Kalendář WTA má nový přírůstek. V březnu se bude bojovat v hale v Lyonu

28. 6. 2019, 10:00
Aktuality 2
WTA včera zveřejnila nový přírůstek do svého kalendáře. Od příští sezony se bude konat halový podnik série WTA International ve francouzském Lyonu, premiérový ročník je na programu od 2. do 8. března.

Lyon se tak může pyšnit hned třemi tenisovými turnaji. Kromě podniku ATP má i challenger a od příští sezony mu přibude akce WTA.

Pořadatelé očekávají, že se premiérového ročníku, jenž je na programu od 2. do 8. března, zúčastní alespoň deset hráček z elitní padesátky a jedna nebo dvě zástupkyně Top 10. Organizátoři zároveň lákají fanoušky na největší francouzské hvězdy v čele s Caroline Garciaovou.

Otázkou je, kolik elitní hráček se turnaje opravdu zúčastní, jelikož hned v dalším týdnu startuje velký podnik v americkém Indian Wells, který je následován turnajem stejné kategorie v Miami.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Fransoas
Opět někdo z WTA něco vymyslel.Když to chtějí uskutečnit,měli to rozšířit na první stovku.Nevěřim že některá hráčka z elitní desítky bude mít zájem o tento podnik,pokud by nevypadla hned v prvním kole,aby se mohla přemístit na další turnaje za velkou louži.
Reagovat
Fandina
Je to normální turnaj. Může tam hrát kdokoli, třeba i ze třetí stovky. Záleží, kdo se přihlásí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist