Južnyj v Petrohradu končí, kvůli bolestem zad vzdal

29. 10. 2009, 21:53
Aktuality 1
ATP PETROHRAD - Michail Južnyj v Petrohradu na titul z Moskvy nenaváže. Skončil už ve druhém kole, když vzdal utkání s Uzbekem Istominem. Na toho teď čeká Marat Safin, proti kterému nedohrál utkání krajan Andrejev.
Michail Južnyj

Michail Južnyj před týdnem získal titul v Moskvě a hned se přesunul na další domácí podnik do Petrohradu. Tam ale pět let starý triumf nezopakuje.

Už po prvním zápase si stěžoval na únavu a podle toho vypadal dnešní zápas s Denisem Istominem z Uzbekistánu. Južnyj prohrál první set 2-6 a když ztratil servis i v úvodu druhé sady, kvůli bolestem zad vzdal.

Utkání kvůli zranění kolena nedohrál ani další ruský tenista Igor Andrejev. Ten vzdal krajanovi Maratu Safinovi, který tak v závěru kariéry ještě může získat 16. titul. Před ním se ho pokusí zastavit ještě tři soupeři, tím čtvrtfinálovým bude v pátek Istomin.

- ATP 250 PETROHRAD (Rusko, tv. povrch / hala, 663.750 eur) -
čtvrteční výsledky (29. 10. 2009)

Dvouhra - 2. kolo:
Istomin (Uzb.) - Južnyj (1-Rus.) 6-2 2-1 skreč J.
Safin (Rus.) - Andrejev (5-Rus.) 6-3 0-1 skreč A.
Stachovskij (Ukr.) - Kuzněcov (Rus.) 6-1 6-4
Kunicyn (Rus.) - Jelgin (Rus.) 6-2 6-3

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Chardy/Gasquet (Fr.) - Friedl/Levinský (ČR) 7-5 6-2
Jelgin/Gabašvili (Rus.) - Cerretani/Škoch (USA/ČR) 6-3 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
já tomu moc nevěřím já si myslím že to je všechno pouze divadlo s těma bolestmi zad u Safiny to beru ale u tady dle toho tajtrlika to neberu bo záda se dají vždy uhrát bo to doktor jen tak nezjistí jestli to hraješ nebo tě bolí doopravdy (dám příklad já u svého doktora jsem marodil 2měsíce ze zády a přitom vím že jsem to hrál a nic my nebylo a to dělá skoro každý rok sice lítám po doktorech ale funguje to pokad to umíte zahrát tak doktor nemá šanci zjistit jestli kecáte nebo vás to bolí doopravdy ) no a když to Južnyj chce pustit nebo se mu nechce hrát tak hodí výmluvu na záda a většina mu to žere. A přiští týden už má zadá uzdravený jak bude se hrát třeba Master , také vychcance znám !!!!!!!!!!!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist