Jarry v Ženevě zastavil řadu favoritů a získal druhý letošní titul

27. 5. 2023, 22:44
Aktuality 0
ATP ŽENEVA - Chilan Nicolás Jarry si znovu po čtyřech letech zahrál finále antukového turnaje ATP 250 v Ženevě a tentokrát už na titul dosáhl. Bulhara Grigora Dimitrova porazil 7:6, 6:1 a zaznamenal druhý letošní a celkově třetí triumf.
Profily hráčů
Nicolas Jarry (© Profimedia)

Nicolás Jarry získal třetí titul v kariéře. Letos triumfoval podruhé po březnovém úspěchu na domácí antuce v Santiagu de Chile.

Na Jarrym v tomto týdnu ztroskotali i vítěz předchozích dvou ročníků ženevského podniku Nor Casper Ruud či šampion z roku 2019 Němec Alexander Zverev, kterému oplatil čtyři roky starou porážku z finále.

Dnes 27letý Chilan na turnajovou čtyřku Grigora Dimitrova, který si po pěti letech zahrál finále, čekání na první triumf od vítězství na Turnaji mistrů 2017 ale neukončil.

"Mám tady dvě finále a jednu trofej, jsem moc spokojený," řekl Chilan po úspěšné generálce na Roland Garros. Zverev už byl v Ženevě bez španělského kouče Sergiho Bruguery, neboť těsně před antukovým grandslamem ukončili po roce spolupráci.

• ATP 250 ŽENEVA •
Švýcarsko, antuka, 630.705 eur
sobotní výsledky (27. 05. 2023)
• Dvouhra - finále •
Jarry (Chile) - Dimitrov (4-Bulh.) 7:6 (7:1), 6:1.
• Čtyřhra - finále •
Venus/J. Murray (4-N. Zél./Brit.) - Granollers/Zeballos (3-Šp./Arg.) 7:6 (8:6), 7:6 (7:3)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist