Ještě jednou spolu. Sestry Williamsovy si zahrají čtyřhru na US Open

28. 8. 2022, 10:43
Aktuality 16
Sestry Williamsovy si při předpokládané rozlučce mladší Sereny zahrají na US Open čtyřhru. Slavné sourozenecké duo přijalo divokou kartu organizátorů do hlavní soutěže, společně Venus a Serena nastoupí k deblu po více než čtyřech letech.
Profily hráčů
sestry Williamsovy

Serena, jež v září oslaví 41. narozeniny, začátkem měsíce oznámila, že se připravuje na konec kariéry. I když nespecifikovala, že bude US Open jejím posledním turnajem, všeobecně se to očekává.

Společně s Venus, které bylo v červnu 42 let, získala Serena čtrnáct grandslamových titulů. V New Yorku triumfovaly dvakrát, v letech 1999 a 2009. Dohromady mají 30 singlových trofejí z grandslamů - 23 Serena a 7 Venus.

Čtyřhru hrály sestry Williamsovy společně naposledy na Roland Garros v červnu 2018, kde vypadly ve 3. kole. Od té doby nastoupila Serena pouze do dvou deblových soutěží - v lednu 2020 s Dánkou Caroline Wozniackou a letos v červnu v Eastbourne po boku Tunisanky Ons Džábúrové.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

16
Přidat komentář
lvicek
Pri cteni nadpisu me lehce pobavilo, ze nekterym je schvalena zadost o divokou kartu, zatimco jini ji prijimaji ;). Ale tak jasne, nejsou to preci jen zadne nicky ;).
Reagovat
Krisboy
Po více než 25 letech na tour nastoupí do svého 23. US Open

smilesmile

Má tohle obdoby, páni statistici?
Reagovat
Rafaeoli25
smile. Tak Roger nebyl daleko od podobného kousku ne?
Reagovat
GaelM
V singlu nevěřím ani jedné, ale v deblu budou na domácí půdě hodně silné. V úvodních kolech budou postrachem favoritek, snad je nechytí naše holky smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
GaelM
Ach jo smile
Reagovat
GaelM
Ale u této dvojice to tolik nevadí. Holky spolu budou hrát poprvé, asi by stejně neaspirovaly na nějaké super výsledky. Lucka si aspoň dá stylovou rozlučku s bývalými velkými soupeřkami a pro Lindu to bude zážitek v jaký v deblu asi ani nedoufala. A výsledek je pořád otevřený.

Já měl hlavně strach, aby je nechytly KrejSi, které nemají nic moc formu a byly tam i nějaké zdravotní problémy. Ty potřebují na první kolo mnohem jednodušší soupeřky na rozehrání, než jsou Williamsky na domácí půdě...
Reagovat
tommr
pokud se Krejsi dají zdravotně dohromady a budou na USO startovat tak bych jim přál aby si zahrály s Williamskami. Bude to nejspíš jejich poslední příležitost ...
Reagovat
Holahej
DID YOU KNOW serenawilliams
is the only player in tennis history, male or female, to have a Career Golden Slam in singles AND doubles that means winning all four Grand Slams and Olympic gold in your career in both singles and doubles.
Reagovat
lvicek
To je hodne zajimave, to jsem tedy predtim nevedela! Diky za postreh :).
Reagovat
com
prvni kolo a smile To zas bude ostuda smile
Reagovat
Krisboy
Reagovat
lxr
No myslím že v deblu by ještě mohly být hodně silné, přeci jen, ta razantnost úderů tam pořád je a v deblu navíc hodně rozhodují zkušenosti viz Lucka Hradecká která je stále dost konkurenceschopná.
Reagovat
Rafaeoli25
Tady se pomalu loučí dvě legendy a někteří z toho mají jen škodolibou p.del. Svět v podání některých fakt nemá logiku..smile
Reagovat
com
no ze se louci pomalu, to mas pravdu..
..takova Venus mi prijde, ze se louci u od roku 2020 - od ty doby vyhrala jen 5 zapasu a 24 jich projela.. Ale jestli chces tleskat, tak ji za ty vykony smilesmile
No a Serena je kapitola sama o sobe, ale za posledni zapas s kanarkem si taky zaslouzi smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Venus má můj respekt a obdiv, Serena ani jedno. Tím na druhou stranu neříkám, že neuměla hrát.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist