Kar. Plíšková vstoupila do LiveScore Cupu na Štvanici výhrou nad Strýcovou

3. 6. 2020, 15:00
Aktuality 89
LIVESCORE CUP - Na antuce na pražské Štvanici odstartoval další ze série exhibičních turnajů na českém území. V úvodním zápase LiveScore Cupu potvrdila roli papírové favoritky Karolína Plšíková, jež porazila 7-5 6-1 Barboru Strýcovou a připsala si první bod do skupiny A. Večer nastoupí Kristýna Plíšková proti náhradnici Tereze Martincové.

Karolína Plíšková se minulý týden nezúčastnila kvůli zranění bříšního svalu exhibičního turnaje ve Stromovce, na štvanický podnik se však stihla dát dohromady a pod dohledem venezuelského trenéra Daniho Vallverdua porazila 7-5 6-1 Barboru Strýcovou.

"Pocit mám úžasnej," radovala se Plíšková po utkání po tříměsíční pauze. "Já takovou nikdy neměla, pro mě to byl extrém. Některé holky třeba byly zraněné a půl roku doma, ale já neměla skoro nikdy nic. Takže to byla velká premiéra," uvedla.

Možná proto měla pomalý rozjezd. Přišla o podání a prohrávala 0-2. "Já byla nervózní, i když se o nic nehrálo. Nebyla jsem si jistá. Byla jsem trochu pasivní a říkala si, že budu hrát jen na prostředek, abych co nejmíň chybovala," řekla.

Oproti prvnímu turnaji po pauze minulý týden na Spartě, kam do hlediště diváci ještě nesměli, byl malý centrkurt u Negrelliho viaduktu zčásti zaplněn hosty pořadatele. "Určitě to pomohlo. Ale i kdyby byl v hledišti jen můj a její tým, byla bych asi stejně nervózní. Navíc jsem na Štvanici hrála snad po osmi letech," řekla Plíšková.

Prvních pár gamů sledoval mezi asi padesátkou diváků také hokejista David Pastrňák. Nechyběl dvojnásobný vítěz Rolad Garros Jan Kodeš a všichni společně od stavu 1:3 sledovali zlepšení svěřenkyně venezuelského kouče Daniela Vallverdua.

Plíšková získala ztracený brejk zpět a sadu rozhodla ve dvanácté hře i díky dvojchybě Strýcové při druhém setbolu. Ve druhé sadě už dominovala, při svém servisu ztratila jen jeden fiftýn, posílala míče k lajnám a nedala soupeřce šanci. "Až to bylo blbý, co? Ale chtěla jsem hrát rychle, to bylo v plánu," řekla Plíšková.

Ve druhém setu dobře podávala a razantně se opírala do slabšího druhého servisu Strýcové. "Čím déle jsme hrály, tím líp jsem se cítila a zkoušela jsem do toho víc jít, dát víc rizika. Ve druhém setu jsem si byla už hodně jistá, že to dohraju," přitakala Plíšková.

S motivací v utkání bez bodů do žebříčku problém neměla. "Překvapivě vůbec. Po těch třech měsících jsem se spíš bála, aby to nebyl nějaký propadák. Kdybych prohrála, nic se nestane, ale nešla jsem si jen tak zahrát. A povedlo se," řekla.

Zápas odehrála v červeném tričku bez rukávů a v sukni s růžovou mašlí. "Jsem takovej bonbonek," smála se. "Nejsou to úplně moje barvy. Ještě před zápasem jsme s Bárou (Strýcovou) rozebíraly, jestli si nemám vzít černou sukni, jestli tohle není moc barevný. Bára hlasovala pro černou, tak jsem si vzala červenou."

Ve čtvrtek se ve skupině A utká Strýcová s Kateřinou Siniakovou, v pátek se rozhodne o finalistce v souboji Plíškové se Siniakovou.

Boje ve skupině B zahájily Kristýna Plíšková s Terezou Martincovou, jejichž utkání bylo ve třetím setu přerušeno a bude se dohrávat ve čtvrtek od 14:00. Martincová vede 4-6 6-1 a 4-1. Ve čtvrtek Martincovou čeká i druhý souboj ve skupině s Karolínou Muchovou, proti které nastoupí v 18:00.

Proti méně úspěšné z tenisových dvojčat měla původně nastoupit světová osmnáctka Markéta Vondroušová. Kvůli zranění břišního svalu se ale finalistka loňského French Open odhlásila.

Martincovou

Na pražské Štvanici se v příštích dnech představí i další dvě české hvězdy, ve skupině A bude bojovat Kateřina Siniaková, v "béčku" Karolína Muchová. Do sobotního finále postoupí vítězky skupin. Turnaj živě vysílá stanice O2 TV Tenis.

LiveScore Cup je druhou domácí akcí po koronavirové pauze. Minulý týden zvítězila v turnaji osmi hráček na tvrdém povrchu na pražské Spartě Petra Kvitová. Mezinárodní sezona je zatím přerušena do konce července.

LIVESCORE CUP - 1. DEN
Skupina A
Kar. Plíšková - Strýcová 7-5 6-1
Skupina B
Kr. Plíšková - Martincová 6-4 1-6 1-4 / přerušeno kvůli dešti
Pořadí skupin
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

89
Přidat komentář
brixner
Nic proti nim, každého věc! Ale čeho je moc...Když vidím holku s rukávama a nohavicema a sjetýma i kozama...ne, nelíbí se mi to! U nás v domě je jedna taková, od klíčních kostí až po kotníky, loni si nechala udělat nějakou růži i na cecík, má mě dost ráda a proto mi to i ukázala, jako že mě hrozně zajímala ta kérka, takže jsem to i hezky ošmakal a promnul, abych zjistil, jestli to tam v kůži drží :-) No, držela, jen mi povídala, že jsem prostě pořád stejnej prasák, ale co ona může vědět, na "výpomoc" ke mě nechodí, na to má jiné kalibry, což je OK. Ale ona je mimořádně krásná, fakt nádherný obličej, pleť, zuby, kozičky tak dvojčičky, maličko, o to více sexy, chraplavý hlas, blbá taky není...Nechci moralizovat, ale konkrétně v jejím případě mě to neskutečně sere, myslím, že těmi čmáranicemi si strašně moc ubrala z té své přirozené krásy, mockrát jsem jí to i řekl, vždycky sklopí oči, aby mě po chvíli čapla za zadek a řekla něco ve smyslu "Ser na to, já na to taky seru!" Kdybych měl tu moc někoho kérek zbavit do stavu PŘED, udělám to u ní. Asi jsem už starý blb, ale tuhle módu jsem prostě dosud nepochopil...
Reagovat
tommr
souhlas. Tetování u hezkejch bab je zločin proti přírodě ...
Reagovat
Pe3k
Taky nejsem fanda tetování. Pár kamarádů je mají, jejich věc, každého věc. Na YouTube jsme viděl video o tom jak to častěji dělají lidé bez osobnosti... krásnou ženu to nepřikrášlí a škaredou taky ne. Až budou starší bude to vypadat hrozně.
Reagovat
Alien
Prosím vás. V kolik se bude dohrávat zápas Terky s Kájou? Děkuji!
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
George_Renel
Ve 14:00
Reagovat
Fandina
A co Tynda?
Reagovat
George_Renel
Všichni íme, že Karolína dnes nehraje a dohrávka je jen jedna.
Reagovat
Fandina
Šlo o vtip.
Reagovat
blixa
Jak dopadl zápas Káji s Terkou ? Nikde nic, jako by nebyl ?
Reagovat
tommr
ve třetím setu vede Tereza 4:1 a bude se to dohrávat zítra od 14:00 ...
Reagovat
blixa
Aha. Dík.
Reagovat
sojka1
pozdnim zacatkem cele akce uplne znehodnoceny zapas, nechapu.... :-(
Reagovat
tommr
taky nechápu jak může někdo čekat, že se zápas začínající v 18:00 může bez problémů dohrát ...
Reagovat
sojka1
jinak myslime Tyndu ;-) s Kajou spokojenost, po uvodnim kolikovani terenu presvedciva kladiva... :-))
Reagovat
Fandina
Máš pravdu, nebyl :-)).
Reagovat
Alien
Kája vyhrála 1.set! Potom se jaksi z kurtu vytratila! Dohrávat se bude zítra!
Reagovat
Fandina
Vytratila se a pak přišla Tynda.
Reagovat
blixa
Aha, takže na kurtě byla vždycky jen jedna ? A která se dostaví zítra ? ;-)
Reagovat
Fandina
Necháme se překvapit :-).
Reagovat
peggy
Karolino,jsi super.Velke blahoprani a dale pokračovat ve vítězstvích.Nektere tenistky by již pomyslet nakonec kariéry,výkony neoslnuji.
Reagovat
Blondie
Ale furt vydělávají tolik, jako se některým nepovede za půl života ;)
Reagovat
peRFect
Podle obrázku a ve zmenšenině na MT to na první pohled vypadalo na Pornhub cup.
Reagovat
Dobry-den
Čekal jsem, jestli si této podobnosti ještě někdo všimne. :D
Reagovat
com
no de videt na co vy dva denne cucite, ze se Vam ta podobizna loga hned vybavila :D
Reagovat
Alien
Terko, do toho! Terko, do toho!
Reagovat
r176
Ta Terka chodí jak chlap a přitom je to sympaťanda :-))
Reagovat
Jon61
Tak jsem se těšil po dlouhé době na tenis, ale streamy mají asi koronavirus, protože mi nejdou. Mám někdo nějaké odkaz na některé.
Reagovat
Nenela
Tohle mi jede dobre. Akorat ze zacina prset :-(
https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=1269440
Reagovat
jirkaS
https://live-stream365.com/sport/tennis.php
Reagovat
Jon61
Díky, musel jsem vypnout blokaci reklam, aby mi to šlo. Ale už stejně prší. :-)
Reagovat
Alien
Jak se to vypíná?
Reagovat
Jon61
Myslel jsem tím Adblocker, když byl zapnutý, tak jsem měl pouze bílou stránku bez možností si pustit přenos.
Reagovat
Alien
OK !
Reagovat
jirkaS
terka ty kérky, fuj
Reagovat
Nenela
Jsou divne, co? Ale jinak je Terka proste kocka.
Reagovat
jirkaS
na fotkách IG mi přijde
taková "umělkovaná"
Reagovat
lvicek
Koukala jsem na to behem zapasu a mela jsem neodbytny dojem, ze se nekdo nudil na prednasce, na ktere Tereza usla, a namaloval ji to tam jako zertik (mozna jeste levou rukou). Takhle nejak byly ozdobene po okrajich moje zapisky z prednasek... Prosim vas, proc si na sebe nekdo necha vyryt trojuhelnik? Jako kdyz uz si necham delat tetovani, nemelo by mit nejaky smysl? Navic jeste tenistka, ktera to neustale ukazuje do televize?
Reagovat
sojka1
tak jsem ti neco namatkou nasla.... :-)
https://cs.uma-beauty.com/3552-triangle-tattoo-its-meanings-and-inspirations-for-you-to-make-your
Reagovat
sojka1
teprve ctu, prekladac... :-))
Reagovat
tommr
ve druhým setu už Karolína jasně dominovala a Bára může bejt ráda, že neschytala potupnýho kanára. Poměr vítězných míčů 24:4 ve prospěch Karolíny mluví za všechno ...
Reagovat
jirkaS
ukončeno esem
Reagovat
jirkaS
hlaváčková v hledišti :-)
Reagovat
tommr
zahlíd sem tam i Kláru Koukalovou ...
Reagovat
Jan
Jakoby se ta Plíšková vyhýbala Kvitové a naopak. Už loni na FC to tak vypadalo.
Reagovat
Fandina
Myslím, že pořád jde o to přebrání trenéra. Kája to nesla těžce.
Reagovat
blixa
To už je asi dávno pryč. Spíš prostě spolu nerady hrajou.
Reagovat
Fandina
A ještě něco je na Štvanici ve starých kolejích a to doslova. O5 jezdí kolem vláček :-)).
Reagovat
tommr
ve druhým setu už začíná Karolína Báru pěkně válcovat ...
Reagovat
lukassb
To je stejne takova skoda. Ten wta turnaj by na Stvanici vypadal o dost lip a na vyssi urovni...hrat se jeste na centru, kdyby tam byla antuka..
Reagovat
Fandina
Třeba by se tam býval hrál, protože na centru je asi antuka.

https://i.ibb.co/5L6jKTp/stvanice.jpg
Reagovat
lukassb
To bude zrejme stara fotka. Vim ze jeste v roce 2011/2012 tam byla. Ted je tam hard z nejakyho duvodu
Reagovat
Fandina
Ano, do roku 2013 tam byla antuka. Chodila jsem tam na turnaje holek, kluků a hrálo se na ní na centru. Od roku 2013 je tam hard. A byl tam i vloni v létě, když jsem tam byla naposledy. Ale tahle fotka je z dnešního přímého přenosu na O2 TV Tenis, Sport. Vyfotila jsem obrazovku. Je možné, že tam dali staré záběry, ale spíš bych řekla, že teď je na centru antuka.
Reagovat
jirkaS
https://pasteboard.co/Jbokh1J.jpg
Reagovat
Fandina
Jde o velký centr. Na malém vždycky byla.
Reagovat
tommr
z toho záběru není možný určit jestli je to současný stav. Chtělo by to pohled na celý malý centrkurt, aby se poznalo jestli to je focený už po nedávný rekonstrukci nebo ještě před ní ...
Reagovat
Fandina
Třeba nám to někdo, kdo teď byl na Štvanici objasní. Já to také nepoznám, jestli je to starý nebo nový záznam.
Reagovat
tommr
kde je expert na Štvanici Frick když ho člověk jednou potřebuje?
Reagovat
Fandina
Jj, kdybych byla v Praze, tak bych se tam doběhla podívat. :-)
Reagovat
tommr
normální smrtelníky ale zatím na Štvanici nepouští ...
Reagovat
Fandina
Jasně, třeba po zápasech, nějak bych to udělala nebo se zeptala u vchodu.
Reagovat
Fandina
Tak, teď tam ten pohled na Štvanici shora dali znovu, před zápasem Katky s Tyndou, je možné fakt, že je starý, protože byl stejný, jako ten před zápasem Báry a Káji. A další věc je, že je to hodně shora. Nemyslím si, že tam mají živě kameru, případně dron :-)).
Reagovat
lukassb
No je to 100% stara fotka :D je videt ze nic okolo toho malyho centru pristaveny neni. Ted to tam vypada jinak:) ..no skoda. Treba se to v budoucnu zmeni. Urcite by to melo vetsi uroven.
Reagovat
Fandina
To není fotka. Byl to normální záběr na televizní obrazovce, jezdily ta auta, chodili lidi. Fotku jsem z toho udělala já, když jsem obrazovku vyfotila.
Reagovat
tommr
Karolína bere první set i když už v něm prohrávala 1:3. Zatím se hraje dobrej tenis z obou stran ...
Reagovat
Fandina
Kája má hezkou mašličku na sukynce.
Reagovat
Nenela
Prave si rikam, ze ke Karoline ta masle vubec nesedi. Ona je presne ten typ na strohe obleceni bez prikras.
Reagovat
tommr
jj k těm jejím tetováním je to jako pěst na oko ...
Reagovat
paddy
to zní dobře - drsoň s mašličkou, stejně jako suchá voda :)
Reagovat
Jon61
Nebo zbožný ateista.
Reagovat
Fandina
Oblečení bez příkras má mraky, tohle je něco nového a zajímavého. Mně se to na ní líbí.
Reagovat
Mantra
Plíšek klasicky, nejde o love, tak co už :-D
Reagovat
Fandina
To jsou zase kecy, tohle. Fakt trapné.
Reagovat
Mantra
ty jsi trapná, peníze jsou na tomto světě jediné skutečné
Reagovat
Fandina
Trapný jsi ty, protože nevíš, co je pro koho důležité. Pro mě peníze určitě ne, tak to netvrď u druhých. Blbečku.
Reagovat
tommr
začátek zápasu vyšel líp Báře, která má výhodu v tom, že je už rozehraná z minulýho týdne ...
Reagovat
tommr
Karolína se už ale začíná pěkně rozehrávat ...
Reagovat
Blondie
Prosim, je nekde stream?
Reagovat
Nenela
https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=1269175
Reagovat
Alien
Báro, do toho! Báro, do toho!
Reagovat
Fandina
A už to frčí na O2 TV Sport a Tenis a komentuje Basa. A o5 se dozvídáme něco nového. Pár lidí je v hledišti a také se mi zdálo, že na velkém centru je antuka :-)).
Reagovat
Fandina
Je to antuka.

https://i.ibb.co/5L6jKTp/stvanice.jpg
Reagovat
tommr
a bude se tam taky něco hrát nebo je tam antuka jen na parádu?
Reagovat
Fandina
To nevím, ale doufám, že se tam bude hrát a před diváky. Jinak nevím, proč by to tam bylo.
Reagovat
Fandina
A jako předkrm :-)) právě skončil na O2 TV Sport pořad Česká ulička Michala Hrdličky s Kájou Plíškovou a bylo to úplně aktuálně natočené. :-))
Reagovat
Mantra
nějak u tv musí pumpnout - prachy doublovat umí
Reagovat
paddy
předpokládám, že čelila mnoha nepříjemným otázkám, jak se to stávalo Zemanovi u Soukupa v pořadu "Nahrávky na smeč" :)
Reagovat
Fandina
Ne, bylo to divné, protože se tam bavili jako manželé. Ale dozvěděla jsem se, že v průběhu pandemie jim maminka Káji navrhla, aby si pořídili dítě, když není teď co dělat a Hrdlička řekl, že jim řekla, že bude dítě hlídat. :-))
Reagovat
Fandina
Na závěr jí poděkoval, že přišla do Uličky a pak řekl ahoj doma :-)).
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist