Ivaniševič se oženil s matkou svých dětí

19. 5. 2009, 21:11
Aktuality 1
Bývalá tenisová hvězda Goran Ivaniševič se po desetileté známosti oženil s modelkou Tanjou Dragovičovou, s níž má dvě děti. Svatební obřad za účasti asi 30 hostů se konal v kapli St. Mary Star of the Sea v kalifornském San Pedru nedaleko Los Angeles, kde wimbledonský vítěz z roku 2001 se svými blízkými v současnosti žije.
Profily hráčů
Goran Ivaniševič

Populární hráč pojal svatbu neformálně a k oltáři dorazil v džínech a černém tričku. Jeho snoubenka na sobě měla krátké bílé šaty. Svatbu svých rodičů sledovali i šestiletá Amber a roční Emanuel.

Sedmatřicetiletý Ivaniševič ukončil profesionální kariéru v roce 2004 jako vítěz 22 turnajů ve dvouhře. Tenisem vydělal téměř 20 milionů dolarů, ale o většinu peněz, které investoval do stavebnictví, přišel. Proto začal hrát lukrativní veteránské turnaje. Předloni si zahrál exhibici v Praze, kde v rámci turnaje ECM Prague Open na Štvanici zdolal dalšího wimbledonského šampiona Richarda Krajicka z Nizozemska.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Na co cakal, kym naprsi a uschne?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist