Jebavý třetí deblový titul nezískal. V Lyonu s Middelkoopem nevyužili mečbol

26. 5. 2018, 13:35
Aktuality 0
ATP LYON - Roman Jebavý své třetí finále na okruhu ATP ve třetí titul neproměnil. Na antuce v Lyonu měli s Nizozemcem Matwém Middelkoopem mečbol proti páru Nick Kyrgios a Jack Sock, využít ho ale nedokázali a druhý společný titul nevybojovali.
Roman Jebavý a Matwé Middelkoop

Roman Jebavý se loni prodral mezi širší deblovou elitu, když vyhrál obě své finále na okruhu ATP. Nejprve v květnu s krajanem Jiřím Veselým triumfoval na antuce v Istanbulu a v září pak po boku Nizozemce Matwého Middelkoopa vyhráli halový turnaj v Petrohradu. 

Dnes osmadvacetiletý český deblový specialista o finálovou neporazitelnost přišel. Na antuce v Lyonu museli potřetí do super tie-breaku a proti Nicku Kyrgiosovi a Jacku Sockovi měli v dramatickém závěru utkání mečbol, ale proměnit ho nedokázali a prohráli 5-7 6-2 9-11.

Čtyřiatřicetiletý Middelkoop dnes marně usiloval o svou sedmou deblovou trofej.

Jack Sock a Nick KyrgiosKyrgios se Sockem dnes vylepšili svou skvělou společnou bilanci na 12 výher a 2 porážky, z toho jednu po skreči. Společný titul však slaví poprvé, povedlo se jim to hned na první letošní akci.

Třiadvacetiletý Australan Kyrgios vyhrál turnaj ve čtyřhře vůbec poprvé v kariéře, dnes si dokonce odbyl finálovou premiéru. Ve dvouhře se letos trápící pětadvacetiletý Američan Sock, který v roce 2014 vyhrál s Kanaďanem Vaskem Pospisilem Wimbledon, v již 21. deblovém finále získal 11. titul. Letos triumfoval potřetí a znovu s jiným partnerem.

• ATP 250 LYON •
Francie, antuka, 561.345 eur
sobotní výsledky (26. 05. 2018)
• Dvouhra - finále •
Thiem (1-Rak.) - Simon (Fr.) 4-6 7-6(1) 6-1
• Čtyřhra - finále •
Kyrgios/Sock - Jebavý/Middelkoop (ČR/Niz.) 7-5 2-6 11-9
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist