Karolína Plíšková poprvé porazila Kvitovou a zahraje si semifinále. Skupinu vyhrála Svitolinová

25. 10. 2018, 09:55
Aktuality 340
TURNAJ MISTRYŇ - Karolína Plíšková dnes na Turnaji mistryň v Singapuru v nervózním českém derby přehrála Petru Kvitovou, kterou porazila na turnajích vůbec poprvé v kariéře a přerušila s úspěšnější krajankou sérii tří porážek. Bílou skupinu vyhrála Elina Svitolinová, jež v nádherné maratonské bitvě porazila obhájkyni titulu Caroline Wozniackou a zvládla i třetí zápas.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková na Turnaji mistryň potvrzuje letošní skvělou bilanci na halových akcích. V dubnu na antuce ve Stuttgartu a v září na tvrdém povrchu v Tokiu totiž nenašla přemožitelku a výborně si zatím vede i v Singapuru. Na úvod akce pro osm nejlepších tenistek sezony ve dvou setech přehrála obhájkyni titulu Wozniackou, ale se Svitolinovou padla v rozhodující sadě a zkomplikovala si postup do semifinále.

Ten si vybojovala až dnes v posledním utkání skupiny, ve kterém čelila Petře Kvitové, s níž na turnajích prohrála všechny tři předchozí souboje. Kvitová mohla svou šanci na semifinále uživit jen v případě dvousetové výhry. Její naději však Plíšková ukončila už po prvním setu, nakonec zvítězila 6-3 6-4 a zajistila si semifinálovou účast.

Plíšková v úvodu zápasu chybující Kvitovou přehrávala. Kvitová hned ve svém úvodním gamu na servisu vyrobila tři dvojchyby a své krajance pomohla k brejku. "To se prostě nemůže stávat. Ona do toho šla a můj druhý servis returnovala docela dobře, možná proto jsem na začátku byla zaťatější a úplně mi to tam nepadalo," řekla Kvitová.

Plíšková vedla 4-0 40-0 a vypadalo to na hladký první set, Kvitová ovšem dvě hry v řadě dokázala otočit z 0-40 a ještě úvodní dějství zdramatizovala. Druhý brejk však smazat nedokázala a její naděje na postup do semifinále definitivně vyhasla.

V úvodu druhé sady se Kvitová uvolnila a začala hrát s Plíškovou vyrovnanou partii. "Chtěla jsem vyhrát. Uvolnila jsem se, ale ne proto, že jsem věděla, že už jsem bez šance," uvedla Kvitová. Dvojnásobná wimbledonská šampionka utekla do rychlého vedení 3-0, jenže dvakrát přišla o náskok brejku a nakonec ve zbývajícím průběhu uhrála jediný game.

"Nemůžu mít větší radost. Vždycky mě (Kvitová) předtím na turnajích porazila, ale cítila jsem šanci. Všechno šlo dobře a jsem ráda, že jsem znovu v semifinále," řekla Plíšková na kurtu. "Je to ještě daleko, na trofej nemyslím," doplnila.

"Klíčové bylo věřit, že ji porazit můžu, což jsem věřila. Snažila jsem se to vzít jako normální zápas a ne z toho dělat drama, že hrají dvě Češky proti sobě. Brala jsem to, že když vyhraju, postupuju, což je normální turnajový scénář v průběhu roku. Udělala bych pro výhru cokoli a jsem ráda, že se to podařilo," řekla Plíšková.

Kvitová si přála ukončit turnaj s hlavou nahoře. "To se výsledkem úplně nepovedlo, na druhou stranu to nebyl zas tak špatný zápas. Já jsem samozřejmě smutná, ale je to tenis, sport a už s tím nic neudělám," konstatovala.

Plíšková startuje na Turnaji mistryň třetím rokem po sobě. Předloni při své premiéře skončila už ve skupině, loni prohrála v semifinále s pozdější vítězkou Wozniackou. Pokud letos souboj o finále zvládne, vrátí se na post české jedničky. Soupeřku se dozví po odehrání zítřejších zápasů Červené skupiny.

Kvitová se závěrečného vrcholu sezony zúčastnila pošesté v kariéře a po třech letech. Při svém debutu v roce 2011, tehdy se ještě hrálo v Istanbulu, celý turnaj vyhrála a před třemi lety hrála v Singapuru finále. Ve skupině končí potřetí (2012 a 2014), ale vůbec poprvé, pokud nepočítáme její odstoupení v roce 2012, nedokázala vyhrát jediný zápas. Nyní se bude připravovat na listopadové finále Fed Cupu.

Kvitová i přes neúspěch v Singapuru letos vyhrála nejvíce titulů ze všech hráček (5) a navíc triumfovala na všech površích. Osmadvacetiletá Češka prožila svou nejlepší sezonu od roku 2011.

Postup Plíškové už nemohl ovlivnit ani poslední souboj Bílé skupiny, Češka však mohla v případě úspěchu Wozniacké skupinu vyhrát. Elina Svitolinová ovšem zvládla i třetí zápas. Čtyřiadvacetiletá Ukrajinka v nádherné maratonské bitvě porazila 5-7 7-5 6-3 obhájkyni titulu Caroline Wozniackou, oplatila jí loňskou porážku a vyhrála Bílou skupinu.

Hrál se naprosto fantastický tenis z obou stran a bylo vidět, že oběma hráčkám jde o postup. Zatímco Wozniacká potřebovala vyhrát ve dvou setech, Svitolinové k postupu stačil jeden vyhraný set. Ten se nerodil vůbec snadno. Ukrajinka prohrávala o set a brejk, ve druhé sadě si nicméně dokázala ztracený servis ihned vzít zpět a v maratonské dvanácté hře proměnila v pořadí pátý setbol.

Pro Wozniackou v tu chvíli turnaj skončil, ale vítězka letošního Australian Open bojovala dál o cenné body do žebříčku. Rozhodující dějství nabídlo jediný brejk, který po skončení osmého gamu slavila Svitolinová. Ukrajinka však měla v následující hře namále, jelikož musela otáčet stav 0-40 a odvracet celkem čtyři brejkboly. Po více než dvouhodinovém boji proměnila druhý mečbol.

Svitolinová si premiéru na Turnaji mistryň odbyla loni, kdy skončila ve skupině. Semifinále si tak zahraje poprvé v kariéře a bude útočit na své největší finále. Semifinálovou soupeřku se stejně jako Plíšková dozví až po skončení zítřejšího programu, protože Červená skupina je stále otevřená.

Wozniacká se závěrečného vrcholu sezony zúčastnila pošesté a teprve podruhé neprošla skupinovou fází (2011). Finále si poprvé zahrála v roce 2010, ale uspěla v něm až loni, kdy porazila Venus Williamsovou.

• TURNAJ MISTRYŇ •
Singapur, tv. povrch / hala, 7,000.000 dolarů
čtvrteční výsledky (25. 10. 2018)
• Dvouhra - Bílá skupina •
Kar. Plíšková (7-ČR) - Kvitová (4-ČR) 6-3 6-4
Svitolinová (6-Ukr.) - Wozniacká (2-Dán.) 5-7 7-5 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

340
Přidat komentář
FulnekUltras
Ani jsem se na něj radši nedíval ;-))) - výsledek víceméně podle očekávání. Každopádně slíbená poklona Kájině, jak to nakonec v hlavě přece jenom zvládla, i když podle komentářů asi hlavně samy se sebou bojovaly obě. Semifinále TM je nakonec pro Káju solidní odměnou za další vyrovnanou sezónu. Přidat ke Stuttgartu a Tokiu ještě třetí elitní titul by sice bylo hezké, ale reálně to moc nevidím. Celkově dobře, že singapurský filc po pěti letech definitivně končí a věřme v rychlejší povrch u Číňanů.

Na závěr si ještě přece jenom neodpustím citaci z dnešní Petiny tiskovky - byť považuju už delší dobu za skvělé, že se touto skutečností tady ani jinde mezi fanoušky už skoro nikdo nezabývá, anebo je spíš s odstupem času bagatelizována, jako kdyby ji poslední tituly Petry úplně vymazaly ze světa.

----------------------------------------------------------------

"Ta levá ruka už nikdy nebude taková, jaká byla. Už vím, že se to nikam neposune. S citem nebo s rozsahem pohybu už to nikdy nebude lepší. S tím se musím sžít."

----------------------------------------------------------------

Hodně vnitřní síly a štěstí do zbývajícího tenisu, který máš ještě před sebou, holčičko NAŠE...
Reagovat
Roger_Federer
Hodne spatnej..Turnaj mistru bude nepekny
Reagovat
Nola
nehrotila by som to, nie je to az take hrozne, ako sa tu snazite naznacit, ste zvyknuti na ganialny vykon, ale stale je to pan tenista, ktoreho nie je jednoduche porazit, niektori superi sa pototo uz v satni
Reagovat
smazaný uživatel
Tik-Tak, Tik-Tak, Tik-Tak.
Reagovat
Roger_Federer
Jj, Fuentes time.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tam zas ten hodinkář vyvádí?
Reagovat
smazaný uživatel
Předvádí ostudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se z toho hrabe. Srovnal.
Reagovat
Patik
Potreboval len zohriať na prevádzkovú teplotu.
Reagovat
Patik
Ten Struff mi príde strašný mumák..On keď nemá podanie on nevie hrať tenis.
Reagovat
turista
Hodinkář rutinní výhra i když se se soupeřem babral.
Reagovat
smazaný uživatel
Sweetolinka potěšila, po tragických Češkách porazila i Wozňáky, krása.
Reagovat
slacker
schor v pekle
Reagovat
Krisboy
Klid...druhý pako, kterýmu jeblo z kvjetáka. Kult osobnosti je silnější než zdravej rozum, s tím nic neuděláš...
Reagovat
smazaný uživatel
To říká ten pravej. :D Tvoje příspěvky dlouhodobě patří k tomu nejkomičtějšímu, co se tu dá najít. (Není to kompliment)
Reagovat
dunphy
Ne.
Reagovat
Jabadu
Vyňatá slova dle slackera:
schořet, schnít, schánět, zchýbat se ... Ruzyně.
Tak si to pamatujte, holoto venkovs ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když už chceš urážet, tak se aspoň nauč psát.
Reagovat
Jabadu
Ehmm ... slacker je dada. Je to maskot tohoto portálu podobně jako třeba"peggy".
Rozdíl je v tom, že slacker to dělá záměrně. Pacholek.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš dost...
Slacker je zlo. Nic víc, nic míň.
Dada je naprosto o něčem jiném.
Reagovat
FulnekUltras
Súdruh Cmrndalín, čo také si predstavujete pod slovom absurdný?
Reagovat
slacker
Reagovat
FulnekUltras
a to jí nejeden čecháček ani trochu nevěřil ;-)))
Reagovat
Jabadu
Bratře v trysku, reflektuji a plně chápu tvou rozhořčenost, ale od dob Velkomoravské říše a knížete Mojmíra se dost změnilo ...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
nějaké ty patníky se budou vykopávat a zakopávat pořád... ;-)))
Reagovat
blixa
No jo, to jo, ale už bys mohl přestat je vobčůrávat ;-) :D
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
blixa
Jo táák :D :D
Reagovat
blixa
A vo tom to je :D
Reagovat
Krisboy
Zbytečné.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wtatennis.com/news/caroline-wozniacki-diagnosed-rheumatoid-arthritis-us-open

wow, chudak Caroline
Reagovat
Liska-Brno
No Petra tragedie sama pliskova vylezi hned v sf "D snad ty holkyv deblu neco dokazou .
Reagovat
VlS
A panáka sis dal?
Reagovat
Liska-Brno
jsem uplne na kary
Reagovat
Jabadu
Ty kemo, nejeď na nás křivý serpentýny. Tvé krédo zní: Střízlivého mne nedostanou!
:-)
Reagovat
VlS
Nezlehčuj to, na to, když někdo vidí všechno černě to někomu funguje a rozjasní mu to tvář i myšlenky. Někteří budou na šrot půl roku a ti co to zanedbají budou zralí na sebevraždu. Platonická láska je prevít.
Reagovat
Jabadu
Zakladatel novodobých olympijských her Pierre de Coubertin řekl: Není důležité vyhrát, ale zůstat svině. ... nebo tak nějak podobně.
Reagovat
Jabadu
Tebe si pošlu pro smrt. Protože ty ji ani nenajdeš.
:-)
Reagovat
Jabadu
Duo P+K je jasné, pocentrované a zrežírované ... jestli mi rozumíte.
Na místě Pály bych nic neřešil a nekoukal na žebříček. Pár, který bude na TM úspěšnější, nominovat. Žádné novotvary, frajkumšty, vifik.undace a brikule ... Petra je do čtyřhry nepoužitelná a Karolína toho bude mít tak akorát!
Reagovat
historik
Osobně doufám v Katku s Bárou. Ale nebude to mít lehký, někoho určitě naštve. Strýcová se myslím určitě ozve, pokud se do týmu nedostane.
Reagovat
Jabadu
Nejsilnější pár je Barunka s Karolínou, to se ví. Ale Karolína bude psychicky vyčerpaná. Ten tlak, očekávání ... bude plnej barák ... lidi budou řvát jako krávy ...
:-)
Reagovat
Carloss
Karolína zvládne i čtyřhru.
Reagovat
lars
Na FC bude jiny povrch
Reagovat
jirkaS
PĚT Češek v semifinálových soubojích, kdo z vás to má? ;-)
Reagovat
Jabadu
Zdroje jsou!
Reagovat
Fandina
odmyslím-li si zde píšící slovenské a nevím jaké kolegy, tak snad my všichna tady ostatní krajané
Reagovat
tommr
taky postupujou po celkem jasný výhře. První set byl jednoznačnej, ve druhým se ke konci nebezpečně rozehrála Melicharová, ale naše holky si to už pohlídaly i když Bára zápas dopodávala jen s odřenejma ušima ...

Dnešní zápas byl důležitej nejen kvůli postupu ale i z hlediska žebříčku. Bára s Katkou udělaly důležitej krok k tomu aby zůstaly jako deblový jedničky i po TM. Ohrozit je po dnešku může už jen pár Babos/Mladenovic ...
Reagovat
Krisboy
Angry Birds vs. Crazy KrejSi!!!!!!

Zápas roku!
Reagovat
tommr
předčasný finále ... :)
Reagovat
cabuna
To mě hrozně štve že se holky musí vystřílet před branami finále
Reagovat
tommr
a nejhorší je na tom to, že oba naše páry jsou v dobrý formě a do toho finále by se při jiným rozlosování nejspíš dostaly ...
Reagovat
bIbec
mmm, to bych si netroufl špekulovat. V té druhé půlce sou velmi dobré dvojice. Třeba Barty s Vandeweghe Katka s Bárou ještě neporazily.
Reagovat
VlS
v SF s Barčou a Andy, blbej los, ale zas je jistý finále.
Reagovat
Jabadu
Gratulace Karolíně a klobouček. Petra má všechno a Karolína si takový úspěch zaslouží.
Pro nás, pacholky nevděčné, je důležité, že máme v sobotu o zábavu postaráno.
:-)
Reagovat
blixa
+1 :D
Reagovat
turista
Souhlas.
Reagovat
cabuna
Souhlasím :---D
Reagovat
EllNino
Teď komentátoři opěvovali české tenistky dneska jich tam hrálo v podstatě 8, když počítáme i Nicole Melicharovou, to se krásně poslouchalo, Sophie Amiach se zdá dost velká fanynka čekého tenisu :D "there must be something in the water" :D
Reagovat
Carloss
to jsem fakt zvědav, koho Pála nominuje na fed cup do čtyřhry? jestli Strýcovou s Hlaváčkovou, nebo jen Strýcovou. Nebo Siniakovou s Krejčíkovou, nebo jen Siniakovou? koho byste nominovali vy? :)
Reagovat
slacker
ja bych nominoval do ctyhry hlavne 2 hracky. so tam samotna strycova nebo siniakova zmuze?
Reagovat
Carloss
teoreticky by mohl nominovat jak Siniakovou tak Strýcovou. obě jsou dobré ve čtyřhře a obě jsou schopné i zahrát kvalitní dvouhru, když se někdo z dua P + K zraní. ale asi bych nominoval jeden z těch párů Hlaváčková Strýcová anebo Krejčíková Siniaková podle toho který z nich dojde nejdál na TM.
Reagovat
tommr
od toho je TM, aby Pála viděl všechny naše hráčky v akci a podle toho moh nominovat ... :)
Reagovat
Fandina
Já bych se soustředila hlavně na singl, přece jenom hrají se tam čtyři zápasy a debl jen jeden. Takže bych spešl deblistky nebrala. A kdyby měl rozhodovat přece jen pak debl, tak bych musela zvolit nejoptimálnější variantu na místě, kromě Petry, předpokládám, že bude hrát. Kdyby některá z lepších singlistek hrát nemohla, tak bych pak přizvala jako čtvrtou hráčku buď Andrejku nebo Báru K. a tam bych si asi nejdřív s oběma promluvila a pak se rozhodla citově, která to má být nebo si hodila korunou.
Reagovat
HayashiM
Karolína a Petra jsou asi jasné, k nim zálohu do singlu. Tam bych při aktuální formě věřil víc Kačce, a spíš než další zálohu do singlu radši sehraný debl, takže poslední do party Báru Krejčíkovou.
Reagovat
Carloss
jako Pála bude mít těžké rozhodování. Bára Strýcová už má veliké zkušenosti s několika Fed cupy a ve čtyřhře dokázala udělat ten rozhodující bod a s Karolínou jsou sehraný. Katka Siniaková je v závěru sezóny zas ve vynikající formě, ale chyběj jí ty zkušenosti z klíčovejch zápasů ve fed cupu. čili jestli Katka s Bárou porazej Báru s Andrejkou, může si Petr hodit IMHO korunou. :)
Reagovat
VlS
A co se na to dívat tak, že mezi deblistkama nemůže vybrat špatně? oba páry jsou top a v obou je velmi slušná singlistka. Myslím, že spousta team leaderů mu jen tiše závidí.
Reagovat
Carloss
tak jasně. těžko se dá najít lepší team pro fed cup než má česko. :)
Reagovat
PetaM
Andrea se vyjádřila, sice oklikou, ale že finále hrát nebude. Takže předpokládám, že ani Bára. :)
Reagovat
blixa
Ale ne, já myslím že to bude pálovská žebříčková klasika, Petra, Kája, Bára , Katka. Čtyřhra se z toho vždycky poskládá.
Reagovat
tommr
zatím soupeřky pěkně válcujou ... :)
Reagovat
Fandina
To jsou jejich přezdívky, říkají si nějak?

Pro jsou KaBa.
Reagovat
Fandina
Pro mě jsou
Reagovat
blixa
Já bych navrhoval Crazy Fledglings ;-) :D
Reagovat
jirkaS
docela české ;-)
Reagovat
bIbec
Jedem, Sinčíková, jedem!
Reagovat
Fandina
Caro škoda, přála jsem jí, víc než Svitolině, je to moje oblíbenkyně, ale Svitolina od začátku hry na mě působila líp a zaslouženě vyhrála. Jinak Caro dobrá sezona, titul s AO byl super a Caro se dočkala, že není a nebyla jedničkou bez GS. Samozřejmě s jejím stylem, kdy není tou, která útočí, ale sází na pohyb a nechybování a vhodné zakončení není tak líbivý, jako třeba agesorka typu Péťa nebo servismanka typu Kája. Ale jinak ji mám ráda, ráda se na její hru dívám, hned po našich holkách je s Garciou a Stefanií Foegele moje holčina.
Reagovat
Fandina
Vogele
Reagovat
Fandina
z AO
Reagovat
smazaný uživatel
Som za Svitolinku rád. Jej prípadny nepostup by bol vzhladom na okolnosti velmi kuriózny
Reagovat
Vojtaakk
Souhlasim, bylo by to pro ní hodně kruté. Naštěstí to dala.
Reagovat
Nola
detto....bolo by od veci, ak by ,Wozniacka, co nedokazala vziat servismanke ani len set postupila.....
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je podle mě level předčasný semifinále, velká škoda, že tam Caro bude chybět, zasloužila by si to více než Karolína a klidně mě ukamenujte...
Reagovat
Fandina
Caro si semifinále určitě víc nezasloužila než Kája, kdyby to tak bylo, byla by tam. Kája byla lepší než Caro. A také to ukázala v prvním zápase, kdy Caro porazila ve dvou setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Celková herní dojem u obou hráček rozhodně nebyl lepší na straně Karolíny, která odehrála kompletně pouze jeden zápas dobře - s Caro, se Svitolinou se jí povedl jeden set a dnešní zápas ani nemá smysl komentovat, to byla tragédie od obou...
Reagovat
blixa
Blbost. Svitolinu měla v prvním setu na podnose, ale podělala to. Elina měla víc štěstí než rozumu. Dneska to byla bída, protože z obou stran nervíčky. Speciální zápas. Prostě ji měla Caro porazit, pak by si to zasloužila. Neporazila ...
Reagovat
Fransoas
Je potřeby to přesně analyzovat - potom by se dalo diskutpovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Bingo!
Reagovat
Fandina
Herní dojmy, Kája pořád působí na kurtu jak mouchy snězte si mě a pak zahraje eso a nebo pošle super return pádnou rukou a k čemu ti to potom je, že herně na tebe působila nijak. Důležité je na kurtu vyhrát.

Samozřejmě, že člověku se třeba pěkně dívá na styl tenisu, který se mu líbí, ale k čemu to, když tvůj vyvolený, vyvolená, prohraje.
Tomáš jako včera já ve Vídni. Dívala jsem se na svého Gríšánka hezky v hale, krásný styl, nádherné zalomení ruky, při FH, BH, pořád pěkné, hezký kraťas, ale Kukuškin mi ho porazil. Přehrál pumelenicema od základní čáry a bylo to. A oba na kurtu působili herně pěkně, jen ten, který se víc líbí mě to prohrál.
Reagovat
Fandina
To máš
líbí mně
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Dimitrov hrál vždy na krásu víc než na efekt, to se ví...
Reagovat
Fandina
To ano, ale také byl třetí na světě.
Reagovat
turista
No jo holt je to tzv. Bulderer.
Reagovat
Fransoas
Podle čeho to hodnotíte.Hodně by mi to zajímalo !
Reagovat
lars
asi od oka :)
Reagovat
blixa
Ach jo, Caro, tos posrala :(
Reagovat
George_Renel
Hlavně že ji nebolí koleno. :-b
Reagovat
Fandina
Asi ne, jinak by si ho dala ošetřit.
Reagovat
dadaft
takže Elina,,,,,,,,,,, gratulace.
Reagovat
PetaM
Skvěle Elino! Konečně jede simulantka domů! Super. A gratulace k prvnímu SF na TM! :)
Reagovat
Fransoas
Ukrajinka bude nebezpečná pro jakoukoliv hráčku.Jěště to bude zajímavé.
Reagovat
Fandina
Je to jasné. Caro se snažila, ale Svitolina byla lepší.
Reagovat
dadaft
skvělý zápas.
teď to asi už bude o ničem, ale ty dva sety byly lahůdkové.
Reagovat
Fandina
Nádhera, napětí, boj, ale přece jenom, Svitolina byla lepší, Caro chvilkama nevěděla, co hrát a to říkám při vědomí, že nehraje útočný tenis, ale většinou na kurtu působí přesvědčivěji. Hlavně ve druhém setu byla Svitolina jistější. A samozřejmě proti Caro má pádnější ránu.
Reagovat
smazaný uživatel
Je obrovská škoda, že jedna z nich nebude v semifinále. Parádní hra od obou. Vlastně se jen Wozniacki nepovedl zápas Karolínou, jinak obě hráli v pěti zápasech parádně dohromady. A to by mělo na postup stačit prostě...
Reagovat
SpacialRecognition
Karolína hrála proti Wozně výborně, Wozna nehrála zas tak špatně, jak se tu někteří snažíte říkat.
Reagovat
smazaný uživatel
to já neříkám, ale ve srovnání s dneškem nebo i s výkonem proti Petře tam byl velký rozdíl
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle set je to hodne dobry tenis ale, to ne ze ne...
Reagovat
Fandina
Jde do tuhého, kdo vyhraje tenhle set, jde do semi.
Reagovat
Fandina
5:5, takže kdo vyhraje ještě dva game.
Reagovat
Fandina
Svitolině chybí game. Caro jde podávat, ale Svitolina se mi zdá přece jenom o chlup lepší.
Reagovat
dadaft
!!! WOW !!!
výměna turnaje.
Reagovat
Fandina
Komentátor na O2 TV Tenis ... musím říci, že dlouho jsem neviděl Wozniacki takhle aktivně hrát na síti.
Caro hraje jako o život, ale nevím, jestli to bude stačit. Svitolina hraje dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlépe hrající hráčka celý skupiny nepostoupí do SF, kam naopak postoupí Wozniacki, která jen vrací míčky a Plíšková, která porazila příšerně v 1. zápase hrající Wozniacki.
Reagovat
com
tak jestli je nejlepe hrajici hracka, tak to Svitolina otoci :D
Reagovat
cabuna
předběhl jsi mě akorát jsem přesně tohle chtěla napsat :-D
Reagovat
smazaný uživatel
postupi, verim jej
Reagovat
tommr
a nemusí jí ted zajímat jak Svitolina dopadne. Na Svitolinu prostě není žádnej spoleh ... :)
Reagovat
blixa
V ženském tenise není na nikoho spoleh :D
Reagovat
Fransoas
Přesně jste to definoval. Z top 20 může vyhrát kterákoliv hráčka.Je mezi nima velká rivalita.
Reagovat
jirkaS
jaká byla gratulace? daly si tlapku nebo po hubičce?
Reagovat
PetaM
Obojí :D
Reagovat
tommr
políbily se, ale působilo to trochu křečovitě ... :)
Reagovat
Holahej
Petra Kvitová....
před 1 hod ? Tahle sezóna vždycky skončí s úsměvem na tváři. Ať se děje, co se děje. Byl to perfektní týden? Ne, to je v pořádku. Byla to neuvěřitelná sezóna? Ano, je. Uvidíme se na finále Fed cupu ??????
Reagovat
Holahej
....na konci nejsou ? , ale srdíčko
Reagovat
com
na FC urcite bude, kdyz neni nikdo jinej.. ale ani bych se nedivil, kdyby Pála nakonec Kvitovou nenasadil, potom jaky ma konec sezony.. Tak tu furt nebrec
Reagovat
tommr
přesněji řečeno první polovina sezóny byla úžasná, ta druhá byla opravdu špatná. Přál bych Petře aby ještě něco vyhrála ve finále FC aby sezónu nezakončila na tak tragickou nótu ...
Reagovat
kada.tom
tak Caro nadále žije ... ale nesmí polevit, jestli chce do SF, protože Elina určitě zapne, tenhle set získat prostě musí
Reagovat
dadaft
Caro má set a bude to móóóc zajímavé.

skvělý tenis. bravo oběma.
Reagovat
Fandina
A o5 platí, to, co jsem psala u Petry, že při hraní ve skupině je důležitý i vyhraný set v prohraném zápase, viz Caro teď musí vyhrát ve dvou setech, když chce postoupit, chybí jí jeden vyhraný set v prvním zápase s Kájou. A té zase pomohl.
Reagovat
ttopi
- Pokud Wozniacká zvítězí ve třech setech, Plíšková vyhraje skupinu a Svitolinová postupuje ze druhého místa.

Tohle je zajímavé. V podstatě tedy pokud Wozniacká ztratí jeden set, už nemůže postoupit. Pokud to bude 1:1, bylo by záhodno vsadit větší obnos na Svitolinovou, že vyhraje třetí set.
Reagovat
kada.tom
je to tak no, Caro musí vyhrát 2:0 aby postoupila ..
Reagovat
Fandina
Nebo naopak, když to bude 1:1 Svitolina má jistý postup do semi a už se nemusí tak snažit. Ale nechci nic radit sázkařům. Fakt nevím.
Reagovat
ttopi
Tam jde ale o pozici Svitoliny ve skupině. Může být 1. i 2. a obecně se dá předpokládat, že 2.hráčka protější skupiny bude horší, než vítězka té skupiny. Navíc pro postupující hráčku je důležité udržet si tempo. Pokud Wozniacká bude vědět, že jede domu, tak už nepotřebuje nic.
Reagovat
lars
V tom zapase jde i o 125 b do zebriku
Reagovat
Fandina
Caro může chtít body a peníze. Body z TM jsou navíc proti ostatním, je to sedmáctý turnaj do žebříčku, který tam je celý rok a pomáhá účastnicím TM vlastně celý rok, že jsou díky tomu na žebříčku.

Jinak ve druhé skupině se ještě neví, z kterého a která může kam postoupit a podle mě je to jedno, která vyhraje a která bude druhá. Pokud tam není Serena, která je i přesto, že letos prohrála dvě GS finále (nebo možná právě proto, že tam vůbec došla po MD), pořád hrozbou. U těch ostatních je to fuk, jestli s nimi hraješ jako jednička nebo dvojka. Takže Svitolina v téhle chvíli neví nic, proti komu nastoupí, když vyhraje set, tak bude mít jistotu SF a to je směrodatné.
Reagovat
Fandina
První odstavec končí ... díky tomu na žebříčku třeba výše, než jejich momentální forma.
Reagovat
ttopi
Však já neříkám, že už Wozniacká ve třetí sadě nechtěla vyhrát. Ale tak nějak podvědomě ti hlava nedovolí se o to tak porvat, když už je jasné, že postoupit nemůžeš. Výhra Svitoliny byla jasná. A taky přišla :-)
Reagovat
Fransoas
Sázkaři si to musí vyřešit sami - nemohou se splehnout na nic.Záleží,kolik by do toho chtěli investovat.Je to 50 : 50.
Reagovat
mendrit
Tam se hraje o balík za každý vyhraný zápas, tak je motivace i u Caro
Reagovat
Krisboy
Pojeď, Wozíčku, pojeď!!
Reagovat
lars
kam?
Reagovat
Krisboy
To je jedno, hlavně ať jede!
Reagovat
Krisboy
Třeba z kopce, ať to pěkně sviští.
Reagovat
Holahej
Petro škoda, pořád se opakuje, máš BB na 4:0 ve druhým setu, zbytečně se vyhodíš, z prvního úderu, a to nejsi v nouzi ??, vrátíš soupeřku do hry, ona nebyla lepší, ale disciplinovanější, komentátor říkal Petra diktuje hru, ale pak hloupě a příliš mnoho zbytečně kazí...., přehraj si utkání a poslechni Rennae Stubbs, co říkala o tobě...stupid shots ...počkáme si na ně?. a vůbec co radila KP, potřebovala by si jí nebo někoho podobného mít ve svém rohu, aby se tvůj potenciál mohl ukázat a projevit, Stubbs strašně KP pomáhá, má tenis v srdci i hlavě, je empatická, hraje s ní zápasy i z tribuny, dá dobré rady, zklidnění i povzbuzení... a není kolovrátek, velký rozdíl hlavně proti Krupovi, který se choval dost pohrdlivě, nezúčastněně, neempaticky. Petro fandím, jsi velmi úspěšná a tak už v historii vždycky budeš zapsána, ale potenciál....?, budou další zápasy, další šance, chce to ?hlavu?, porážíš se dost sama.

Z 67 bodů připsaných KP, jsi udělala 7 DF, přes 30UE, cca 20b. dala KP přímo servisem......
Reagovat
ttopi
Když v první větě zmiňuješ šance Petry, tak by se taky slušelo říct, že Plíšková měla v prvním setu 2x 40:0 a taky to ztratila. V tomto směru se lze těžko domnívat, že Kvitová mohla vyhrát. Dneska byla ta výhra Plíškové skoro jistá.
Reagovat
Holahej
....záleží jakým způsobem, jak vyřeší herní situaci, takticky, v souladu se stavem..., když má na výběr svůj úder, jak zahrát, je na tahu první, není v nouzi..., tak Petra bohužel zahraje ty stupid shots do vlastní sítě, jak i o nich mluvila trenérka...
Reagovat
turista
No někdo z nich vyhrát musel. Nikdo nemeškej!
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniacki se provracela do semifinále :D
Reagovat
Patik
Ktorí tu hovorili predtým že Plišková v živote neporazí Kvitovú..
Reagovat
smazaný uživatel
ty si beztak najlepsi jak sem vzdy prides mudrovat po zapase :D
Reagovat
Patik
Tomu ver :) a nato že to nesledujem som sa ohľadom Kvitovej budúcnosti na tomto turnaji trafil..napriek všetkým názorom ktoré mi oponovali.
Reagovat
com
Svitolina naka nervozni na zacatku, asi si myslela, ze to bude mit v kapse
Reagovat
com
tak ne no :D drzi se zuby nehty
Reagovat
tommr
Petra byla od konce roku 2012 až do konce roku 2017 neomezenou vládkyní mezi českými tenistkami když dokázala vyhrát 24 zápasů s českými soupeřkami za sebou ...
Její nadvládu zastavily až letos sestry Plíškovy. Nejdřív šokovala Kristýna otočením zápasu v Charlestonu a ted se k ní připojila i Karolína jejíž dnešní výhra ale byla spíš očekávaná ...
Petra tak ztratila auru neporazitelnosti a bude zajímavý sledovat jak si povede v dalších zápasech s Češkami, který vzhledem k jejich počtu na okruhu jistě brzo příjdou ...
Reagovat
Fandina
Zajímavé je, že Petra prohrala vždycky s nějakými Češkami, které staví hlavně na podání. To jsou esařky Kája, Tynda a ještě k tomu musíme připočítat i Hráďu a její výhru nad Petrou v Madridu, tuším 2012. Hráďa je také jedna z těch, které na podání staví.
Reagovat
tommr
Lucka Šafářová je taky dobrá servismanka a Petru nikdy ani neohrozila ...
Reagovat
smazaný uživatel
Terka Smitková taky, 0:3 H2H, tady se to Fandine zase nepovedlo moc, ale pro její klid na duši - měla pravdu samozřejmě :D
Reagovat
Meceon
Samozřejmě, že měla pravdu,nebo snad chce někdo tvrdit, že sestry a Hradecká na podání hru nestaví? A Šafářová, že stavěla hru na servisu? To jako vážně?
Reagovat
Fandina
Co kdybys psal o tenise a ne o Fandině. Evidentně jsi nějaký zakomplexovaný, že máš potřebu komentovat moji osobu. Nejsem tenistka.

Jinak servisemenek je hodně, ale to neznamaená, že s každou musí Petra prohrát.
Reagovat
PetaM
Dobrá ano, ale ne tak dobrá, jako výše zmiňovaná. A navíc je levačka, což je proti Petře nevýhoda. Zatáčky neplatí tak, jako na pravačky :)
Reagovat
Holahej
Lucie fandím, ale servismanka?...., má nízké procento 1.servisů, jsou gamy, kdy jí jde, paráda, ale pak je řada gamů, kdy jí podání nejde, nedá za game ani jednou první podání, dělá dvojchyby, lehce ho ztrácí..., její podání není stabilní a nemůže se na něj spolehnout, je to škoda, bylo to mnohokrát, kdy šla podávat na vítězství a mohla se dopodávat k více výhrám...., ale celkově úspěšná kariéra, velmi sympatická, nedá se jí nefandit, ale myslím, že nebyla a není tak tenisově talentovaná jako Petra...
Reagovat
r176
po tomto výkonu na TM prosím na Fed cup nejezdi děkuji :-)
Reagovat
Meceon
Koho k samolibe Plíškove navrhujes? Její sestru? Nebo strycovou? Šafářovou?
Reagovat
Fransoas
Tak TM s Fed cupem nesouvisí,prtože týmová soutěž je o něčem jiném.Byly by to zvláštní teorie.
Reagovat
tommr
to se teda trochu pleteš. Letošní TM je pro nás něco jako nominační turnaj na finále FC ... :)
Reagovat
Fandina
Kája porazila Petru podruhé, i když to prvně bylo v Extralize. A jinak ve skutečnosti ten titulek je i tak blbě, protože Plíšková porazila Petru i na WTA dvkarát :-). :DDD
Reagovat
Ondřej.Jirásek
extraliga se samozřejmě nepočítá, zbytek vaší věty absolutně nechápu :)))
Reagovat
Fandina
:-)) je to legrace, spíš slovní hříčka, nic co by se mělo nějak extra brát vážně, samozřejmě, že každý ví, o které Plíškové se tu píše ... úsměv
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ale vždyť v titulku i v úvodním odstavci je Karolína ;)
Reagovat
Fandina
Tak dobře, v Expres zprávách ne, ale tak je to pak po otevření :-)).
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tam přece není v nadpisu nutné jméno, protože v textu expresky je "Karolína Plíšková" a o žádném "poprvé" v nadpisu není řeč ;)
Reagovat
Fandina
Tak se omlouvám, neberte to tak vážně. Nevěděla jsem, že se vás to dotkne. Samozřejmě to byla legrace.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
nedotklo, vůbec se neomlouvejte, spíš jsem si říkal, jestli jsem něco nepokazil :D
Reagovat
Fandina
Jak to tu čtu, tak ty tu kažíš asi nejméně ze všech :-)). To myslím vážně, jsou tu tací a teď nemyslím redaktory, kteří zkazí na co sahnou. Nejen obsahově, ale i pravopisně. Já bych mohla jít příkladem. Ale Jirásek, ten patří úplně jinam. Jak říkám, můj pokus o fvtip, evidentně zase ode mě zkažený, nepodařený :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
Prý pokus o vtip :D hov.no vtip, nemusíš číst Fandino a neprávem si tady Ondřeje osočila... Tak to je, ty vtipe...
Reagovat
smazaný uživatel
neumíš...
Reagovat
Pe3k
Suhlas.
Reagovat
Fandina
Nikoho jsem neosočila, to teď ty.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D
Fandino? máš pravdu :-)
Reagovat
Meceon
By mě zajímalo,co jsi těm lidem tady provedla, že tě agresivně napadají za všechno co napíšeš... divné osoby:)
Reagovat
Fandina
Někomu jsem vykradla peníze v bance, potom jsem někomu přebrala partnera nebo partnerku a pak jsem někomu zlomila roku nebo nohu, už si nepamatuji. Je to jednoduchý, kdo by měl rád otravného a zlého člověka.
Reagovat
Fandina
Jinak ale vážně nevím, proč na mě útočí. Mohu se domnívat, že jsou lidi, kteří si chodí na net léčit svoje bolístky a ty pak uvidí blbou Fandinu, tak proč ne na ní. Fandina je hloupá, ničemu nerozumí, tak proč jí to nedat najevo, ať se kousne holka. Nepíše tu kraviny, já jsem prostě lepší.
Reagovat
Krisboy
Ty už dávno nejsi holka...už jsi jenom hádavá baba.
Reagovat
Fandina
Díky, potvrdil jsi moji teorii, že si sem kde kdo chodí léčit svoje bolístky a útočit na druhé.

Jinak samo, že jsem stará bába, ale kdybych to tu nenapsala, tak bys to nevěděl.
Reagovat
Krisboy
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jseš ožralá nebo sjetá..
Reagovat
smazaný uživatel
Permanentně, nic novýho. Uznat ale svoji chybu neumí, i když bije do očí... Radši se vymluví na vtip.
Reagovat
Fandina
Hlavně, když ty nejsi sjetý a ožralý a víš, že jsem udělala chybu, za kterou se numím omluvit. Evidentně jsi nějak postižený, že hledáš chyby i tam kde nejsou.
Reagovat
Pe3k
Taky nemyslím, že si ožralá (tak brzy) jen trošku mimo, viď Frndino.
Reagovat
Fandina
Ne jsem ožralá, permanentně, Beru drogy, prášky, všechno, co je k dostání. A proto jsem pořád mimo. Stačí?
Reagovat
Pe3k
Dobře no, už ti to fuckt stačí ;D
Reagovat
Fandina
Právě, že nestačí. Pořád mám málo :(.
Reagovat
gigin
Reagovat
cabuna
JJ taky jsem četla od Kvěše na IDnes:-D
Reagovat
gigin
:DDD
Reagovat
lars
ohodnoceno 1/-7

J.K. napsal:
A v čem teda byla lepší? Na servisu, kterej jí vůbec nešel? V mezihře, ve které vůbec nestíhala? Na returnu, kterej víc netrefovala než trefovala?
0/?11
Reagovat
cabuna
:-D ten je taky dobrý ,neskutečně perlí
Reagovat
VlS
Zbývá jen rozluštit hádanku, proč teda vyhrála? Že by za to mohly body za uměleckej dojem?
Reagovat
blixa
Podplacený bodoví rozhodčí, to je přece jasný ! :D Toho trojitýho Axela Petře vůbec nezapočítali !!!
Reagovat
slacker
protoze misto ohlasenych 3 otacek dal 4 otacky takze fail a pretoceny axel se nepocita
Reagovat
dadaft
gratulace Karolíně

Petra holt špatný závěr sezóny, ale první půl rok byl skvělá jízda.
no nic, potrénovat, užít si Vánoc a s chutí do nové.
Reagovat
aligo
Ted ale když to nezopakuje tak bude pruser
Reagovat
mirablondak
Fajn výsledek pro vztahy v týmu. Ale ten druhý set byl až příliš průhledně darovaný neskutečnou porcí nevynucených chyb...
Reagovat
Meceon
Vztahy v týmu jsou od doby co se tam dostala Pliskova v troskách...a ten dnešní zápas na tom nic nemění...to bylo vidět i u sítě ty předstírané úsměvy
Reagovat
com
a polibky na konci, treba si predaj naky afty :D
Reagovat
VlS
A můžeš konkretizovat a doložit, co strašnýho udělala? Dovolila si bejt world No 1?
Reagovat
Meceon
Plíšková v semifinále,to je úroveň turnaje...
Reagovat
tommr
a představ si, že je to už druhej rok po sobě ...
Reagovat
cabuna
:-D
Reagovat
blixa
To je k nasrání, viď :D
Reagovat
bIbec
Kája super. Fandil sem jí, ale se i přiznám, že sem nakonec chtěl, aby vyhrála ve třech.. aby ten zápas třeba dostal nějaké grády, páč za ty dva sety to holky nějak nezvládly, dám tomu ten náboj a nebylo to ono.

Momentálně nejlepší (a rozhodně zábavnější než tyhle dvě) česká hráčka nás ale ještě dneska čeká. Jedem!
Reagovat
tommr
koho tím myslíš? Jestli Katku Siniakovou tak ta lepší zatím ještě není. Zábavnější ale jo ... :)
Reagovat
bIbec
ty jo, jako je pravda že i s tím "momentálně" je to asi hódně diskutabilní, jestli je jakože "nejlepší". Ale baví mě. A to mi tak nějak stačí.
Reagovat
tommr
doufám, že to dneska s Bárou zvládnou a postoupí do semifinále ... :)
Reagovat
Andrew89
sezona snu ma kanku v podobe vysledku na GS a konce sezony. Je mi lito,ze se v dusledku konce zapomina na to co letos dokazala vyhrat. Bohuze tenis posledni dobou bylo utrpeni....Diky bohu za konec. FC nevynecha i kdyz by mela podle me.

PS: Diky bohu,ze SINGAPUR KONCI!!!!! Absolutne prisernej povrch
Reagovat
smazaný uživatel
no jooo, Petruška prohrála, svedeme to na povrch :D
Reagovat
PetaM
Není to povrch pro agresivní hráčky, vyjma Sereny tam žádná nikdy neuspěla ... A to tam byly agresivní hráčky typu Kvitová, Keys, Šarapova, Ostapenko ... No a Osace to tam taky letos nejde.
Reagovat
PetaM
Dále Garcia, Venus, Šafářová, Muguruza, Bouchard ...
Reagovat
bIbec
Cibulková.. ta je dost agresivní. Určitě víc jak třeba Karolína.
Reagovat
PetaM
Jenže ta měla tehdy fenomenální fyzičku ... Navíc je malá, takže o dost rychlejší.
Reagovat
blixa
Že by výška nějak souvisel s rychlostí ? Je pravda, že jedna z nejlepších sprinterek planety, Shelly-Ann Fraser-Pryce měří jen 152 cm, na druhé straně nejlepší sprinter planety a držitel rekorů na 100 i 200m, Usain Bolt měřil 195. Takže těžko říct.
Reagovat
Krisboy
Ano souvisí. V tenise neběžíš 100 metrů po přímce, ale neustále startuješ, zastavuješ, měníš směr, to sprinteři nedělají.
A i ten Bolt málokdy vede v polovině závodu (za 50m). Většinou se právě kvůli své výšce pomalejí rozbíhá, ale když už se rozeběhne naplno, je to gepard :)
Menší sprinteři (Gay, Gatlin) mívají starty lepší - protože jsou menší a jsou jak dělová koule. A zase díky menší postavě - a tím i kratším nohám - v plném běhu Usainovi nestačí.
Reagovat
Krisboy
Proto taky Bolt na dvoustovce dominoval více, než na stovce. A naopak - na 60m trati by rozhodně tak dominantní nebyl.
Reagovat
blixa
To je sice hezký, nicméně bych řekl, že sprint na nejvyšší úrovni můžou dělat jak mrňaví, tak veliký. Jasně že tam jsou detailní rozdíly, ale prostě všichni dokážou být nesmírně rychlí. Ve výšce to fakt nebude.
Reagovat
turista
Ano. A kdyby Bolt na stará kolena neblbnul s fotbalem a místo toho se dva, tři roky věnoval skoku do dálky a využil své fyzické parametry, rychlost a slušný odraz tak už hranice 9m ve skoku do dálky mohla být překonaná.
Reagovat
Fandina
Jinak k oblečení Nike, to co měla na sobě dneska Petra se jim celkem povedlo. Jak tu někdo psal, Petře to moc slušelo a je to hezké.
Reagovat
vendulkabendulka
QUALIFIED: Karolina Pliskova
- If Svitolina wins: Svitolina wins the group, Pliskova finishes 2nd.
- If Wozniacki wins in two sets: Pliskova wins the group, Wozniacki finishes 2nd.
- If Wozniacki wins in three sets: Pliskova wins the group, Svitolina finishes second.
Reagovat
PetaM
Wozniacká si nezaslouží postoupit. Elina tady hraje mnohem lépe a nepotřebuje ani simulovat ...
Reagovat
tommr
ve druhým dnešním zápase už z českýho pohledu o nic nejde. Je úplně jedno jestli Karolína bude ve skupině první nebo druhá, protože všechny potenciální soupeřky z červený skupiny jsou zhruba stejně těžký ...
Reagovat
PetaM
To si nemyslím. Bylo by lepší do SF dostat Osaku, než třeba Stephens či Kerber :D
Reagovat
tommr
jenže soupeřky si budou vybírat hráčky z červený skupiny ...
Reagovat
Krisboy
Moje přání - Wozniacki ve třech.
Reagovat
Roger_Federer
Velke turnaje letos Kvitove proste nejdou...
Reagovat
tommr
byla dneska hodně nervózní a měla štěstí, že je Petra totálně z formy. Nakonec jí na jasnou výhru stačilo jen vracet a čekat na Petřiny chyby. S touhle hrou ale asi v semifinále narazí ...
Reagovat
blixa
Kvěši ???
Reagovat
tommr
tobě se dnešní výkon Karolíny líbil?
Reagovat
blixa
No ... jak se to vezme, bojovala s děsnou nervozitou, vzhledem k tomu to asi o moc lepší být nemohlo.
Reagovat
tommr
já to taky rozhodně nemyslel jako nějakej pokus o dehonestování Karolíny. Prostě ted není ve formě, dolehla na ní únava po dlouhý sezóně a nervozita z důležitosti zápasu a tak zvolila taktiku, která sice není moc líbivá, ale na současnou Petru evidentně platí ...
Reagovat
Krisboy
kvěši...? kde v tom příspěvku čteš něco o lajnových rozhodčích?
Reagovat
blixa
To jsi sto let za opicema, Kvěš už lajnové dávno vypustil. Teď už má jiná témata.
Reagovat
Krisboy
To je možné, info z idnesu mám jenom kusé - od vás zde. Tak sorry :)
Reagovat
vendulkabendulka
Za necelé dva týdny je finále FC. Jestli tam Petra předvede tohle..
Ale ona se hecne a ještě něco uhraje, je to její srdcovka.
Reagovat
tommr
no ani Karolína ted zrovna nezáří. Snad se ale holky před domácím publikem hecnou ...
Reagovat
George_Renel
Tam se nebude hrát na suchém zipu
Reagovat
Fransoas
Kája mi nakonec nezklamala a dokázala tento těžký mač jakoby urvat pro sebe.První set se vyvíjel celkem dobře.Druhý mohl být obráceně.Toto se nestalo.Je to teda trochu krutý pro Petru.
Reagovat
vendulkabendulka
Zápas mizerný, ale co už. Gratulka Karolíně a snad se proti silné soupeřce v SF ukáže.
Reagovat
Nenela
Ach jo, ted chyb Petro.... no tak Svitolina a Karolina jdou dal, porad je komu fandit :-)
Reagovat
dunphy
Elina dneska musí proti Wozně vyhrát set.
Reagovat
LukasH
Jak moc fandím Petře, tak tohle mi ani nevadí. Šílel jsem u proher na FO a W, ale s touhle aktuální mizernou formou se nedá nic. Vyhazuje lehky míče, nehýbe se...musí se dát zas do kupy...
Reagovat
EllNino
Jojo tak tak :D ... na RG ta prohra hodně bolela a ta psychická křeč ve Wimbledonu se podle mě pak promítla do celé druhé poloviny sezony ... Ale takový je sport :) Prohrála 3x na turnaji mistryň, budeme rádi, jestli tam ještě někdy budeme mít 2 holky v singlu :)
Reagovat
EllNino
Gráťo Karolíně, dneska byla lepší, Petra v semifinále nemá co dělat s touhle neformou ... ale tak nějak jsem to čekal, bohužel Singapur není její turnaj, řekl bych, že jeden z těch nejhorším společně s IW, Miami a podobně :D ...

Doufám, že ve Fed Cupu už přidá nějaký výhry, nedar bych, aby zakončila skvělou sezonu 7 prohrami v řadě :D
Reagovat
George_Renel
a vzhledem k vývoji turnaje jsem nakonec rád že to dopadlo takhle. Nedovedu si totiž představit že by to Petra otočila. Karolínu vyřadila jak by to potom v Praze v týmu vypadalo a fungovalo
Reagovat
PetaM
Snad hrát nebude :) Měla by jet na dovolenou a vykašlat se na to.
Reagovat
George_Renel
Naprosto zcestná úvaha.
Reagovat
EllNino
právě že ne, FC by jí mohl nabít k další práci ... neměla by končit sezonu 5 porážkama ... :)
Reagovat
PetaM
No aby právě neskončila s těmi 7, jak jsi psal :D :D
Reagovat
tommr
pokud Američanky nastoupí se Stephensovou a Keysovou tak na tu šnůru sedmi proher klidně dojít může. Rovnocenná náhrada za Petru ale momentálně prostě není ...
Reagovat
blixa
Jak se to vezme. Pokud by se měla 2x vyházet, tak to ať radši hraje Katka nebo Bára.
Reagovat
PetaM
Teď ještě mít funkční křišťálovou kouli :D
Reagovat
Fandina
Pokud by v dalším zápase Caro prohrála a Petra byla v semifinále, tak by ji nevyřadila.

Jenže Petra hraje blbě, proto prohrála. Škoda, že teď takhle hraje i vzhledem k FEDu.
Reagovat
PetaM
Petra pojala Singapur jako Vánoce :D Tolik chyb ve třech zápasech neudělala snad za celou první půlku sezóny :D Jsem rád, že Singapur letos končí :D

Na druhou stranu hrála dneska v moc hezkých barvách, doufám, že si to nechá. Ta fialová košilka byla hnusná :D

Co s FC? Podle mě by na něj jet neměla ...
Reagovat
aligo
Samozřejmě že by měla jet na fc o tom žádná
Reagovat
PetaM
Nevím, k čemu? :D Ať si radši odpočine a nechá to mladým. Na TM letos byla druhá nejstarší ...
Reagovat
Nenela
Samozrejme, ze musi jet na FC. Tam totiz bude narozdil od singapurskeho lepidla poradny povrch, na kterem se vyradi.
Reagovat
Nenela
mysleno si tam zaradi, ne ze sama sebe vyradi :-) nemam ceskou klavesnici.
Reagovat
PetaM
Když to bude takhle, tak budiž :D :D Ale na další 2 prohry letos už nemám :D :D
Reagovat
Fandina
Jj, oblečení se mi moc líbilo, ta sukynka s drobným vzorkem, kostičkou nebo co to bylo i barevná kombinace celkově bylo moc super :-)).

Jinak jak jela, kam jela na FED, Petra snad teď bydlí v Praze, nikam nebude jezdit, když už ... úsměv DDDD
Reagovat
PetaM
Červenou mám rád, takže to jen kvituji :D :D
Reagovat
Fandina
Já ji mám ráda na oblečení, červená totiž sluší každému, blond, černé vlasy, snad každému. Jinak červenou moc nemusím, ani když jde z nosu, ani v politice :D ... úsměv
Reagovat
Fandina
Fandila jsem Petře, ale Kája byla lepší. Gratulka Kájo a koukej to tam vyhrát. Pojď((((((((((((
Reagovat
Fandina
Pojď!!!!!!!!!!!!!!!

překlep
Reagovat
com
sem teda cucel, ze i Vanek ted rikal Kvitove, ze Pliskova je dobra hracka :D
Reagovat
EllNino
tovíš, každý není omezený jako ty :D
Reagovat
com
zalez nicko
Reagovat
smazaný uživatel
Vaněk má all in na Plíškovou 2:0
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová radši pustí rovnou i druhej set :D vidí, že Plíšková je schopná prohrát
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jedna z nich nemá co dělat v semifinále... Obě tam dostanou nášup...
Reagovat
bIbec
naprosto příšerný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
dá to ale práci nechat Karolinu vyhrát.
Reagovat
Fandina
Petře to fakt nejde, Kája hraje líp. A pokud vyhraje, není co řešit.

Petra vlastně o možnost postupu ze skupiny už přišla v zápase se Svitolinou, v pohledu jak se vyvíjely zápasy, tam neuhrála ani set.
Reagovat
Nenela
Moc nechapu tu Petrinu zmenu po Birminghamu. Do te doby skvela hracka, od te doby nic. Skoda, no. Aspon, jak se rika, nebude toho mit pristi rok tolik na obhajoby, ale stejne....
Reagovat
Fandina
Pro letité fanoušky Petry není nic nového, že Petra jednou vyhraje a pak prohraje. Ona je prostě topka a pak zase má hluché období. Doufám, že to tak bude i nadále a v dalších letech.

Kája je dneska lepší a věřím, že už to vyhraje a pak se těšíme na semi.
Reagovat
Fandina
Respektive, doufám, že to tak bude i nadále, že bude vyhrávat a hrát krásné mače, ze kterých se hraje dech. Prohrávat pak samozřejmě nemusí.
Reagovat
Fandina
tají dech
Reagovat
com
wau, pekne si ten brejk Karolina vybehala :D
Reagovat
tommr
jj pěkně si Petru povodila. Snad to zase vzápětí nezvorá ... :)
Reagovat
com
a je to tady no :(
Reagovat
tommr
nějak jí odchází servis ... :(
Reagovat
com
odchazi oboum, brejkovana :D
Reagovat
smazaný uživatel
Servis 94 % v druhem setu. Vyhraných míčů 31%
Reagovat
Mayo
Kvitová je slaba ako čaj, mala by zavesiť raketu na klinec/hřebík.
Reagovat
Nenela
Jeste nejakou dobrou radu mas? By ses mohl zivit jako karierni poradce...
Reagovat
SubOptikT
Jj, stejně to tam vyhraje Djoković a do konce sezóny už neprohraje.
Reagovat
Mayo
To rozhodne neprehrá.
Reagovat
SubOptikT
Já vím. Proto to píšu. Měli mu ten pohár už dávno dát.
Reagovat
turista
Djoker je tam nejdřív všechny sešrotuje a pak si ten pohár užije.
Reagovat
Mayo
Presne tak turisto, Nastriela tam svoje povestne BH DTL a bude vymaľované.
Reagovat
ttopi
Co to bylo za stavu 4:0 ty dvě hry? Mohlo to být 6:0 (měla 2x 40:0) :D
Reagovat
Mayo
Labilne ženy.
Reagovat
jirkaS
co čelenka?
Reagovat
Nenela
Petra vypada tak smutne, az mi to trha srdce...
Reagovat
Torn
Smutna určitě je, možná i proto, že to nemá ve svých rukách, i kdyby vyhrála
Reagovat
jirkaS
proto myslím by byla lepší výhra Káji
Reagovat
George_Renel
Ani bych se nedivil, kdyby te´d, bez nervové zátěže, Petra vyhrála a po odpoledním výsledku pojedou domů obě.
Ale rád bych se mýlil.
Reagovat
tommr
je to docela pravděpodobný. Karolína je ted víc nervózní než Petra a nevypadá to s ní dobře ...
Reagovat
com
SF ceka, tak jeste set Karolino :)
Reagovat
PetaM
No, tak teď už nemůžeš mít absolutně žádný tlak Petro :D :D
Reagovat
Torn
No, já se obávám, že Kája zahraje klasickou Lucku Safarovou a i pres jasně vedení si prdne.
Reagovat
smazaný uživatel
Prdět na kurtu? :))
Reagovat
Nenela
Sice pro me je ceska jednicka Petra a normalne fandim vzdycky ji, ale ted si preju, aby se dale dostala alespon jedna ceska hracka. Petriny nadeje na postup jsou uz tak minimalni, tak preju tentokrat vice Karoline.
Reagovat
smazaný uživatel
peti pod prosiiim, brejkni ju
Reagovat
com
tak uz podruhy po sobe si to Karolina zmrvila, kdyz vedla 40:0 :/
Reagovat
Fandina
Držím palce Petře, té fandím nejvíc, ale moc jí nevěřím, že dneska vyhraje. Kája hraje s přehledem a Petře to tu fakt nejde.
Reagovat
PetaM
Třeba to bude tak, že Petra jí pustí set, aby byla v SF a Kája jí pustí zápas, aby měla aspoň jednu výhru :D :D
Reagovat
Roger_Federer
To se da predpokladat.
Reagovat
HayashiM
A pak vyhraje Wozniacká a všechno to půjde do kytek :D
Reagovat
PetaM
Wozniacki je zraněná, ta dneska ani nenastoupí :D
Reagovat
George_Renel
Petra chce až příliš moc. Tlačí na pilu přespříliš a je to jako při tom řezání dřeva. Tlačíš moc - nejde to. Uvolníš ruku a taháš a pila si bere sama.
A neplatí to jen pro dnešek.
Reagovat
Fandina
Asi ano, od začátku turnaje mi připadá, že se snaží, hraje moc, ale nemá to zažité, nejde jí to.
Reagovat
Fandina
že se senaží, chce moc vyhrát
Reagovat
Fandina
nemá to momentálně zažité, v ruce ... jinak samozřejmě vyhrávat umí, to ví každý
Reagovat
Paseka
Kde brát na konci sezony energii, když už tam žádná nezůstala. :-(
Reagovat
PetaM
Teď, když se podívám zpátky, byla velká chyba nejet nějaký turnaj v Evropě. Třeba Linz. Petra by si zahrála, třeba by vahrála pár zápasů a tím získala praxi a sebevědomí. Teď má vše jen z tréninku a má hlavě prohry od USO minimálně ... Chápu, že je unavená, ale propříště (pokud nevyhraje Wuhan a Peking) by zřejmě měli zařadit nějakou halu v Evropě ...
Reagovat
Roger_Federer
Vypada ze by to mohla dat, za 1,92 to bylo hratelne.
Reagovat
pockerface
Petra je v těžkém útlumu. A to si tak pochvalovala přípravu na TM. Nevím jestli nebyla příprava naopak moc dlouhá a nechybí jí zápasový rytmus. No nic, kdo by si to na začátku roku pomyslel. Snad ten příští rok bude stejně dobrý a ještě k tomu přidá dobrou formu v druhé půlce roku. Držím palce.
Reagovat
Serpens
Nejspíš nějaký zásah shůry, tohle představení Kvitové na TM, aby Petra se konečně naučila mít před nějakým velkým turnajem zamčenou pusu.
Reagovat
Fandina
Jestli si myslíš, že výhry na turnajích se odvíjí od toho, co o tom hráč řekne, jsi na omylu.
Reagovat
Fandina
Nemyslím to tak, že by někdo blafoval, ale tak, že tihle top hráči, hráčky, jsou obecně pořád dotazováni na všechno, takže odpovídají, ale neznamená to, že musí vyhrát turnaj, když se na to cítí. Vůbec to tak být nemusí.
Reagovat
Fandina
Já nejsem profi tenistka, ale trochu si dovedu představit, jak někdy může předpoklad mýlit. ˇUplně se to srovnávat nedá, ale je to podobné. Když jsem hrála soutěžně golf, že jsem měla super natrénováno, všechno v pohodě a přišla jsem na turnaj a nic z toho nebylo a někdy jsem si myslela, že nic neuhraju a bylo z toho super výsledky. Nevím, čím to je, ale prostě takhle to u někoho chodí. Já to mám u sebe ověřeno.
Reagovat
annah
Zatím to vypadá dobře, Karolína Petru přehrává - už 4:0!
Petra je mi sice o dost sympatičtější, ale při její současné formě mám pocit, že by se stejně dál nedostala. Karolína má větší šanci.
Reagovat
d@ve
Asi tak nějak.. ;)
Reagovat
com
3 dvojchyby a brejk je tu :) super
Reagovat
d@ve
Petra to pouští moc okatě.. :))
Reagovat
tommr
ale Karolína takovou pomoc odmítá ... :)
Reagovat
PetaM
No, rozhodčí jsou v Singapuru úplně totálně k ničemu. By si tam mohl sednout i slepý a rozhodoval by lépe ...
Reagovat
aligo
Už se hraje
Reagovat
smazaný uživatel
vzdy ked kvitova porazila pliskovu tak nakoniec vyhrala cely turnaj, tak pojd! :)
Reagovat
d@ve
No kéž by.. Moc bych jí to přál.. :)
Jinak by už bylo určitě lepší, ať vyhraje Karolína.
Reagovat
smazaný uživatel
no zatial je hrozna :/
Reagovat
aligo
Ještě se nehraje
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist