Ivaniševič Chorvaty v Davis Cupu nepovede. Kvůli platu

16. 12. 2011, 20:05
Aktuality 3
Nejslavnější chorvatský tenista Goran Ivaniševič nepovede z pozice kapitána daviscupový tým, pro svaz je totiž příliš drahý. Wimbledonský vítěz z roku 2001, který o tři roky později ukončil kariéru, si řekl o roční plat 100.000 eur. To však chorvatský svaz odmítl.
Profily hráčů
Goran Ivaniševič

"Při vší úctě k pověsti, autoritě a profesionalitě Gorana Ivaniševiče nejsme schopni jeho požadavky přijmout," citoval ze svazového prohlášení Večernji list. Ivaniševič se nicméně nabídl, že pro zápasy únorového prvního kola proti Japonsku připraví tým zadarmo. To svaz prý přijal moc rád.

Funkce chorvatského kapitána je volná od poloviny listopadu, kdy odstoupil po čtyřech letech Goran Prpič, který zároveň vedl i ženský fedcupový výběr. Po odmítnutí Ivaniševiče na stálý úvazek by měl být nový kapitán znám až v dubnu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc tu přispíváš rosole, máš už vůbec nakoupený dárky ty darebáku ???????
Mazej stát fronty v obchoďácích :)
Reagovat
smazaný uživatel
Práce nehrajícího kapitána daviscupového týmu je víceméně taková "bokovka", navíc je to spíš čestná funkce než cokoliv jiného, takže tomu moc nerozumím...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist