Jsem vdaná a mám dítě, oznámila Zvonarevová

23. 8. 2016, 15:22
Aktuality 11
Bývalá druhá hráčka světa Věra Zvonarevová se nechystá vrátit k profesionálnímu tenisu. Vítězka 12 turnajů WTA čtyř grandslamů ve čtyřhře či v mixu na sociálních sítích oznámila, že se letos vdala a narodilo se jí dítě. Přidala i romantické foto s manželem a dodala, že na nadcházejícím US Open bude působit jako komentátorka.
Profily hráčů
Věra Zvonarevová s manželem

"V posledních letech jsem vás moc neinformovala, jak jsem na tom, protože mě brzdila různá zranění, kvůli nimž jsem nemohla hrát. V životě jsou ale důležitější věci než sport. Tento rok byl pro mne velmi plodný: stala jsem se manželkou a matkou," napsala Zvonarevová.

Dvojnásobná vítězka Fed Cupu a bronzová medailistka z olympijských her v Pekingu 2008 byla na vrcholu kariéry v roce 2010, kdy si zahrála finále Wimbledonu i US Open a ve světovém žebříčku vystoupala až na druhé místo. Poslední zápas na okruhu WTA absolvovala loni v dubnu, kdy ji na turnaji v Katovicích porazila Klára Koukalová.

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
Hector21
kujwa to to utíká... :(

ať se daří Vero a hodně zdraví prckovi
Reagovat
Frick
Docela tedy čumim, jak se jí povedlo utajit. Secjenom, byla to světová dvojka, tedy skutečně špičková tenistka, sportovní celebrita. Možná jí pomohl ten ohromný počet TOP Rusek v době její vrcholný kariéry, takže se ten mediální zájem štěpil. No ale asi se musela hodně stranit veřejnosti a mít diskrétní přátele, který si na IG nedá selfíčko z její svadby.
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, že tímhle novodobým digitálním šílenstvím lidi z jejího okolí absolutně netrpí... ;)
Reagovat
misa
Vzpomínám na rok 2010, kdy jsem vstával na noční finále US Open, ve kterém Zvonarevu snadno přejela má oblíbená Kim. Čas rychle utíká...
Reagovat
smazaný uživatel
Věra Zvonareva,
má platonická láska,
vdala se mi,
dneska už je matka.

Moc jí přeju,
jen to nej v manželství,
ať v kariéře rodinné,
všechno se jí daří.
Reagovat
FulnekUltras
Pěkně se nám to po létech "mlčení" vytříbilo... ;) Chtěl jsem napsat skoro přesně ;) Tvůj nadpis, takže se připojím aspoň takhle dolů. Vsevó charóševo, Věročka !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Moja oblubená tenistka, páčil sa mi jej tenis, kludne mohla vyhrat GS, herne na to mala, máme aj slabšie GS vitazky..
Reagovat
smazaný uživatel
Není jedinou tenistkou, která odehrála svůj poslední zápas právě s českou hráčkou, např. Li Na končila po prohře se Strýcovou.
Reagovat
Enterprise
Na druhou stranu, svůj poslední zápas kariéry s ní před deseti lety na turnaji v Linci odehrála Mary Pierce, která si v tiebreaku druhé sady velmi bolestivě zranila koleno. Na youtube je video, opravdu to není nic příjemného ...
Reagovat
Predal
páči sa mi, že to poňali takto súkromne, určite si to viac užili, a nech sa im teda spolu darí :)
Reagovat
majkl005
i pár kil ubylo :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist