Johnson na trávě v Nottinghamu vybojoval premiérový titul

25. 6. 2016, 19:06
Aktuality 5
ATP NOTTINGHAM - Steve Johnson si na trávě v Nottinghamu dokráčel pro svůj první titul na okruhu ATP. Šestadvacetiletý Američan ho vybojoval po finálové výhře nad Pablem Cuevasem z Uruguaye.
Profily hráčů
Steve Johnson

Steve Johnson si své první finále na okruhu ATP zahrál loni v hale ve Vídni. Tehdy nestačil až na Španěla Davida Ferrera, své druhé finále už ale ve svůj premiérový triumf přetavil. Vybojoval ho na trávě, na které bylo jeho dosavadním maximem čtvrtfinále. 

Šestadvacetiletý Američan tento týden v Nottinghamu vyřadil turnajovou jedničku Kevina Andersona z Jihoafrické republiky a v dnešním finále si poradil i s druhým nasazeným Pablem Cuevasem. Uruguayského antukáře zdolal 7-6 7-5.

Johnson získal první set v tie-breaku a ve druhé sadě vedl 4-2. Vedení sice ztratil a prohrával 4-5, ale další tři gamy zvládl lépe a po hodině a půl proměnil druhý mečbol.

• ATP 250 NOTTINGHAM •
Velká Británie, tráva, 520.070 dolarů
sobotní výsledky (25. 06. 2016)
• Dvouhra - finále •
Johnson (6-UA) - Cuevas (2-Urug.) 7-6(5) 7-5
• Čtyřhra - finále •
Inglot, Nestor (2-Brit./Kan.)- Melo, Dodig (1-Braz./Chorv.) 7-5 7-6(4)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Dobry-den
Steve je borec. A Pablo ve finále na trávě, to je taky super. Gratulka oběma. ;-)
Reagovat
turista
Skvělé finále od obou.
Reagovat
kada.tom
Velmi dobře, finále dvou sympaťáků, Stevenovi první titul rozhodně přeju :-) Jen tak dál :-)
Reagovat
hatatytla
Typicky Steve, pul roku hraje tak, ze neporazi ani kybl s vodou a pak vyhraje turnaj. S touhle herni nebo psychickou nevyrovnanosti to mikam nedotahne. ikdyz by na to s top min. 5 forhandem mel.pro me zatim trochu wta hrac.
Reagovat
mkubis17
přeju mu to, sympaťák!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist