Ivaniševič vyhrál hlasování fanoušků o přijetí do Síně slávy. Porazil Martínezovou či Björkmana

2. 10. 2019, 19:42
Aktuality 4
Wimbledonský vítěz z roku 2001 Goran Ivaniševič vyhrál hlasování fanoušků o zařazení do Síně slávy. Chorvatský tenista tak dostane maximální tříprocentní bonus k hlasům, které v hlavní fázi volby obdrží od komise novinářů, historiků a členů Síně slávy.

Na druhém místě v hlasování fanoušků skončila další wimbledonská šampionka a současná trenérka Karolíny Plíškové Conchita Martínezová ze Španělska. Jednoprocentní bonus dostane devítinásobný grandslamový vítěz ve čtyřhře Jonas Björkman ze Švédska.

Čtvrtý v hlasování a tedy bez bonusu zůstal zbylý kandidát, dvojnásobný vítěz Roland Garros Sergi Bruguera ze Španělska.

K přijetí do Síně slávy je potřeba 75 procent hlasů členů komise. Konečné výsledky budou oznámeny během lednového Australian Open, uvedení se bude konat tradičně během červencového turnaje ATP Tour v Newportu, kde Síň slávy sídlí.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Krisboy
Naprosto zaslouženě. Jeden z mých oblíbenců ze Zlaté Éry Tenisu.

Ale Jonasovi bych to přál taky.
Reagovat
sojka1
Goranovi to moc preju, kde jinde prokazat kvalitu "klepace kobercu" ;-) nez ve Wimbledonu, nespadlo to z nebe, klepali ho tam ve fi Andre, Pete... az nakonec on sam jako divoska a uz tricatnik klepl Raftera, na "cerveny koberec" proste patri... :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Mě překvapilo, že tam ještě není.

Jinak k těm klepačům...jó byly doby, kdy se klepalo celý rok:0)
A jen občas maminky praly zaprášené cihlou ponožky.

A mám ještě jeden postřeh (možná...) k těm klepačům...ono chlapi nic moc...to Martina Navrátilová, tož ta klepala tráva netráva, klepala na betónu, na cihle, a dokonce, což je základ základů...,klepala i na koberci:0)
Reagovat
sojka1
a pritom je to paradoxne uplne nejtezsi.. ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist