Ivo Minář je na Štvanici po 14 měsících ve čtvrtfinále

13. 6. 2013, 18:27
Aktuality 4
CHALLENGER PRAHA - Ivo Minář postoupil na challengeru na Štvanici poprvé v sezoně do čtvrtfinále. Poslední domácí zástupce dnes porazil hladce ve dvou setech Japonce Tara Daniela a s nasazenou jedničkou Haiderem-Maurerem z Rakouska si zahraje o první semifinále od loňského dubna.
Ivo Minář

Ivo Minář si ve čtvrtfinále challengeru zahrál naposledy loni v dubnu na antuce v brazilském Sao Paulu, kde tehdy po sérii osmi vyhraných zápasů vypadl v semifinále a nenavázal na čerstvý triumf ze Santosu.

Od té doby se maximem devětadvacetiletého Čecha stalo 2. kolo. Než ho překonal dnes na domácím antukovém turnaji na Štvanici. Poslední domácí zástupce ve dvouhře dnes porazil i za pomoci dvanácti es Japonce Tara Daniela (244. v žebříčku ATP) 6-3 6-2.


Aktuálně až 428. hráč světa Minář se v duelu o postup do semifinále Prague Open 2013 by Advantage Cars střetne s turnajovou jedničkou Andreasem Haiderem-Maurerem (108.). S rakouským tenistou jediné vzájemné střetnutí před čtyřmi lety na antuce v bulharské Sofii vyhrál ve dvou setech.

- CHALLENGER PRAHA / ŠTVANICE -
(Česko, antuka, 42.500 eur)
čtvrteční výsledky (13. 06. 2013)

Dvouhra - 2. kolo:
I. Minář (ČR)Daniel (Jap.) 6:3, 6:2, Haider-Maurer (1-Rak.) - Riba (Šp.) 6:3, 6:2, Červeňák (SR) - Volandri (2-It.) 3:6, 6:4, 7:6 (7:4), Ramírez (4-Šp.) - Westerhof (Niz.) 6:2, 2:6, 6:2, Martí (Šp.) - Viola (5-It.) 4:6, 6:3, 6:1, Nedovjesov (7-Ukr.) - Di Mauro (It.) 7:5, 7:5, Golubjov (Kaz.) - Samper (Šp.) 6:1, 6:3, Ilhan (Tur.) - Yang Tsung-Hua (Tchaj.) 6:1, 6:4.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Dnes Ivo zvládl i svůj čtvrtfinálový zápas proti prvnímu nasazenému Heideru- Maurerovi. Zápas jsem viděl a přijde ně opravdu velká škoda jak Ivo ze svým talentem naložil. Kdyby tenisu dával jen o něco více, mohl se bez problémů pohybovat dlouhodobě minimálně kolem 60 místa ATP.
Reagovat
Mayo
to je ten dopingový hriešnik ?
Reagovat
s7RanG
Připojuji se s gratulaci a ještě dál, dál a dál Ivo. Držím palce a přeju úspěchy
Reagovat
Fandina
Jen tak dál. V úterý jsem fandila na Štvanici, byla to super výkon s Koroljevem a zase držím palce, jen tak dál. Ivo pojď!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist