I Karolína Plíšková pomáhá. Hasičům dovezla kávu a další dárky

9. 4. 2020, 12:14
Aktuality 38
Tenisté kvůli pandemii koronaviru nemohou minimálně do půlky července na turnaje, ale aspoň se snaží různými způsoby pomáhat lidem zvládnout koronavirovou krizi. Také česká tenisová jednička Karolína Plíšková pomáhá, těžké podmínky se snažila zpříjemnit hasičům v první linii, když jim dovezla kávu a další dárky.
Profily hráčů
Karolína Plíšková (© Instagram)

"Ahoj, doufám, že si užíváte hezký den. Já jsem teď v autě na cestě vyzvednout pro tým hasičů nějaký kafe a dovezeme jim nějaký dárky, abych jim vyjádřila podporu. Oni jsou v práci každý den, nasazují životy a pomáhají, nesmírně si jich vážím stejně jako lékařů a všech zdravotníků. Myslím na vás všechny, buďte opatrní, buďte doma a věřím, že to společně zvládneme," řekla česká jednička ve videu na Instagramu.

Poté se Plíšková vypravila na benzínku své sponzorské společnosti MOL a tu pak společně s dalšími dárky dovezla osobně přímo na hasičskou stanici, kde vše předala veliteli hasičů. Benzínky značky MOL se rozhodly všem pracovníkům integrovaného záchranného systému dávat kávu zdarma.

"Moc děkujeme, že se o nás v téhle době tak staráte," řekla Plíšková hasičům při předávce.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

38
Přidat komentář
peRFect
To je ale blbka.Ostatně co jiného čekat,že by Hrdla vymyslel,když jeho strop je reklama na mentolku.
Reagovat
peRFect
To je ale blbka.Ostatně co jiného čekat,že by Hrdla vymyslel,když jeho strop je reklama na mentolku.
Reagovat
r176
Trapná reklama na instáči :-)))) A TP z toho udělá pomalu článek roku :-))))) Jen jsem nepobral obsah článku.MOL dal kafe a dárky, v Autě od AAA se jim to dovezlo a jak jim Kája pomohla??Fotkou na instáč? :-))))) To je jako hodně trapný no :-)))) Jsou lidi co nemají pomalu co jíst a šijí roušky apod ale Kája dovezla kafe :-)))))
Reagovat
Nola
ja sa prave nesmejem, to je skor do placu..... rozvoz kavy, ty kokso, kde sme? nech zajdu rozviest kavu do romskych osad na Slovensku, kde je momentalne cervena zona, romom staci pitna voda a jedlo, kava nie je k zivotu potrebna
Reagovat
FulnekUltras
těm, co u nás nevadí Hrdla, obvykle hrozně vadí Prchal (Babišův poradce) - taká už je rovnováha v prírode ;-)
Reagovat
gigin
Prchal odvádí kus dobré práce. Ale pro zloděje.
Reagovat
FulnekUltras
Když to tak hlasitě vyřvávají poskoci Bakaly, Dvořáka nebo Lukačoviče, tak to bude asi pravda. ;-)))
Reagovat
blixa
No jo, kurwa, ještě žes mi připomněl ! Musím brnknout Zdéňovi, že mi tenhle měsíc ještě neposlal obvyklý půlmilionek, kde to kurnik vázne, dyk nebudu mít na langusty ! ;-)
Reagovat
Fandina
Ono asi nejde o to, jakou má dar hodnotu a kdo ho platí. Ale o to, že mu to doneseš, pokud je v pozici, kdy má svoje povinnosti a na nic jiného nemá čas.
Reagovat
Fandina
A někdo to samozřejmě zaplatí, to také není nic, co se dá zpochybnit. A někdo to také donese. Samo to tam nepřiletí.
Reagovat
Nola
rozpravas sa sama so sebou? toto bol v skutocnosti sialeny napad, to neokecas
ako k tomu pridu hasici co tankuju na inych pumpach ? :DDD

byty, ktore vraj ponukla zdarma na ubytovanie pre lekarov a pod. to je cin hodny clanku a nie roznasanie kavy propagujuch svojich sponzorov
Reagovat
Fandina
Je to normální, že u nás lidi nosí těm, co jsou v první linii kde co, pokud to nechápeš, jsi hloupá.
Reagovat
Fandina
Moje prodavačka uklízí na zdravotním středisku a lidi jim tam pořád nosí roušky a dávají jí i občerstvení, když ji tam vidí. To, že Kája asistovala u jedné firmy, která dává to a to hasičům se tu píše proto, že je to tenistka a tohle je TP. O x jiných aktivitách ani nevíš.
Reagovat
Fandina
My jsme předminulý týden šili roušky pro dobrovolné hasiče, protože manžel neteře je jejich náčelník, tak jsme to pro ně našili. Zdarma.
Reagovat
Nola
babinka, ved o to kraci, sili ste z d a r m a....
Reagovat
Fandina
Tady jde o to, že to roznáší, to je úplně jedno, kdo to platí. Někdo jim to donést musí. Je to stejné, jako bratrovi mého manžela donáší domů nákupy, které se předtím objednal a bude je sám platit. Ale jsou lidi, kteří to druhým nosí, když ti si pro to nemohou dojít.
Reagovat
Fandina
Nosí jim to zadarmo, nemusí, dělají to o své dobré vůli.
Reagovat
Fandina
Jak si přišla na to, že MOL dává kafe jen hasičům, kteří u nich tankují. Přečti si článek.
Reagovat
Fandina
A v tomhle článku se uvádí o finančním daru Káji v léčebně dlouhodobě nemocných.

https://tn.nova.cz/clanek/virem-projdeme-vsichni-rika-ten-ktery-se-stara-o-sestry-pomaha-mu-pliskova.html
Reagovat
Vlk-v-trave
Jestli ten rozvoz kavy neni tak trochu lendloidni:D)
Reagovat
blixa
Určitě bude silně maloburžoazní ! :-D
Reagovat
Nola
ten rozvoz je hlavne propagacia sponzora :D, MOL :D Hrdlicka dokaze vytazit aj z tejto nelichotivej situacie..... tato dvojka sa dlho hladala....
Fedex venoval nejaky financny dar, text by mal na instagrame vyzerat nasledovne : venujem xy frankov rodinam, ktore su vo financnej tiesni, Credit Suisse to zariadi obratom...
Reagovat
bIbec
neznám moc ty sponzory Karolíny tak nevím, ale furt mi to přijde takový pěknější jak když se Kvítko na instagramu furt fotí s těma krémama, šampónama a podobnejma věcičkama.

Trošku té nápaditosti by od té Karolíny mohla pochytit alespoň.
Reagovat
gigin
Až přijde Fulnek, řekne, že si blbec.
Reagovat
blixa
".... blbec .. oba jsme blbci ... jsi také blbec !!!" ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Nola
kazda hracka, ma nejakych sponzorov, nech sa fotia s kymkolvek,kludne v plavkach, spodnom pradle. ak to pomoze sponzorom predavat produkty, to je predsa podstata sponzoringu, dnes je ale situacia ina, aj ten Gyros ma viac chochmesu ako Hrdlicka....
Reagovat
Mantra
a já myslel, že podstata sponzoringu už je dál - snížení daní - to totiž nese víc, než pár prodaných litrů nafty od nějakého Plíškomila na benzínce
Reagovat
lvicek
Jo, treba takove srovnani Petiny reklamy na sperky nebo na T-mobile pripadne a Karolininy thermolky urcite ukazuje, ze Peta by se mela v tomto ohledu priucit :D :D :D. PS: Tak me tak napadlo, jestli existuje i nejaka cena za nejtrapnejsi reklamu roku? Dneska se davaj ceny za kde co.
Reagovat
blixa
Jojo, takové šperky jsou zdraví daleko prospěšnější než nějaká Thermolka !!! ;-)
Reagovat
Fandina
:-)) obvzlášť když je to spojeno se sportem.
Reagovat
lvicek
Tak nevim, jestli tu slo o zdravotni prospech, to jsem teda z prispevku o kafi nepochopila ;). Ale kazdopadne se i reklama na Thermolku mozna dat udelat nejak aspon... "normalne"? Tuhle nejspis tocil Hrdla na mobil, aby to moc nestalo, nebo fakt nevim, co si o tom myslet :D. Nebo mozna projekt nejakeho potomka z rodiny do pate tridy jako domaci ukol?
Reagovat
Fandina
Nepsal o kafi, psal o šperkách.
Reagovat
lvicek
No ale debata zacala o tom, ze se ma Peta priucit od Karoliny v napaditosti reklamy, kvuli tomu, ze Karolina rozvazela kafe. Takze na zacatku byla debata o kafi. Tak jsem jen poznamenavala, ze v minulosti se ty reklamni schopnosti u Karoliny teda moc neprojevily.
Reagovat
Fandina
O šperkách a termolce si začala psát ty.
Reagovat
peggy
Karolino,dík.
Reagovat
com
jojo, Kvitova se bude opicit behem par dni :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist