Hvězdy ve spodní čtvrtině nezaváhaly. Výhrou začali Djokovič, Federer, Nadal, Kyrgios či Del Potro

13. 3. 2017, 07:55
Aktuality 83
ATP INDIAN WELLS - Los turnaje Masters 1000 v Indian Wells dal šanci na velké zápasy hned během úvodních kol a první duely na tom nic nezměnily. Už ve 3. kole tak dojde na souboj Novaka Djokoviče s Juanem Martínem Del Potrem, mladíků Nicka Kyrgiose s Alexandrem Zverevem či Fernanda Verdaska s Rafaelem Nadalem, kteří si zahrají o potenciální osmifinálové střetnutí proti Rogeru Federerovi.
Roger Federer

Ve 'čtvrtině smrti' figurují jména jako Novak Djokovič, Roger Federer, Rafael Nadal, Juan Martín Del Potro, Fernando Verdasco či nadějní mladíci Nick Kyrgios a Alexander Zverev. Do semifinále může postoupit jen jeden a jelikož všichni své úvodní zápasy v Indian Wells zvládli, začne docházet na očekávané pikantní duely. 

Na druhém turnaji po sobě a potřetí během sedmi měsíců se utkají Novak Djokovič a Juan Martín Del Potro (h2h 12-4). Loni na olympiádě v Riu se z výhry radoval Argentinec, před dvěma týdny v Acapulku zvítězil Srb.

Pětinásobný šampion a trojnásobný obhájce titulu Djokovič vstoupil do letošního ročníku výhrou 6-4 7-6 nad Britem Kylem Edmundem a v Indian Wells tak neprohrál už 18. zápas v řadě. Celkovou bilanci na BNP Paribas Open vylepšil na 48-6.

Devětadvacetiletý Djokovič získal první set díky brejku hned v prvním gamu. V druhé sadě ale řešil problémy a dvakrát dotahoval manko brejku. Prohrával 0-3, 2-5, ale ztrátu dohnal a v tie-breaku si zajistil postup.

"Myslím, že jsem odehrál dobrý první set. Druhý už byl nahoru-dolů," komentoval Djokovič. "Ale Kyle si zaslouží uznání. Hrál agresivně, trefil spoustu vítězných úderů. Naopak já z forhendu dost kazil. Ale celkově to byl dobrý zápas, pro mě dobrý test a s celkovým výkonem jsem spokojený."

 

3. kolo ve spodní čtvrtině pavouka:
Nadal (5-Šp.) - Verdasco (26-Šp.)
Federer (9-Švýc.) - Johnson (24-USA)
Kyrgios (15-Austr.) - A. Zverev (18-Něm.)
Djokovič (2-Srb.) - Del Potro (31-Arg.)

Djokovič má na turnajích ATP Masters 1000 bilanci 299 výher a 62 porážek. Je majitelem rekordních 30 titulů.

Poslední porážku v Indian Wells utrpěl v roce 2013 v semifinále, kdy nestačil na svého příštího soka Del Potra. Argentinec letos odstartoval výhrou 7-6 6-3 nad krajanem Federicem Delbonisem.

"Loni jsem měl dobrý rok. Lepší, než jsem si po zranění uměl představit. Teď se cítím dobře a věřím, že se v žebříčku postupně vyšplhám na dosah nejlepším hráčům," věří osmadvacetiletý rodák z Tandilu Del Potro.

Pokud Djokovič zvítězí, mohl by se v osmifinále dočkat odvety proti Nicku Kyrgiosovi, s nímž začátkem měsíce v Acapulku prohrál. Jednadvacetieltého Australana ve 3. kole čeká souboj s o dva roky mladším Němcem Alexanderem Zverevem. Oba si ve druhém kole poradili se soupeři z Argentiny. Kyrgios přehrál Horacia Zeballose, Zverev zdolal Facunda Bagnise

Na okruhu ATP se jedni z nejtalentovanějších mladíků současnosti utkají poprvé. Mezi juniory zvítězil Kyrgios, stejně jako loni na Hopman Cupu i v exhibici na trávě.

"Těším se na to. Máme k sobě blízko. Hrál jsem s ním v juniorech a myslím, že se od té doby hodně zlepšil. Už porazil velké hráče, takže vím, že to bude těžké. Zejména na tomto povrchu," řekl Kyrgios.



Ve spodní čtvrtině už se pomalu schyluje také k druhému letošnímu souboji Rogera Federera s Rafaelem Nadalem, kteří před pár týdny svedli souboj ve finále Australian Open. Oba mají za sebou zvládnutý jeden zápas a ještě jeden zvládnout musí.

Trojnsáobný šampion Nadal si navzdory dvěma ztraceným servisům poradil 6-3 6-2 s Argentincem Guidem Pellou, čtyřnásobný šampion Federer v utkání s o rok starším Francouzem Stephanem Robertem nečelil jedinému brejkbolu a za necelou hodinu zvítězil jednoznačně 6-2 6-1.

Třicetiletého Španěla Nadala nyní čeká souboj s krajanem Fernandem Verdaskem, s nímž vede ve vzájemné bilanci 17-3, ale všechny tři porážky utrpěl v posledních pěti střetnutích. Pětatřicetiletý Švýcar Federer bude o postup do osmifinále usilovat v souboj s domácím Stevem Johnsonem (h2h 1-0).

"Jsem velmi šťastný, protože problémy s kolenem jsou minulostí, což je skvělé. Nemá smysl o tom mluvit. S dnešním zápasem jsem velmi spokojený. Postoupil jsem do dalšího kola, bude to úplně jiný zápas a musím se znovu přizpůsobit," řekl Federer, který loni v Indian Wells, kde má banci 53-11, chyběl kvůli operaci kolena.

Své letošní trápení nekončil Marin Čilič. V Indian Wells chorvatský tenista prohrál ve svém úvodním vystoupení 6-4 5-7 4-6 s domácím mladíkem Taylorem Fritzem, když ve druhé sadě neudržel vedení 3-1, a neobhájí tak loňské čtvrtfinále. Devatenáctiletý Fritz zaznamenal premiérový skalp hráče Top 10.

• ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 7.913.405 dolarů
nedělní výsledky (12. 03. 2017)
• Dvouhra - 2. kolo •
Müller (25-Luc.) - Veselý (ČR) 7-6(1) 6-1
Djokovič (2-Srb.) - Edmund (Brit.) 6-4 7-6(5)
Nišikori (4-Jap.) - Evans (Brit.) 6-3 6-4
Nadal (5-Šp.) - Pella (Arg.) 6-3 6-2
Fritz (USA) - Čilič (6-Chorv.) 4-6 7-5 6-4
Federer (9-Švýc.) - Robert (Fr.) 6-2 6-1
Dimitrov (12-Bulh.) - Južnyj (Rus.) 6-4 6-0
Pouille (14-Fr.) - Struff (Něm.) 6-3 6-2
Kyrgios (15-Austr.) - Zeballos (Arg.) 6-3 6-4
Sock (17-USA) - Laaksonen (Švýc.) 6-3 0-6 6-4
A. Zverev (18-Něm.) - Begnis (Arg.) 7-6(10) 6-3
Young (USA) - Querrey (23-USA) 6-3 3-6 6-3
Johnson (24-USA) - Anderson (JAR) 6-4 3-6 7-6(4)
Verdasco (26-Šp.) - Herbert (Fr.) 7-6(5) 6-1
Del Potro (31-Arg.) - Delbonis (Arg.) 7-6(5) 6-3
Džazírí (Tun.) - Granollers (32-Šp.) 7-5 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

83
Přidat komentář
a.magerova
http://www.spox.com/de/tennisnet/turniere/atp/1702/Bilder/roger-federer-werbung-600.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
bomba.. :-))
Reagovat
kada.tom
Kei, Rafa a Grigor pěkné výhry, Taylor překvapil, ale Marin je letos zatím neslaný nemastný, ale i tak pro Taylora životní výhra :-)

Novaky taky postup, což je jedině dobře vzhledem k losu :-)
A Steve měl docela štěstí, ale taky postup, takže fajn :-)
Reagovat
panzer.dragon
Uz sem tesim jak se tesim jak se do sebe pustej :), fedex dle hl vypada ze ten zabijackej NEO-backhand ma sebou
Reagovat
turista
No jo hraje ho podobně jako Gasquet.
Reagovat
spaniel
Proč? Hraje to co potřebuje v dané chvíli. Plochý BH je rizikovejsi, proč by ho hrál s někým jako je Roberts?
Reagovat
turista
Ano. Plochý bekhend bez rotace RF používal občas ve finále AO proti Nadalovi. Proti Robertovi opravdu nemusel předvést úplně vše co umí.
Reagovat
Kozoroh
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/2261--muzsky-tenis-mi-neprijde-zajimavejsi-nez-ten-zensky-prohlasila-mladenovicova

Tendečnější vyjádření od tenisty/ky jsem už dlouho nečetl. Zde na posouzení vypíchnu několik výroků Kiki Mladenovičové -
"Myslím si, že praví fanoušci tohoto sportu mají ve větší oblibě právě ženský tenis"
Ptám se - proč tedy mají čistě mužské turnaje větší návštěvnost?

" I když muži dostávají díky vyšším příjmům za televizní práva více peněz, opravdoví fanoušci vidí, kolik přináší ženské zápasy zábavy,"
Jestli tou zábavou myslí časté brejky, které nejsou způsobeny ani tak aktivitou přijímající soupeřky jako spíš kazící servírující hráčkou... Takhle si zábavné duely nepředstavuji a slavné zápasy Federera x Nadala nebo Federera x Djokoviče na tomhle nejsou založeny.

" Není velký rozdíl mezi atraktivitou Sereny Williamsové a velké čtyřky (Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovič a Andy Murray)"
Zamlčuje pro ženský tenis nepříjemnou věc, že mu chybí opravdová šampionka, která by konkurovala Sereně a pravidelně by ji porážela. Atraktivitě ženského tenisu škodí stav, kdy výsledek GS záleží na tom, jak se Serena vyspí.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ženský tenis možná přináší maximálně tak více sebevražd či hospitalizací v psychiatrických léčebnách. Popřípadě vícero dementních vyjádření do médií od samotných hráček. :)) Nemám iluze o tom, že u Kiki v mozku došlo k velkému třesku. Nyní to potvrdila.
Reagovat
Pe3k
Za me: nesouhlasim s Kiki, byt je to jedna z tech co se mi libi nejvic z cele wta.
Zensky tenis je nepredvidatelnejsi, tim padem muze byt zajimavejsi. Ja jako fanda chci videt hlavne kvalitu, proto sleduju z 95% atp. Na druhou stranu posledni roky mame vetsi uspechy v zenach, takze hodne fandu sleduje pravazne zeny. Dalsi plus je, ze se na ne lepe kouka..Safi vs Kiki na to bych se mrk rad.

Serena podle me tak popularni jako FeDal neni. Pravi fandove, to je kdo?
Reagovat
smazaný uživatel
A ked sa budes pozerat na Safi a Kiku v sukničke, budeš ich sledovat pod dekou, ze?,.
Reagovat
Pe3k
Jiste trolhande, sukinky a deky. Nech si svoje fantazie radeji pro sebe...
Reagovat
VlS
Třeba je důvod, proč sleduje Rafu ten samej - sexuální představy, co víš?
Reagovat
Lunej..
mi udělal radost, ale moc dlouho ne, když se utká s Rogerem. Dokáže hrát velmi dobře, nicméně moc šancí mu nedávám, i když Roger má taky své dny. :) Jinak dnes budu fandit Tomášovi a Kohlimu. Že je Marin out mě zase až tak nepřekvapuje, navíc Fritz je sympaťák. A na zápas Delpa s Djokem se opravdu moc těším. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
poctu zahrát si v osmifinále s Federerem.

Tak je to spravne, tak to ma byt.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teda dúfajme, že v tom prípadnom zápase bude Roger naozaj pocteň, nikoli ponížen :)
Reagovat
Kozoroh
Tak na Rafu si Roger v posledních letech věří :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V posledných rokoch :)

Ako dobre to na prvý pohlad znie..:)
Reagovat
panzer.dragon
jak federer tak djokovic naposled prohráli s nadalem v roce 2014
Reagovat
Pe3k
Taky uz je to vic jak 3 sezony co Nadal vyhral turnaj na hardu, o gs nemluve...
Reagovat
smazaný uživatel
Ved vravím. Nadal Federera už tri roky neporazil...Ako dobre tie dva zápasy na prvý pohlad znejú :)
Reagovat
Pe3k
Za par dni to budou 3 :)
Jinak to neni Rogerova chyba, ze Nadal neustale vypadava v uvodnich kolech...
Reagovat
smazaný uživatel
Určite to budú tri.

Roger ako údajne najkomplexnejší tenista histórie a najlepší hráč na harde vobec nebude mať problém prisposobit sa a tak ako vyhral na najrychlejsom harde na svete určite uspeje aj na tomto, navyše proti antukárovi. Vobec o tom nepochybujem,
Reagovat
Pe3k
Tezko rict co bude pro Rafu nejlepsi jestli zase prohrat s Verdaskem, Federerem nebo s Djokovicem. Prohra s Daskem ho moc mrzet nebude, s Rogerem o dost vic, ale dostat zase od Novaka bude pro nej nejhorsi, uz 3 roky s nim neuhral ani set, H2H nenavratne ztraceno a kdyz mu jeho vrstevnik takto dominuje, nebude Rafael nikdy uznan ani jako nejlepsi hrac sve generace...
Reagovat
smazaný uživatel
Dominuje :)

Vidíš, a v mojom svete a stavím sa, že aj vo svete rozumne uvažujúcich ľudí je bilancia 26-23 považovana za vyrovnanú a bilancia 9-4 na GS je za lichotivú pre Nadala.

Naopak týmto istým ľuďom dominanciu asociuje bilancia napríklad 26-12, z toho tuším 9:3 na GS..

Ale tvoj názor rešpektujem, svet mal vždy rád podivínov a ľudí vybočujúcich z davu :)
Reagovat
Pe3k
Furt dokola jako s hlupakem, jako s tebou...
Celkova bilance mezi Nolem a Rafou je relativne vyrovnana, ale od r 2011 Novak zcela dominuje od roku 2014 je zcela jednostranna, Nadal uz 3 sezonu nevzal Novakovi ani set...bilance na gs ano, tim se dal utesuj :D Novak by ji rad upravil ve svuj prospech podobne jako celkove h2h bohuzel Rafael se neni schopen dostat na gs do zaverecnych kol a pravidelne vypadava v prvnich kolech, jednou za 3 roky se dostal nahodou do finale, kde si na nem smlsnul GoaT Federer :) ale tak finale je pro Rafu velky vysledek, na ktery se bude jeste dlouho spominat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozdelovat bilanciu celkom tendenčne na obdobia do roku 2011 a po roku 2011 :)..A pri rovesníkoch...A naopak brat roky 15-16 za smerodajné, vzhladom na Rafov výpadok...Panebože, Keby bola blbosť rýchla, musel by si do kopa brzdiť, ty nešťastník jeden pomýlený, stratený :)
Reagovat
Pe3k
Ale tve rozdelovani celkove bilance na gs H2H je v poradku? Ty si primo ucebnicovy pripad trola...
Reagovat
smazaný uživatel
Budem písať pomalšie, aby si to na druhýkrát pochopil.

Turnaje sú roznych kategórií, Grandslamové sú tie najcennejšie. Samotný Rod Laver (bývalý tenista, pozri wiki) raz povedal, že turnaje sa delia na dva typy, Grandslamové a všetky ostatné. Preto je prirodzené pristupovať k zápasom s rozdielnou doležitosťou jednoducho s odlišným prístupom.

Naopak, keď sú dvaja tenisti rovesníci a odohrajú spolu 50 zápasov, na každého raz spadne deka, má formu, nemá formu, atd. Je preto nezmysel v dlhodobom horizonte bilanciu deliť tendenčne, podla formy a neformy druhého, lebo na konci sa tie pomyselné váhy aj tak vyrovnajú. Nadal má stále viac GS titulov, viac finále a menej vypadnutí v prvých kolách, než Djokovic.

Po-cho-pil si to?
Reagovat
Pe3k
To jak rychle pises, je v kontextu irelevantni (snad to pochopis).
Laver taky rikal ze je Federer goat a ze Djokovic je jediny kdo jej muze ohrozit, o Nadalovi se ani nezminil, ten se svymi vykony sam diskvalikoval z jakekoliv goat diskuze...

Poradim ti, neztracej cas s nejakym vysvetlovanim, si lama co nic nechape a 8 roku toci dokola jen kecy o H2H. Vtipne na tom je, ze Nadal o to sve h2h behem tech let prisel a kazdy turnaj se jen modli at neni v Djokovicove casti pavouku.
Reagovat
smazaný uživatel
Písať veci nepriamo, či písať vtipy sú v kontexte tvojej schopnosti porozumenia hlbšieho kontextu taktiež bezpredmetné, ukázalo sa.

Z celého faktoru H2H má za tie roky najvacsi komplex práve uzivatel Pe3k..Neexistuje človek, ktorý by "H2H" písal častejšie a ja si to užívam..:)

Áno, Laver je okrem iného Rogerov fanúšik. Fanúšikovia toho narozprávajú, ale ty chceš spochybňovať kategorizáciu turnajov, či postavenie Grandslamov?

Ako som písal vyssie, ludia majú radi podivinov, buď oceňujú ich odvahu, alebo sa bavia na ich hlúposti. A preto, že ťa mám niekde v temnej hĺbke svojej duše celkom rád, tak decentne zamlčím, ktorý prípad si ty sám..

Áno, Roger je Goat. Ale tu platí, ze statistiky su ako plavky. Vela ukazu, ale to podstatne zostane zakryté. Roger nemoze byt Goat, kedze nebol ani len najlepsim hracom súvislých dvoch tretin svojej kariéry. Po nastupe RN a ND sa v podstste stále pozeral na chrbat jedneho z nich, prípadne oboch. Samozrejme, za dominanciu tych styroch rokov druheho sledu si zasluzi uznanie a miesto v sieni slácy, niekde v spodnej vytrínke :)
Reagovat
Marduch
Máš kliku, že se za poslední skoro 3 roky, co hraje Rafan druhý housle, na GS s oběma potkal zcela sporadicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Z tých dvoch rokov Nadal na 3GS pre zranenie ani neštartoval, celkom slušný podiel...

Ono to samozrejme platí aj naopak, raz vypadne skor jeden, v minulosti sa to stávalo druhému..
Reagovat
Pe3k
Ten 5. odstavec se ti povedl, zasmal sem se fakt krute.
Ano Roger je goat o 2 radky niz ze goat neni :D
Trolhand ty zas tocis jednu blbost za druhou...
Jako obvykle, ztrata casu s tebou neco resit...na buduce cus
Reagovat
smazaný uživatel
Smiech zrejme nastal, ale obávam sa, že skor na tvoju adresu..

Maj sa, nabudúce očakávam od teba dôstojnejší výkon, jednak argumentačne a druhak, troška dôvtipu a slovnej zásoby by si konečne mohol mať.

Ahoj zatial, a pekny zazitok pri tej Kiki a Šafi prajem, snad zapas prinesie tebou ocakavane vyvrcholenie :)
Reagovat
Pe3k
Zas nic nepochopil cobol boze ty si tak mimo ze bys mohl reprezentovat :D
Reagovat
Vojtiik
Hit! :D
Reagovat
turista
No tak ani Verdasco ani Federer už nejsou schopni nepříznivé H2H s Rafou obrátit. Djokovič to dokázal obrátit. Ta bilance je 26:21 v dokončených zápasech pro Djokera plus dvě skreče ve prospěch Rafy, takže je to 26:23. Není v možnostech Rafy tuhle bilanci obrátit ani s pomocí antukových zápasů. Djoker si navíc na aktivní bilanci s Rafou zakládá. Pokud se setkají tak na kurtu Novak nechá duši jen aby nad Rafou zase vyhrál.
Reagovat
Pe3k
Novak je ted zranitelny a Rafa muze klidne nejaky ten zapas proti nemu urvat, ale az se Nol3 z te mizerie dostane, tak bude Nadal zase bez sance podobne jako posledni 3 sezony...Nole je ted herne i mentalne dole, navic antukova sezona brzy zacne, takze ma Nadal idealni sanci Novaka zase jednou po letech porazit, preju mu to.
Reagovat
turista
Myslím, že se Rafovi porazit Novaka nepodaří ani na antuce. Naopak si myslím, že Novak konečně dožene ty 2 tituly, které mu na Rafu ještě chybějí a posune se před Rafu těsně za Mc.Enroea.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, ci sa to podarí.

Kazdopádne by som ti rad udelil tú pomyselnú cenu pre najvacsieho optimistu TP..
Reagovat
Marduch
vidim to stejně, pokud by se v tuto chvíli hrálo RG, v jejich duelu bych víc věřil Rafovi. Djoko už potřebuje nějakou šňůru s top hráčema jako sůl.
Reagovat
turista
Zápasy s top hráči Djoka posílí nikoliv oslabí. V září 2013 Novak prohrál s Rafou ve finále US Open. Tehdy Rafa získal 60.titul, Djoker byl pouze na 37 titulech. Na otázku reportéra zda ho ta porážka nesrazí dolů odpověděl: "Tahle porážka je nepříjemná, ale počkejte si. Jednou budu mít víc vyhraných titulů než Nadal." Djoko věděl co říká. Dnes už je Novak před splněním tohoto cíle. Od září 2013 vyhrál Rafa 9 titulů a Novak za stejnou dobu plných 30 titulů, takže už je to pouhých 69:67 pro Rafu. V počtu GS to může být pro Djokera problém, ale celkově už ne. Novak hraje tenis, který podstatně méně amortizuje tělesnou schránku než Rafův brutálně silový tenis.
Reagovat
Pe3k
Pokud budou oba zdravi, Novak ho v titulech prejede. V gs to bude zajimave, uvidime.
Reagovat
Herbert_Hoover
Co je to za logiku? Pokud budou oba zdraví, Novak ho v titulech přejede..snad záleží výhradně na tom, jestli bude zdravý Novak, ne? Naopak varianta, že by nebyl zdravý Rafa tomu jen přihrává. :))
Reagovat
Pe3k
Jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ďakujeme, slovo Božie :)
Reagovat
Kozoroh
Novak měl dobrý začátek, v pohodě Edmunda přehrával, o to větší komplikace přišly v druhém setu, v němž musel otáčet skóre 0:2 a 2:4, za stavu 3:5 scházely Edmundovi jen dva fiftýny k tomu, aby utkání poslal do třetí sady. Toho se nakonec Serbinátor vyvaroval, do příštího zápasu s DelPem to však pro něj představuje varování.
Reagovat
Marduch
Djoker a jeho basic percentage tenis bez servisu.. Delpo bývá v začátcích turnajů plný sil.. kurz 3:15 ;)
Reagovat
Nola
Edmund to tam palil, hop, alebo trop, bud winner, alebo out, na returne stal daleko za BL, Djoker prilepeny skoro na nej, on ten postoj na prijme nikdy nezmeni, ak stojis daleko za BL vratis daleko viac servisov do hry
ta smola na los snad tymto turnajom konecne skonci... celkom zaujimavy nazor na rozlosovanie bezal na nete - Andyho polka pavuka vyzera ako ATP 250, Noleho stvrtka ako samostatny turnaj 1000
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic ma najlepší return v historii, bol by hlúpy, ak by to chcel menit...
Reagovat
turista
No jo, rozdíl je ten, že DelPo může, Djoker musí.
Reagovat
Kozoroh
Faktem je, že DelPo je poslední, kdo No1eho v IW zdolal. Snad mu to Novak oplatí.
Reagovat
turista
Hajdemo, Novak! Finále, 68.titul a 31.tisícovka!
Reagovat
Pe3k
Rogerovi se prvni zapas povedl, vyhral v pohode za 51 minut.
Raf prisel 2x o servis, kazil lehke mice a bude muset zabrat ceka ho Verdasko a Federer...
Nol3 byl v problemech, ve druhem tekl 0:3 malem 0:4 Nakonec vyhral ve 2.
Kdo vyuzije lehci prvni poloviny, kdyz Mura vypadl?
Reagovat
Kozoroh
Z papírového hlediska je nyní favoritem horní půlky Stan, no zrovna on ale dle mě do finále nepronikne. Můžou překvapit Goffin nebo Bautista, Berďovi moc nevěřím.
Reagovat
Pe3k
Wawrinka v takovych situacich casto zklame, vsazim na Gofena.
Reagovat
Marduch
Vůbec bych se nedivil, kdybychom byli vítězem turnaje velice překvapeni :)
Reagovat
Kozoroh
Že ty naznačuješ Gríšu? :-)
Reagovat
Marduch
já při tý "stabilitě" výkonů favoritů v poslední době radši nenaznačuju vůbec nic :)
Reagovat
turista
Vždyť je to Nol2 a ne Nol3.
Reagovat
Pe3k
Jok3R
Reagovat
turista
Jok2R.
Reagovat
Krisboy
Nov4k.
Reagovat
Kozoroh
Je to jednou No1e a basta!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dámi a páni, zajtra nám v IW začína divoký západ, teda divoký zápas....

Nando-Rafa, Kyrgios-Zverev, Nole-Delpo, to asi chcem vsetko vidiet...
Reagovat
smazaný uživatel
A taký match, ze Sock-Dimitrov...Inokedy šláger večera sa zajtra bude krčiť niekde na tréningovom kurte...
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
a.magerova
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Roger+Federer+BNP+Paribas+Open+Day+7+8pMopqxbSbJl.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
a.magerova
http://www.prodirecttennis.com/productimages/V3_1_Main/156008.jpg

http://www.prodirecttennis.com/productimages/V3_1_Gallery_2/156008.jpg

http://www.toremmodellismo.it/images/MIEI%20KIT/AEREI/ITALERI/126_2637.JPG
Reagovat
VlS
No, není nad smysluplnej pokec :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a jeste si z toho clovek spoustu ulozi.. do slozky, do pameti i do srdce.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja že aké súloži..

A to si len sojka čosi uloží...Vsetko ok, ráno..Clovek horšie vidí.
Reagovat
smazaný uživatel
z toho uz se nevyhrabes.. prave jsem te zmrazila pohledem... ;-)
Reagovat
VlS
A nálepku " pozor - křehké " bude lepit kdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kde zmrazila. Rovno som skamenel, ako solný princ...Musíš nájsť solnú ružičku, a pobozkať ju, aby si ma prebrala opat k zivotu :)
Reagovat
Padme
:D to letadlo píše... :D dost to vysvětluje... :D My dnes první kojení a koukání dohromady :D
Reagovat
VlS
Trénovat pohyb " chyť co k životu potřebuješ " úplně od začátku?
Reagovat
a.magerova
Tak to je super.... :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist