Ivanovičová změnila plány. Před Melbourne si zahraje ještě v Sydney

7. 1. 2016, 11:55
Aktuality 19
Ana Ivanovičová se po nepovedeném vstupu do sezony rozhodla odehrát před Australian Open ještě jeden turnaj. Po čtyřech letech se srbská tenistka objeví v Sydney, kde od pořadatelů dostala divokou kartu.
Profily hráčů
Ana Ivanovičová

Ana Ivanovičová v posledních třech letech týden před Australian Open nehrála na žádném turnaji a vždy se na úvodní grandslam sezony připravovala přímo v Melbourne.

Letos to měla v úmyslu také, ale své plány přehodnotila, neboť vstup do sezony se jí nepovedl. V úterý totiž v Aucklandu překvapivě prohrála zápas 1. kola s Britkou Naomi Broadyovou a včera na stejném turnaji kvůli bolestem hlavy a závratím nenastoupila ke čtvrtfinálovému zápasu ve čtyřhře.

Na malé zápasové vytížení osmadvacetiletá Srbka zareagovala rychle. Včera přijala divokou kartu od pořadatelů turnaje v Sydney, kde si dnes svěřenkyně Nigela Searse již zatrénovala.


"Změna plánu. Zdravím Sydney! Na divokou kartu budu hrát v @SydneyTennis," napsala Ivanovičová na twitteru.

Na turnaji WTA Premier v Sydney si Ivanovičová zahrála před osmi lety semifinále a o dva týdny později byla ve finále Australian Open. Od té doby se představila už jen jednou, v roce 2012 skončila v prvním kole na raketě Lucie Šafářové. Letos se vrací znovu po čtyřech letech.

Bývalá světová jednička a současná 16. hráčka světa Ivanovičová v Sydney doplnila již tak silně obsazený turnaj. Představit by se měly také Simona Halepová, Agnieszka Radwaňská, Petra Kvitová, Angelique Kerberová, Karolína Plíšková, Timea Bacsinszká, Carla Suárezová-Navarrová, Belinda Bencicová, Roberta Vinciová, Madison Keysová, Jelina Svitolinová či Sara Erraniová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

19
Přidat komentář
Frick
Hodně našlapáno, když ani 74. místo Marii nestačilo na MD....
Reagovat
EllNino
jj :) budou to mít holky těžký, Bára může bejt ráda, že se dělá pavouk z žebříčku současného, protože v live už ji přeskočily některé holky a nasazená by nebyla :)
Reagovat
George_Renel
se Lucka právě odhlásila z AO :-(.
Reagovat
EllNino
kde to vidiš ?
Reagovat
George_Renel
Právě se stalo:
14:30
Česká tenistka Lucie Šafářová se odhlásila z blížícího se Australian Open v Melbourne. Po prodělané bakteriální infekci se necítila optimálně připravena.
Reagovat
EllNino
ok ...
Reagovat
tommr
to se dalo bohužel čekat. Lucku čeká pád z desítky jak v singlu tak v deblu. Snad bude připravená už na Dubaj ... :(
Reagovat
VlS
Strč si ten žebř za klobouk. Loni v Austrálii uhrála pendrek, ale je to úplně jedno, tak trochu spadne, do RG o žádnej dramatickej propad nepůjde.
Reagovat
Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
Katka to teda chytla... :(
Reagovat
tommr
moc velkej výběr tam nebyl - kvalda v Sydney je víc našlapaná než hlavní pole ve většině menších turnajů ...
Reagovat
EllNino
to je pravda, navíc se tam Katka dostala až jako poslední hráčka :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt. No, budu hodně rád, když postoupí aspoň jedna z mých favoritek...
Reagovat
EllNino
hm Katka dostala Yaninu :(( ...ale Lucka Hradekcá Linette, ta ale skočila tento týden na kapačách z jídla, takže bůhví, jestli zejtra nastoupí
Reagovat
Fandina
To bude mít Katka Siniakova na doraz. Je napsaná na pátek 6:30 našeho času a před chvílí dohrála v Číně.
Reagovat
EllNino
je tam napsáno, že jsou možné přesuny
Reagovat
Fandina
To je dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý nápad. Snad tam odehraje víc než jeden zápas...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist