Kar. Plíšková, Záhlavová-Strýcová a Kvitová prolétly do 2. kola US Open

26. 8. 2014, 18:07
Aktuality 170
US OPEN ŽENY - Tři české tenistky dnes na US Open předvedly drtivé výhry, čtvrtá pak postoupila ze vzájemného souboje. Nejprve Karolína Plíšková zaznamenala na newyorském grandslamu premiérovou výhru, Barbora Záhlavová-Strýcová pak ve Flushing Meadows vyhrála teprve podruhé. Suverénně postoupila i Petra Kvitová, jež s Mladenovicovou ztratila jediný game. Petra Cetkovská pak zdolala Koukalovou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková vyhrála zápas již na každém ze čtyř grandslamů. Dnes poprvé postoupila do 2. kola také na US Open, když když i ve druhém vzájemném zápase s Yvonnu Meusburgerovou vyhrála ve dvou setech.

Letos si tak Plíšková zahraje 2. kolo na všech turnajích velké čtyřky. Po Australian Open, Roland Garros a Wimbledonu zvládla vstup i do závěrečného grandslamu sezony v New Yorku. 

Na tvrdém povrchu kurtu číslo 15 ve Flushing Meadows dnes dvaadvacetiletá Češka ani jednou nepřišla o své podání a dokonce nečelila jedinému brejkbolu. O osm let starší Rakušance vzala servis čtyřikrát a nakonec zvítězila za 56 minut hry hladce 6-2 6-2.

"Šlo to jako po másle. Nebyl tam ani jeden zádrhel," řekla Karolína Plíšková serveru iDnes.cz.

O nové grandslamové maximum - tedy postup do 3. kola - se Plíšková utká v prvním vzájemném zápase s bývalou světovou jedničkou a vítězkou French Open Anou Ivanovičovou. Srbka, aktuálně devátá hráčka světa a nedávná finalistka ze Cincinnati, dnes sice do soutěže vstoupila ztraceným servisem, domácí Alison Riskeovou ale nakonec smetla hladce 6-3 6-0.

"Už jsem ji viděla hrát hodněkrát. Není to lehký los. Uvidíme. Když budu hrát ještě o něco líp než dneska, nemuselo by to být úplně ztracené," uvedla Plíšková pro Radiožurnál a iSport.cz.

Meusburgerová po porážce s Plíškovou oznámila konec kariéry. "Tohle byl můj poslední zápas," řekla agentuře APA třicetiletá Rakušanka, která vyhrála jeden turnaj WTA. Loni získala titul na domácí půdě v Bad Gasteinu po finálové výhře nad Andreou Hlaváčkovou.

Barbora Záhlavová-StrýcováPouhé čtyři gamy ztratila ve svém úvodním zápase také Barbora Záhlavová-Strýcová. Osmadvacetiletá rodačka z Plzně smetla rovněž bez ztráty servisu 6-1 6-3 o deset let mladší Australanku Asleigh Bartyovou a po pěti letech a teprve podruhé v kariéře postoupila do 2. kola US Open.

Záhlavová-Strýcová si letos ve Wimbledonu zahrála poprvé ve čtvrtfinále grandslamového turnaje a solidní formu si udržela i během léta, kdy prohrála vždy jen s papírově silnějšími soupeřkami. Ve světovém žebříčku se prodrala do Top 30 a na grandslamovém turnaji tak startuje poprvé jako nasazená.

O premiérové 3. kolo na US Open si zahraje s Rumunkou Monicou Niculescuovou, kterou letos porazila na tvrdém povrchu v Miami, ale v celkové bilanci s ní prohrává 2-3.

Kvitová ztratila jediný game
Nejsuveréněji dnes z českých hráček postoupila jednička Petra Kvitová. Turnajová trojka povolil uhrát jediný game jednadvacetileté Francouzce Kristině Mladenovicové, kterou smetla 6-1 6-0 a oplatila jí porážku z loňského halového turnaje v Paříži.

Petra KvitováČtyřiadvacetiletá Češka na centrkurtu působila jistě, hrála podle svého zvyku agresivně a dobře podávala. Jediný brejkbol soupeřky odvrátila esem a z výhry se radovala za 54 minut. Nezopakovala tak rok 2011, kdy po triumfu ve Wimbledonu prohrála na US Open hned v 1. kole.

"Ze svého výkonu jsem nadšená," řekla s úsměvem třetí nasazená Kvitová v rozhovoru na centrálním dvorci ve Flushing Meadows. "První kolo na grandslamu a na velkém stadionu není nikdy jednoduché, proto jsem ráda, jak jsem zápas zvládla a že jsem prošla bez obtíží do druhého kola," řekla česká tenistka.

Problém neměla ani s větrem, který tradičně hráče na centrkurtu trápí. "Když jsem přišla na kurt, tak jsem si říkala: jéžiš, to fouká, to bude dost těžké, ale bylo to stejné pro obě. Snažila jsem se hrát svoji hru, co jsem chtěla," řekla Kvitová.

Rodačka z Fulneku letos podruhé v kariéře vyhrála Wimbledon, další dva turnaje se jí však nepovedly. Až minulý týden v New Havenu znovu našla ztracenou formu, když si bez ztráty setu a především po kvalitních výkonech došla pro titul. "Pomohlo mi to. Našla jsem svůj rytmus na kurtu a svoji formu po Wimbledonu," uvedla.

Nyní patří mezi favoritky i na US Open, byť se dosud v New Yorku nikdy nedostala dál než do 4. kola.

Soupeřkou Kvitové ve druhém kole bude krajanka Petra Cetkovská. S tou se dosud nestřetla, ale letos se jí proti Češkám daří, vyhrála všech osm zápasů, z toho tři na cestě za titulem ve Wimbledonu.

Devětadvacetiletá Cetkovská si dnes poradila s další Češkou Klárou Koukalovou, kterou zdolala 6-1 2-6 6-3.

Do 2. kola US Open tak postoupilo pět z osmi českých tenistek. Už včera uspěla Lucie Šafářová, naopak dohrály Tereza Smitková a Kristýna Plíšková.

- GRANDSLAM US OPEN 2014 -
(USA / New York, tv. povrch, 18.102.000 dolarů)
úterní výsledky českých tenistek (26. 08. 2014)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kvitová (3-ČR) - Mladenovicová (Fr.) 6-1 6-0
Záhlavová-Strýcová (30-ČR) - Bartyová (Austr.) 6-1 6-3
Kar. Plíšková (ČR) - Meusburgerová (Rak.) 6-2 6-2
Cetkovská (ČR) - Koukalová (ČR) 6-1 2-6 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

170
Přidat komentář
Cico93
super outfit.
Reagovat
smazaný uživatel
je celá super :)

by the way. jej chovanie sa dostaví neskôr :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra parádně zaválela, takhle vydařený zápas jsem nečekal i když když jsem jí viděl ve finále New Havenu (kde mě docela zamrzla ne moc velká návštěvnost). Byl bych rád, kdyby jí rytmus hry podržel i v dalších kolech, přeci jen je toho ještě hodně před sebou.
Reagovat
Frick
Jen stručně:

Lucka

Asi očekávaný výsledek s očekávaným průběhem. Lucka se rozjíždí stejně jako ve Wimblu - tj. pomalu. Žádný debakl to nebyl, ale vyhrálo se. Druhé kolo by mohlo být snažší, tak snad by Lucy mohla vyhrát výrazněji. Vyhrát ovšem musí. Jinak by to byla ostuda jak cyp. A pak samozřejmě vyhrát i ve 3. kole. Až pak "se uvidí".

Terka

Škoda, dobrý 1. set, pak ale už to zase nezvládla. Zápas jsme neviděli, nevíme tedy, zda to tam zase neprobrečela. Výhodu má aspoň Terka v tom, že i na dalších třech GS bude zřejmě v hlavní soutěži, jelikož prostě skoro nic neobhajuje. Ale do Wimblu 2015 by si samozřejmě měla udělat bodový polštář...

Kristýna

Zklamání. Do utkání šla jako mírná favoritka, ale nakonec nedala ani ty svoje tradiční 3 sety. By se měla nějak probrat holka. Byla by škoda zase spadnout do kvalifikací. Měla by využít toho, že se bude hrát dalších 8 měsíců na hardech...

Bára

Tak dobře, že se to povedlo. Třeba říct, že má docela slušný los. Pokud dojde ve 3. kole na zápas s Evženií, myslím si, že je tam reálná šance jí dát....

Karolína

Podobně jako u Báry. Věčná škoda losu. Ana asi bude nad její síly, ale uvidíme. Škoda, že se jí nepovedlo si vybojovat nasazení.

Petra C. - Klára

Zajímavé, že šla PetraC do toho zápasu jako lehká outsiderka, vzhledem k tomu, jak to Kláře nejde na USO. No a nakonec tedy PetraC skutečně vyhrála. Bohužel nás v příštím kole čeká souboj Peter.

Petra

Tak to byla dnes lehká práce a ve 2. kole (bohužel?) české derby.
Reagovat
EllNino
http://sport.idnes.cz/tenis-smitkova-us-open-07f-/tenis.aspx?c=A140826_210238_tenis_rou ...tak plakala
Reagovat
horska.kraslice
Hezký článek. Myslím pravdivě vystiženo, co od WB prožívá. Tak Terezko, teď maturitu a pak už jen ve větším klidu stoupat tenisovým žebříčkem. Hodně štěstí!
Reagovat
Fandina
to je hezký článek a je to taková citlivka. Příště by si neměla připouštět to, že druzí fandí soupeřce. Snad se ostřílí. A samozřejmě držím palce Terko ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
dadaft
hm, Serena to chce celé vyhrát, ne že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
leopardi zena na kurtu a ja musim rano do prace.. :-) :-(
Reagovat
smazaný uživatel
poznamka pro a.magerovou: cerny jacket ma leopardi podsivku.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
je kreativitou, technikou a inteligenci na urovni, ktere se proste nikdy nenabazim.. :-) At uz to dopadne jak dopadne, uzasne. Prohrava s Matosevicem v "pinkackach" (trochu zklamani) ale okamzite vystavi hru jinak - prechody na sit, riskantni lajny, ruzky, lobik a ma set doma.. :-) Na kazdem vidite spis snahu o zlepseni stavajiciho, tady praci tenisoveho architekta. Me to tak fascinuje! :-)

Protoze se sem uz neda nikam psat, hned jeste zminim Petru - super masakr, ale Kikina fakt nezahrala lautr nic. Spokojenost s Johnem, Risou, s Karolinou... Hezky (bohuzel) :-) otocila Viktorie Azarenka, je jeste oslabena, naprosto frackovite strasna, ale ta neuveritelna solidnost ve velmi ucinne "udrzbe" (podobne Djokovicove) bere dech.
Reagovat
smazaný uživatel
a kdyz to (ve tretim) opravdu smrdi (celi dvema BB) vyseka se servisem... vzdyt je to tak snadne.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
no, jenže architekt zrovna staví jednoduchý baráček :) až přijde Empire state building tak se uvidí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Matosevic to sice ted zazdil :-) a je o brejk dole, ale ty mas pocit, ze hraje spatne? No ps.
Reagovat
smazaný uživatel
a ani uz neni... (Ja tak nesnasim roztleskavace!) :-(
Reagovat
smazaný uživatel
to udělal ze zoufalosti a najednou to Rogerovi zkomplikoval :/
Reagovat
smazaný uživatel
o potlesk se nezebra.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Matosevic v těch svých výstupech zdatně sekunduje Fogninimu, pro ty jeho jeho ksichty ho nemusím, výborně Roger to stihnul :)
Reagovat
smazaný uživatel
byl trapnej.. o to vic, ze hral slusne, citil to a neunasel.... Tezky souper. Dobre, Roger! Come on! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
neříkám, že špatně, ale ani ne moc světově. úroveň půjde nahoru a pak se uvidí, ale Roger má dobrý los, snad to vyjde letos :) uvidíme co Novak.
Reagovat
smazaný uživatel
uroven hry vubec neni spatna. Vim, ze myslis uroven hracu, chapu. Ja ale nevim, kolikaty na zebricku je Matosevic a vubec me to nezajima, me zajima hra.. :-)
Reagovat
majkl005
Madison jela bomby no :( nevím, nevím
Reagovat
slacker
Proc neni davno v TOP10 kdyz je takova bomberka co prebomby i PK?
Reagovat
Fandina
teprve se vyvíjí, je mladá
Reagovat
majkl005
ale já doprčic neříkám, že přebombí Péťu....jen, že nahání strach celkem
Reagovat
blixa
Madison jela bomby, protože jí to Jarka umožňovala. Proti rychle a tvrdě hrající tenistce už to nebude taková hitparáda. Velká zbraň je první podání, druhé až zase tak kvalitní není.
Reagovat
Jan
Zase se ty Češky mlátí mezi sebou. Škoda. Nejdřív Koukalová, teď Cetkovská ...
Reagovat
slacker
Kdyz je jejich matky nenaucily ze rvackou nic nevyresi
Reagovat
Patri.k
Američanky se mlátí ještě víc, stačí se kouknout na tu část pavouka kde je Serena :D
Reagovat
Patri.k
Gajdošová narozena na slovensku a reprezentuje Austrálii?
Reagovat
slacker
Maj tam nizsi dane
Reagovat
Patri.k
Tenisově ji vychovalo Slovensko, vyrostla na Slovensku, má Slovenskou mentalitu, nechápu, musí Slovensko hodně nenávidět, že se se Slovenskem rozvedla :D
Reagovat
Fandina
Ona se do Austrálie vdala a proč by měla někoho nenávidět, když má volbu občanství, tak si vybere to co jí víc vyhovuje. Proč hned nenávist?
Reagovat
Patri.k
Je to jako s doktory, vystudují si tu zadarmo medicínu a pak odejdou do země, kde si studenti musí za medicínu tvrdě zaplatit. Na Slovensku podle mě se též naučila tenisu určitě za výhodnějších podmínek než by mohla v Austrálii.
Reagovat
slacker
A ten Gajdos za ktereho se vdala taky nevypada na rodileho Australana
Reagovat
smazaný uživatel
to je Groth...
Reagovat
petrulinka
Myslím, že když o něčem nic nevíš, tak si to buď zjisti nebo ztichni. Gajdošová se kdysi vdala za tenistu Grotha, který je Australan a odstěhovala se za ním do Austrálie, kde díky tomu získala i jejich občanství. Po čase se rozvedli, ona si vzala zpět své rodné příjmení, ale už v Austrálii zůstala. Nevidím na tom nic divného a myslím si, že vám všem, co ji tady kritizujete, to může být úplně jedno.
Reagovat
VlS
Souhlasím s tebou, je to milá holka a pár let dozadu se pohybovala kolem třicítky, měla super servis a FH, kterej psal. Nevím, kde se jí to v hlavě sesypalo, hru má na důstojnější postavení, výsledky ne.
Reagovat
EllNino
no ono toho bylo hodně, rozvod, umrtí maminky, zranění, mononukleoza ...to by zacvičilo asi s každým ...no ale teď se hodně herně zvedla, už je zase na hraně stovky, tak snad je to odraz k lepším zítžkům ..:)
Reagovat
slacker
Nepotrebuji si zjistovat proc si zensky odmitaji vzit prijmeni sveho manzela. Indicie vdana + Gajdosova -> manzel se musi jmenovat stejne tedy Gajdos nebo je emancipovana a pak se divim ze se vubec vdava. Asi vycgcane kvuli obcanstvi. A ted koukam ze ma za sebou uz rozvod a na Slovensko se asi nevrati, co?
Reagovat
EllNino
ale ona byla Jarmila Groth blbečku, tak už ztichni, když o tom nic nevíš, panebože ...
Reagovat
slacker
Vzdycky vsichni mluvili jen a jen o Gajdosove a ne o Groth-Grothove. Takze blbeckove jste vy co o ni mluvite jako Gajdosove i kdyz
vite ze je to vlastne Grothova
Reagovat
blixa
Občas když tě čtu, vybaví se mi věta z jedné hry bratří Justů : "To je železná logika ! Jinou nepoužívám !!!" :D :D
Reagovat
VlS
:-)
Reagovat
EllNino
ona byla Gajdošová, než si vzala Sama, pak byla Jarmila Groth až do zápasu s Voráčovou v Oreias 2011, pak se zase vrátila ke svýmu dívčímu příjmení, myslím, že to je docela pochopitelný, a ten kec, že se o ní vždy mluvilo jako o Gajdošové, je blbost ...
Reagovat
VlS
Mimochodem, byli spolu běkolik let, tak nevypadá finta kvůli občanství, nehledě na to, že jako dobrá tenistka by ho klidně v Austrálii dostala i bez manželství, že jich za australany hraje plno.
Reagovat
slacker
No tak to bychom meli. A ted se zase venovat tomu ze kdyz je zase Gajdosova proc se nevratila na Slovensko? Asi to rodne slovensko nema rada.
Reagovat
EllNino
no popravdě Čobolsko a Austrálie je jako alfa a omega, já bych se tam taky nevrátil :D ...
Reagovat
Fandina
Ono ani nejde o to, jestli je na Slovensku nebo v Austrálii, ale může hrát jen za jednu zemi a ona se rozhodla pro Austrálii a klidně může při svých tenisových cestách bydlet na Slovensku stejně tak jako v Austrálii. A mít tam i trvalé bydliště. Ale hrát může jen za jednu zemi, i když má víc občanství.
Reagovat
smazaný uživatel
tiež išla do Australie
Reagovat
smazaný uživatel
pozitíva:
Petra
Genie
Ana
Vika
Svetlana

negatíva:
Stosur
Penneta
Cirstea
Donna
Elina

trapasy:
.
..........
Domina Cibula
Reagovat
PetaM
Tak Medison se s tím vůbec nesere ... To jsou pecky tvl ... Větší, jak od Petry ... Bojím se bojím 3. kola ... :( Medison je sice můj kůň, ale pro Petru příliš těžká překážka ... Snad jí někdo vyřadí, než dojde k Petře ... :( :(
Reagovat
Fandina
Souhlas a také se bojím, Medison klíče jede top!
Reagovat
smazaný uživatel
sa musí prebrať a vyhodiť Madison.
Reagovat
VlS
Jarmilka se mi moc líbí, je mi sympatická, bohužel už pár let hraje lautr ho
Reagovat
smazaný uživatel
Super výkon od Petry. Pohodička....potěšila mě také Vika, že zvládla svůj návrat...chuděra, bylo vidět, že se docela trápí. A potěšila mě i Cibule...tím, že vypadla :-).Zklamáním je Lukáš. Hodně štěstí českým tenistům !!
Reagovat
smazaný uživatel
no ale přiznejme si, že od Kristiny to byla absolutní katastrofa. Celé se to odvíjelo od servisu, který prostě neměla.
Další zápas ukáže víc..
Reagovat
Frick
bude to mít těžký
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petřa, Karolíně, Báře a Petře C. k postupu do 2.kola. Jen škoda Rosola ten hodně zklamal ale dnešek vyšel pro Čechy mnohme lépe. S tím co Petra hraje má šanci dostat se hodně daleko. Karolína může proni Aně Ivanovič jenom překvapit ale Karolína není bez šance, Cetkovská bude ráda když uhraje 4 gemy. Bára proti Niculeslu, věřím že Bára postoupí tak hodně štěsí at se českým tenistkám daří
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se to nějak začíná hemžit trollama a není to moc vtipný, zdejší konverzace už tak často připomínají grotesku :/
Reagovat
PetaM
Myslím, že při registraci by měl být povinný test ... A kdo neprojde, tak prostě nemá nárok se zaregistrovat ... Trolly by to odradilo, protože dělat test je moc zdlouhavé :D
Reagovat
slacker
No nevim nevim kdo by tady potom cinkal rolnickama misto tebe. Ale mozna to na 3. pokus das.
Reagovat
Roger_Federer
Ceskoslovenska ostuda v Americe Rosol+Cibulkova
Reagovat
Fandina
Kolik si prohrál?
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol vyhrál W-S takže klídek :)
Reagovat
slacker
Jo dvojnasobny ATP sampion
Reagovat
Patri.k
Ty si pěknej rozumbrada jak tak koukám
Reagovat
VlS
opět nepřekročila 1. kolo a o 3. si zahraje Petra s Petrou.
Reagovat
PetaM
No, to je nepříjemné ...

Snad si Petra nezkazí bilanci s Češkama :D
Reagovat
smazaný uživatel
SUPER CIBULE JE VENKU A NA TM MŮŽE DEFINITIVNĚ ZAPOMENOUT. CIBULE PROHRAJE S HRÁČKOU KTERÁ JE NA 1204.MÍSTĚ ŽEBŘÍČEKU WTA. TO JE SUPER CIBULE JEDE HOME!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
slacker
Kdo ji pustil do turnaje? To je skandal
Reagovat
smazaný uživatel
A TA BELLIS HRÁLA V ŽIVOTĚ POUZE NA 3 TURNAJÍCH ITF JINAK MEZI DOSPĚLÍMA NIKDY NIC NEHRÁLA
Reagovat
slacker
Ptam se kdo ji umoznil startovat? Kolik ho to stalo na uplatcich?
Reagovat
Fandina
Ptáš se vážně, nebo si děláš legraci?
Reagovat
slacker
Nase Vondrousova sanci startovat mezi dospelima nedostala. Urcite je lepsi nez tahle 15leta skolacka kteru neni ani v TOP1000
Reagovat
Fandina
Na turnajích existuje systém WC a je na pořadatelích, kdo ho dostane. Chceš za vším vidět úplatky, nebo chápeš, že někdo to dostane podle určitých pravidel?
Reagovat
smazaný uživatel
Kategorie "zelenina" bohužel neexistuje. :(
Reagovat
smazaný uživatel
...ten AO byl fake...
Reagovat
VlS
právě rupla s 15 letou holčinou
Reagovat
aligo
tak to je fakt vtipný :D :D
Reagovat
vendulkabendulka
No ale jak! Kdyz to uz vypadalo ze se zkonsolidovala, naprosto vyhorela v zaveru tretiho setu, jak mala skolacka. Fakt smutne. S holkou ktere bylo pred ctvrtrokem 14.
Reagovat
EllNino
:D Cibule je vonku ...
Reagovat
PetaM
Ani nevím, jestli se z toho radovat ... To už ani nejde ...
Reagovat
vendulkabendulka
Vika nejakou zvlastni shodou okolnosti vyhrala 2. set. Nikdo netusi proc.
Reagovat
blixa
Taky je mi to divný .. že by mimozemšťani ? :D
Reagovat
slacker
Rozhodci neumoznili Ido ji rebreaknout potreti.
Reagovat
Patri.k
rozhodčí ji tam protlačili
Reagovat
Jabadu
Soucítíme s tebou, mladý muži. No co, no. Ber to jako pozdrav "Kvitovců" všem solidním Slovákům, žijícím v Americe a píšící na český portál. :-)
Reagovat
kada.tom
Petra dneska masterfull!!
Jen tak dál :-)
Reagovat
Fandina
Kateřina Vaňková live v rozhovoru s Basou na Eurosportu2 právě teď!
Reagovat
majkl005
Petra hrála naprosto famózně....sebevědomí měla na rozdávání, dvě esa z druhého podání jsou toho důkazem :)
Reagovat
VlS
že je blbý první kolo s ještě blbějším losem takhle snadno za tebou. Kristina uplně vyhořela a neukázala nic, než tu mezírku mezi zubama.
Reagovat
smazaný uživatel
ale tak ta mezírka je super. Jednoznačně nejhezčí montyho kočka.
Reagovat
majkl005
monty je pase ? :-O :-P :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě z jeho "stáje" nejhezčí Ana a Donna. Masha je taky kočka, pokud se zrovna netváří jak Terminátor poslaný do minulosti za účelem zničení lidstva :)
Reagovat
slacker
Masha mozna za mlaa. Ale to propichovani a to jeji strojene pochodovani ala nafucena skolacka
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu do 2. kola. Petro pojď ! ! !
Reagovat
slacker
Slysim radiu ze tam Petra sazi esa z druheho podani.
Diky za ten zpazkany zapas v Cinci. Snad si to Petra v Americe uz vybrala.
Reagovat
Jabadu
váhová kategorie! Nikdy bych neřekl, co pár kilo navíc udělá (při dobré kondici).
Reagovat
smazaný uživatel
zatím celkem slušný..
Reagovat
EllNino
Domina zase koní tyjo ...a začíná nám českej souboj ! :D
Reagovat
EllNino
Klára už 0:3 ...a myslím, že uhrála 1 míček
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že ten zápas Cibulkový není k vidění! Cibuli ani trochu nemusím, ale podívat se na to jak jí zatím drtí 15-tiletá holka by bylo skvělý!! :D
Reagovat
vendulkabendulka
Wow, to jsem nevedela ze je ty holcine 15. Cibulka se ve druhem drzi, ale v prvnim setu to byl slusny narez.
Reagovat
majkl005
Péťa si asi ještě neuvědomila, že je v NY na USO :D
Reagovat
slacker
Psst, chces aby ji to doslo?
Reagovat
majkl005
dopr...já si neuvědomil, že ona v přestávkách mezi gemama chodí čučet na TPčko, aby věděla, kolik lidí ji zas nesnáší :D
Reagovat
babolat.cz
no ano, FAndina to psala
Reagovat
Fandina
Co jsem psala?
Reagovat
aligo
jste fakt už trapný...
Reagovat
PetaM
Jen ať si to neuvědomí ještě 6 zápasů :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi, kde sledujete Petru?
Reagovat
PetaM
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2356141487371690.html
Reagovat
smazaný uživatel
Taky koukám na drakulu vždycky, ale dneska mi to nějak nešlape prostě :(
Reagovat
Patri.k
To je hratelná soupeřka, vždyť je v žebříčku předposlední.
Reagovat
gigin
To dáš ještě!!
Reagovat
VlS
jsem s tebou!
Reagovat
gigin
Já o tobě vím, neboj!! :)
Reagovat
gigin
Neva Julko. Mám tě v týmu, pořád tě miluju, neboj...
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do 2. kola. Báro pojď ! ! !
Reagovat
Fandina
gratulka, mám radost, že se jí daří. Ana bude těžká soupeřka, ale proč to nezkusit. Držím palce Kájo ... pojď pojď pojď
Reagovat
VlS
v 1. dominantně, 6:1
Reagovat
VlS
chtělo by to tak 2x větší kurt a poloviční sako, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Sice už jsem o tom zápase psal vedle, ale než začnou hrát Vika a Kiki, tak sem napíšu krátký souhrn. :)

Ana měla rozpačitý začátek. Hned v prvním gemu ztratila servis, když proti brejkbolu pokazila forehand, ze kterého běžně dává winnery. Riske byla v úvodu docela nebezpečná, ale Ana rychle získala rebrejk a potom se rozehrála. Dostala se do vedení 5:1. V sedmém gemu sice ztratila servis čistou hrou, ale za stavu 5:3 už dopodávala 1. set... Druhá sada se zlomila hned v úvodu. Ana v prvním gemu získala brejk a ve druhém hlavně díky skvělému servisu otočila ze stavu 0-40. Pak už to byla jasná záležitost a Ana tam vykouzlila několik nádherných úderů. Nejvíc mě zaujal volej Any při posledním fiftýnu pátého gemu - neuvěřitelný spin! :) Takže nakonec z toho byl kanár a pohodový postup do 2. kola...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/YuewfmHS/#prubeh-zapasu;1

Aby těch zápasů mých favoritek proti Češkám nebylo málo, tak se Anička ve 2. kole utká s Karolínou Plíškovou. :D Očekávám, že to nebude nic jednoduchého. Karolína šla letos hodně nahoru a v 1. kole (aspoň podle výsledku) jasně přehrála Meusburger... Přesto by Ana měla potvrdit svou formu. :)

No a tady ještě dávám pár pěkných fotek, jak Anička prožívala dnešní zápas... :)
https://pbs.twimg.com/media/Bv-lQynIQAEtlHP.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Bv-nIAeIMAI871E.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Bv-oebsIEAETIDw.jpg
Reagovat
babolat.cz
nádhera!
Reagovat
smazaný uživatel
Super no nevim jak to bude s Ivanovičovou jestli ji dáš , není to nejtěžší soupeřka zvlášt když ji dnes nešlo první podání ale i 2k je pro tebe uspech .
Reagovat
Grape
No já tam tedy těžších soupeřek moc nevidím, navíc když se podívám jak hladce dala Ana nebezpečnou Riske... Bylo by velké překvápko, kdyby Kája postoupila :-)
Reagovat
zpilat
už jenom, aby udělala radost montymu z veselé roty, tak by ivanovič mohla dát! :-D
Reagovat
zpilat
kurňava, nebo to byla rychlá rota, si už nejsu úplně jistý po těch 25 letech, ale zipa mám rád dodnes!
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím, že jsem tady poslední dobou "oblíben"... Já jsem si ten los ale nevymyslel. :D Jinak to byla Rychlá rota. :)
Reagovat
slacker
Asi uz se rozjizdi to "hnuti" :-))
Reagovat
smazaný uživatel
možná kdybys neměl mezi oblíbejnýma samý frfny uhekaný a kdybys trošku nepůsobil jak jejich pasák, tak bych proti tobě nic neměla. píšeš docela dobře, škoda že jen o těch svých.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, tak ty jsi teda vostrá...
Reagovat
zpilat
ale po těch pár skleničkách portského musím říct, že celkem vtipně :-D
Reagovat
VlS
Kvitule, a co tobě brání psát o těch tvých? Ty máš za zlé Montymu, že píše o svých a ne o tvých? Tak to fakt nepoberu.
Reagovat
zpilat
neboj, jenom mě tak příjemně provokuješ z mých zažitých nacionalistických předsudků, že člověk má fandit "našim" :-D dokud nebudeš pořádat sebevražedné atentáty kvůli prohře tvých favoritek, tak to přežiju, ale vždycky si do tebe asi rýpnu!!! :-D
Reagovat
zpilat
takže tu přezdívku máš podle montyho z rychlé roty nebo to vzniklo jinak?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nemám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
podle Monty Burnse
Reagovat
zpilat
nebo monty python?
Reagovat
smazaný uživatel
Taky ne. :D Já už ani nevím, jak to vzniklo. Prostě jsem si to jednou dal jako přezdívku na webu a už mi to zůstalo. :)
Reagovat
babolat.cz
montyho čardáš
Reagovat
smazaný uživatel
Monty Jackovi je to jedno, v ženském tenise fandí jen Gedžitce.
Reagovat
zpilat
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Na Gedžitku jsme tady letos překřtili Alizé Cornet (Copyright: dadaft)... :D
http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/9236/9236003_4cd4d395a57358b22ab5b1bde3af1413/images/gedzitka.jpg?ver=2
Reagovat
zpilat
měla gedzitka takový nosík nahoru jako cornet???
Reagovat
smazaný uživatel
Posuď sám... :D
http://img.fotoalba.centrum.cz/img2/7964/12477964_4_zel2npeic.jpg
Reagovat
VlS
Jo, a červený uši taky :-)
Reagovat
gedzitka
To teda nemám :-D
Reagovat
slacker
Mrtvi vstavaji z hrobu
Reagovat
zpilat
já jsem měl kamaráda, kterém jsme říkal zip, ale na toho se převrátil traktor a umřel, ten už se asi neozve!
Reagovat
gedzitka
Rychlá rota je dětská pohádka a mrtví vstávají z hrobu pouze v hororech. Se ti to nějak motá dohromady.
Reagovat
slacker
Tak se probudila z hibernacni komory :-)
Reagovat
gedzitka
Jestli mi tam nebylo líp :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Před 2000 lety vstal z mrtvých Pán Ježíš.
Reagovat
slacker
Opravdu? Kdo ho videl? Clenky jeho sekty ktere to neprenesly pres srdce.
Reagovat
smazaný uživatel
1. Viděli ho apoštolové a ostatní učedníci.
2. Ježíš nezaložil žádnou sektu, ale církev!
Reagovat
slacker
Jo kazdy apostol byl nucen si vymyslet nejakou prihodu aby se mezi svyma neshodil.
Cirkev zalozil Petr a Pavel (Saul) byl pozdejsi konvertita ktery to hnuti zideologizoval.

Jestli chteji jeho soucastni nasledovnici dokazat ze tohle vsechno pravda musi delat zazraky donekonecna. Bohuzel je tady spousta konkurecnich part s podobnyma bajkami.
Reagovat
blixa
Celé dějiny nejsou nic jiného než příběhy a mýty. Ale na tom není nic špatného ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mel Gibson ho viděl na 99%.
Reagovat
slacker
Keca :-)
Reagovat
gedzitka
Výjimka potvrzující pravidlo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitá podoba tam je :)

http://bzmedia.cz/fan/kr/kralovnalentilek/gallery/profile.default/638716_p.jpg
Reagovat
zpilat
tak opravdu, podobu tam vidím, jinak cornet ji mi sympatická, ale ten nosík špatně snáším :-D
Reagovat
Frick
Každopádně to tedy Gedžitka nepřehání v tréninku s oděvem... :-D
Reagovat
VlS
Super Kájo, pojď ještě aspoň 3 zápasy!
Reagovat
smazaný uživatel
Vedle píšeš: "Ana předvedla parádní výkon, s tímhle tenisem by mohla dojít daleko..."

Tak si to rozmysli... :D
Reagovat
VlS
Porazit slabou soupeřku je o ničem, je potřeba porážet ty skvělé :-)
Reagovat
Frick
už jako nasazená, Kájo :o)
Reagovat
majkl005
to by bylo moc super :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist