Kar. Plíšková po obratu vydřela postup. Uspěla i Šafářová. Strýcová s Allertovou dohrály

31. 8. 2017, 18:14
Aktuality 307
US OPEN - Karolína Plíšková prolomila dnešní české trápení. Světová jednička po obratu udolala Nicole Gibbsovou a postoupila ve Flushing Meadows do třetího kola. Ve třech setech dnes uspěla také Lucie Šafářová, která ve večerních hodinách porazila Nao Hibinovou. Barbora Strýcová dnes byla bez šance a po výprasku od domácí Jennifer Bradyové končí. Nepostoupila ani Denisa Allertová, jež v třísetové bitvě podlehla Naomi Ósakaové.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková se ve druhém kole letošního US Open pořádně nadřela. Světová jednička a loňská finalistka v něm musela otáčet vývoj duelu se 127. hráčkou světa Nicole Gibbsovou, kterou udolala až po boji 2-6 6-3 6-4.

Proti Američance zvítězila potřetí v řadě. Dva roky starému souboji ze Sydney, v němž Plíšková neztratila jedinou hru, se dnešní duel ani trochu nepodobal.

V úvodní sadě neměla Plíšková šanci. Gibbsová předváděla životní výkon, světovou jedničku dvakrát brejkla a nečelila jedinému brejkbolu. Domácí hráčka nastřílela 14 winnerů a jen čtyři chyby. Plíšková byla hluboce v negativních číslech. Ve druhém setu však Američanka začala více chybovat a pustila favoritku do hry.

Statistiky zápasu
Plíšková - Gibbsová
11 esa 4
7 dvojchyby 5
66% 1. podání do kurtu 59%
78% úsp. po 1. podání 71%
43% úsp. po 2. podání 55%
29 vítězné míče 32
29 nevynucené chyby 28
12/19 hra na síti 7/9
2/3 brejkboly 2/9
čas 1:46

Plíšková se šance chopila, ve všem se zlepšila a díky brejku z osmého gamu stav utkání srovnala. Drama pokračovalo také v rozhodujícím dějství. Plíšková ve čtvrté hře odvrátila brejkbol a v sedmém gamu se dočkala klíčového brejku, když Gibbsové sebrala podání čistou hrou. Zápas zakončila bez ztráty fiftýnu na servisu.

"Ve druhém setu jsem začala podávat o moc lépe, dala jsem pár es a pomohla jsem si. Někdy potřebujete podání více než jindy a to byl tenhle případ. Odzadu to totiž nebylo z mé strany moc dobré a doufám, že se zlepším," řekla Plíšková na kurtu.

Česká jednička se tak po hladké výhře nad Linetteovou a dnešním vydřeném postupu zase o krok posunula k úspěšné obhajobě loňského životního finále. Ve třetím kole vyzve Shuai Zhang, s níž v předchozích čtyřech vzájemných duelech ztratila jen jeden set.

Plíšková letos vyhrála tři akce WTA a na grandslamech došla v Austrálii poprvé do čtvrtfinále a v Paříži premiérově do semifinále. I přes brzké vypadnutí ve druhém kole Wimbledonu se po skončení nejslavnějšího turnaje světa stala historicky první českou světovou jedničkou. Ve Flushing Meadows bojuje o udržení se v čele žebříčku.


Na Plíškovou večer navázala Šafářová
Lucie Šafářová si ve druhém kole US Open v premiérovém duelu poradila po setech 6-1 3-6 6-2 s Japonkou Nao Hibinovou a poprvé v letošní sezoně postoupila do třetího kola grandslamového turnaje.

Rodačka z Brna ve třetím gamu odvrátila dva brejkboly a ve zbytku úvodní sady dominovala. Ve druhém setu naopak nedokázala využít tři brejkboly, v šesté hře si prohrála podání a po vyšším počtu nevynucených chyb musela do rozhodujícího dějství. V něm měla jasně navrch. Suverénně si držela servis a zápas ukončila v osmém gamu po druhém získaném brejku již na returnu.

"Byl to moc těžký zápas. Hibinová hrála výborně a jsem ráda za postup do třetího kola," řekla Šafářová, K vítězství si pomohla i deseti esy. "Už jsem dala za zápas i víc, ale servis mi fungoval moc dobře a byl to klíč k výhře," uvedla.

"Dlouho jsme na zápas čekaly, chlapi před námi hráli čtyři hodiny, ale byla jsem ready a všechno šlo moc hladce. Ve druhém ale ona hrála moc dobře. Byly dlouhé výměny," řekla Šafářová.

Statistiky zápasu
Šafářová - Hibinová
10 esa 1
2 dvojchyby 5
66% 1. podání do kurtu 69%
69% úsp. po 1. podání 61%
59% úsp. po 2. podání 40%
38 vítězné míče 20
29 nevynucené chyby 20
9/14 hra na síti 10/13
4/9 brejkboly 1/5
čas 1:44

O vyrovnání svého newyorského maxima z roku 2014 se utká s další Japonkou Kurumi Naraovou, kterou před dvěma lety smetla v cestě do finále French Open. Naraová se ve druhém kole postarala o velké překvapení, když vyřadila osmou nasazenou Kuzněcovovou.

"Další kolo, další Japonka a celkem překvapivě. Asi to bude podobné. Hodně vrátí, bude mít ráda dlouhé výměny," očekává. "Na antuce jsou Japonky nejhorší. Čím je to rychlejší, tím to mají radši. Tady je to středně rychlý, uvidíme," řekla Šafářová k jedinému vzájemnému duelu s Naraovou.

Šafářová v dnešním utkání potvrdila zlepšenou formu, jež jí na amerických betonech v letošní sezoně provází. Na grandslamech navíc dosáhla nejlepšího letošního výsledku. V Austrálii i Wimbledonu bylo nad její síly právě druhé kolo, na French Open vypadla dokonce v kole prvním.

Do třetího kola prošla poprvé od loňského Wimbledonu. "Jsem ráda. Chvilku to trvalo, ale tak už to ve sportu bývá. Tenisově se cítím dobře a výsledky i ve dvouhře zase přicházejí. Doufám, že to nekončí," řekla bývalá světová pětka.

Třetí kolo si ve Flushing Meadows zahraje poprvé od roku 2014, kdy dosáhla zmíněného maxima. Na závěrečném grandslamu sezony bude bojovat také ve čtyřhře. Po boku krajanky Barbory Strýcové bude obhajovat loňský triumf, který vybojovala s Američankou Mattekovou-Sandsovou, a hájit post deblové světové jedničky.

"Je toho dost, ale zatím to zvládám. Jsem relativně v pohodě. Malé zranění mám, ale drží se to v normě," řekla Šafářová.

Do třetího kola se kromě Karolíny Plíškové a Lucie Šafářové již včera probojovala Petra Kvitová. Dvojnásobná wimbledonská vítězka bude v pátek v boji o osmifinále čelit Caroline Garciaové. Plíšková se Šafářovou budou hrát o osmifinále až v sobotu.


Chybující Strýcová uhrála jen dva gamy
Pro Barboru Strýcovou skončilo letošní US Open debaklem. Nasazená třiadvacítka ve druhém kole nenašla recept na domácí Jennifer Bradyovou, se kterou prohrála dvakrát 1-6, a nenavázala na solidní výhru nad Japonkou Doiovou.

Česká tenistka se nemohla v dnešním utkání vyrovnat s agresivně hrající soupeřkou a často kazila. V prvním setu vyhrála jen třináct výměn a "kanára" odvrátila až na poslední chvíli prvním uhájeným servisem. Stejný počet fiftýnů zaznamenala také ve druhé sadě, v níž za stavu 0-5 odvrátila dva mečboly. Vzápětí si však prohrála pošesté podání a po necelé hodině zamířila k síti jako poražená.

Strýcová v průběhu zápasu spáchala 25 nevynucených chyb a trefila jen šest vítězných míčů. Bradyová si naopak dokázala držet vyrovnaný poměr winnerů a chyb (11-12).

"Neměla jsem svůj den a nedala jsem tam ani balon. Nic mi nešlo," řekla. Ke konci se jí v očích zaleskly slzy. "Do breku mi bylo. Bylo to zoufalství," přiznala.

Statistiky zápasu
Strýcová - Bradyová
0 esa 0
1 dvojchyby 2
71% 1. podání do kurtu 70%
30% úsp. po 1. podání 68%
27% úsp. po 2. podání 62%
6 vítězné míče 11
25 nevynucené chyby 12
3/6 hra na síti 6/8
1/3 brejkboly 6/8
čas 0:55

Američanka tak jednatřicetileté Češce oplatila letošní porážku ze Stuttgartu, podruhé v sezoně si zahraje třetí kolo grandslamu a poprvé v kariéře na domácí půdě. O vyrovnání svého grandslamového maxima bude bojovat proti Monice Niculescuové.

Bradyová letos na Australian Open postoupila z kvalifikace senzačně až do osmifinále. V dalším průběhu letošní sezony se však trápila a jediné výhry v hlavní soutěži se mimo okruh ITF dočkala ve Wimbledonu. Ve Flushing Meadows v prvním kole porazila Petkovicovou a dnes si poprvé od ledna připsala druhé vítězství v řadě mimo okruh ITF.

Strýcová skončila na třetím grandslamu v řadě ve druhém kole, stejně jako na French Open a ve Wimbledonu. Dále došla pouze na oblíbeném Australian Open, kde úspěšně obhájila loňské osmifinále.

"Pořád jsem si říkala, že se to otočí, ale nebyla jsem trpělivá. Ani jsem nehrála rychle, ani jsem neservírovala," řekla a po zápase si znovu na mobilu přečetla výhrůžky smrtí. "To je v pohodě, to zvládneme," dodala, že je na podobné zprávy zvyklá.


Allertová si třetí kolo nezahraje ani letos
Denisa Allertová končí na US Open třetím rokem po sobě ve druhém kole. Letos v něm česká tenistka nestačila na favorizovanou Naomi Ósakaovou, se kterou v premiérovém vzájemném duelu prohrála 3-6 6-4 5-7.

Allertová v utkání trefila pouhých deset vítězných míčů oproti 32 nevynuceným chybám. Přesto nebyla proti Japonce, která zaznamenala více než třínásobek winnerů a jen o pět chyb více, bez šance.

Statistiky zápasu
Allertová - Ósakaová
1 esa 10
8 dvojchyby 7
63% 1. podání do kurtu 65%
64% úsp. po 1. podání 73%
42% úsp. po 2. podání 45%
10 vítězné míče 35
32 nevynucené chyby 37
2/8 hra na síti 2/2
4/9 brejkboly 5/8
čas 1:51

Úvodní sadu rozhodl jediný brejk. Ten získala Ósakaová v šestém gamu a výhodu si pohlídala. Jako první šla do brejku ve druhém setu Allertová. V deváté hře sice nedokázala i přes setbol druhé dějství ukončit, nicméně Japonka vzápětí na podání znovu zaváhala. V rozhodující sadě Ósakaová dvakrát ztratila vedení brejku, přičemž za stavu 5-4 zápas nedoservírovala. Druhou šanci už ale nepromarnila a duel zakončila jubilejním 10. esem.

Přemožitelka loňské šampionky Kerberové tak vyrovnala loňský výsledek. O premiérové grandslamové osmifinále si poprvé v kariéře zahraje s Kanepiovou.

Allertová v prvním kole porazila švédskou kvalifikantku Petersonovou a potřetí v řadě v New Yorku postoupila do druhého kola. Ani letos ovšem další vítězství nepřidala a brány třetího kola jí opět zůstaly uzavřeny.

• US OPEN •
USA, tv. povrch, 50,400.000 dolarů
čtvrteční výsledky (31. 8. 2017)
• Dvouhra ženy - 2. kolo •
Kar. Plíšková (1-ČR) - Gibbsová (USA) 2-6 6-3 6-4
Šafářová (ČR) - Hibinová (Jap.) 6-1 3-6 6-2
Bradyová (USA) - Strýcová (23-ČR) 6-1 6-1
N. Ósakaová (Jap.) - Allertová (ČR) 6-3 4-6 7-5
Svitolinová (4-Ukr.) - Rodinová (Rus.) 6-4 6-4
Naraová (Jap.) - Kuzněcovová (8-Rus.) 6-3 3-6 6-3
A. Radwaňská (10-Pol.) - Putincevová (Kaz.) 7-5 6-2
Ostapenková (12-Lot.) - Cirsteaová (Rum.) 6-4 6-4
Keysová (15-USA) - Mariaová (Něm.) 6-3 6-4
Vesninová (17-Rus.) - Flipkensová (Belg.) 6-4 6-4
Vandewegheová (20-USA) - Jabeurová (Tun.) 7-6(6) 6-2
Rogersová (USA) - Gavrilovová (25-Austr.) 7-6(6) 4-6 7-6(5)
Shuai Zhang (27-Čína) - Ozakiová (Jap.) 6-0 6-3
Kanepiová (Est.) - Wickmayerová (Belg.) 6-4 6-2
Kasatkinová (Rus.) - McHaleová (USA) 7-5 6-3
Niculescuová (Rum.) - A. Bogdanová (Rum.) 6-2 3-6 6-3
• Čtyřhra ženy - 1. kolo •
L. Kičenoková/Krejčíková (Ukr./ČR) - Ninomijaová/Voráčová (15-Jap./ČR) 6-2 6-2
Chuang/Doiová (Tchaj-wan/Jap.) - Grönefeldová/Peschkeová (8-Něm./ČR) 5-7 6-2 6-0
Babosová/Hlaváčková (5-Maď./ČR) - Stojanovičová/Vichljancevová (Srb./Rus.) 6-4 6-2
Hradecká/Siniaková (7-ČR) - Cornetová/Knollová (Fr./Švýc.) 6-3 7-6(3)
N. Kičenoková/An. Rodionovová (Ukr./Austr.) - Bellisová/Vondroušová (USA/ČR) 6-3 6-4
Čepelová/Rybáriková (SR) - Golubicová/Kr. Plíšková (Švýc./ČR) 6-2 7-6(4)
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

307
Přidat komentář
fialka
gratulujem! Moja srdcovka ma veľmi potešila. Čo sa týka mojich sympatií k cz hráčkam nemá konkurenciu.
Reagovat
brixner
Furt se tu hádáte...
To já se ale nedávno taky pohádal, se svým Čendou. Přídu vod Větví, hodim nákup na stůl, ale igelitka se protrhla a jeden špekáček s 91,5% masa(zaručeně) spadl na podlahu. A Čenda hned vystartoval s vidličkou, že si ho jako vezme a vodnese do svýho rohu.A já mu povidám-"Heleďse,to je nešťastná náhoda,ten vuřt není tvůj,pro tebe mám sójový boby!" Ale von začal něco vo tom,že co je na zemi patří zákonitě jemu,protože na stůl nedošáhne a tudíž je v nevýhodě a že šetří můj hrb a já se aspoň nemusím vohejbat! Jenže já mu vysvětlil,že ta podlaha je moje a na dlažbu za 599,-/m2 nepřidal ani floka,takže je ten buřt prostě pořád můj,vejška nevejška.No,dohádali sme se jako psi,Čenda cenil svoje tesáky,já zas napínal svoje bicáky,argumenty,vesměs oboustranně rozumné,lítaly vzduchem,ale vejsledkem byl pořád pat!Nakonec,protože jsem tvor velice chytrý s častým výhledem do budoucnosti a s kapkou toho pragmatismu,zařval jsem láskyplně "ŽER!" Čenda si napích buřta způsobně na vidličku,ukousl půlku a druhou nechal ležet na zemi s přesvědčením,že sme se přecejen nakonec domluvili v zájmu klidu v naší,jinak spořádané,domácnosti.A já tak přemejšlel,jestli jsem vyhrál proto,že jsem chytřejší,anebo von,protože je vychcanější!Ale asi von,páč zamčený dveře si furt votevřít neumí a venčit se vobčas prostě musí...:-))
Reagovat
Fandina
Chudák Čenda, prý sojové boby.

Na TP se mi libí, jak kdejaký chlap si vyskakuje na Fandinu. Je to úsměvné.
Reagovat
blixa
Hele, brixner, však to znáš, co se škádlívá, to se rádo má ;-) Neříkej mi, že to se "sousedkama" nemáš podobný :D
Reagovat
Fandina
Neeeeeee. Skákat na sousedku je snad úplně něco jiného, než se hádat s Fandinou na internetu. Nebo chceš říct, že brixner jen o těch sousedkách žvaní? :-))
Reagovat
blixa
Tak co já vím, jestli se se zde přítomnými "nudlaři" na TP jen tady hádáte, nebo si soukromě domlouváte i intimnější chvilky ... :D
Reagovat
Fandina
Tak to pak jooooooo. To má logiku. :-)))

Ale já osobně si na internetu jen povídám, na to ostatní mám jiné lidi :-))
Reagovat
Fandina
Večer jsem padla, ale zápas Šafinky v prvním setu jsem viděla a moc se mi líbilo, jak hrála a teď čtu, že vyhrála. Nádhera a gratulka.
Reagovat
Fandina
Jupíííííííí ... i po druhém kole jsem ve dvou miniligách první, jooooo. A to jsem utrpěla silné ztráty ve druhém kole, Berďulka, Gríšánek, Šáša a Caro. Ale holčiny mě tentokrát drží nad vodou, kromě Caro zatím všechny. Takže zatím radost a uvidíme jak dopadne třetí kolo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal brejknuty...celkem pekne momenty od obou, hezky se zapas sleduje...atraktivni tenis...
Ovsem myslim po zapase Rafa asi nejakou tu ostrou poznamku k organizatorum bude mit...
Ono kolos jako blazen, moderni stadion, a najednou nema Nadal cim podvat, nebot chybi mice:) Nikdo nevi, kde jsou, toz hledaji, Nadal ceka...a ceka...chaos...
Jako hlavne ze maji strechu:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Taro brejk nepotvrzuje...uz jsem si rikal, ze Rafa dneska na big pointech slabota, a najednou zabral:)
Reagovat
smazaný uživatel
A kde se bude aktualizovat Nadal?:)
Ze bych si tam sel psat, abych se udrzel pri zapasu v kondici a neusnul:)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Hele, pokud vyhraje nějak rozumně, tak článek nebude. Pokud půjde do pěti setů nebo prohraje, tak sem hodím aspoň úvod a kolega by to dodělal, protože konec asi jen tak nebude :D Já teď pracuju na krátkým přehledu a dodělávám preview na pátek :)
Reagovat
smazaný uživatel
ok, toz ja si obcas zapisu tady:)
Reagovat
a.magerova
Njn... jen nerozum si zaslouží pozornost... normálnost se úmyslně přehlíží... :-P
Reagovat
Frick
Jeho otec je bílý Američan...?
Reagovat
Pavlis
Už tam zůstala jen čtveřice hráček z Top 10. To je dobrej fór.

Konta, Halep, Kerber, Cibulková, Wozniacki a Kuznetsova venku.
Reagovat
smazaný uživatel
No...mohlo by to byt zajimave:)
Reagovat
smazaný uživatel
Slusne...a to japonec obcas provadi harakiri na siti:)
Nadal to nebude mit jednoduche...divaci divocina, japonce zenou jak muzou...
Reagovat
Frick
Koukám, že na nudlovku ani není třeba Roger Federer.
Reagovat
Frick
Určitě více holek mělo na to postoupit dále - Týna, Denča, Bára a možná i Maki by to s tou Narou pak urvala.

No ale tři zástupkyně ve třetím kole nejsou určitě špatné, jen USA (7) a Rusko (4) jich budou mít více. Ostatní země max. do 2...
Reagovat
EllNino
Já myslím, že splněno ... sice tam trochu zahaprovala v tom 2. setu, ale snaživá Japonečka to pak roztočila do zdárného koce 2. setu ... ve 3. byl hrozně důležitej rychlej brejk, kterej Lucka udržela až do konce zápasu ...:)

Lucka hrála, co potřebovala, tlačila, zkoušela i měnit stereotyp, s čímž Japonka měla hodně věký potíže ... na síti nic moc, slajz zkusila asi jeden a jak si na tom Nao vylomila zub ... kraťasy asi 2 dobré :) ... vyrovnala se s větrem, koncem Coleen, začátkem Rafy i proudícím davem ... :)

V dalším kole Kurumi Nara, jediný duel, který spolu odehrály, 6:2 6:0 pro Lucinku ...bylo to na RG :D ...nejlehčí zápas v cestě do největšího finále Lucčiný kariery ... tak snad by to mohlo odstartovat podobnou jízdu :) ...
GL, a GN8
Reagovat
Frick
JJ, ten výsledek jedinýho vz. zápasu vlévá optimismus do žil. Leč mezi pařížskou cihlou a novoyorským hardem je rozdíl více než nepatrný. Doufám, že Lucka má s kým ty zápasy aspoň trochu rozebrat.
Reagovat
smazaný uživatel
A je treba pripomenout, ze ta Nao si na tom prijmu fakt kliidne stoupla pred BL a respekt nemela...
...tezky zapas.
Ale ve druhem setu tam byl moment na brejk, ktery fakt Lucy zahodila, no jak by ten FH, bo si blbe stoupla nesel do site, verim, ze by to bylo ve dvou...
vitezstvi dulezite, dale ji ceka velmi prekvapive opet japonecka Kurumi, hele jestli to neni EllNino uz ten Japanese Open?:)))
Reagovat
Frick
Řekl bych, že i Lucce dost uškodilo to chybný zahlášení autu na tom svym ztracenym servisu, kde jí to zřejmě okradlo o vedení *30:15...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Vaše diskuse je v tuto chvíli nepodstatná, článek byl aktualizován :P
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Ondro, ale chybi ti tam experiment Lucy na siti,,,ten FH volej, ktery byl provedenim novatorsky, nebot pripominal neco mezi vypadem v sermu a sazenim bochniku chleba do pece,,, japonecka nejen dobehla mic, ale i Lucy...a tohle tvrde momentum Lucy ustala, nedala se a vyhrala:)
Reagovat
Frick
Doslova. Tři za tři sety.

Přecijen, tu druhou sadu tam nemusela nechávat. Aspoň na jeden sevis za set recept najít měla.

Ale tak dobrý. Měl jsem obavy, že když nebude mít Lucka nsazení, tak se jí to vymstí na losu jako loni zde nebo letos v Melbourne. Naštěstí se tak nestalo a co více - ve třetím kole bude mít soupeřku, která na jednom turnaji uhrála nejvíce bodů od srpna (2014!!!) a nyní není ani členkou TOP 100. Nicméně samozřejmě - Kuzněcovka se sama neporazila a tak bude se třeba mít na pozoru.

I tak to ale to pokládám za šanci, která se nesmí prošoustat. Je to boj i o účast v Zhuai.
Reagovat
tommr
si dneska pořádně zamakala, ale částečně si za to může i sama. Po prvním setu to vypadalo na jasnou záležitost a Lucku to možná trochu ukolíbalo takže na začátku druhýho setu polevila, nevyužila několik šancí na brejk a soupeřku vrátila do zápasu. Hibino pak názorně ukázala proč v minulým kole dokázala vyřadit Bellisovou. Nakonec to ale Lucka naštěstí přece jen urvala ... :)
V příštím kole jí zřejmě čeká totéž v bleděmodrým, protože Nara překvapivě vyřadila Kuznu ...
Reagovat
Frick
Koukám, že kvůli Lucce nikdo neponocoval :-(
Reagovat
EllNino
koukni se pod Dimitrova :D ...
Reagovat
Frick
Ty vole. Za to fakt já nemůžu, že porušujete nepsané pravidlo o tom, že ženské zápasy se komentují pod článkem o ženských zápasech!
Reagovat
EllNino
tak dokomentovávali jsme Goffina a Pellu, tak jsme tam zůstali :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to moje vina, priznavam, ale byl jsem tak z Kvida zklamany, ze mu to nevyslo, ze jsem proste uvizl na Grigorovi:)
Reagovat
Frick
No, dobře, no. Ale fakt to bylo celkem zklamání. Otevřít tenhle článek a dostát pocitu, že Lucka nikoho nezajímala.
Reagovat
Dobry-den
My bychom ji v tom nenechali samotnou
Reagovat
misa
získala za 18 minut nadějné vedení 4-1, podání zatím výborně pomáhá v těžkých chvílích. Uvidíme, jestli dopodává set :)
Reagovat
Dobry-den
a teď dokonce doservírovala na první pokus :O
Reagovat
Fandina
Klíčenka má také vyhrnuté ty kalhoty pod sukyňou od Nike a vypadá to dobře.
Reagovat
Dobry-den
prosil bych hladkou výhru ve dvou, jo? Chtěl bych aspoň jeden zápas bez nervů :-)
Reagovat
misa
Lucka hned odvracela dva brejkboly.
Reagovat
EllNino
Zítra první na AAS :)
Reagovat
Jabadu
Tak je to spravne. Tak to ma byt.
Reagovat
EllNino
ale jinak tedy pořád ta samá jména, Maria už potřetí, Venus potřetí, Denis s Edmundem to moc nechápu, jo je to určitě nex gen, ale pro Amíky zase ne uplně zajímavý battle ... aspoň, že Izzymu konečně dopřáli, čekal jsem tam Sloane s Ash, ale tak, nebudem si stěžovat, hlavně, že je tam ta Peťa :D
Reagovat
smazaný uživatel
Masha hraje s Američankou, tak to je jasný. A vůbec, nedělej Caro... :D

Já tohle fakt nechápu, proč se furt řeší, kdo kde hraje. Prostě budu hrát tam, kam mě dají, přijdu, vyhraju a čau. :D
Reagovat
Fandina
Na každém kurtu může být jiný povrch. Třeba proto to tak řeší.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi to napsala, jako kdyby na jednom kurtu byl hard, na druhým antuka a na třetím tráva. :D Chápu, že se asi trochu liší ta rychlost, ale kdo je dobrej, ten vyhraje na každým kurtu.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, že je na všech hard, já jen, že se o tom často mezi tenisty mluví, řeší, že tam je to rychlejší a jinde pomalejší atd.. Ale faktem je, že asi spíš ve Wimbledonu nebo na antuce, hard by asi měl být všude stejný :-)).
Reagovat
EllNino
měl, ale není tomu vždycky tak :)
Reagovat
Fandina
a jak to víš?
Reagovat
EllNino
venkovní kurty bývají rychlejší
Reagovat
Fandina
a jak to víš?
Reagovat
EllNino
tak mohli by to trochu prostřídat, Sloane tam mohla klidně s Barty hrát :D ...Venus by montovanej LA přežila
Reagovat
smazaný uživatel
Ale moc brzo :-(
Reagovat
PetaM
Snad ne naposled :(
Reagovat
com
a jaktoze se hral tiebreak ve tretim? na GS uz se nehraje, nez se ztrati podani
Reagovat
EllNino
na US Open už řadu let
Reagovat
gigin
Panebože :DDDDD
Reagovat
lars
lepe studuj tenis
Reagovat
EllNino
3:35 :D ...

Dlouhé výměny, super boj, pěkné objetí u sítě, zážitek :)
Shelby to moc přeju, sympaťanda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebýt Karolíny (a Petry), tak bych možná o Shelby nevěděl :-)
Kdo ví, kde by se plácala. Ale je neskutečně sympatická. A Dasha taky.
Reagovat
smazaný uživatel
5. mb proměněn :-)
A Dasha je mi čím dál sympatičtější - pěkný pokec u sítě.
Reagovat
Fandina
tak alespoň nasazené deblistky Andrejka s Babos a Katka s Hráďou postupují. Super.
Reagovat
Fandina
Jak říkala dneska Petra v jednom rozhovoru, to oblečení od Nike, když se kalhoty nenatahnou moc pod sukyňu, je pěkné. Teď koukám na deblíka a Markétce s Cici to tak mají a vypadá to dobře.
Reagovat
kada.tom
no, masivní výpadky nasazených pokračují i dnes, přidaly se k tomu i čtyřhry, kde už nejeden nasazený pár skončil ...
Reagovat
svetova.dvojka
Neporazitelná Karolína :-)
Reagovat
sosna
Uf...tedy dnes tam Kája stála jako solný sloup...pohyb na prd. Naštěstí platilo Hřebcovo okřídlené, že má Karolína lepší hlavu, než tenis. Gratulka!
Reagovat
EllNino
přesně ...:)
Reagovat
Jabadu
Dřív jsem si myslel, že železnou psychiku má jenom Petra (ale ta k tomu má i fenomenální údery).
Karolína dnes ukázala, že má nervy z titanu.
:-)
Reagovat
EllNino
Petra a železnou psychiku ? :D ... nechtěj mě rozesmát
Reagovat
Jabadu
Mám na mysli důležité zápasy. Má neuvěřitelnou bilanci z finálových zápasů. Je prostě výjimečná!
:-)
Reagovat
EllNino
jj ve finále má skvělou bilanci ... ale jinak jí v kariéře spoustu zápasů právě hlava prohrála :)
Reagovat
Fandina
Spoustu zápasů jí hlava neprohrála. Nezapomeň, že ona hraje naprosto útočně a někdy se vyhází, tělo nestačí. Je to přesně naopak. Hlava by chtěla, ale tělo nemůže.
Reagovat
EllNino
spousta zápasů neustála psychicky, spoustu fyzicky, spoustu kombinací obojího ...na druhou stranu spoustu zápasů taky dokáázala otočit a vybojovat
Reagovat
Fandina
Právěže ne. O tom, že si na sebe vytvořila tlak, řekla asi u dvou zápasů. Určitě na OH s Vekic a našlo by se jich ještě pár. To ostatní je normální prohra výhra. Žádná labilita, žádná psycho.
Reagovat
EllNino
prosímtě, na OH s Vekic vubec nehrála ...

a to, že o tom nemluví v rozhovorech, neznamená, že se to neděje, ona ti to nebude říkat narovinu
Reagovat
Fandina
Sorry Puig v semifinále. A jinak, jak víš, že se to děje? Jsi vševěd? Uvědom si, že každý jde na kurtu vyhrát. Ne se tam složit. Zabývej se trochu psychologií a pochopíš to.
Reagovat
gigin
Panebože :DDDDD
Reagovat
Fandina
Doma mi můžeš říkat jménem :-)).
Reagovat
janek_da
:D
Reagovat
EllNino
pychologií byses měla zabývat spíš ty, protože máš zásadní nedostatky, já ám psychologii na škole ...

a tohle téma už jsme tu probírali xkrát, takže se jdu koukat, have a nice eve
Reagovat
Fandina
Hlavně mi neraď co mám dělat. Já dělala zkoušky z psychologie i na vejšce a celý život je to můj kůn, číst si o tom. Ještě se musíš hodně učit chlapče.
Reagovat
EllNino
v první větě mě o něco požádáš a v poslední to sama uděláš
Reagovat
Fandina
Uvědom si, že já ti můžu radit, mám na to věk a zkušenosti. Ty bys měl jen poslouchat a neodmlouvat.
Reagovat
EllNino
Nejsem ani tvůj syn, ani tvůj sluha, ani tvůj žák, tak se uklidni ...v tvém případě opravdu starší neznamená moudřejší ... spíš senilnější a hloupější, Berďulko
Reagovat
Fandina
Já bych ani takového syna nechtěla. Nicméně to neznamená, že by ses měl chovat ke mně s úctou a slušností. A to ti chybí.
Reagovat
EllNino
chovám se s úctou k tomu, kdo si to zaslouží, a to ty teda rozhodně ne
Reagovat
Fandina
člověk se má chovat slušně ke každému, ty to neumíš
Reagovat
EllNino
a moje mamka se mnou problém nemá hele :)
Reagovat
Fandina
já ale ano, nejsi hodný
Reagovat
EllNino
neznáš mě :) ... ale to je jedno, třeba bys změnila názor, kdybys nebyla povrchní, a kdybys studovala pořádně a jenom o tom nekecala, tak bys takovou blbost nenapsala

každopádně s individuem tvého typu se snad nikdy osobně nepotkám, takže díky bohu
Reagovat
Fandina
Neznám, ale viděla jsem tvoji fotku a čtu, co tu píšeš. A jak se chováš. A to je dost špatné.
Reagovat
janek_da
El, s magorem to nemá cenu, ten VŽDYCKY vydrží víc než normální člověk
Reagovat
Fandina
Vždycky ne. Jen když se mu chce.
Reagovat
Jabadu
Dej už pokoj a nehádej se. Zas zde bude zbytečná nudle.
Možnost "finále snů" opravuji na 1:8 (2 x 1:4) - až po šestém vítězství je finále.
Pod čarou:
Je nás tady šest a půl. Už několik let ... už několik let! Nemyslím, že urážky a zesměšňování je dobrý nápad. Srandičky, píčovinky, bigbít ano. Ale nepřehánějme to.
Buď dobrý, Johne Spartane.
:-)
Reagovat
EllNino
Myslím, že se výměna názorů není od věci, a opakuji, nikdo tě sem nezval :D
Reagovat
Jabadu
Myslel jsem si, že jsi psychicky narušený. To je ostatně většina lidí na diskusních fórech.
Ty to akorát neumíš skrýt.
Nebudu tě urážet.
Budu to respektovat.
:-)
Reagovat
EllNino
prosím ?
Reagovat
janek_da
výměna názorů? to myslíš ty nesmysle z druhé strany?
Reagovat
EllNino
už končím, nakonec tady ze mě Jabadu dělá psychicky narušeného :D
Reagovat
Jabadu
Ale no tak ...
Reagovat
EllNino
tak napsal jsi to tam nahoru, a nechápu, jak jsi to myslel ... celkem mě to uráží
Reagovat
Jabadu
To jsem zase nechtěl. Mrzelo by mne to.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ale to psal už několikrát. Včetně Kadlece 1992 :-) a toho bigbítu :-)
Reagovat
EllNino
on píše všechno 1000x :)
Reagovat
Fandina
Znáš to, některý člověk ke svému životu potřebuje shodit druhého, aby si pak připadal lepší.
Reagovat
EllNino
Ano, Fandinko, to to znáš moc dobře
Reagovat
Fandina
Každý, kdo se zabývá psychologií to zná.
Reagovat
EllNino
oprav tu větu, když jsi tak chytrá :)
Reagovat
Jabadu
Chybí tam čárka ve vsuvce.
:-)
Reagovat
Fandina
Nejsi toho hoden.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký finále snů?
Lucka vyhrála zatím jeden zápas a nebyl na kamerách.
A u Petry to je jeden den tak a druhý...
Reagovat
Fandina
Myslí Káju s Petrou, asi :-)).
Reagovat
VlS
Mít věk na radění? Věk by měl přinést moudrost, aby člověk věděl, že nemá radit, není-li o radu žádán. Možná ti někdo poradil blbě :-)
Reagovat
Fandina
Ty asi moc moudrý nebudeš, když sám píšeš to co píšeš.
Reagovat
VlS
Ohánět se věkem, jako argumentem, to mi připadá hodně, ale hodně hloupé.
Reagovat
gigin
Hlavně na anonymním fóru, kde ona může být 16letý chlapec. A navíc podobojí.
Reagovat
Fandina
Zjevně máš nějaký problém s lidma, že nevěříš druhým.
Reagovat
Fandina
Mně vůbec. Když mě na internetové diskusi zve někdo, kdo by mohl být mým vnukem na rande, tak mám povinnost ho upozornit, že jsem stará breca. Já se za svůj věk nestydím. A nevím, proč by mělo být hloupé s ním argumentovat. Nebo chceš říct, že vnuk má stejné zkušenosti jako já? Minimálně s tím, že já jsem babičkou a on ještě dědečkem nebyl. Na rozdíl ode mě, že vím, jaké je to být vnučkou.
Reagovat
slacker
jsi stara ale ne breca ale krava
Reagovat
Fandina
a ty jsi ubožák, který má potřebu druhé urážet. Je mi tě líto.
Reagovat
Jabadu
Ale no tak chlapci! To jste družstevníci?!
:-)
Reagovat
EllNino
na nic jsem se tě neptal
Reagovat
Jabadu
Kolik máš přes bicák, drzoune?!
:-)
Reagovat
EllNino
je mi to uplně jedno, vlašáku
Reagovat
gigin
EllNino zabal to, to je předem prohraná partie.
Reagovat
Fandina
:-)) on o něco hraje?
Reagovat
Jabadu
Měla zřejmě na mysli Keys. Nechytej hned za slovo. Na OH přijela jako jedna z největších sportovních hvězd a byla velmi milá, příjemná, přátelská ... jako to umí jenom ONA.
:-)
Reagovat
Fandina
Ne, šlo mi o Puig, Petra s ní hrála o finále a možnost zlata. Tak moc chtěla, že to nevyšlo. Bronz ale potom ano. Takže nádhera.
Reagovat
janek_da
tak to zase jo, hvězdou je
Reagovat
EllNino
když napíše nesmysl, mám to nechat tak, jak to je ?
Reagovat
Jabadu
Pohopitelně!
:-)
Reagovat
Fandina
Ano, nejsi tu od toho, abys někoho opravoval :-)).
Reagovat
janek_da
nechci rozšiřovat vášně, ale kdy naposledy Petra otočila zapas proti setu, a jeste hůř prori brejku v v 2.setu? Niculescu v Stuttgartu?
Reagovat
EllNino
asi :D
Reagovat
PetaM
Proti setu ve finále v Birminghamu letos.

A s tím brejkem bych možná uvažoval i v zápase s Makarovou na OH :D Ale to nevím :D
Reagovat
janek_da
ni, jde o to, že Petra tu svoji mentální "silu" hlavně předvádí, když dokáže souperku dostat zpátky do zápasu z beznadějného stavu
Reagovat
Fandina
Ale vůbec. Je vidět, že tomu nerozumíš. Představuješ si to jako Hurvínek válku. A zřejmě nechápeš, že člověk jednou hraje nanic a za chvíli super a vůbec to nesouvisí s psychikou.
Reagovat
janek_da
s magorem se nebavim
Reagovat
Fandina
A jak to tedy děláš, když si chceš sám sobě něco říct?
Reagovat
EllNino
Upřímně, nepřipadá ti to jako moc velká náhoda, že je tu tolik magorů a ty jediná normální ... protože podle těch signálů, který ti tu každej dává, nemusíš mít ani vychozenou základku, abys viděla a poznala, že jsi tu všem jenom pro smích ... jen pokud bys opravdu byla magor ... jo počkej ... už to chápu :D
Reagovat
Fandina
Moc to prožíváš, buď trochu nad věcí. A důvěřuj lidem. Zjevně toho ještě o životě moc nevíš.
Reagovat
gigin
Gulbis má 100% úspěšnost ve finále a je to těžký psychocirkus. Kvítí je labil jak cyp.
Reagovat
Fandina
To vůbec. Petra není žádný labil.
Reagovat
gigin
Je. Jako většina bab. Ona je jedna z největších.
Reagovat
Fandina
To vůbec. Nemá důvod. Je vidět, že tomu nerozumíš.
Reagovat
gigin
Jo jasně, já zapomněl.
Reagovat
Jabadu
Režisér, maminka a Fandina mají vždycky pravdu. Pamatuj si to.
:-)
Reagovat
blixa
Svatá slova ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
A jak teda hrála Donna na OH?
Reagovat
Fandina
Spletla jsem si Puig s Vekic. Spíš šlo o to, že se jednalo o placku a nakonec ji měla, i když bronzovou.
Reagovat
janek_da
tak Petra je zlatá slypka. Nejvic vzpominam na zapas s Karlickou, kdy dala na začátku snad 18 bodů. Lvitisti curali blahem. A nakonec se Petra potentovala
Reagovat
Fandina
slypka nebo slípka nebo slibka?
Reagovat
Torn
Nebudu to psát pod tu nudli, ale Fandina je senilní a tupá, nemá smysl komentovat. "Měl bys mít úctu k neznáme bábě, co objevila internet.." Čím totálně rozbila..., že dělala zkoušky z psychologie i na vysoké....v blázinci se totiž dělají dost často, možná si plete poznávání čtverečků se skuečněou vědou. :D
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty brepto, ničemu nerozumíš.
Reagovat
Fandina
Ale jinak si mě pobavil. Jak víš, co se dělá v blázinci. Vlastní zkušenosti?
Reagovat
Jabadu
Pořád ještě existuje možnost, že by se českým fans mohlo stát něco zvláštního ... něco překrásného ... o čem mlela světová média před Wimbledonem.
:-)))))
Reagovat
Dobry-den
Pšt, ne tak nahlas. Ještě je příliš brzo.
Reagovat
Kozoroh
Utopie...
Reagovat
Jabadu
Statisticky je to 1:6 (2 x 1:3). To není zase tak moc.
:-)
Reagovat
lars
pochybuji, ze to mas dobre
Reagovat
Jabadu
Nemám. Je to 1:8.
:-)
Reagovat
lars
pochybuji, ze to mas dobre
Reagovat
Jabadu
Každá musí vyhrát ještě čtyři zápasy, aby se střetly ve finále.
2 x 1:4.
Tohle nejsou kombinace nebo permutace.
Je to vyřazovací systém.
Reagovat
lars
muj odhad pro zjednoduseny pripad je 2x 2 na 4 ( cvrtou)
Reagovat
Jabadu
To ti vyjdou (třeba) možnosti všech hráček, které se spolu mohou střetnout. Tak to není.
Je to vyřazovací systém. 1:8 je fér.
:-)
Reagovat
Ondra979
pokud se neuvazuji favoritky, tj kazdy zapas vyhraje libovolna hracka s pravdepodobnosti 1/2, tak je to spravne - 1/(16*16), coz je asi 0,4% . Realne to bude o neco vice, protoze Kaja je favoritka..ale budou to zatim radove procenta
Reagovat
EllNino
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/3883--to-je-k-breku-strycova-nemela-svuj-den-dorazily-ji-zpravy-z-internetu
Reagovat
George_Renel
Možná jsem naivní, ale myslím si, že tak zkušené hráčky by měly během tak velkého turnaje sociální sítě vypustit. Obzvláště děvčata to dokáže rozhodit.
Reagovat
pockerface
Jo přesně, je to trošku neprofesionální zabývat se na turnaji co kdo píše na sociální síti. Zrovna dneska jsem četl rozhovor s Petrou a Karolínou o těch telefonech a třeba Karolína během GS na sociální sítě nechodí a Petra ho snad úplně vypíná, protože by se prý z toho zbláznily. Takže Bára by to asi měla taky tak dělat nebo alespoň omezit.
Reagovat
pockerface
Sory, to nepatří do tohoto vlákna.
Reagovat
tmora
Paradoxne tenhle "tragicky" zapas muze Karoline hodne pomoct do dalsich zapasu, nez jen dalsi hladka vyhra.
Reagovat
marcel19752
tady je vidět ten obrovský rozdíl v hlavě. Strýcová soupeřka hraje bezchybně a ona není schopná změnit rytmus hry, být trpělivější a jen se odevzdaně vyháže.
Karolína si počkala a přestala ji tam házet balonky zadarmo, protože Gibbsová hrála 1 set fantasticky ,ale to nemohlo vydržet celý zápas.
Reagovat
EllNino
je to tak, kdyby Bára jen házela dlouhé míče k lajnám, ona by ta fazona možná Jenifer opustila, ikdyž možná taky ne, to nevíme, jenže ona vyhodila do gemu 3 míče 3 metry do autu a naskakovalo to tam tak rychle, že ani žádná krize nemohla přijít
Reagovat
pockerface
Jo přesně, je to trošku neprofesionální zabývat se na turnaji co kdo píše na sociální síti. Zrovna dneska jsem četl rozhovor s Petrou a Karolínou o těch telefonech a třeba Karolína během GS na sociální sítě nechodí a Petra ho snad úplně vypíná, protože by se prý z toho zbláznily. Takže Bára by to asi měla taky tak dělat nebo alespoň omezit.
Reagovat
EllNino
tak přeci jen to Kája zlomila ... ale teda bolelo to, hodně ... nedůrzné údery zezačátku vůbec na pečlivou a nechybující Nicole nestačily, a než se rozkoukala, brala Američanka 1. set ... hodně zlomená světová jednička v tu chvíli ... ale nějak našla postupem času servis v kapse, a klíčový byl brejk na 5:3, pak už byla jistější ... ve třetím setu byla blízko od ztráty servisu, ale pak najednou parádní servisgem a brejk, který ihned potvrdila :) ... pak si takticky počkala na servis, a čistou hrou zápas ukončila ... no k ideálu to mělo hoooodně daleko ... ale i tyhle zápasy na GS jsou ... snad to Káju nakopne a uhraje tu pořádný výsledek, protože pavouk má rozhodně hratelný :)

Nicole rozhodně nehrála jako 123. hráčka světa ... tohle dělá s tenistkami AAS, buď je potopí, nebo je vyburcuje k výkonu na hranici možností konkrétní hráčky ...

Další kolo pokud vím Ozaki/Zhang, hratelný los ... i další kola ... chce toho využít :)
Reagovat
Kozoroh
Každopádně je zde vidět přínos mentálního kouče Jelínka, Karolína před Jelínkem by tento zápas jistojistě projela
Reagovat
Bloody13
Měl jsem chvíli nakakáno v gatích, ale dva následující sety byly dost lepší :)
Reagovat
George_Renel
To bylo těžce vybojované. Zvrat nastal, řekl bych, v ten moment, kdy tam byly opraveny ty asi tři výrazné chyby čárových. Empajrový pomohl.
Reagovat
Fandina
Jj, evidentně to nebyl Američan :-)).
Reagovat
Dobry-den
Gratulka. Rutinní výhra.
Reagovat
marcel19752
to víš že jo :-)
Reagovat
bIbec
MÁM RADOST :-))

Fakt cenné vítězství. Fuuuu.
Reagovat
Jabadu
Poklekněmež před panovnicí, holoto venkovs ...
:-)
Reagovat
historik
Uf mě se teda strašně ulevilo, protože v průběhu zápasu jsem teda měl všelijaké pocity! Ale teda úroveň tenisu no, hlavně že to nějak dotlačila
Reagovat
com
je to doma!!!:) prave u me probehlo vyvrcholeni dne
Reagovat
Lunej..
gratulka, to je tady zase stažených kalhot a nahých zadků :)
Reagovat
d@ve
No jasně.. Trocha důvěry ke světové jedničce by neuškodilo.. :D
Není přece umění vyhrát když mi to jde hladce.. :)
Reagovat
Fandina
Káje gratulka.
Reagovat
kada.tom
Karol, paráda!! :-)

Tohle může být ten zápas, od kterýho se může odpíchnout k velkýmu výsledku. Gibbs hrála fantasticky.
Reagovat
vrabejka
Uff tak Kája to vybojovala. Tohle vítězství by ji mělo nakopnout.
Reagovat
Jabadu
Těžký, wole, těžký ...
Reagovat
Fandina
5:3 tak ještě jeden game Kájo, pojĎ!
Reagovat
historik
snad tenhle vyházený gem nebude mrzet
Reagovat
marcel19752
Všimáte,jak Kája ted každý úder pečlivě plánovala a postoje ke každému úderu úplně perfektní . obrovské soustředění.
Reagovat
Fandina
Jj, to se mi na ní líbí, jak hraje s přehledem. A doufám, že to dotahne.
Reagovat
Jabadu
Jeď, ty dobytku! ...

(pan Kadlec, 1992)
:-)
Reagovat
com
joooo a ted udrzet hlavne podani:)
Reagovat
historik
najednou z čista jasna
Reagovat
historik
Jenže Karolína na ní není schopná pořádně zatlačit na returnu...takhle je pořád pod obrovským tlakem, na posledním servisu to strašně zavánělo
Reagovat
Jabadu
Já bych si tipl, že Kája není "v pohodě". Tak strašně jsem ji ještě neviděl hrát + skvělý výkon soupeřky.
Reagovat
historik
jj taky si myslí, jako kdyby to bylo něco osobního, jde to dost poznat i přes ten její tzv. pověstný klid
Reagovat
PetaM
Třeba to nedostala a je těhotná jako Serena na AO :D :D
Reagovat
historik
nebo Hrdlička na Kotyzově oslavě zas vyváděl
Reagovat
PetaM
Že by byla těhotná hrdlička? :D
Reagovat
SubOptikT
Já se u toho normálně potím a mám vysoký tlak.
Reagovat
Jabadu
Thy wole! ... Ale Karolína žije. Ta Gibbs udělá tak dvě chyby za půl hodiny.
Reagovat
historik
Karolína vypadá fyzicky i psychicky úplně vyčerpaná
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/ashishjena94/status/903216263979122688
Reagovat
EllNino
Ale nestěžuju si ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už mě fakt nebaví, jak je ubrečená a po prohrách hledá problém všude jinde, jen ne u sebe. A to její navážení se do Mashy už mě pěkně sere...
Reagovat
historik
No nevím, že by si Karolína nějak výrazně stěžovala na špatný rozvrh v Cincinnati
Reagovat
Torn
Aby se blbka americká nepotento, když jednou za uherák nevymete lajnu.
Reagovat
Jabadu
Skoro bych řekl, že Amíci mají nějaký nový fet. Vždycky měli nejlepší, ale tohle je asi vyšší level.
:-)
Reagovat
Torn
Možná tam fakt Kája poustila Týnu a potřebovala stihnout slevu. :D
Reagovat
George_Renel
Rozhodčí ji řežou jak Petru. .-)
Zajímavé, že se pletou jen na jednu stranu....
Reagovat
Jabadu
Nervy na pochodu, tak si místo komentáře pouštím bluesrock Jonna Langa.
Je to sice dvacet let starý, zde mu bylo šestnáct let, ale byl a je to gaučo!
Lie to me
https://www.youtube.com/watch?v=3tigVYfHVmQ
Reagovat
historik
Ti čároví dneska katastrofa
Reagovat
historik
Jako set nějak uhaluzený i s pomocí jestřába a prasete, ale i přes ten Kájin poker face je vidět, že se vůbec necítí dobře
Reagovat
Torn
No i před ten její klid jde vidět, že je úplně nevim kde...
Reagovat
kada.tom
Tak první krok by byl, vyhraný set :-)
Teď to chce udržet nervy na uzdě a hlavně si držet servis. Šance přijdou.
Reagovat
com
tak to prase bylo luxusni :)) !!!
Reagovat
vrabejka
Ono to půjde.
Reagovat
Fandina
5:3 super Kájo, ono tu půjde, pojĎ!!!

OT ... nevíte, kdo sedí mezi Hrdličkou a Kotyzou?
Reagovat
Jabadu
Nebýt mého včasného zásahu ...
:-)
Reagovat
kada.tom
Karolíno, trhej!!!
Reagovat
aape
dneska všichni Češi nějak bez jiskry, to jim tam dali něco do pití nebo spěchají na nákupy, že by táhly letní výprodeje..?
Reagovat
historik
Jako je tohle normální...ta Gibbs snad neudělá chybu. Ale nevím no, že ta Kája se taky víc nehecne
Reagovat
EllNino
stejně jako Brady ... ani jedna dneska nezkazí balon, pokud není pod tlakem
Reagovat
vrabejka
Bude otočka
Reagovat
com
jo mohla by byt:) ..ale na to, ze dneska Karolina vubec nedobiha mice, ktery sou metr od ni.. tak to zas tak ruzove bohuzel nevidim :/
Reagovat
Torn
At mi nikdo netvrdí, že taklhe hraje běžně 120. hráčka světa...co letos odehrála kromě ITF úplný koště. Tohle je vážně falešná forma v podobě amerického povzbuzování a ega.
Reagovat
svetova.dvojka
prase...
Reagovat
Lunej..
tak dnes mozna zkouknu kousek Rogera a zapas Feliho s Nandem muze byt taky zajimavy, pokud vydrzim:)
Reagovat
historik
Karolíno, musíš přidat na razanci a ne to tam jenom tak nahazovat
Reagovat
SubOptikT
+1000
Reagovat
smazaný uživatel
Neni treba. At uz ta blamaz s No 1 jednou provzdy skonci. Je zasnoubena, muze se vdavat. Tak co si delat starosti.
Reagovat
tmora
Nehraje misto Karoliny nahodou Tyna???? Vzdyt tam jenom stoji a hraje kopce?? Nejaka agilita, agresivita???? Ufff nejnepohlednejsi tenis.
Reagovat
Pani_Kostalova
Gibbs by mohla konečně začít pomáhat.. třeba odteď dělat pouze dvojchyby :D
Reagovat
svetova.dvojka
Že by černý český den...
Reagovat
Dobry-den
jedno pozitivum. Tomáš pošetří sily na Šenčen, Kája na Tokio ;-)
Reagovat
historik
Jako nechápu, že tam na ten její servis nedokáže poslat pořádné returrny
Reagovat
EllNino
podle mě to dost podcenila, protože na poslední zápase s ní neprohrála ani gem ...
Reagovat
historik
no kdovíjaká byla příprava na zápas a teď se do toho nedokáže dostat
Reagovat
Lunej..
ke konci uz odevzdany...
Reagovat
kada.tom
jo, věděl že je bez šance, asi ta záda :-(
Reagovat
Lunej..
tak 2. set si prohral sam, ale po tom osetreni na nem nebyla videt zadna aktivita. At je Tomas jakykoliv, tak rozhodne nic nesimuluje... skoda.
Reagovat
kada.tom
jo, ve 2. setu nebylo o čem, pak se asi zjevily ty problémy se zády, což je samozřejmě škoda, na otočku by jinak Tomáš určitě měl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ať už hlavně neříká že chce grandslam bo ho tam vyškolil klaun z cirkusu to by Ukrajinci slušelo nebo ho soupnout košíku k indovi píšťalu do huby a dolgi jedem...
Reagovat
dadaft
když vzpomenu třeba na 2011 - 2012 - 2013::
Serena W., Sharapova, Azarenka, Li Na, Stosur, Kvitová, (Clijsters)
to byla elita,
jenom vzpomeňme na US Open zápasy Azarenka - Stosurová nebo naprosto legendární a hyperkvalitní finále Vika - Serena,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,, a za nimi byla silná druhá vlna -- Wozniacki, Radwanská, Halep, Šafářová, Ivanovič, Kerber,,,,,,,,,,,, plus hráčky, které uměly zahrát na "svém" GS -- Pennetta, Schiavone, Lisicki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

teď je to takové jiné,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Lunej..
mam to podobne, mozna, ze starneme:)
Reagovat
kada.tom
teď je to tak, že žádná elita není, protože každá dokáže porazit každou ... existuje leda tak možná širší elita, tam ale patří prvních 10-20 hráček

taky se slzou v oku vzpomínám na tebou zmíněné roky, to byla elita jak se patří
Reagovat
EllNino
jj, a rozhodně ne lepší :)
Reagovat
bIbec
Samičku, Li a ani tu Petru bych nestavěl na úroveň těch ostatních určitě. I v tom druhém sledu mi tam moc některá jména nesedí =)

Hráčka, která dokáže vyhrávat velké turnaje z pozice favoritky.. to je v mých očích šampionka.. taky k tomu musí být i tak trošku blázen. Možná ta Muguruza nakonec bude ten "blázen" téhle éry.. pokud vyhraje USO, tak smeknu.
Reagovat
Jabadu
Právě jsem se vrátil, sleduji tu hrůzu a sahám pod postel ...
Reagovat
historik
Jako karolíno to mi chceš říct, že ta tomhle povrchu tě přestřílí tenhle diblík?
Reagovat
Kozoroh
Tak to vypadá na české Waterloo :-(
Reagovat
EllNino
proč si to vždycky vyberou ve stejnej den !?
Reagovat
com
a ted uz tu zasranou Gibbs vypráskej!!!
Reagovat
George_Renel
http://sport.idnes.cz/nick-kyrgios-us-open-vyrazeni-dku-/tenis.aspx?c=A170831_113103_tenis_mne
Reagovat
brixner
Cože? Karlička dala Baronku?
Hele, na čem se tam vůbec hraje??
Reagovat
Fandina
Jak to vlastně dopadlo s těmi změnami pravidel v kvaldě USO? Kaučování atd..

http://www.tenisportal.cz/zpravy/v-kvalifikaci-us-open-se-bude-experimentovat-s-pravidly-21109/
Reagovat
historik
karolína se vůbec pořádně nepohne.
Reagovat
dadaft
kk rryycchhlloossttii kkuurrttuu nnaa cceennttrruu ssee ddáá řříícctt jjeenn jjeeddiinnéé:: pppooommmaaallluuu
Reagovat
Dobry-den
A? Nějaká souvislost?
Jako že světová jednička neumí hrát na pomalejším kurtu? ;-)
Reagovat
dadaft
souvislosti nechám na každém soudruhu.
Reagovat
Dobry-den
Já si to naopak rád nechám vysvětlit.
A bez toho soudruha, pokud možno.
Reagovat
Dobry-den
Myslel jsem si, že už mě v ženském tenisu nemůže nic překvapit. Ale že mě z omylu vyvede zrovna Kája, to je hned dvojnásobné překvapení ;-)
Reagovat
kada.tom
nějak se nám ten čtvrtek začerňuje ... s Tomášem i Karolínou to nevypadá vůbec dobře
Reagovat
EllNino
Brady, Gibbs ... celej rok totální tužka a najednou nebrejknutelné nechybující hráčky ... chce se mi ...
Reagovat
dadaft
jj, naprosto v poho Karol přehrává...
Reagovat
bIbec
hraje dobře, ale Karolína jí dává křídla.
Reagovat
smazaný uživatel
Výhoda domácího prostředí. Škoda, že u CiCi nějak nebyla znát...
Reagovat
kada.tom
pro někoho to je výhoda, pro někoho nevýhoda
Reagovat
smazaný uživatel
Pro CiCi to je taky výhoda (viz Stanford, kde je fakt doma), jedno nepovedené US Open na tom nic nemění...
Reagovat
Torn
Co teprve Dolpo....usušil něco ně antuce, ale jinak úplný prd.
Reagovat
bIbec
Káje jebe v hlavě. Tlak jak sviňa asi.
Reagovat
historik
vidíte to...probůh s Gibbs, Karolína úplně mimo
Reagovat
patriks
Karolína se loučí s pozicí světové jedničky
Reagovat
vrabejka
Já sem zapomněl že změnili pravidla a hraje se jenom na jeden vítězný set.
Reagovat
EllNino
říká ten, kdo tady v pulce setu oznamuje konečný výsledek
Reagovat
dadaft
Reagovat
dadaft
na Eurosportu mají opět a opět a znova a znova přehozený pravý a levý kanál zvuku, takže čím víc hraje tenistka z prava, tím víc přichází zvuk úderu z leva ---------- otřesné, strašné, neodpustitelné.
obzvlášť teď při přímém srovnání s O2TV to bije do uší.
Reagovat
historik
Ježkovy zraky i karolína vypadá jak po nějakým flámu nebo co!?
Reagovat
Pani_Kostalova
asi slavila s Kotyzou... snad se brzo probere
Reagovat
EllNino
asi to vypnu, dneska nevyhraje nikdo
Reagovat
historik
já už mám dnešek úplně znechucenej
Reagovat
EllNino
Bára zklamala na celé čáře, opravdu jsem zvědav, co k tomu zápasu poví, jestli byl nějaký problém se zdravím, s výpletem, s hlavou ... jestli se podělala z velkého kurtu, z toho, že nemá, co hrát ... nevím, žádná bojovnost, metrové výhozy, velmi dobrá hra nechybující a dobře tvrdě rány umisťující soupeřky ...
Velká škoda, už jen kvůli tomu, že tam mohla třeba dojít do druhého týdne ... ale není tam teď hlavou v těch zápasech, už delší dobu, snad se to na konci sezony trochu ještě zvedne, víme, je to dlouhé, nelze hrát celý rok konzistentně, Bára to zvládala dost dlouho, teď má prostě slabší období, nutno říct, že loni nehrála v USA o moc lépe ...

Denisa měla šance, ve všech setech, 1. set nevyužila BPs, pak ztratila servis, ve druhém nedopodávala, ale Naomi ji poslala do 3. setu ...tam sice začala na servisu, ale jinak dotahovala prakticky celý set, servis vůbec nepodržel ... škoda přeškoda, Kaia ve 3. kole po 5 zápasech by byl víc než hratelný ... Denisa nehraje špatně, ale jako robot, nic nezmění, jenom hraje rovný placky, přesně to, co Naomi sedí ... chtělo to víc liftu, aby to neměla furt tak v ruce, ale to holt Denise taky moc nevoní ... Je talentovaná, ale potenciálu nevyužívá + zdraví prostě prachbídné ...

Achjo, jak bylo 1. kolo super, začíná se to hroutit stejně jako ve Wimbledonu, Tomáš si vzal MTO, Kája odvrací brejkboly ... hruza
Reagovat
Frick
Mrzí o to více, protože Kanepi, s pěti zápasy v nohách, by určitě byla, při vší úctě, k poražení.
Reagovat
VlS
se dneškem asi zrovna chlubit nebude. Srdce bojovnice dala k transplantaci? Nevím, výkon je pro mě zklamání.
Porážku Denisy jsem čekal. Nespornej talent nedokáže proměnit ve výsledky, v rozhodujících chvíĺch se lekne a buď udělá chybu, nebo zahraje nějaký alibi, z kterýho to v zápětí schytá. Asi by to chtělo udělat nějaký změny v týmu a v přípravě, od BL to umí, ale co ten zbytek?
Reagovat
historik
jj Denisa má rozhodně na víc
Reagovat
Frick
Nezapomínej i na to, že asi nebyla úplně fit. Pochybuju, že neodehrála jedinej přípravnej zápas na hardu z lenosti. :-(
Reagovat
VlS
Fricku, to vůbec není jen o dnešním zápasu, to je bohužel Denisin standard.
Reagovat
Frick
Dobře, ale nemůžeš vědět, zda jí něco netahalo, zda se deficit hardových zápasů neprojevil na její hře.
Reagovat
peggy
Pani Strycova to byl mazec a to mnela na druhe stat Maria.
Reagovat
brixner
Jednou, kdysi...
Forest Hills, finále : Connors vs. Lendl 0:6 0:6!

Takže tyhle výpadky potkávaly/potkávají i ty nejvyšší kalibry, jakým Jimbo, bezesporu, byl!

Baruno, klid, prostě to nešlo,no. Ve sprše si v klídku zakurwuj, umej ze sebe ten US Open smrad, hoď na sebe Chanel No.5 a vzmuž se do čtyřhry, tam to pude a ne, že ne!

Ti, co Ti nadávaj do vostud, Tě maj stejně rádi, vo to strah nemam!
:-)
Reagovat
Dobry-den
Báro, nevadí. Den blbec, to se stává i těm nejlepším. A škarohlídů píšících o ostudě apod. si nevšímej, mají akorát mindráky...
Reagovat
George_Renel
Báro, místy to bylo až ostudné vystoupení. :-/
Reagovat
EllNino
prostě den blbec, ostudu si strč s prominutímvíš kam ...
Reagovat
George_Renel
Heleď se, já nejsem Monty.....
Ostudná porážka to totiž byla. Stačilo se dívat na jejího trenéra, nakonec i na ni samotnou.
Reagovat
EllNino
nesnáším slovo ostuda .. jsem na ně fakt háklivej
Reagovat
George_Renel
V pohodě, ale tvá reakce byla za hranou.
Reagovat
brixner
To teda! Vostuda by byla, kdyby jí třeba při výměně vypadl pešek nebo tak něco, ale hrála, nešlo to, prohrála, vyžrala si to až do konce.
Tečka.
Reagovat
EllNino
přesně ... vyřzala si to, to se prostě stává
Reagovat
a.magerova
V zájmu vyjití všem v ústrety BLAMÁŽ... ;-)
Reagovat
brixner
Ha, teta na place :-)
Nešlo by to přeložit do tenisportálštiny? :-)))
Reagovat
a.magerova
http://www.slovnik-synonym.cz/web.php/slovo/ostuda
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist