tenisty neodolala a na centrálním kurtu si premiérové společné vystoupení užili.

"Andy i já milujeme zápasy. Oba se snažíme hrát dobře, nejsme tady jen proto, abychom dělali show. Bereme to vážně," řekla Williamsová, majitelka 39 titulů z grandslamů v singlu a deblech.

"Od Sereny se toho hodně naučím. Beru mix zcela vážně, mám vedle sebe nejlepší hráčku všech dob a to opravdu nechcete zkazit ani jeden míč," řekl Murray.

Na úvod s Murraym porazili německo-chilský pár Andreas Mies a Alexa Guarachiová 6-4 6-1. Jako další vyzvou prominentní duo Francouz Fabrice Martin a Američanka Raquel Atawová.

Murray se už může soustředit jen na mix, protože ve čtyřhře s Francouzem Pierrem-Huguesem Herbertem dnes vypadli ve druhém kole po prohře 1:3 na sety s šestými nasazenými Chorvaty Nikolou Mektičem a Frankem Škugorem.


Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

22
Přidat komentář
kada.tom
Moc oběma titul přál :-)
Reagovat
safi1313
Sympaticky mi nebyl ani jeden z nich.. na mužatku názor neměním , ale Murray tenisu chybí a přeju mu at se co nejdřív vrátí!
Reagovat
sojka1
technicka: toho muze ti Serena vice pripomina pri pohledu zepredu nebo pri pohledu zezadu? :-)
Reagovat
Fandina
možná ze strany :-))
Reagovat
sojka1
to uz jsem se ani neodvazila... :-)))
Reagovat
Fandina
Jooooooooo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Mne pri pohlade do tváre.
Reagovat
safi1313
Ajeeeje snad si to neprecte a zas v tom bude sexismus:D... asi celkove.. myslím ze sam nejsem komu tak připadá :)
Reagovat
Empe
V anketě na Twitteru označila nadpoloviční část hlasujících debl MurÉna jako jejich zážitek dne. Nefandím ani jednomu z nich, ale čistě ze zvědavosti bych se taky podívala, kdybych pro to měla prostor. :)
Reagovat
Mayo
Prajem týmto dvom sympatakom titul.
Reagovat
hippos
ironie?
Reagovat
Mayo
Žiadna ironia.
Reagovat
stefankelner
To bol hlod storočia !!! ????????????????????????
Reagovat
stefankelner
To bol hlod storočia !!! :-) ;-) !-)
Reagovat
annah
To teda jo. Pro mě možná dva nejmíň sympatičtí hráči na okruhu, když teda nepočítám Gyrose, který je samostatný exot, a Simonku s jejím příšerným řevem. Ale je fakt, že některé hráče vůbec nesleduju (např. takový často negativně zmiňovaný Tomic), ani jsem je neviděla hrát, takže možná by byli mnohem lepší kandidáti na "minus titul". Murray je pro mě spíš nudný a navíc ufrfňaný. Doma jsme mu vždycky říkali Frfňa.
Reagovat
Fandina
Mně také Andy moc sympatický není a proto mě celkem překvapilo, že Andrejka Hlaváčková o něm na Nově mluvila jako o jednou s nepříjemnějších tenistů.
Reagovat
Fandina
jednom
Reagovat
Fandina
z nejpříjemnějších
Reagovat
Mayo
Prečo by nemohol byt príjemný? Zato, že nadáva sám sebe v zápasoch?
Reagovat
Fandina
Faktem je, že jsem to, že je Andy fajn, slyšela i od někoho jiného než od Andrejky. Tak to budu prát jako fakt.
Reagovat
peggy
Preji obema aby vyhrali,Muarry pokud se vrati zpet tak at se utka treba I s Rafou.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy hral velmi dobre, tesim sa na neho opat vo dvojhre. Akurát ho nehcem v pavuku s Nadalom v NY..:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist