Jastremská ani podruhé neuspěla s odvoláním u sportovní arbitráže

7. 5. 2021, 19:11
Aktuality 5
Ukrajinská tenistka Dajana Jastremská neuspěla s dalším odvoláním proti předběžnému zastavení činnosti za dopingový nález. Už podruhé její žádost zamítla mezinárodní sportovní arbitráž CAS.
Profily hráčů
Dajana Jastremská (© AFP)

Jastremská byla suspendována v lednu, podle zjištění Světové antidopingové agentury měla při mimosoutěžní kontrole v moči zakázanou látku mesterolon. Dvacetiletá hráčka tvrdila, že anabolický steroid se do jejího vzorku dostal kontaminací.

Jednatřicátá hráčka světového žebříčku se už v lednu pokusila dosáhnout zrušení předběžného zastavení činnosti u CAS. Doufala, že by mohla v případě úspěchu startovat na Australian Open, ale arbitráž její odvolání zamítla. Následně Jastremská neuspěla u nezávislého tribunálu Mezinárodní tenisové federace ITF a nyní znovu u mezinárodní arbitráže.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
FulnekUltras
Jarmile se tohle nikdy nestalo - a hlavně stát nemohlo. Proto je také její historicky nejdéle platný světový rekord tak výjimečný. Kam se hrabe Beamonův "skok do 21. století", který nakonec nepřežil ani 90. léta. Současní pirátští povaleči něco takového samozřejmě nikdy neuznají, ale to je nám z opačné strany barikády srdečně u řiti. A vzhledem k tomu, že se Sorosem masivně dotovanému parazitnímu černému ksindlu nepodařilo prosadit korespondenční volby, budou ještě v říjnu čumět na drát, až dredař potáhne se splihlým ocasem do hajzlu. Tak jako Minář, Hutka a další podobné kreatury. Tady se Ukrajina opakovat nebude - jakkoliv by si to nové ušácké vedení zvrácených pokryteckých totalitářů tisíckrát přálo.

smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A furt budou žrát ty zkažený ryby...smile
Co měla Errani za tlačenku?smile Mhselo to být opravdu něco přesvědčivého...smile
Reagovat
Alien
Tak Errani to dostatečně vysvětlila. Ty lentilky byly její matky, které jí omylem spadly při vaření do supu!
Reagovat
baba
ale je potřeba říci, že jako správná hospodyňka kontaminovanou polévku nevyhodila, ale poctivě snědla. Přece nebude plýtvat jídlem!!!!
Reagovat
gigin
https://youtu.be/0MrRMa2MHx8?t=24
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist