Karolína Plíšková proti Sereně nepřekvapila a končí znovu po roce ve čtvrtfinále

5. 9. 2018, 01:00
Aktuality 124
US OPEN - Poslední česká zástupkyně ve dvouhře Karolína Plíšková končí na US Open stejně jako loni ve čtvrtfinále. Předloňská finalistka nedokázala na centrálním dvorci Arthura Ashe zopakovat dva roky staré senzační vítězství proti šestinásobné šampionce Sereně Williamsové. Američanku, která je největší favoritkou na titul, v semifinále čeká Anastasija Sevastovová.
Karolína Plíšková

Karolíně Plíškové se před startem letošního US Open příliš nevěřilo. Šestadvacetiletá Češka vyhrála na třech přípravných turnajích jen dva zápasy, ale na závěrečném grandslamu sezony potvrdila, že se jí ve Flushing Meadows daří.

Do čtvrtfinále postoupila bez ztráty setu, ovšem další výhru nepřidala, když v dnešním souboji nedokázala navázat na dva roky starou senzační výhru nad Serenou Williamsovou. S největší favoritkou na titul prohrála 4-6 3-6 a stejně jako loni končí ve čtvrtfinále.

"Jsem samozřejmě zklamaná, protože jsem mohla zahrát o hodně líp," řekla Plíšková. "Na druhou stranu čtvrtfinále grandslamu je vždy dobrý výsledek. Neprohrála jsem se špatnou hráčkou, Serena je pořád jednou z nejlepších."

Plíšková v úvodním dějství nechala tvořit hru favorizovanou Američanku a čekala na její chyby. Tato taktika se jí na začátku vyplácela. Česká hráčka se jako první dostala do brejku a hlavně díky nevynucených chybám Williamsové vedla 4-2, přičemž v pátém gamu měla tři šance na double break. "Tam se to lámalo," uvedla Plíšková.

Poté ovšem přestaly chyby z rakety nasazené sedmnáctky přicházet. Plíšková v osmé hře na brejkbol udělala chybu z bekhendu a bylo srovnáno.

Williamsová si vzápětí udržela servis a Plíšková musela podávat na setrvání v setu. Vedla už 40-0, jenže Williamsová poté předvedla sérii parádních čtyř fiftýnů a dostala se k setbolu. První hrozbu Plíšková odvrátila výborným servisem. Američanka ale zarputile nechtěla Plíškovou za žádnou cenu nechat skóre srovnat, vypracovala si druhý setbol a ten už po chybě z bekhendu Plíškové proměnila.

Plíšková se snažila být ve druhém setu aktivnější, ale nebylo jí to moc platné. Rozehraná Williamsová se skvěle bránila a sama hodně útočila. Nakonec svou sérii vyhraných gamů protáhla na osm, když ve druhé sadě vedla už 4-0. Poté však i díky dvěma dvojchybám o vítěznou sérii přišla.

Plíšková nakonec mohla utkání ještě zdramatizovat. Za stavu 2-4 vedla na returnu 40-0 a měla celkem čtyři brejkboly, jenže favorizovaná Američanka na každou ze šancí vytáhla parádní podání. Česká dvojka následně sice snížila na 3-5, ale Williamsová zápas zakončila čistou hrou a 13. esem.

Statistiky zápasu

"Obě jsme na začátku hledaly rytmus. Serena ho v závěru toho setu našla, to byl ten rozdíl. Netrefovala jsem míče čistě," hodnotila česká tenistka. "Ve druhém setu jsem hrála lépe, ona už ale byla na servisu silná. Snad na všechny mé brejkboly zahrála první servis. V důležitých chvílích hrála lépe," řekla Plíšková.

"Má strašný tlak, když jí to jde. Je vidět, že se cítí v pohodě, chodí do toho. Předloni na sebe měla tlak větší, to to tady šla vyhrát. Teď si hraje víc v klidu. Servírovala výborně, přišlo mi hodně prvních servisů, hodně es a dobře podání míchala," řekla Plíšková.

Williamsová tak i nadále útočí na 24. grandslamový vavřín, kterým by vyrovnala rekord Margaret Courtové. Další soupeřkou šestatřicetileté Američanky, jež do semifinále domácího grandslamu postoupila podeváté v řadě, zajistila si návrat do Top 20 a zaznamenala první výhru nad hráčkou Top 10 po porodu dcery, bude Anastasija Sevastovová. S přemožitelkou obhájkyně titulu Stephensové se utká poprvé.

Plíšková se do čtvrtfinále US Open probojovala třetím rokem po sobě, ale první účast v grandslamovém semifinále od loňského French Open si nepřipsala.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 53,000.000 dolarů
úterní výsledky (4. 9. 2018)
• Dvouhra ženy - čtvrtfinále •
S. Williamsová (17-USA) - Kar. Plíšková (8-ČR) 6-4 6-3
Sevastovová (19-Lot.) - Stephensová (3-USA) 6-2 6-3
• Čtyřhra ženy - čtvrtfinále •
Babosová/Mladenovicová (2-Maď./Fr.) - Hradecká/Makarovová (6-ČR/Rus.) 7-6(5) 6-2
• Mix - čtvrtfinále •
McHaleová/C. Harrison (USA) - Sestini Hlaváčková/Roger-Vasselin (5-ČR/Fr.) 6-3 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

124
Přidat komentář
Frick
https://sport.aktualne.cz/tenis/chci-do-nejlepsi-dvacitky-rika-kristyna-pliskova-uvod-sezony/r~89805e18efbf11e7988aac1f6b220ee8/
Reagovat
lars
asi zapomnela na 1 - do 120 :)
Reagovat
Frick
Ale je to napováženou. A jakoby by to ani nikoho nezajímalo.
Reagovat
FulnekUltras
až tam bude, začne nás to zajímat ;-)
Reagovat
drabona
V prvním setu bylo třeba, aby Ka při rozhodujících míčích hrála odvážněji a nečekala na chybu soupeřky. Proti S.W. to jinak nejde. Serena se pak uklidnila a bylo vymalováno.
Reagovat
letityfanousek
mile překvapili. Škoda Hradecké, tu mám rád
Reagovat
letityfanousek
takže vyhraje Haiťanka. Suarez + Sevastova gogogogo
Reagovat
Mayo
Aj ja to vidím černě :D
Reagovat
Mayo
Karolína fackovací panak :/
Reagovat
aligo
Jsem rád že prohrála
Reagovat
tommr
kdyby Karolína v prvním setu proměnila jeden z těch tří brejkbolů na 4:1 tak se zápas moh vyvíjet jinak. Karolína se ale bohužel na returnech hloupě vyházela, Serena se uklidnila a pak už nebylo o výsledku pochyb. Serena se dá porazit jen po bezchybným výkonu a k tomu měla dneska Karolína hodně daleko ve všech ohledech. Serena měla dokonce lepší i pohyb ...
Celkově se ale dá turnaj hodnotit jako povedenej. Čtvrtfinále je pro Karolínu momentálně maximum, který může dosáhnout. Bez pořádnýho servisu na víc prostě nemá ...
Reagovat
Kytka
Hlavně z takového množství breakballů využila jen 3. V tomhle bla Serena efektivnější. Proti slabším soupeřkám si to může dovolit, ne proti Sereně. Ale nakonec na tu bídu z poslední doby, dobrý.
Reagovat
tommr
jj (ne)proměnování brejkbolů rozhodlo zápas. Karolína proměnila jen 2 brejkboly ze 12 zatímco Serena 4 ze 7 ...
Reagovat
smazaný uživatel
V zápase s Bárty to zase bylo obráceně.
Reagovat
lars
tak Serina mela vyborny servis, ktery pomohl odvratit dost BP
Reagovat
Kytka
Ale dost jich také Karolína zahodila sama. A na druhou stranu taky dokázala odvrátit Sereně 2 v řadě. Asi to chce u ní také víc odvahy, jít si pro ten balon. Někdy hrála "údržbu" a to je proti Sereně cesta do pekel. Pak si jde pro ten balon Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Parada, tohle vypada na famozni match:)
Dom do toho vletel uzesne, BH cross winner, FH winner po lajne...

Na tohle si mel Ondro udelat taky zive clanek:)
Nakonec velka udalost Dom s Rafou poprve na hardu!
Reagovat
brixner
Ty jsi fakt neskutečnej tapetář! TVL, že tě to baví tady furt smrdět a psát ty tvoje blince! Snad jsi za to aspoň placenej...Zlatej Fricek nebo Monty s Tommrem!
Reagovat
Kojinho
Tak to nečti a běž za sousedkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ubožáku - sám tady plevelíš úchylný trapnosti o sousedkách, který na TP absolutně nepatří.
Nenavážej se do Vlčka, který jako jeden z mála je fanoušek, má nadhled a trefně komentuje.
Reagovat
gigin
No ať si píše co chce, ale s Vukem přestřelil. Vuk je absolutní fanda, blázen.
Reagovat
smazaný uživatel
Brixner ať radši nepíše. Srovnávat Vlčka s FU nebo Frickem může jen zabedněnec. A neomlouvá ho ani, že mu sousedka neotevřela.
Doufám, že od nějakýho souseda dostane po palici.
Reagovat
misa
To bude asi nějaká recese :)
Reagovat
FulnekUltras
Sprav si chuť mezi těmi cmrndy... ;-)))

https://www.youtube.com/watch?v=W8RhzC21XQI
Reagovat
FulnekUltras
ty Serčiny vítězné fusekle už jsou teď za poločasem rozpadu - ale Sevastova s klasickou slovanskou psychikou ji z nich ještě nevyzuje. Zbývá už jen finále - a tam by se Naomi měla této letité ostudě WTA víc než důrazně šprajcnout. Heslo - 23x a dost.
Reagovat
Kojinho
Ona je pro Tebe Serena symbolem svobody nebo proč jsi na ni tak vysazenej?
Reagovat
FulnekUltras
Maloburžoazní představy o svobodě mě vždy spolehlivě pobaví. ;-)))
Reagovat
Kojinho
A není pro tebe tenis moc buržoazní sport? No, vzhledem k tomu, že za komančů bych ani neměl možnost říct, že si myslím, že panuje nesvoboda, tak je celkem jasné, kdy je člověk svobodnější.
Reagovat
FulnekUltras
Užívej si to... ;-)))
Reagovat
vrabejka
Skoda 1.setu ten mohla nejak Kaja vyhrat ale pak uz bez sance.
Serena je herne jinde a ten servis je prostě úžasný.
Hodně se budu divit pokud nevyhraje Serena titul
Reagovat
FulnekUltras
SW-stervis je pro mě totéž co Semenya 800 m - doufám, že další holky jsou podstatně nažhavenější než Kája a Konga ještě zastaví. Jde doslova o celou WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne Kaja dokaze servirovat i lepe, nebo aspon srovnatelne, ale bohuzel ji mela asi dneska moc v hlave a nejde mne jen o rycholst...a silu...
Reagovat
baggik
No nevim, Káje podání v těch důležitejch zápasech nějak nechodí.
Reagovat
LukasH
Tak tohle srovnání je trochu mimo. Semenya je "obojetník" a jedna se o běh, kde ji testosteron opravdu pomůže. Serena nedávno porodila..je to silnější ženská a servis je výsledkem souhry mnoha pohybů. Je to ještě stará škola a asi neskutečného dril táty Williamse. Fedex nedávno prohlásil, že ženy tak dobře neserviruji, páč to tolik netrenují od malá. Cvičí spíše return. Mluvil o Benčič, když s ní hrál HC. Že servis nic moc, ale divil se returnu.
Jasně..důležitost servisu v ženským tenise není. Halep, Kerber, Wozniacká..hračky v podstatě bez tohohle úderu. Karolína je dost výjimka (ani ta Petra v tomhle moc neexcelovala)...i proto se mi líbí Sabalenka, kde ten 2. servis brala Osaka někde nad hlavou.
Reagovat
smazaný uživatel
Diskutovat s Fulnekem navíc o Sereně je zbytečnost, je to magor!! Desítky lidí už řeklo, že hra Sereny není o síle. To ný půlka holek měla svaly jako ona. Proč například Stosur nebyla dávno jednička s GS?
Navíc teď Cori Gauff je hvězdou budoucnosti.
Ve 14 letech je na juniorském US Open zaservírovala přes 190 km/h.
Reagovat
misa
Desítky lidí na Tenisportálu? :-))

"Určitě se vás hodně lidí ptalo, jak je těžké překonat světovou jedničku Serenu Williamsovou? Dá se vůbec porazit?
No, dá (směje se). Letos má ale asi jen čtyři prohry, což je teda strašně málo. Když je na sto procent připravená, je suverénně nejlepší na světě. MÁ VELMI DOBRÝ SILOVÝ FOND, KTERÝ NIKDO Z NÁS HRÁČEK NEMÁ. Ne nadarmo má dvacet grandslamových titulů. Serena se dá porazit, když nemá třeba svůj den nebo se necítí dobře, je to pořád jen člověk, ale je to s ní opravdu velmi těžké."

Zdroj: https://www.hc-kometa.cz/clanek.asp?id=7155

Ale chápu, od televize to asi vypadá jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Vtipné...Samozřejmě mám na mysli, bývalé i současné světové tenisty a trenéry. Když budeš sledovat i jiné články než jen ty o Šafině, nebude tě to překvapovat.
Reagovat
misa
Vtipná jsi spíše ty. Rozporuješ tvrzení hráčky, která s ní hrála spoustu zápasů? Stačí sledovat zápasy Sereny, kdy se většinu výměn snaží rozhodnout servisem nebo ranou z returnu. Pokud ti přijde, že nemá tak rychlé údery jako některé jiné, máš pravdu, spoustu energie dává do rotace, což si díky svému výjimečnému silovému fondu může dovolit. Ono těžko si i vzhledem k barvě její pleti může většina lidí zainteresovaným v tenise dovolit říct, že soupeřky umlátí brutální silou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale přece netvrdím, že nehraje razantní údery. To hraje Petra taky a nikdo ji za to neuraží. Jen tvrdím to co ? tenisový odborníci?, že nevyhrává jen diky sile. Ona má tenisový um a samozřejmě velmi silnou hlavu!
Škoda, že už tu není Sojka, ta to popisovala velmi podrobně.
Reagovat
misa
Jen díky síle ne, ale je to pro ni obrovská výhoda. Vždyť hráčka jejího věku a pohybu by byla už dávno vyřízená.
Reagovat
misa
Sojce myslím někdo nadával, tak odešla. Já určitě ne, a taky fandila Lucii :) Chápu, že to neměla zapotřebí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo tomu rozumím. Občas to tady není pro slabší povahy.
Reagovat
gigin
Sojčena mi tu strašně moc schází. Co se týče hry, provedení úderů apod., tady tomu rozuměla nejvíc. O parník přede všema.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Kvůli ní jsem to tady začala sledovat!
Reagovat
misa
Ke Stosurové: Často ji zastavila křehká psychika a taky bekhend, který má o mnoho horší než forhend. Soupeřky hlavně ničila forhendem s málem nadalovskou rotací, kterým si vytvářela drtivý tlak.

A půlka holek nemůže mít svaly jako Serena nebo Sam, protože by musely bydlet v posilovně a ještě k tomu mít genetické dispozice.
Reagovat
Frick
Nebo papat dobrůtky. Ale to by asi prasklo.
Reagovat
misa
Zápasy se Stosurovou byly opravdu pěkné, co říkáš? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No na zacatku bylo videt, ze Serena je dosti premotivovana, a kazila jak se dalo, tohle Kaja proste nedokazala vyuzit... co Serene na zacatku zapasu zustalo jeji skvely cit pro mic na returnu...prislo mne, ze se toho Kaja nejak lekla nebo co, no a bylo vymalovano ke konci 1. setu...nebot na tech servech proste blbla...

Ze druhy set dopadl jak dopadl ve skore, asi Karolina muze vdecit premotivovane Serene, take to mohlo byt s nulou...ale nakonec to Serena mentalne ustala, chvili to vypadalo, ze zacne zase kazit a kazit...a trebas se to jeste srovna...no nesrovnalo.

Zapas mel na UE slusny skore - 30 vs. 19, i tam Serena vyhrala...takze zapas na pohled tenisove trochu rozpacity, no...

Diky tomu vstupu, jsem teda cekal od Kaji vic, kdyz mela tak velkolepy predzapasovy proslov...nakonec se bohuzel slusne pod...jak uz to nekdy tak byva.
Bohuzel zustalo u reci a na kurtu tzv. skutek utek.

Cela tahle situace mne trochu pripomina jeden stary pekny film...Hrdinove mlci...a tou hrdinkou nemyslim pochopitelne Serenu:)

V kazdem pripade Serenino ego urcite nacechrano, posimrano, tak trebas ta Stazika nam toho vyuzije:)))

Tesim se na Doma s Rafou, a doufam, ze to bude zajimavejsi nez v prvnim pripade...kdy bylo mnoho povyku pro nic...a spis to bylo zajimave z toho psychologickeho hlediska.

V kazdem pripade mel Plech dobry turnaj, jeji fans by meli byt spis spokojeni...urcite dosla jak nejdal mohla.
Reagovat
tommr
jj nedalo se čekat, že by se trápící se Karolína na USO zničehožnic nějak zázračně zlepšila. Čtvrtfinále je pro ní solidní úspěch ...
Reagovat
Fandina
Bohužel, Serena, kdyz je ve formě, neprohráva. Byla rychlá, mrstna, Kája neměla šanci.
Reagovat
lars
Karol mela sanci v 1.setu, kterou nevyuzila
Reagovat
Fandina
Aha, já viděla druhý.
Reagovat
.vorlik.
V prvnim měla Kája break, o který přišla. Za stavu 5:4 Kája podávala na dorovnání na 5:5. Měla v gemu vedení 40:0 a prohrála 5 míčů v řadě. To byl asi klíčový okamžik, protože i v začátku prvnim se Kája vezla.
Reagovat
tommr
já si myslím, že klíčovej okamžik byly tři promarněný brejkboly v pátý hře prvního setu. Kdyby Karolína proměnila jeden z těch tří brejkbolů na 4:1 tak se zápas moh vyvíjet úplně jinak. Karolína se ale bohužel na returnech hloupě vyházela, Serena se uklidnila a pak už nebylo o výsledku pochyb ...
Reagovat
.vorlik.
Souhlasim. Kdyby zatopila Sereně dvěma breakama, tak by to asi taky vypadalo jinak. Ale když nezvládla ten double break, tak 40:0 při 4:5 měla uhrát, obzvlášť s jejím servisem.
Reagovat
tommr
to bylo každopádně trestuhodný zaváhání. Jenže tou dobou už byla Karolína dávno nalomená: od stavu 4:2 v prvním až do stavu 0:4 ve druhým setu prohrála 8 her v řadě ...
Reagovat
Kytka
Bála jsem se, že bude ostuda a dostane kanára. jsem ráda, že to nevzdala a zabojovala alespoň o tenhle výsledek, tu ostudu nedopustila.
Reagovat
Blondie
Mám radost :) na straně Sereny vidím výsledky i určitý styl - na druhé straně sítě velmi sebevědomé řeči. Navíc to Sereně fakt seklo.
Reagovat
FulnekUltras
Bylo správné dát jí před zápasem ochutnat vlastní tyjátr, kterým léta "oblažovala" soupeřky - Káje zatím bohužel chybí impuls, který by ji zase trochu víc nažhavil. Od zápasu s Petrou v Madridu je jako zmrazená.
Reagovat
Blondie
Mně to nevadí. Čím víc Karča kecala, tím víc mě potěšil výsledek.
Reagovat
lars
na tvuj sebevedomny komentar: "Plíšková 3:6, 7:5, 6:4" to zdaleka nema
Reagovat
Blondie
To byla příprava na nejhorší :D samozřejmě jsem doufala, že ji Serena smázne 6:2, 6:2. Už jen za ty kecy.
Reagovat
Dobry-den
Ale jo, 6:4 6:3 je důstojné skóre na to, že prohrála 8 her v řadě. ;-)

Gratulka ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No ted prijde chvile Karoliny, se muze ted vytahnout, a podrzet serv, jak nejlip to pude...
...zacla dobre...tak jen vydrzet no:)
Reagovat
smazaný uživatel
hodne dulezite dve esa...
,...no a ted to muze klidne napalovat...trebas ji to vyjde:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem Serena ukazala, ze opravdu s ni dneska rupnout nechce...
Reagovat
Aussie
Tak nevím. Mám pocit, že přijde brzy další změna kouče (ů).
Co takhle někdo bezpohlavní?
Reagovat
tommr
no Martinez skončí určitě, u Stubbsový těžko říct ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak 2 gemy Karoliny....asi nejdulezitejsi vubec v tomhle zapase.
pouze jeden brejk dole, nema co ztratit, Serena bude urcite nervozni v zaveru....porad se s tim zapasem da neco delat...
Reagovat
smazaný uživatel
tak tri brejky k dispozici, ale Kaja udelala asi co mohla, porad shoda...
Reagovat
smazaný uživatel
no prosim dalsi brejk:)
Reagovat
smazaný uživatel
ovsem eso se jen tezko odvraci....
Reagovat
historik
jen nerozumím tomu, proč Kája nehraje to, co je jí vlastní. Jen jakousi přehazovačku s držením míče ve hře
Reagovat
FulnekUltras
první set měla dobře rozehraný - ale začala moc spekulovat
Reagovat
Dobry-den
5 winnerů, 17 UE, 0 es po 13 gamech :D
Reagovat
vendulkabendulka
To jsou ostudná čísla pro hráčku zvyklou útočit.
Reagovat
FerrariF50
No nic, tohle je už na mě až moc mastodontální, radši jdu spát :)
Reagovat
FulnekUltras
přesně ;-)))
Reagovat
historik
Takže tenhle bod na 30 je definitivním hřebíčkem do rakve...měl bych spát místo toho spí karolína na kurtě
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Naprosto očekávaný zápas... psychika je mocná čarodějka a v životě jsou důležitější momenty než tenis... už se vidí v letadle a po boku manžela v těžké chvíli...
Reagovat
com
no tak ja u zase spat :D ..a sna si tu rano poctu jak to Karolina krasne votocila a nakonec vyhrala :D
Reagovat
Dobry-den
Na druhou stranu - už teď uhrála víc gemů než proti Šarapce na RG. ;-)
Reagovat
baggik
Ta se úplně zhroutila na konci setu Kája. Serena snad ovládá woodoo, tohle je v jejích zápasech běžnej jev.
Reagovat
FulnekUltras
Kája jenom chvíli povolila - a je set dole. Teď už není kam ustupovat a nutno jít do mastodonta natvrdo.
Reagovat
MarcelPersch
Na poslední chvíli, ale přece, Karolíny je mi trochu líto, tolika chyb měla využít, ale naštěstí se Rena zvedla závěrem.
Reagovat
FerrariF50
Nj, co k tomu říct, typická Plíšková, naprosto typická.
Reagovat
FulnekUltras
chvílemi je to bohužel tradičně hodně studené
Reagovat
FerrariF50
Ten první set prostě měla mastodontovi urvat :(
Reagovat
historik
ze 40:0! Karolína nehraje vůbec dostatečně agresivně, jen čeká na chyby
Reagovat
Dobry-den
Kája jenom 5 winnerů, to jsem ještě nevviděl. Wozniacki hadr. :D
Reagovat
Dobry-den
*neviděl
Reagovat
blax
tak ono to vypadalo po prvních 4 gamech, že se Serena vyhází a Plíšková začala hrát hrozně pasivně
Reagovat
Dobry-den
Tak co teď, vy chytrolíni? ;-)
Reagovat
.vorlik.
Vůbec nic ;-)
Reagovat
Aussie
Myslím, že je to v hajzlu. Měla tu Serenu víc přitlačit, když ji ze začátku měla, vést o dva brejky. Teď už je asi pozdě, mašinka se dala do pohybu s tím vším, co k ní patří.
Reagovat
FulnekUltras
Kájo přitlač, Kong se ti zbytečně zvedá.
Reagovat
historik
na to kolik má už serena UE, tak toho kája měla využít teda líp a ne aby už prohrávala
Reagovat
FerrariF50
Neee ... dneska hodně fandim Karolíně v hezkých šatičkách proti tomu nechutýmu mastodontoj.
Reagovat
vendulkabendulka
Co je tohle za zápas..
Reagovat
Dobry-den
Kája zatím nic moc, jen čeká na chyby Sereny. To může fungovat chvilku, ale rozhodně ne celý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
ty ses take pripad:)
vzdyt zatim ani na poradne vymeny nedochazi...to ji ma jako popohanet, aby nekazila, a Kaja si dala trebas svuj oblibeny uhel, nebo co?:D)
Reagovat
Dobry-den
Kája je na kurtu zatím spíš do počtu, Serena se o vše postará.
Reagovat
blixa
Co to meleš ?
Reagovat
Dobry-den
aspoň ten servis jí celkem jde, byť o něj teď přišla
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne, aby doservirovala...tenhle set.
Reagovat
smazaný uživatel
a ted muzes byt spokojeny, Kaja se ted postarala o srovnani...si potykala se sakem...
Reagovat
Dobry-den
Nic jsem neviděl. Nemáte funkční stream? Videostream se mi seká.
Jak proměnila bp?
Reagovat
.vorlik.
http://sportstream-365.com

nahoře v záložkách si najeď tennis a pak už to najdeš ;-)
Reagovat
Dobry-den
už dobrý
Reagovat
com
jupiii :)
Reagovat
FulnekUltras
dneska stojí za to vydržet ;-)
Reagovat
com
no uz vidim, jak zas Serena bude delat chudinku, ze ji neco bylo, az to prohraje :D
Reagovat
Blondie
no vidíš, a žádnou chudinku dělat nemusí ;-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim Serena na uvod pomerne kazi, a to je pro Kaju dobra zprava:) No jen toho musi rychle vyuzit, tedy pokud to pujde...
Reagovat
smazaný uživatel
tak nabidnute brejky Kaja nakonec zuzitkovala, jinak pekne odehrane mice, ktere ji sly neprijemne na nohy...
Reagovat
FulnekUltras
jen tak lehce to Kája hladí - učebnicové halfvoleje - a hrubá síla už má poněkud hrůzu v očích - samozřejmě jsme na začátku
Reagovat
smazaný uživatel
10 x 4
no zatim si Kaja vrasky delat nemusi:)
Reagovat
smazaný uživatel
19:7...supa...:)
Reagovat
smazaný uživatel
dalsi DFko...no pohoda:)
Reagovat
smazaný uživatel
No to bude asi vesely vecer v NY:)))
Tak u toho saka to vypadalo, jak tam Serena "sermovala" raketou v rozcvicce, dost divoce teda...:) no nabuzena je poradne...tak snad to bude i bitva na kurtu...
Reagovat
FulnekUltras
to už dávno známe, a vlka nic se nelekáme... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Dej zas jednou mastodontovi pořádně na prdel.
Reagovat
FulnekUltras
Na kvalitní tenis je víc než zaděláno - a o skutečný estetický zážitek pro nejnáročnější se postará Chris ve studiu.
Reagovat
FulnekUltras
První sterservis za námi, zaparené bagančatá si obišli ihrisko - a teraz už do nej, Kája !!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist