Jebavý s Argentincem Moltenim vyhráli čtyřhru v Córdobě!

10. 2. 2019, 23:01
Aktuality 4
ATP CÓRDOBA - Roman Jebavý slaví čtvrtý deblový titul. Společně s Argentincem Andrésem Moltenim ovládli antuku v Córdobě, když ve finále porazili nejvýše nasazený argentinský pár Maximo González a Horacio Zeballos.
Roman Jebavý a Andrés Molteni

V lednu v Austrálii Roman Jebavý a Andres Molteni prohráli všechny tři zápasy. Na prvním letošním turnaji na antuce ale nenašli přemožitele. 

Česko-argentinský pár dobyl nový turnaj ATP v argentinské Córdobě, kde plnil roli nasazených trojek. Soutěží prošel bez ztráty setu. 

Jebavý s Moltenim postupně porazili dvojice Jarry/Lorenzi, Monroe/Reyes, Bagnis/Duran a v dnešním finále si poradili 6-4 7-6 s domácími nasazenými jedničkami Maximem Gonzálezem a Horaciem Zeballosem.


Devětadvacetiletý Jebavý hrál finále na okruhu ATP posedmé v kariéře a poprvé mimo Evropu. Došel si pro celkově čtvrtý titul, s Moltenim navázali na loňský triumf z Kitzbühelu. První dva tituly Jebavý slavil v roce 2017 - v Istanbulu s Jiří Veselým a v Petrohradu s Nizozemcem Matwém Middelkoopem.

Ve světovém žebříčku deblistů se Jebavý posune na 48. místo a vyrovná své dosavadní maximum. Příští týden budou s Moltenim startovat v Buenos Aires.

• ATP 250 CÓRDOBA •
Argentina, antuka, 589.680 dolarů
nedělní výsledky (10. 02. 2019)
• Čtyřhra - finále •
Jebavý/Molteni (3-ČR/Arg.) - González/Zeballos (1-Arg.) 6-4 7-6(4)
• Dvouhra - finále •
Londero (Arg.) - Pella (8-Arg.) 3-6 7-5 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
tromas12
:)
Reagovat
cradlerws
Super vykon! Nechapu, proc nehraje 4hry za DC
Reagovat
r176
k titulu!! Pěkný zápas! A v Buenos Aires v semi může být repete finále z Cordoby!
Reagovat
jurasekh
...hezky!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist