Ivanovičová smetla Zvonarevovou, posunula Kvitovou v žebříčku

5. 10. 2011, 13:07
Aktuality 81
Petra Kvitová se sice s turnajem v Pekingu rozloučila nečekaně rychle, ve světovém žebříčku by si přesto měla polepšit na čtvrté místo. Postarala se o to Srbka Ana Ivanovičová, které dnes díky skvělému výkonu vyřadila loňskou finalistku turnaje Věru Zvonarevovou.
Ana Ivanovičová

Věra Zvonarevová je sice v pořadí WTA momentálně třetí, v Pekingu ale neobhájí loňské finále a v dalším vydání světového žebříčku by měla být pátá s těsným odstupem za Petrou Kvitovou.

Za posuny v elitní světové desítce může bývalá nejlepší tenistka světa Ana Ivanovičová, která dnes Zvonarevové uštědřila jednu z nejhorších porážek v sezoně. Srbka už ve svých předešlých zápasech naznačila, že se jí pod vedením trenéra Nigela Searse vrací forma, a skvěle si vedla i proti ruské soupeřce, kterou dnes většinu zápasu přehrávala.

V úvodním setu sice Ivanovičová rychle ztratila podání, Zvonarevové ale prolomila všechny servisy a sadu získala poměrem 6-2. Ze svého tempa nepolevila ani ve druhém setu, k důležitému brejku přidala za stavu 4-1 další a po 68 minutách utkání ukončila.

Na jméno další soupeřky si musí bývalá světová jednička ještě počkat, vzejde totiž z duelu mezi Agnieszkou Radwaňskou a Sofií Arvidssonovou.

Svůj první zápas v Pekingu dnes odehrála druhé nasazená Viktoria Azarenková. Běloruskou tenistku její soupeřka Polona Hercogová hlavně v úvodní sadě hodně potrápila; Azarenková prohrávala 3-5 a byla dva míče od ztráty setu. Favoritka ale dokázala vybojovat tie-break, v něm odvrátila dva setboly, zkrácenou hru vyhrála 10:8 a za necelé dvě hodiny pak zvítězila 7-6 a 6-3.

Výsledky - Peking - ženy (tvrdý povrch, dotace 4,5 milionu dolarů):

Dvouhra - 2. kolo:
Azarenková (2-Běl.) - Hercogová (Slovin.) 7:6 (10:8), 6:3, Radwaňská (11-Pol.) - Zheng (Čína) 6:1, 6:4, Niculescuová (Rum.) - Scheepersová (JAR) 6:2, 6:1.

Dvouhra - 3. kolo:
Ivanovičová (Srb.) - Zvonarevová (3-Rus.) 6:2, 6:1.

Komentáře

81
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jo musela jí slušněě rozsekat, tak snad se konečně vrací do formy. Je fakt jedna z mála na který se dá koukat..
Haite!
Reagovat
Stan_Borowitz
Skvělý zážitek, tenisový i estetický. Nejkrásnější tenistka historie dnes hrála i nádherný tenis. Beru zpět vše špatné, co jsem kdy řekl o ženském tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas s nejkrásnější tenistkou, je nádherná
Reagovat
smazaný uživatel
Je hodně hezká,ale nejkrásnější?! :)
Reagovat
Stan_Borowitz
No, je to samozřejmě hodně subjektivní, ale nenapadá mne žádná jiná, která by jí mohla v tomhle směru konkurovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Copak někdo může znát vzhled všech významných tenistek celé dlouhé historie? Mám záznamy ze starých Wimbledonů a třeba taková mladičká Chris Evert z první půlky 70. let, tehdy ještě s ohonem, je opravdová kočka. Stárnutím krásu rychle ztratila, v polovině 80. let, navíc s vlasy nakrátko a divným účesem, působí už hodně nezajímavě.
Reagovat
Stan_Borowitz
To byla jen narážka na obvyklé spory o "nejlepšího tenistu historie", kolego... Ale Chris Evert(ová) se mi nelíbila ani jako mladá. Kromě jiného je skoro o 20 cm menší než Ana. Ta by se velmi slušně uživila i modelingem. Naštěstí to ale nemusí dělat...
Reagovat
smazaný uživatel
Zřejmě ty holky posuzuješ pouze s fotek nebo turnajových přenosů. Když je tedy řeč o krásných tenistkách,pro mne je ta nejkrásnější Petra Cetkovská! Kterou jsem osobně několikrát viděl v reálu. Krásná a charismatická! Nikomu neberu tu jeho krásku,berte to jen jako můj příspěvek k danému tématu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem Chris Evert jako hráčku nezažil, ale na fotkách se mi moc líbila. Podle mě vypadá dobře i teď. Jinak jestli můžu zveřejnit svůj vkus: 1. Masha, 2. Caro, 3. Ana, 4. Vika, 5. Sorana Cirstea. Překvapil jsem někoho? :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Patriot: jj, Petra Cetkovská je taky moc hezká, na můj vkus je ale trochu malá. Taky třeba Dominika Cibulková je sexy, ale ta už je vyloženě maličká.
Reagovat
Stan_Borowitz
Patriot: třeba tady na té druhé fotce je vyloženě nádherná: http://wtahotties.blogspot.com/2011/02/2010-hot-100-44-petra-cetkovska.html, tedy až na to deb*lní logo na rameni
Reagovat
Stan_Borowitz
monty25: ten výběr není špatný (pořadí nechám stranou), trochu bych akorát váhal u WOZ a jestli je Vika AZA, tak nechápu, čím tě okouzlila.
Reagovat
smazaný uživatel
byl tady dotaz na prekvapeni (zadny zapas ke komentu, tak proc ne krasa) - takze nezaujate priznavam, ze jsem vami opravdu prekvapena. Vika je urcite sveraz a fajn holka, ale krasavici si predstavuju uplne jinak. Petru Cetkovskou jsem v zivote nevidela, ale je mi mirne zvlastni, za vam nevadi knir a ty ostre rysy. Carol je zase kulata az moc a vsude.......jak rikam, same prekvapeni! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, Vika je Azarenka. Mně se prostě líbí a navíc je to moje oblíbenkyně (stejně jako ty první tři), takže asi tak. :D Jak říkám, je to čistě můj vkus. Ale schválně jsem našel docela aktuální fotku, kde to Vice dost sluší. Posuď sám. :) http://www.terezowens.com/wp-content/uploads/2011/09/dhoward.jpg
Reagovat
VlS
A Ptáčku s modrými peříčky, tak pověz, která je ta nejkrásnější podle ženskýho gusta?
Podle mě, nejhezčí holka je Anče a pak dlouho nic, pak kopec hezkejch holek a pak kopec obyčejnejch holek a pak pár těch, o kterejch je lepší říci, že je sympatická a hodnocení estetiky se obloukem vyhnout.
Reagovat
Stan_Borowitz
sojka: člověk nesmí být přehnaně přísný, aby pak nebyli jiný přehnaně přísní na něj... pravda, Petra Cetkovská má i pytle pod očima, ale na tý fotce má opravdu něco do sebe, takže Patriotovi věřím, že naživo může okouzlit. Jinak si ale stále stojím za svým - že Ana je jednička.
monty: ne, ta se mi prostě nelíbí. A tím příšerným outfit to ještě dorazila...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro je roztomilá, její úsměv je nejvíc. :) Ale samozřejmě chápu, že se někomu líbí jiné typy... Upozorňuju, že nejsem žádný odborník na módu, ale při zápasech si vždycky všímám, co mají holky na sobě. Zrovna Caro a Masha se mi líbí vždycky a ve všem.
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře, nemůže se líbit všem. Ale podle mě to Vice hodně sekne. Jinak Petra Cetkovská je hezká. Kdybych udělal první desítku (patnáctku), tak by se tam určitě vešla. :) Ale nejhezčí Češka je podle mě Klára Zakopalová.
Reagovat
VlS
Chris byla hezká ženská, ale mě se z té éry nejvíc líbila Gabriela Sabatini (možná proto, že nejsem na zářivé blondýny).
Mě v kategorii hezkých holek naskakují jména jako Makiri (jen kdyby byla trošku tmavší), Jarmila Gajdošová (mohla by mít trošku tenší nohy), Lucka Šafářová se mi líbí a nejvíc se mi na ní líbí, že si asi vůbec nedělá hlavu s tím, jak vypadá a jestli se líbí, protože jinak by vypadala líp, ale to je teď namátkou, žádné pořadí nedělám.
Sojko, Pirožku jsem skoro zasklil (kdyby toho měla v tričku o číslo víc, tak by byla super). Cose týká knírků - neřekl bych, že Petra Cetkovská má nějakej výraznej, mě to nepřipadá, je pěkná, akorát má taky trochu festovnější podvozek, leč proti mě jsou všechny vzorem nadpozemské krásy.
Reagovat
VlS
Klára určitě není škaredá, ale mě připadá taková nějaká zapšklá, prostě to není holka, která by mi od pohledu byla nějak sympatická (ale ani nesympatická - prostě neutrál)
Reagovat
Stan_Borowitz
monty: nejhezčí češka odešla před chvílí spát a já půjdu za ní, aby jí nebylo smutno :-)

VIS: Jo, Gabriela byla Ana své doby, ale Ana je podle mne hezčí, na GS mi trochu vadil ten obrovský nos.
Reagovat
smazaný uživatel
A co třeba zabrousit v žebříčku trošku níže..? Mandy Minella? :-))
Mimochodem zajímavý typ je určitě i Gisela.
Reagovat
smazaný uživatel
Akosi ste zabudli na moc pekné dievča zo Slovenska : Daniela!
Reagovat
Stan_Borowitz
nezabudli - píšu o ní výše. Sexy kočka, ale strašně malinká...
Reagovat
smazaný uživatel
Daniela není Dominika :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Daniela! ne Dominika, i když ta je také pekná, pekná, pekná.
Reagovat
smazaný uživatel
Gabriela Sabatini? Proč ne, ale Ana i Sorana se mi líbí určitě víc (když beru jenom tmavovlásky). Klára je podle mě moc hezká, ale musí se trochu víc usmívat. :)

Stan_Borowitz: Chápu. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
jejda, promiň, jsem už trochu unavený... tu bych taky zařadil mezi nadstandardně hezké, oceňuji zejména postavu, obličej už tolik ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Daniela je hodně hezká. Nejvíc se mi líbila, když byla mladší... Dominika se mi líbí hlavně v obličeji.
Reagovat
Stan_Borowitz
Z mé strany bych to uzavřel tak, že nevím o žádném jiném sportu, kde by se vyskytovalo tolik hezkých holek jako v tenisu. Díky za některé tipy na hezké typy :-)

Přeji dobrou noc...
Reagovat
smazaný uživatel
To je jasný, tolik ženských by unavilo i ...... :)
Reagovat
smazaný uživatel
V jiných sportech se taky najdou hezké holky, ale oproti tenisu jich je poskrovnu, to je fakt... Jdu taky spát. Zítra ráno se chci dívat právě na ty hezké holky s raketama, tak ať jsem odpočatý. :) Dobrou noc.
Reagovat
smazaný uživatel
tak, odbornici zmozeni krasou odpadli a muzu si tu Brozovat :-))))

VISi, nazor na Pironka jsme si davno ujasnili :-), ted jeste Sabatini - videl jsi ji nazivo? Nesmirne charisma, okolo ni naprosty humbuk kam se hnula, ale uplne hranata, ramena jak plavkyne, knir...... no vlastne hruza!!!! Nevzpominas???? ;-))

Monty25, my se muzeme shodnout jenom na te Mashe!!! :-))

Stane, ty ses nevsiml, jak jsem tolerantni????? Co mi taky zbyva, vzdyt jsem jeste mensi nez ta Cibule!!!! :-)))

lajna: Plocha Danka neeeeeeeeeeee. :-)

Dobrou noc!
Reagovat
VlS
Co nos, ale ty hluboký voči
Reagovat
VlS
Netráp sa, nezabudol, no bábiku Bárbi (pozri tie proporcie) , to nie
Reagovat
VlS
No já ji viděl jen v černobílý televizi:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle krásnou si ji pamatuji! Má také nádherný úsměv....prostě pro mě nemá chybu. :) Tenisový život měla hodně těžký, spousta zdravotních potíží (i těžkých!) a hodně hráček by to na jejím místě už asi vzdalo. Tedy i proto má můj obrovský obdiv,nejen proto jak vypadá! Takže dokud bude hrát velký tenis je moje číslo 1 ! :) Jinak těch krásných tenistek po kurtech běhá opravdu mnoho a je jich stále víc! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten můj článek je nějak moc dole od článku,na který jsem reagoval! Tedy psal jsem celou dobu o Petře Cetkovské. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sabatini se mi nelíbila a díky tomu humbuku,který ji vždy provázel (nejkrásnější tenistka na světě...) jsem ji až nesnášel. V té době byly hezčí tenistky! Jo Klára Zakopalvá je taky moc hezká holčina! Stějně jako Benešová, nebo Hlaváčková! Těch holek se najde víc a každá má svoje kouzlo! Zajímalo by mě,jestli takhle hodnotí zase holky tenisty?! :)
Reagovat
smazaný uživatel
AJDE ANA!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, i mě Anička potěšila. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Ana. Škoda že jsem to neviděl.
Reagovat
VlS
Já to viděl až v noci ze záznamu, ale hrála úžasně. Věrka hrála dobře, ale stejně neměla šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra od Wimbledonu nic neuhrála a neustále jde rankingem víš a víš ..
Reagovat
smazaný uživatel
To je super, ne? Lepší, než kdyby šla nÝž a nÝž.. :D
Reagovat
vendulkabendulka
Víš, že jde výš?
Reagovat
gigin
on to vý.. :-)
Reagovat
ReadyTeddy
Ne, že bych jí to nepřál, ale taky mi to přijde nezasloužené. Raději bych ji viděl jak vyhrává a stoupá žebříčkem. Ne jak prohrává a stoupá žebříčkem... :/
Reagovat
smazaný uživatel
Áňa dnes hodně potěšila. Takový výsledek po letošních tristních výkonech čekal asi málokdo. Zvonarevka se zase může s nadějí na první flek na pár měsíců rozloučit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
OT: Nevite nekdo nahodou kde se da sledovat Tomasuv zapas? Nikde to nemuzu najit a nezda se mi, ze by se to nikde nevysilalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nemuzu najit, kde se vysila ATP Beijing..Nevi nekdo?
Reagovat
smazaný uživatel
ATP Peking a Tokio jdou od zítřka na volném italském specializovaném kanálu Supertennis (Hot Bird 13E). Placený český Sport 2 taky až zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem nadšený z výkonu Any. Hrála opravdu skvěle, bylo z ní cítit obrovské nadšení a radost ze hry. Věřil jsem jí, ale ani jsem nedoufal, že by mohla zahrát v takovém stylu. :) Věra to dneska měla těžké, ale oceňuju, že bojovala i za nepříznivého stavu. Poslední dva gemy byly dost vyrovnané, ale nakonec to Ana zvládla. Jinak jsem taky rád, že postoupila Vika. Ten první set musel být asi hodně dramatický... :)
Reagovat
Edwin
Já ji prostě miluju.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja ne ;-)
Reagovat
VlS
Co ti udělala? Mě nic, ale taky ji nemiluju, ale hezká tedy je :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Julia! Julia! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ne. Ana ja fakt nejhezčí. Kam se hrabou obě ruské Máše. :)
A je nejenom pěkná, ale i sympatická - což je u tenisových reprezentantů té země hodně vzácné.
Reagovat
smazaný uživatel
tak Ance mi neudelala samozrejme vubec nic. Zpocatku jsem ji byla dokonce nadsena, ten forhend prece! a byla mi i sympaticka, mily usmev a tak. Pak najednou zacala (v mych ocich) prilis "pestickovat" a vsudypritomny usmev tuhnul..... subjektivni vjem, pardoooon, no.
Reagovat
skott
a cim jsi to zmeril, ze je nejhezci a nejsympatictejsi, krasometrem a sympatometrem?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo,jo, přesně těmihle přístroji.
Ale když ty máš ty své rusandy, tak nemůžeš taková přesná měření ocenit :)
Já změřil, že je nejhezčí, ale pozor, píšu sympatická, ne nejsympatičtější !
Reagovat
smazaný uživatel
je, jsem te prehledla!!!! Kazdopadne: zmenime li tri pismena, dostaneme to spravne: Maria, Maria! :-)))

To je jen parafraze z "panske" databaze forku, cituji: LASKA, zmenime li ctyri pismena a jedno vynechame, dostaneme PIVO! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přehlédla... No toto!! :-))
Ale dobrá, tak tedy: sojka! sojka! :-))

A která Maria? Makiri nebo Mašara?
Reagovat
smazaný uživatel
Masa Hekna, nemuzu za to, nekamenovat, prosim! :-) Divam se teprve na zaznam Petry a prave jsem nastvana, ze ve druhem nepotvrdila brejk na 5:3... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Žádné kameny, stejně jsi moc vysoko..a chráněná k tomu :-).

Ale tak Š-marjá je pěkná, ale sympatická...? Na počestné aportování trvám na: Julia! Julia! ..(já tě tam těmi rohy dostrkám) :-))).
Reagovat
smazaný uživatel
nedostrkas! Taky myslim, ze jsem snad nikde primo nerekla sympaticka, spis mi prijde neprehlednutelna, rozhodne me zaujme vic nez treba Julia, jeji cesta nebyla nijak snadna a proste se mi libi i fyzicky, dobre, tak je to iracionalni, a co???........ Jo a nevim, co je smesnejsi, jestli rohaty pes nebo rohata sojka!!! Stesti, ze diky odlisnemu azimutu nehrozi zaklesnuti!!! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No tak jooo, to docela beru, MaruŠ je nepřehlédnutelná...jako by byla rohatá sojka :-))..:-))..já nemůžu, to je fakt vtipná představa :-)))))).

Zkusíme to ještě podprahově :-)): Pěkné (Julia! Julia!) sny (Julia! Julia!) sojko (Julia! Julia!) rohatá (Julia! Julia!) přeje (Julia! Julia!) pes.

:-)
Reagovat
skott
lajna: o Ruskach jsem nikde netvrdil, ze jsou nejhezci ani nejsymatictejsi, jen pro upresneni;)

pes: aniz bych chtel stourat, nechapu narazku na Sharapovou.Konkretne mnohokrat jsem slysel podobne pseudonazory o udajne Marii nesympaticnosti, ale kdyz prehlidnu, ze to rikaji obvykle lidi, kteri o tenise, zvlast zenskem nic nevi, muzes mi rict napr. nejaky jeji skandal nebo cokoliv jineho spatneho co kdy na kurtu ci mimo nej udelala?Silne pochybuju, protoze je doslova cista jako lilie a mozna prave proto nekteri nemuzou prekousnout, ze na takovou hracku nic nelze najit.
Reagovat
VlS
Skotty, ty jsi opravdu případ. I skandalistka jako hrom může být klidně sympatická a hodné děvče, pečlivě umyté, učesané, alkoholem a sexem nedotčené, poctivé, pravdomluvné, pracovité a nevímn co ještě může být někomu totálně nesympatické. Otázka sympatií byla, je i bude individuální. Tobě sympatická je, jiným není. A co z toho? Ani jeden vyhraný míč jí to ani nepřidá, ani neubere.
Mě osobně není sympatická protože:
1)se skoro nikdy neusměje
2)pusobí ledovým dojmem (na mě, netvrdím že všeobecně)
3)působí na mě dojmem nafoukané mladé, pěkné bohaté Rusačky (Rusačka je něco jiného než Ruska), kterých několik znám
4)Na kurtu kvílí jako by byla na hekárně v porodnici a furt to nešlo a nešlo ven.
Pro ni mluví to, že je :
a) Hezká holka
b) hraje atraktivní tenis
c)když nenervačí, tak ho hraje excelentně
d) někdy nervačí a tím ukazuje, že je člověk a ne robot
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím co (ne)udělala (o skandály se moc nezajímám), ani už nic nepřekusuju :-). Třeba je křišťálově čistá, ale ve mně prostě sympatie nevzbuzuje. Tak to v životě chodívá, že někdo ti je už na pohled (vzhled, řeč těla..) sympatický..a někdo není. Dovol mi tento můj pseudopocit.

Nicméně bít se za své favoritky je v naprostém pořádku :-). Jen, prosím, miř lépe.
Reagovat
VlS
Pséku, předpokládám, že máš na mysli Timošenkovou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Však tu celý večer vyštěkávám: Julija! Julija! :-)))))))
Dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
halejulia! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))..no vida, už se blížíme ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Musím se Mashy trochu zastat. :) Ona se při zápasech moc neusmívá, protože je soustředěná. Podívej se na její fotky mimo kurt a uvidíš, že se usmívá docela často. A že působí nafoukaně? Možná pro toho, kdo ji vidí jenom při zápasech... Když se podíváš na její mimotenisové aktivity (např. pomoc oblastem kolem Černobylu), tak zjistíš, že je to charakterní holka s velkým srdcem. Ale napsals moc dobře, že otázka sympatií byla, je i bude individuální. Pod to bych se podepsal... Já mám rád kromě Any a Mashy taky Caro a Viku. Každá z nich je mi sympatická něčím jiným, ale mám je rád všechny čtyři. :)
Reagovat
skott
pes: pseudopocit ti neberu, ale napr. tve nazory me zajimaji, u jinych bych pravdepodobne jen mavl rukou nebo to vubec necetl.Bohuzel, pokud napises doslovne: ¨Ale tak Š-marjá je pěkná, ale sympatická...?¨, rikas vic nez ze je Maria nesympatcika jen tobe.
Vzhled, rec tela...ano to je presne ono, u Marii zkratka racionalni duvod, proc ji nemit rad nez urcity pocit neexistuje.Staci si precist prvni tri VISovo body:-)
VIS: ze je otazka sympatii individualni jsem ti napsal sam pred par dny, to mi nemusis rikat, me pouze zajimalo zduvodneni.
monty25: ano, stejne tak vidim Marii ja, pro me je nejvetsi soucasna profesionalka a to ze se tak vzdy za kazde situace umi chovat mi imponuje.
Wozniacki, Sharapova Ivanovic, Azarenka..to by ani jinak neslo, nez ze kazdou mas rad pro neco jineho, je to opravdu divna smesice:))
Reagovat
smazaný uživatel
Není divná, všechny jsou fajn. :) Jen tak pro zajímavost, Caro a Vika jsou dokonce nejlepší kamarádky.
Reagovat
VlS
Monty, mě je několik tenistek sympatických, několik ne moc sympatických a k většině mám neutrální postoj a navíc se mi občas nějak ty skupinky pomíchají a je to pak zase jinak.
Ani jedna mi není tak nesympatická, abych jí přál něco špatnýho, to určitě ne. Smíšené pocity mám třeba u Marion. Její poskakování a cvičení mě leze na nervy, ale oceňuji její zaujetí, bojovnost a zarputilost. U obou křiklounek oceňuji, že se někam dostaly především svou vlastní pracovitostí a já nevím čím. Vika je mi téměř sympatická a kdyby přestala řvát, tak by mi byla velmi sympatická, Maša (a je fakt že mimotenisové aktivity nesleduji) je pro mě prostě ledová královna, ale radši se budu dívat na ni jak hraje (a necháp trpět sluchovody) než na holčičí pinkání třeba Sahar (ale pinkálistky hodně popadaly v rankingu dozadu a nějaká výjimka potvrzuje pravidlo).
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. Mně je sympatických hodně tenistek (20-30), ale jednoznačně nejradši mám ty čtyři, které jsem vyjmenoval. :) Ostatní holky respektuju nebo k nim mám neutrální postoj. Pak se samozřejmě najdou tak trochu neoblíbené hráčky, ale těch je u mě minimum... Co se týče Marion, tak mám podobný názor jako ty. Úplně mi nesedí, ale respektuju její tenisové kvality.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím co píšeš se dá bez problémů souhlasit. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist