Kafelnikov chce hrát na OH golf za Ukrajinu

5. 9. 2012, 19:57
Aktuality 4
Olympijský vítěz a bývalý první tenista světa Jevgenij Kafelnikov má v plánu startovat za čtyři roky v Riu de Janeiro znovu pod pěti kruhy, ovšem jako golfista. Nikoli však v barvách rodného Ruska, ale chystá se reprezentovat Ukrajinu.
Profily hráčů
Jevgenij Kafelnikov

"Je to tak, budu startovat za Ukrajinu," řekl ruským médiím osmatřicetiletý rodák ze Soči, jenž vyhrál tenisový turnaj na OH v Sydney 2000.

Loni sice získal v golfu titul ruského šampiona, ale jeho vztahy s národní golfovou asociací jsou chladné. "Pracují tam nekompetentní lidé, kteří golfu nerozumí. Proto musím jinam, protože chci hrát, to je hlavní," uvedl Kafelnikov, který se chystá domluvit s Ukrajinci kvůli své touze být při obnovené olympijské premiéře golfu v roce 2016.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
ReadyTeddy
Já si v roce 2040 zkusím plážové kuličky. Doufám, že to někdo do té doby prosadí do oympijských sportů.
Reagovat
dadaft
golf se dá hrát dlouho. byla by paráda vídět třeba jednou na Players Woodse, McIlroye, Kafelnikova, Šebrleho, Jágra, Federera... ))))))
Reagovat
Pesek12
To je výzva pro Romana (Šebrleho).
Reagovat
smazaný uživatel
..a samozřejmě pro Alexe Čejku, který, jak pevně doufám, celou OH VYHRAJE!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist